851 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Δευ Οκτ 07, 2013 2:43 am
Paramythenia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
φακές σήμερα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τι εστι χάντρες??demaki88 έγραψε:καλημερα!!μακαροναδα για μενα και χαντρες για την υπολοιπη οικογενεια!
.............Soniamyk έγραψε:Ότι και αν μαγειρεύετε , θα χρειαστείτε σίγουρα ένα φωτοτυπικό .
Δείτε εδώ γιατί.
https://www.youtube.com/watch?v=AAJTEmW6m3s
Τα μπιφτέκια σόγιας πως τα κάνεις?poppaki έγραψε:ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΓΙΑΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΠΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΥΚΕΥΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΣΟΓΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΛΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΣΤΙΜΕΥΣΕΙ!margdimitra έγραψε:Τα μπιφτέκια σόγιας πως τα κάνεις?poppaki έγραψε:ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΓΙΑΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!
Μου έφεραν κιμά σόγιας και δεν έχω ξαναφτιάξει ποτέ.
Μουλιάζεις τη σόγια να μαλακώσει από πριν? Και μετά πλάθεις?poppaki έγραψε:ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΠΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΥΚΕΥΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΣΟΓΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΛΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΣΤΙΜΕΥΣΕΙ!margdimitra έγραψε:Τα μπιφτέκια σόγιας πως τα κάνεις?poppaki έγραψε:ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΓΙΑΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!
margdimitra έγραψε:Μουλιάζεις τη σόγια να μαλακώσει από πριν? Και μετά πλάθεις?poppaki έγραψε:ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΠΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΥΚΕΥΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΣΟΓΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΛΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΣΤΙΜΕΥΣΕΙ!margdimitra έγραψε:Τα μπιφτέκια σόγιας πως τα κάνεις?poppaki έγραψε:ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΓΙΑΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!
margdimitra έγραψε:Ευχαριστώ!!! Θα τα κάνω άμεσα!
viki1988 έγραψε:καλησπερα σας εμεις σημερα θα φαμε στη μαμα μου κοτοπουλακι με πατατες στο φουρνο......
πως τις κανεις αυτες τις πατατες jellyfish?JELLYFISH έγραψε:ανθυγιεινά άλλα νόστιμα chicken nuggets και πατάτες βραστοτηγανιτές με κάρυ και κόλιανδρο!!!!!
Tέλεια τα μπιφτεκάκια. Μη σου πω καλύτερα και από τα μοσχαρίσια που δεν τα πολυπροτιμώ. Έβαλα και λαχανικά μέσα και έγιναν σούπερ. Μόνο που δε μου βγήκε πολύ σφιχτή η ζύμη και διαλύθηκαν λίγο αλλά από γεύση τέλεια.poppaki έγραψε:margdimitra έγραψε:Ευχαριστώ!!! Θα τα κάνω άμεσα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης