701 Απ: Μανουλεσ Αυγουστου Σεπτεμβριου 2013 ν.2 Τετ Μαρ 27, 2013 9:13 am
dimi82
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτή τη στιγμή έχω νουνου με σιτάλευρο!!! Αλλά λέω να τις δοκιμάσω όλες μέχρι να γεννήσω για να ξέρω τι δίνω στο παιδί μου... και καλά.... χιχι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elisa87 έγραψε:χαχαχα ετσι ειναι κοριτσια!!!
Μια θα ερθει αυτη η στιγμη..!! Μην ανησυχεις.. εμενα ετυχε κ τον ενιωσα πολυ νωρις γιατι δυστυχως επρεπε να μεινω ξαπλωμενη καποιες μερες και... περιμενα!!!! χαχαχα
Αλλα κ παλι φορα τη φορα, βδομαδα τη βδομαδα αλλαζει πολυ ο τροπος που τον νιωθω και καθε φορα με κανει ολο και πιο χαρουμενη!!!
Λενε στις 20, οποτε σιγουρα μην ανησυχεις.. Αλλα κ νωριτερα αν το νιωσεις θα ειναι τοσο ωραια που αξιζει η αναμονη!!!
Κ εγω θελω πολυ να θηλασω.. εκτος απο τα πλεονεκτηματα για το μωρο και τη μητερα απο αποψη υγειας νομιζω οτι ειναι ενα δωρο απο το Θεο να μας κρατησει λιγο ακομα δεμενες κοντα με το μωρακι μας..
dimi82 έγραψε:Αυτή τη στιγμή έχω νουνου με σιτάλευρο!!! Αλλά λέω να τις δοκιμάσω όλες μέχρι να γεννήσω για να ξέρω τι δίνω στο παιδί μου... και καλά.... χιχι
elisa87 έγραψε: Σωστη σε βρισκω!!!!!!
Ποπη Σοφια τα λες τοσο ομορφα!! Ετσι ειναι...!!! Φανταζομαι θηλασες και την κορουλα σου ε? Ποσο καιρο αν επιτρεται? Χρειαστηκε να φυγεις για δουλεια? Ηταν δυσκολο να την αφησεις? Εγω μαλλον θα πρεπει να τον αφησω 5-6 μηνων.. Μακαρι μεχρι τοτε να θηλαζει αποκλειστικα!!
miapetite έγραψε:Εγώ θα κάνω ομελέτα.Έχουμε και δικά μας αβγά,θα κάνω και πατατούλες...
miapetite έγραψε:Εγώ θα κάνω ομελέτα.Έχουμε και δικά μας αβγά,θα κάνω και πατατούλες...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης