826 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109 Δευ Μαρ 18, 2013 11:45 pm
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:ναι πολυ καλα!!αλλα μολις εφαγα κ χουζουρευω ακομη!τι ωρα εχεις μαθημα σημερα?
στις 5!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:ναι πολυ καλα!!αλλα μολις εφαγα κ χουζουρευω ακομη!τι ωρα εχεις μαθημα σημερα?
Alexandra23 έγραψε:α μια χαρα!!!εχεις πολυ χρονο μπροστα σου!!!
Alexandra23 έγραψε:τελειαααααα!!!!αχ εγω σκεφτομαι τον αντρουλη μου σημερα που θα ταλαιπωρηθει με τοσο ταξιδι...αυριο το πρωι πεταει απο θεσσαλονικη αλλα πρεπει απο σημερα να ξεκινησει με το τελευταιο απο την ορεστιαδα...θα ειναι κ μοναχουλης θα βαρεθει..
poppaki έγραψε:Alexandra23 έγραψε:τελειαααααα!!!!αχ εγω σκεφτομαι τον αντρουλη μου σημερα που θα ταλαιπωρηθει με τοσο ταξιδι...αυριο το πρωι πεταει απο θεσσαλονικη αλλα πρεπει απο σημερα να ξεκινησει με το τελευταιο απο την ορεστιαδα...θα ειναι κ μοναχουλης θα βαρεθει..
Ναι ειναι ταλαιπωρια τα μακρινα ταξιδια, αλλα αυριο θα εισαστε αγκαλιτσα!!!
Alexandra23 έγραψε:καλημερα τονια μου!!!!μπολικο ε??ο αντρας σου σου καθεται η κολλαει??
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΓΩ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΧΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΠΑΣ Κ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ Κ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
Alexandra23 έγραψε:ναι μου εφυγε ενα βαρος!ολο β επιπεδου κ β επιπεδου ακουγα κ ειχα εναν τρομο!!αντε να ερθει κ η παρασκευη να γραψω να τελειωνω..
toniach29 έγραψε:ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΛΕΞΑΝΡΑ ΜΟΥ...ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!
ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΜΠΑΣ Κ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ
poppaki έγραψε:Alexandra23 έγραψε:ναι μου εφυγε ενα βαρος!ολο β επιπεδου κ β επιπεδου ακουγα κ ειχα εναν τρομο!!αντε να ερθει κ η παρασκευη να γραψω να τελειωνω..
Μια χαρα θα τα πας αλεξανδρα μου γιατι απ' οτι εχω καταλαβει εισαι καλη και επιμελης μαθητρια!!!
Alexandra23 έγραψε:poppaki έγραψε:Alexandra23 έγραψε:ναι μου εφυγε ενα βαρος!ολο β επιπεδου κ β επιπεδου ακουγα κ ειχα εναν τρομο!!αντε να ερθει κ η παρασκευη να γραψω να τελειωνω..
Μια χαρα θα τα πας αλεξανδρα μου γιατι απ' οτι εχω καταλαβει εισαι καλη και επιμελης μαθητρια!!!
ναι τωρα πλεον στα 23 μου ειμαι επρεπε να με δεις απο τα 10 κ μετα
Alexandra23 έγραψε:ναι κ εγω!!ολη μερα θα μιλουσαμε για τις γονιμες μερες
Alexandra23 έγραψε:ενταξει κοριτσι μου!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης