26 Απ: Πόσο καιρό μετά από Παλίνδρομη Κύηση ξαναμείνατε έγκυος?? Τετ Φεβ 02, 2011 11:53 am
xristinak
Σιωπηλή δύναμη
συνηθως επιτρεπεται μετα απο 3 μηνες
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
nektaria έγραψε:geia sas koritsia - manoules
xairomai polu pou sas brika!
egw eixa 2 palindromes.. polu konta i mia sthn allh.. (3 mines) exw gurisei ena skasmo giatrous, exw akousei gia diafores koufes 8erapeies.. kai katelhksa se enan twra pou mas leei den exete tipota, proxwriste kanonika! mono leei na paro salospir molis dw oti eimai eguos. exoun perasei entwmetaksy 2 xronia (pou den prospa8ousame) kai twra pou hr8e h wra exw mplokarei teleiws! 8elo polu na ksanampo stin elpida..
nektaria έγραψε:κοριτσια ασχημα νεα... ειχα και 3η παλινδρομη αυτη τη φορα πιο νωρις απο ποτε (ουτε αποξεση δε χρειαστηκε). άαλλαξα (παλι) γιατρο και μου εβαλε ενα σωρο περιπλοκες κ πανακριβες εξετασεις. εχω χασει τελειως την εμπιστοσυνη μου στους γιατρους που ο ενας λεει δεν εχουμε τιποτα και ο αλλος μας πλακωνει στις εξετασεις.. τωρα εχω παγωσει παλι κ δεν κανω τιποτα. και ημουνα πολυ χαρουμενη γιατι επιασα το τελευταιο μωρακι παρα πολυ ευκολα.. με την πρωτη...
aggelina25 έγραψε:geia sas koritsia egw eixa palidromh kuhsh stin 3 egkumosinh mou ekana apoksesh k meta apo 5 mhnes tin hmera pou eixa owreksia emeina egkyos k ola peigan kala
λυπαμαι πολυ νακταρια.μην το βαζεις ομως κατω,να κανετε τις εξετασεις,ειναι ακριβες αλλα πρεπει και να δεις οτι συντομα θα εχεις ενα μωρακι στην αγκαλια σου.το κακο με τους γιατρους ειναι οτι περιμενουν τις 3 αποβολες για να ξεκινησουν εξετασεις και ειναι πολυ ψυχοφθορο κυριως για την μαμα.ευχομαι οτι καλυτερο.nektaria έγραψε:κοριτσια ασχημα νεα... ειχα και 3η παλινδρομη αυτη τη φορα πιο νωρις απο ποτε (ουτε αποξεση δε χρειαστηκε). άαλλαξα (παλι) γιατρο και μου εβαλε ενα σωρο περιπλοκες κ πανακριβες εξετασεις. εχω χασει τελειως την εμπιστοσυνη μου στους γιατρους που ο ενας λεει δεν εχουμε τιποτα και ο αλλος μας πλακωνει στις εξετασεις.. τωρα εχω παγωσει παλι κ δεν κανω τιποτα. και ημουνα πολυ χαρουμενη γιατι επιασα το τελευταιο μωρακι παρα πολυ ευκολα.. με την πρωτη...
nektaria έγραψε:κοριτσια ασχημα νεα... ειχα και 3η παλινδρομη αυτη τη φορα πιο νωρις απο ποτε (ουτε αποξεση δε χρειαστηκε). άαλλαξα (παλι) γιατρο και μου εβαλε ενα σωρο περιπλοκες κ πανακριβες εξετασεις. εχω χασει τελειως την εμπιστοσυνη μου στους γιατρους που ο ενας λεει δεν εχουμε τιποτα και ο αλλος μας πλακωνει στις εξετασεις.. τωρα εχω παγωσει παλι κ δεν κανω τιποτα. και ημουνα πολυ χαρουμενη γιατι επιασα το τελευταιο μωρακι παρα πολυ ευκολα.. με την πρωτη...
Εγω ειχα 2 απανωτες παλινδρομες κυησεις.την 2η φορα ξεκινησα τις προσπαθειες μετα απο 4 μηνες γιατι εκανα κ κατι επιπλεον προληπτικες εξετασεις αιματος.παντως εγώ οποτε μετρουσα τις γονιμες δεν επιανα ,μολις ειπα θα κανουμε ελευθερα κ οποτε θελει ας ερθει τοτε ηταν που επιασα κατευθειαν!popibar έγραψε:Εμενα ο γιατρος μου ειχε πει σε 40 μερες θα σου ερθει η περιοδος, μετα ξεκινηστε κανονικα.
Οντως ακριβως στις 40 μερες αδιαθετησα και μετα απο 5 μηνες πιασαμε τον γιοκα μας που ειναι 13 μηνων και τώρα ειμαι παλι εγκυος και ολα καλα.
Απλα όταν λεγαμε ας κανουμε ελευθερα και οποτε πιασει δεν καθόταν, όταν εβαλα κατω τις γονιμες και πετυχαιναμε αυτες τοτε πιαστηκαν...
Καλη τύχη, χωρίς αγχος κυριως και ολα θα πανε καλα....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Α' τρίμηνο εγκυμοσύνης » Πόσο καιρό μετά από Παλίνδρομη Κύηση ξαναμείνατε έγκυος??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης