826 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Οκτ 06, 2013 12:38 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΩ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλημέρα, να ρωτήσω κατι; Το μοσχαράκι πώς το φτιάχνεις στο φουρνο; εμένα μου βγαινει στεγνό :'(Paramythenia έγραψε:Μοσχαράκι με πατάτες στο φούρνο.
Το βράζω πρώτα στη χύτρα. Μετά βάζω μόνο τις πατάτες στο φούρνο και λίγο πριν γίνουν προσθέτω και το κρέας ακριβώς για να μη στεγνώσει.mhtsaina έγραψε:Καλημέρα, να ρωτήσω κατι; Το μοσχαράκι πώς το φτιάχνεις στο φουρνο; εμένα μου βγαινει στεγνό :'(Paramythenia έγραψε:Μοσχαράκι με πατάτες στο φούρνο.
Το βράζω πρώτα στη χύτρα. Μετά βάζω μόνο τις πατάτες στο φούρνο και λίγο πριν γίνουν προσθέτω και το κρέας ακριβώς για να μη στεγνώσει.[/quotmhtsaina έγραψε:Καλημέρα, να ρωτήσω κατι; Το μοσχαράκι πώς το φτιάχνεις στο φουρνο; εμένα μου βγαινει στεγνό :'(Paramythenia έγραψε:Μοσχαράκι με πατάτες στο φούρνο.
Σε ευχαριστώ πολύ!mhtsaina έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω άμεσα! Βλέπω στο τικερακι σου ότι είσαι πολύ κοντά να δεις το μωρό σου, με το καλό σου εύχομαι!
και έγω τα έβαλα τα χαλιά την προηγούμενη κυριακή και με έλεγαν όλοι τρελή και οτι ειναι νωρις!αμ δε!αντε καλό χειμώνα!!!trilly έγραψε:σημερα δεν μαγειρεψα. η μικρη εφαγε τραχανα για μεσημερι κι εμεις θα παραγγειλουμε πιτσες απο τον ιταλο. ειχα φασινα, εβαλα χαλια...αντε καλο χειμωνα!
κι εγω επρεπε να τα ειχα ηδη βαλει αλλα βαριομουν την γενικη τωρα 2 μερες αυτο εκανα με την βοηθεια του αντρα μου. αλλα τωρα θα κανω ενα ζεστο καφεδακι μαζι με ενα κομματι πορτοκαλοπιτα και θα το απολαυσω!inka έγραψε:και έγω τα έβαλα τα χαλιά την προηγούμενη κυριακή και με έλεγαν όλοι τρελή και οτι ειναι νωρις!αμ δε!αντε καλό χειμώνα!!!trilly έγραψε:σημερα δεν μαγειρεψα. η μικρη εφαγε τραχανα για μεσημερι κι εμεις θα παραγγειλουμε πιτσες απο τον ιταλο. ειχα φασινα, εβαλα χαλια...αντε καλο χειμωνα!
toxotina έγραψε:Χοιρινο με πρασα κ μπόλικο λεμονακι
Το λεγόμενο χοιρινό με πρασοσέλινο;;;Μου τρέχουν τα σαλάκια!!!Εχθές έψαχνα σέλινο για να το φτιάξω για σήμερα αλλά δεν έβρισκα βρε παιδί μου εδώ!!!inka έγραψε:το αγαπημενο μου!!!!!!και σελινο ετσι???!!toxotina έγραψε:Χοιρινο με πρασα κ μπόλικο λεμονακι
viki1988 έγραψε:καλημερουδια και καλη εβδομαδα να εχουμε......γιγαντες στο φουρνο σημερα......
καλημερα ποπακι μου......καλε ουτε τηλεπαθεια να ειχαμε............poppaki έγραψε:viki1988 έγραψε:καλημερουδια και καλη εβδομαδα να εχουμε......γιγαντες στο φουρνο σημερα......
ΒΙΚΑΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. ΚΑΛΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης