976 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109 Τετ Μαρ 20, 2013 3:12 am
asteraki1989
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δεν εμεινε τπτ κοντευει,εγω ειχα παλι εξαγωγη αχ τι με επιασε σημερα,απο την πιεση εχει πρηστει το προσωπο μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
ενα τοστ εφαγα η κακομοιρα το πρωι το εβγαλα κ δεν ξαναεφαγα ουτε νερο κ παλι ξερναγα ουφφφφφφφφφφφAlexandra23 έγραψε:αχ μωρε μηπως αν φας καμια φρυγανια θα βοηθησει?η δεν βοηθαει τιποτα σε αυτη την κατασταση?δεν ειμαι επιρεπης στους εμετους ευτυχως γιαυτο δεν ξερω...
το ξερω μωρε αλεξανδρα μου δεν με πειραζει γιατι εχω ενα πλασματακι μεσα μου,αλλα ειμαι στη δουλεια κ αυτο χειροτερευει την καταστασηAlexandra23 έγραψε:υπομονη κοριτσακι μου δεν θα κρατησει αυτο για πολυ θα ηρεμησεις σε λιγο καιρο!!
Σοφία83 έγραψε:Τρέχω και δεν φτάνω και σήμερα !!!
Βασιλικούλα μου !!Καλή ξεκούραση!!
Αλεξάνδρα μου καλώς να τον δεχτείς τον αντρούλη σου !!!
Ποπάκι μου τι κάνεις;;;Πώς πάμε;;;
poppaki έγραψε:Σοφία83 έγραψε:Τρέχω και δεν φτάνω και σήμερα !!!
Καλα σοφακι μου. Μπορεις και επισημα σημερα να με βαλεις στον πατο της λιστας με ημερομηνια 18/4!!!
Σοφία83 έγραψε:poppaki έγραψε:Σοφία83 έγραψε:Τρέχω και δεν φτάνω και σήμερα !!!
Καλα σοφακι μου. Μπορεις και επισημα σημερα να με βαλεις στον πατο της λιστας με ημερομηνια 18/4!!!
Ποπάκι μου ήρθε η άτιμη ;;;;;Κοριτσάκι μου σε νιώθω απόλυτα , το ξέρεις!Αλλά είπαμε πάμε παρακάτω!Δεν πτοούμαστε ε;;;
Σοφία83 έγραψε:Αλήθεια Ποπάκι μου;;Καλά θα κάνεις.
Κι εγώ με τον άντρα μου αποφασίσαμε σε 1-2 μήνες να παμε κι εμείς να κάνουμε όλες τις εξετάσεις να ξέρουμε μια ώρα αρχύτερα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να το αντιμετωπίσουμε. Ή αν δεν υπάρχει να ησυχάσουμε και απλά να περιμένουμε να έρθει η σειρά μας!!!
Σοφία83 έγραψε:Εσύ από αυτό τον μήνα θα ξεκινήσεις τις εξετάσεις ε;; Ορμονολογικές, σπερμοδιάγραμμα και σαλπιγγογραφία είναι;;΄Έχει και τίποτα άλλο;;
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης