Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
523 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 523 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κ απο μενα κοριτσια!!!! Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 215994 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 215994
Τι κανετε?! Ολα καλα θα πανε Νατς!! Πολυ ωραια τα νεα Τονια!! Καλοριζικα τα πραγματακια για τις μπεμπες σας!!! Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 328109
Μου δωσατε ιδεα τωρα, θελω να παω στο Jumbo τωρα γιανα παρω ενα να κανει μουσικουλα για τον μπεμπη!!!!!!!!!!!!! Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 654316 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 654316 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 654316
Εμενα το μονο δωρο που μου εχουν φερει ηταν ενα ματερνιτυ για μενα, ενα φορεματακι, κ κατι cupcakes που ηταν ενα κοριτσιστικο με ενα ροζ φορεματακι, ενα αγοριστικο με ενα αυτοκινητακι, πριν μαθουμε το φυλο..
Αλλα για τον μπεμπη μονο εγω του χω παρει ενα ζευγαρι παπουτσακια κ ενα φορμακι.. Τη μαμα μου δεν την αφηνω να του παρει κατι, γιατι αν την αφησω θα του παρει.. τα παντα!!!!!! Βιβλια, σεντονια κτλ!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz κ ο μπαμπας μας ειναι πολυ προληπτικος κ φοβαται να του παρει κατι Razz Razz Razz Razz
Οποτε.......... του παιρνει η μαμα!!!!! Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 328109
Χτες βραδυ εκανα εμετο παλι.. ελεος βρε κοριτσια, μεθαυριο μπαινω στον πεμπτο!!!!! Rolling Eyes
Ρουχαλακια απο τα Jumbo αμα τα πλυνεις καλα κτλ δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα για αλλεργιες κτλ..
Το Ζαρα εμενα μαρεσει πολυ σε ποιοιτητα παντως.. για τα νεογεννητα δεν ξερω, επειδη το δερματακι τους ειναι πολυ ευαισθητο, αλλα για μωρακια κ παιδακια εχουν υπεροχα ρουχαλακια κατα τη γνωμη μου.. ειδικα τα κοριτσιστικα ειναι απιθανα!!!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Ελιζα μου κουράγιο κοριτσάκι μου, μην πτοείσαι απο τους χαζο-εμετούς, πού θα πάει, θα σταματήσουν! Τουλάχιστον δεν είναι τόσο συχνοί πλέον!

Αυτό που είπες για το παιχνιδάκι που κάνει μουσική κ εγώ θέλω! Να βγάζει γλυκιά μελωδία. Να την βάζω από τώρα στο μωράκι μου που είναι μέσα στην κοιλίτσα να το ακούει κ να το πάρω κ στο μαιευτήριο μαζί να της το βάζω να το ακούει. Θα είναι πολύ οικείος ήχος νομίζω κ θα της αρέσει! (βλακεία αυτό που σκέφτηκα??? Embarassed Embarassed Embarassed )

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καθολου βλακεια!!!! Πολυ ωραια ιδεα!!!!!! Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 328109

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο,ΤΙ ΙΔΕΑ Κ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΛΑΚΕΙΑ Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ !!! Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 654316

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!Μόλις γύρισα από δουλειά.Ειχα ραντεβου το πρωί με τον γιατρό αλλά μου το ακυρωσε γιατι ετυχε τοκετός.Κάθε φορά τα ίδια.Εχει πάρα πολύ κόσμο αυτός ο γιατρός.Την Παρασκευή τώρα.

Όσον αφορά την συζήτηση για τα ρούχα που είχατε νωρίτερα,επειδη ασχολούμαι με υφάσματα και ρούχα,δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι από την Κίνα πλέον.Φυσικά υπάρχουν ποιότητες.Τα jumbo δεν είναι καλής ποιότητας βαμβάκια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν μικρόβια ή προκαλούν αλλέργιες, απλά ειναι πιο δυσάρεστα στην αφή και σαν αίσθηση στο κορμί.Θα κοιτάζετε πάντα τις ετικέτες με τις όδηγίες φροντίδας που πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε σε ΄καθε ρούχο.Να μην έχουν συνθετικές ίνες στη σύνθεση.Από κει και πέρα για μένα αν θες να δώσεις κάπου χρήματα δεν αξίζει για τα φορμάκια,αλλά για τα σεντονάκια και τις πετσέτες.

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα και από εμένα! Και εγώ την Παρασκευή έχω ραντεβού. Έχω να το δω 26 μέρες και έχω λιώσει από τον καημό μου!!! Razz Ανυπομονώ! Περιμένω μήπως και δούμε και φύλο! Αν είναι κοριτσάκι έχω σταμπάρει ένα φανελάκι απο τα jumbo που γράφει Mary! Θα τρέξω να το πάρω γιατί Μαρία έχουμε σκοπό να την πούμε χιχι!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ντιμι και Μια!!! Με το καλο να πατε στο γιατρο την Παρασκευη κ να εχετε πολυ καλα αποτελεσματα!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Ντιμι σε ποια εβδομαδα εισαι? Εσυ Μια? Ποτε εχετε ΠΗΤ?

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια μιας και χτες αναφερθηκαμε στον θηλασμο, θελω να βαλω το λινκ απο μια ομιλια που δοθηκε απο μια παιδιατρο Αννα Πατσουρου στη Θεσ/νικη σχετικα με τον θηλασμο, την οποια ειδα οταν ημουν ξαπλα κ εγκλειστη (παρολο που ειναι σχετικα νωρις για μας) και μου φανηκε ιδιαιτερα διαφωτιστικη και ευχαριστη και αυτο που μου αρεσε ηταν πως γενικα τονιζε την αυτοπεποιθηση χωρις να τρομαζει τις νεες μανουλες..!!
Αν καποια στιγμη θελετε να ενημερωθειτε παραπανω σχετικα με τον θηλασμο, νομιζω ειναι μια ευχαριστη αρχη

https://www.youtube.com/watch?v=m-8OnaVZ-nk

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είμαι 15+1.Εχω ΠΗΤ 17/9.Δεν έχω νιώσει κάτι ακόμη και με τρώνε οι ανασφάλειες μεχρι να πάω στο γιατρό.Την προηγούμενη φορά την ώρα που ήταν η σειρά μου χάλασε ο υπέρηχος..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πω πωωω γκαντεμια!!!!!! Rolling Eyes Μεθαυριο θα ειναι μια χαρα!!! Τι εννοεις δεν εχεις νιωσει κατι ακομη?

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΑPETITE ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ 18η Κ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΘΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.Κ ΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΩΣΩ Κ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ 20η.ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΓΙΆΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!! Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 215994

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ!!! ΑΧ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elisa87 έγραψε:Πω πωωω γκαντεμια!!!!!! Rolling Eyes Μεθαυριο θα ειναι μια χαρα!!! Τι εννοεις δεν εχεις νιωσει κατι ακομη?

Εννοώ δεν έχω νιώσει το μωράκι ακόμη να κουνιέται.Όσον αφορά το θηλασμό δεν έχω καταλάβει γιατί κάποιες κοπέλες επιλέγουν να μην το κανουν.Ποτέ δεν αναρωτήθηκα αν θα θηλάσω,μακάρι να πάνε όλα καλά και να μπορώ να θηλάζω για όσο περισσότερο,ειδικά αν δεν δούλευα κιόλας

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ είμαι 15 και 5 με ΠΗΤ 13/9. Είμαι πολύ υπερ του θηλασμού. Κάνει καλό κυρίως στα μωράκια αλλά και στις μανούλες. Και δε μιλάω μόνο για το χάσιμο θερμίδων αλλά γενικότερα. Ο μηχανισμός της γυναίκας έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να παράγει γάλα για ένα χρονικό διάστημα. Όταν αυτός διακόπτεται απότομα και με χάπια σίγουρα κάποιο πρόβλημα θα δημιουργηθεί. Εδώ το πλυντήριο δε κάνει να κλείνουμε την ώρα που λειτουργεί πόσο μάλλον κάποιο όργανό μας!!!

Popisofia

Popisofia
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ!!! ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ...!!!

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πάντως μια ξαδερφή μου που γέννησε πρόσφατα δέχτηκε πολύ πίεση και προπαγάνδα μέσα στο νοσοκομείο για να μην θηλάσει.Κι από γιατρούς κι από μαίες.Αλλά παίρνουν τόσα λεφτά από εταιρείες, τι περιμένεις?

Popisofia

Popisofia
ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ DIMI!!!

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Popisofia έγραψε:ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ!!! ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ...!!!

Είναι το πρώτο μου μωρό και λαχταρώ τη στιγμή αυτή!!

Popisofia

Popisofia
miapetite έγραψε:Πάντως μια ξαδερφή μου που γέννησε πρόσφατα δέχτηκε πολύ πίεση και προπαγάνδα μέσα στο νοσοκομείο για να μην θηλάσει.Κι από γιατρούς κι από μαίες.Αλλά παίρνουν τόσα λεφτά από εταιρείες, τι περιμένεις?

ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΥΛΑΣΜΟ.

Popisofia

Popisofia
miapetite έγραψε:
Popisofia έγραψε:ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ!!! ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ...!!!

Είναι το πρώτο μου μωρό και λαχταρώ τη στιγμή αυτή!!

ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΩ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΩ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΩ ΘΑ ΤΟΝ ΝΑΝΟΥΡΙΣΩ ΑΧ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα ετσι ειναι κοριτσια!!!
Μια θα ερθει αυτη η στιγμη..!! Μην ανησυχεις.. εμενα ετυχε κ τον ενιωσα πολυ νωρις γιατι δυστυχως επρεπε να μεινω ξαπλωμενη καποιες μερες και... περιμενα!!!! χαχαχα Razz Razz Razz
Αλλα κ παλι φορα τη φορα, βδομαδα τη βδομαδα αλλαζει πολυ ο τροπος που τον νιωθω και καθε φορα με κανει ολο και πιο χαρουμενη!!! Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 328109 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 328109
Λενε στις 20, οποτε σιγουρα μην ανησυχεις.. Αλλα κ νωριτερα αν το νιωσεις θα ειναι τοσο ωραια που αξιζει η αναμονη!!!
Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 654316 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 654316 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 654316
Κ εγω θελω πολυ να θηλασω.. εκτος απο τα πλεονεκτηματα για το μωρο και τη μητερα απο αποψη υγειας νομιζω οτι ειναι ενα δωρο απο το Θεο να μας κρατησει λιγο ακομα δεμενες κοντα με το μωρακι μας..
Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 215994 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 215994 Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 215994

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ανυπομονω να τον κρατησω στην αγκαλια μου, να τον φιλησω παντου, και να βλεπω τα ματακια του...
Ειδατε πως στα βρεφακια τα μαλλακια τους ειναι τοσο απαλα?!?!?! Δεν ειναι μια γλυκα?!!!

I love you I love you I love you I love you

dimi82

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σε πολλές κλινικές μάλιστα κάνουν και σεμινάρια. Ακόμα και για τις κρέμες λένε ότι δε χρειάζεται να δίνεις στο μωρό αυτές τις παιδικές αλλά μπορείς να κάνεις με φρέσκα φρούτα και μουσλι. Το μωρό δεν ξέρει τι είναι ζάχαρη και αλάτι οπότε του φαίνεται φυσιολογικό ότι και να του δίνεις... Βεβαίως βεβαίως επειδή εγώ λατρεύω αυτές τις κρέμες του εμπορίου (ήδη έχω αγοράσει και τις τρώω μόνη μου) δεν έχω σκοπό να τις στερήσω από το κουρκουμπινάκι μου!!! Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 - Σελίδα 28 328109

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ναι ολα στο μπλεντερ!!!! Κ βραστο κρεατακι κ λαχανικα κ ολα...!!!!!!!!! I love you I love you I love you I love you
Ντιμι εγω σημερα αγορασα Danette!!!!!!! jocolor
Εσυ ποιες προτιμας?!

Popisofia

Popisofia
ΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΛΑΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΖΩΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Κ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΖΩΗ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΜΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΔΙΝΕΤΕ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις