951 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109 Τετ Μαρ 20, 2013 1:59 am
asteraki1989
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
το μωρακι μου με ταλαιπωρει πφφφφφ ειχαμε μια εξαγωγη πριν λιγο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
asteraki1989 έγραψε:μα η καμερα δεν μπαινει μεσα στο μωρο ειναι εξω απο κεινο το σημειο κ εχει τη δυνατοτητα να καταγραφει μεσα απο το δερμα,απλα δεν θελει αποτομο κ γρηγορο σεξ
asteraki1989 έγραψε:το μωρακι μου με ταλαιπωρει πφφφφφ ειχαμε μια εξαγωγη πριν λιγο
χειροτερο εμετουλι χαχαχαχαχα πως τα λεω ε?ο δικος μου δεν ειναι φοβιτσιαρης απλα προσεχουμε κ οχι καθε μεραAlexandra23 έγραψε:asteraki1989 έγραψε:το μωρακι μου με ταλαιπωρει πφφφφφ ειχαμε μια εξαγωγη πριν λιγο
γιατι σε ταλαιπωρει?εχεις παλι αναγουλες κ ζαλαδες?
προσεχουμε αλεξανδρα μου μην φοβασαιAlexandra23 έγραψε:εννοειται οχι καθε μερα ειπαμε!!καλο ειναι να προσεχεις στην εγκυμοσυνη ειδικα μεχρι το μωρο να ωριμασει καπως καλα μεσα σου
αλλη μια φορα εχω κανει κ σημερα,δεν αντεχω ειναι αηδιαστικοοοοAlexandra23 έγραψε:ωραια ωστε εμετουλι εκανες ε?υπομονη ακομη ενα μηνα κ πιστευω πως μετα θα εισαι καλυτερα!!
οι υπολοιπες που ειναι??καλε που ειστε?????????????κεντρο λαμβανει?????χαχαχαχαAlexandra23 έγραψε:ναι ειναι αλλα κ τι να κανεις....
σοφακι μου σε επιασε δουλεια παλι ε?
κουκλιτσα μουυυυ που χαθηκες???? θα πας κ εσυ αθηνα?AnastasiaMM έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!!!!!
Μπήκα για πολύ λίγο γιατί απόψε φεύγει ο άντρας μου Αθήνα για ένα αγώνα και δεν μπορώ να κάτσω στην παρέα σας!
Τί μου κάνετε?
Βασιλικούλα μου!!!!!!!
Σοφάκι μου!!!!!!!
Αλεξάνδρα μου!!!!!!!
Είναι καμία άλλη μέσα δεν είδα ?
τι ωρα θα ειναι εκει αλεξανδρα μου?Alexandra23 έγραψε:καλημερα αναστασια μου!!! σημερα θα παει κ σημερα θα γυρισει ε?εγω περιμενω τον δικο μου μπηκε στο αεροπλανο!!θα κατσω ακομη κανενα μισαωρο εδω κ θα κατεβω στο μαγαζι μας να πιω κανενα καφεδακι κ να τον περιμενωωωωωωωω!!!
καλε πεπτη ειναι αυριο,χαχαχαχαχαAnastasiaMM έγραψε:Βασιλικούλα μου γλυκιά !!!!!!
Όχι δεν πάω γιατί θα φύγει με την ομάδα ποδοσφαίρου που παίζουν τον αγώνα!
αντε τυχερουλααααααα κοντευει,εδω ειναι 12.45 εκει τι ωρα ειναι?Alexandra23 έγραψε:ε ενταξει τιποτα δεν ειναι ενα βραδυ μονο!θα φτασει εδω στις 3 ωρα ελλαδος αρα στις 2 εδω!περασαν οι μερες!κ η φαση ειναι πως απο την ωρα που εφυγε αρχισε το μωρο να χτυπαει πολυ κ καθημερινα!θα εχουμε πολυ πλακα πλεον!κ ειδικα οταν θα γινουν κ εντονες οι κλωτσιτσες!!
το καταλαβα οτι μπερδευτηκες γιαυτο στο ειπα,σιγα εσυ μωρε μεγαλη γυναικα ακου εκει,εσυ δεν θα εισαι στην παρεα μας τωρα?AnastasiaMM έγραψε:Α! Καλά ! Βασιλικούλα μου έχεις δίκιο Παρασκευή πρωί ήθελα να πώ!!
Στον κόσμο μου τα΄χω χάσει μεγάλη γυνάικα!!!!!!!!
καλα κανεις αγαπη μου πανω απολα η οικογενεια μας κ μετα τα υπολοιπα,καλη βολτουλαααααααααAnastasiaMM έγραψε:Βασιλικούλα μου συγνηώμη που άργησα να απαντήσω αλλα έγραφα και σ΄ενα άλλο θεματάκι !
θα φύγω τώρα να πάμε καμία βόλτα με τον άντρα μου το μικρό και θα μπώ το πιο πιθανό το βράδυ που θα έχει φύγει!
Γιατί να μην είμαι καλέ στην παρέα σας ?
Δεν θα πάω πουθενά απλώς θα ξαναμπώ το βράδυ!
Μη νομίζει οτι τον παραμελώ!
Φιλάκια κοριτσάκια μου!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #109
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης