Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
601 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 601 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 37]

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιμηθηκαμε μιση ωριτσα!τωρα εφαγε μπουκαλι 150ml δικο μου γαλατακι κ θα δουμε αν κατσει ηρεμη.αν αρχισουν τα πονακια χλωμο το κοβω...παντως μου φαινεται πιο ηρεμη σημερα.μειωθηκε κ η συχνοτητα των κενωσεων.μακαρι να ηταν ιωση κ να υποχωρησει...
εσεις κοριτσακια που εισαστε?πως τα πατε σημερα?

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mπραβο Δωρακι μου!! Να δεις που θα ειναι πολυ καλυτερα το μπουμπουκακι σου!! και μεις σημερα μεχρι στιγμης μια χαρουλα ειμστε, κοιμαται τωρα, οπου να ναι θα ξυπνησει για μαμ..
Τι εμβολια κανατε? εμεις το 5απλο, ενα για γαστρεντεριτιδα και ενα για μηνιγγιτιδα

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα ομορφιες!!!!

ηλιο κ πολυυυυυυ αερα και για εμας σημερα..λυσσαξε ενα πραγμα!!!

ψιλοεφιαλτικη κ η δικια μας βραδια χτες..η μπεμπα ανα 2ωρο να σηκωνει την γειτονια στο ποδι απο την πεινα της..ευτυχως κι εγω -Ζωη μου-ξηγηθηκα μπουκαλι ολη νυχτα, δεν θα την παλευα αλλιως..και το σκηνικο συνεχιστηκε κ σημερα Shocked τωρα εχει καμια ωριτσα που κοιμαται και χαλαρωσα λιγο κ εγω..πινω το χαμομηλακι μου κ σας γραφω..!!!

Νατασα μου δυσκολη βραδια κ η δικη σας ε???ελπιζω να μην ειναι κολικοι.μακαρι κανενα μωρακι να μην υποφερει απο δαυτους.. Crying or Very sad

μπομπιρα μου απο κακακια κι εμεις αλλο τιποτα..αφου απορω με αυτο το εντερακι της δικιας μου Shocked Shocked

Τενια μου και Ζωη προσπαθω να επιστρεψω ειναι η αληθεια στους παλιους μου ρυθμους αλλα δε το λες κ ευκολο με ενα πεινασμενο καρχαριακι συνεχεια.. Razz

στο 2μηνο-3μηνο βλεπω αρκετα κοριτσακια αλλαζουν κραβατακι στα καμαρια τους ε???κι εμας δεν ξερω ποσο ακομα θα μας χωραει η καλαθουνα μας..για να δουμε..

αχ αυτες οι δουλειες ρε κοριτσια..
με το που κοιμαται η μικρη μου τρεχω σαν παλαβη.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 6 534787 πλυντηρια κ σιδερωμα για αρχη..ξεσκονισμα με την πρωτη ευκαιρια-εχω θεμα με την σκονη..τρελαινομαι Shocked

σημερα αφου σιδερωσα καθαρισα το μπανιο, μαζεψα το δωματιο κ ξεσκονισα τα παντα ολα..σκουπα δεν ξερω ποτε θα αξιωθουμε να βαλουμε..το δε πλυντηριο πιατων ειναι ο σωτηρας μου!!!

μαγειρεμα θα μπορουσα μεν, αλλα ο Χρηστος δε με αφηνει..μας ταιζει η μανα του!!!μονο κατι σφολιατοειδη κ κατι στικς εχω ψησει.. Embarassed α!εφτιαξα κ ενα ζελε..σκοτωθηκα θα μου πειτε Razz Razz

Δωρα μου ελπιζω να στρωσει σιγα σιγα η μικρουλα σου..ειναι δυσκολα ξερω..για ολες μας φυσικα..λιγη υπομονη κ ολα καλα θα πανε.αυτο το θεμα με τον υπνο παντως βρε παιδι μου..πολυυυυυυυ ζορι..εμεις αφου κοιμομασταν κατι 3ωρα-4ωρα κ καλομαθαμε την μαμα τωρα το 2ωρο ειναι πλεον πολυτελεια..να δουμε ποσο θα αντεξουμε..οικογενειακως..

κατα τα αλλα ο Χρηστος ειναι απογ σημερα, βραδυ αυριο.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 6 534787 το χειροτερο μου δηλαδη Crying or Very sad νιωθω τοσο καλυτερα οταν ειμαστε μαζι..και νομιζω περναει κ στην μπεμπα αυτο..δεν ξερω.. Rolling Eyes

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λουκια μου υπομονη!θα φτιαξει το προγραμμα σας.

Νατασσα εμεις εμβολιο καναμε 6πλο.το επομενο δεν ξερω ποιο θα ειναι.

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Λουκία μου! Άστα....αυτές οι δουλειές.. Είχα πάντα κόλλημα με την καθαριότητα αλλά τώρα έχει παραγίνει....κάθε μέρα ξεσκόνισμα, σκούπισμα, μπάνιο, κουζίνα, εννοείται το δωμάτιο και μαγειρεμα.. Τα χέρια είναι τόσο χάλια που ώρες ώρες τρέχουν αίμα....
Εγώ έχω την κούνια στο δωμάτιο μου και μετά τους 6 μήνες έχω σκοπό μα τον βγάλω, δεν έχω φτιάξει και το παιδικό ακόμα....
Κανένα νέο από τη Χαρα;; Λέτε να κεραστουμε ή ΝΣ περιμένουμε λίγο ακόμα;

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μετα την "Θετικη ενεργεια" το "υπομονη" ειναι προφανως το δευτερο μοτο μας ε Δωρα μου???!!!

αστα Νατασα μου..μια απο τα ιδια..αντι να ξεκουραζομαι κ να ασχολουμαι λιγο με τον εαυτο μου-που οπως ειπε κ η Δωρα τριγυρνω με τις πιτζαμες ολη μερα κ το να πλυνω τα δοντια μου καταντα ωρες ωρες πολυτελεια-καθομαι σαν την παλαβη κ συμμαζευω τα ασυμμαζευτα.. Rolling Eyes ισως δεν πρεπει να υπερβαλλουμε ομως τοσο..το λεω και για σενα αυτο κοριτσακι μου..πρεπει να φροντιζουμε κ τον εαυτο μας λιγακι, ε???????τα λεω για να τα ακουσω ενα πραγμα Razz Razz

σχετικα με την μετακομιση των μικρων μας τωρα..6 μηνες ε?ισως ειναι το καλυτερο αυτο για τα μικρακια μας αλλα προσωπικα δεν νομιζω να το εφαρμοσω.. Rolling Eyes προς το παρον δεν ξερω καν για που θα μετακομισουμε μετα την καλαθουνα μας.. scratch

οσον αφορα την Χαρα μας κατι μου λεει οτι πργματι πρεπει να τραταριζομαστε σιγα σιγα!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 6 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 6 328109 για να μην εχει φανει.. Wink

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ??
ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΕ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΊ Κ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ Κ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΛΙΓΟ.

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ Κ 4 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.

Η ΦΑΙΗ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕ ΦΑΝΗΚΕ Ε?

ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Κ ΥΠΝΗΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΥΠΝΗΛΙΑ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΑΝ ΔΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΠΑΝΩ.ΑΛΛΣ ΕΥΤΥΧΏΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΛΑ.

ΕΣΕΙΣ ΔΩΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Κ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΡ ΤΩΡΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ??

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΟ 5ΠΛΟ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟ?ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΤΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ.ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ??
ΝΟΜΙΖΩ Η ΣΜΑΡΟΎΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ??

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Όχι!!!!! Δε γέννησα Sad ακόμα!
Πρόβλημα με το internet είχαμε όλη μέρα σχεδόν! Ας είναι καλά ο πολυτεχνίτης άντρας μου που το επιδιόρθωσε και είχε και εμένα να γκρινιάζω και να του λέω συνέχεια ότι πρέπει να σας ενημερώσω γιατί δε θα με βλέπετε και θα νομίζετε ότι ήρθε η ώρα για τραταρίσματα!!!!! Δε μπορώ να σας περιγράψω πως με κοίταζε κάθε φορά! Να έχει το ζόρι του και να ακούει εμένα να είμαι στην κοσμάρα μου!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ......! Ούτε το περπατημα βοήθησε, ούτε μας λυπήθηκε η ζουζουνίτσα που κάναμε βόλτες και είχαμε τη βαλίτσα στο αυτοκίνητο!!!!!

Συγγνώμη που σας άγχωσα σήμερα! Δε Φταίω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα!!!πολυ γελασα Χαρα μου!!!τι τραβανε κ τα αγορια μας ε??? Razz Razz Razz ευχαριστουμε συζυγε της Χαρας μας που ελυσες το προβληματακι!!!!!ενταξει,παντως δεν χαλασε ο κοσμος και για ενα αναιτιο τραταρισμα ε??? Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 6 982137
βρε λες το κοριτσι σου να γεννηθει την μερα των γενεθλιων του μπαμπα της???πλακα θα χει!!!!!!!!!!!

Μαρινακι μου νωρις θα ελεγα..αλλα αν υπαρχει καποιο τετοιο βιβλιο θα με ενδιεφερε κι εμενα!!!!!!!!ειμαστε 2 οι παλαβες εδω μεσα!!! Razz Razz Razz Razz Razz Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 6 893968 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 6 893968

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α Χαρουλα μου ξεχασα..μου θυμισες εμενα με το περπατημα σου.. Smile χιλιομετρα εκανα καθημερινα αλλα πεισμα η κοκκονα μου..ψηλα στο θρονο της!αλλα τουλαχιστον μου εμεινε το ποδι λαμπαδα!!! Razz Razz οπου να ναι θα ξυπνησει το κοριτσι μουουουουουουουουουοουουουουουου!!!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:α Χαρουλα μου ξεχασα..μου θυμισες εμενα με το περπατημα σου.. Smile χιλιομετρα εκανα καθημερινα αλλα πεισμα η κοκκονα μου..ψηλα στο θρονο της!αλλα τουλαχιστον μου εμεινε το ποδι λαμπαδα!!! Razz Razz οπου να ναι θα ξυπνησει το κοριτσι μουουουουουουουουουοουουουουουου!!!

Μπα σε μένα δε βλέπω να μένει το πόδι λαμπάδα!!!!! Μάλλον θα έχω πολύ δουλειά μετά αλλά δε με στεναχωρεί καθόλου. Το δικό μου θα περάσει, όχι των κιλών!!!!

Α! Δεν πειράζει βρε για ένα γλυκάκι! Αφού κατά βάθος ξέρω ότι το κάνατε όλες για να γλυκάνετε τη μικρή μου και να αποφασίσει να βγει....! Ε? Γι' αυτό δεν τραταριστήκατε? Ε? Ε? Ε?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εεεεεεεεεεεεετσι!!!βρε ας ερθει αυτη με το καλο κ θα γινουν και ολα τα αλλα!!!!!!!!!!!
ιασω γεννας ε???στο 622 ημουν εγω!!!μας αγαπουσαν με το κοριτσι μου εκει Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 6 35468

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:εεεεεεεεεεεεετσι!!!βρε ας ερθει αυτη με το καλο κ θα γινουν και ολα τα αλλα!!!!!!!!!!!
ιασω γεννας ε???στο 622 ημουν εγω!!!μας αγαπουσαν με το κοριτσι μου εκει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ναι Ιασώ. Μακάρι να πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι θα βρω λίγο χρόνο για να σας ενημερώσω. Ήταν καλή η εμπειρία σου? Το θέμα καισαρική? Πώς ένιωσες? Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι μωρε Χαρα μου, αυτο πανω απο ολα!!!

κοιτα, να μαι ειλικρινης επειδη εγω πηγα για προκληση και περασα καμποσες ωρες στο δωματιο των ωδινων(μπηκα 12 τα μεσανυχτα κ γεννησα 10 το πρωι..) με την μικρη να δυσφορει, να ανεβαζει παλμους στο 198, να μου βαζουν χερι καθε 3 και λιγο(σορρυ για την περιγραφη.. Rolling Eyes )ηρθε καποια στιγμη που ειπα καλυτερα καισαρικη να την παρω στα χερια μου την νεραιδα μου..

στο -1 λοιπον ηταν ολοι απιστευτοι..μονο η προισταμενη μαια της βαρδιας ηταν ξινομουρα..ολοι οι αλλοι απλα τελειοι..κανενα παραπονο..απο την κοπελα που μου εβαλε την πεταλουδα μεχρι τους νοσοκομους στο χειρουργειο..για την δε αναισθησιολογο δεν εχω λογια..πολυ γλυκια..πραγματικα τους ευχαριστω ολους, στιγμη δεν φοβηθηκα..
πανω στον οροφο ενταξει, καποιες μαιες ηταν λιγο πιο βαριες αλλα τι να κανουμε??

σχετικα με την καισαρικη τωρα..εφοσον το κλιμα ειναι καλο και αφου φυσικα σου εχει γινει η επισκληριδιος ολα τα αλλα γινονται τοοοοσο γρηγορα..ουτε που καταλαβα ποτε κρατησα το κοριτσι μου στην αγκαλια μου..εννοειται δεν βλεπεις, δεν νιωθεις κατι..ακους ενα κλαμα κ λες αυτο ηταν????????

μετα ενα ζορι το εχει, μην πω κ ψεματα..την πρωτη μερα νιωθεις καπως ανημπορη..μεχρι να ξεμουδιασεις απο την ναρκωση..την δευτερη φρικαρεις.αλλα εκει παιζεται ολο το παιχνιδι..πρεπει να σηκωθεις και να περπατησεις, με πεισμα..οσο πιο συντομα το κανεις αυτο τοσο πιο γρηγορα θα αναρρωσεις..σε ποτιζουν κ με παυσιπονα κ μην νομιζεις την παλευεις!!!
για κανα 2 μερες θα ζοριστεις λιγο..αλλα αν φροντισεις να κινεισαι αρκετα πανω στην εβδομαδα μετα την γεννα θα εισαι μια χαρα!!!εγω στις 7 μερες ημουν περδικι, ουτε με τραβουσε η τομη ουτε τιποτα..τωρα πεταω!!!!!

το μυστικο για μενα ομως ειναι στο να σηκωθεις γρηγορα..το πιστευω απολυτα αυτο!

ολα καλα θα πανε Χαρα μου, θα δεις!!!μαμα κ κορουλα να ναι καλα και ολα θα γινουν οπως πρεπει!!!!!!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ Λουκία μου, σε ευχαριστώ πολύ! Πιστεύω κι εγώ ότι είναι πολύ σημαντικό το να σηκωθείς και να περπατήσεις με ... τσαμπουκά! Για να δούμε! Αύριο θα μιλήσω πάλι με το γιατρό. ζορίζομαι αρκετά θα έλεγα. Βέβαια δεν έχει αποκλείσει τελείως τον φυσιολογικό τοκετό αλλά αυτό που μου είπε είναι ότι δεν θέλουμε έναν πολύωρο τοκετό για το καλό και το δικό μου αλλά και του μωρού και στο τέλος να πάμε καισαρική. Μακάρι να γεννήσω άμεσα και ας μην είναι στα γενέθλια του μπαμπά της. Θα του πάρω εγώ την τούρτα του!!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τιποτα βρε Χαρα μου..τι ευχαριστεις?αλιμονο..για αυτο ειμαστε εδω.. I love you

δεν αποκλειουμε κ τον φυσιολογικο ομως!!!που ξερεις..ειναι ολο εκπληξεις τα καμαρια μας!!!

οσον αφορα αυτο που λες περι πολυωρου τοκετου που καταληγει τελικα σε καισαρικη ειναι μεγαααααααλο θεμα..εμενα πολλοι μου λεγαν να μη το δοκιμασω καν για προκληση..μην περασω ολες τις ωδινες κ τελικα φαω κ το μαχαιρι..σορρυ που το λεω ετσι ωμα.. pale ενα δικιο το ειχαν παντως..

εγω θα σου ευχηθω το καλυτερο..ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο..εριξα κι εγω καμποσο κλαμα, περασα μεγαλη στεναχωρια..εδω ημασταν κ τα λεγαμε..και η Ελενιτα μου η γλυκια μου εδωσε πολλη δυναμη τελικα...το ζητημα ειναι γερη μανουλα κ μωρο, τιποτα αλλο!!!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΗΛΑΔΉ ΕΣΥ ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΔΙΣΤΟΛΗ?ΠΕΡΑΣΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΉ?

ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΌ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΤΙ ΗΡΕΜΕΙ Κ Η ΜΠΕΜΠΑ ΙΣΧΥΕΙ,ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ Ξ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ Μ

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Από την Ελενίτσα έχουμε κανένα νέο? Ελπίζω να είναι όλα καλά και αν μας διαβάζει να νιώθει πόσο τη σκεφτόμαστε όλες!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ.ΔΕ ΠΗΡΑΖΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Κ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ Κ ΑΣ ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΙ...

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χαρα μου μας λαχταρησες! Δεν πειραζει ομως το μπεμπακι σου κι εσυ να ειστε καλα κι ας μας παιδευει λιγο το ιντερνετ!

Κοριτσια το θεμα δουλειες ειναι αλλη μια πονεμενη ιστορια. Η κοπελα μου εδω και λιγες μερες απο τις 8 το πρωι δεν ξανακοιμαται και μεσα στην μερα κοιμαται μονο αγκαλια, αν την αφησω ξυπναει και τα απογευματα ολο θελει να τρωει οποτε ο μπαμπας της και που την απασχολει συνηθως κραταει ενα μισαωρο κι εγω δε προλαβαινω να κανω τιποτα. συνεχεια τρεχω σαν την τρελη και ολα τα αφηνω στην μεση. Σημερα τοπρωι ηρθε ο μπαμπας μου κι αντι να κατσω να τον δω, του πασαρα την μπεμπα για να μαζεψω την κουζινα. η μονη λυση για δουλειες ειναι στις 5 το πρωι ή στη μια την νυχτα. Ελα ομως που αγαπω κι εγω τον υπνο μου... μεχρι να καθαρισω ολο το σπιτι, πρεπει να αρχισω απο την αρχη γιατι παω κομματι κομματι, οποτε εγω δε ξεκουραζομαι ποτε...ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ....θα το κανω μαντρα εκτος απο μοτο μας Λουκια μου!

Το πρωτο μας εμβολιο ηταν πενταπλο και το δευτερο πνευμονιοκοκκου.

πηγαμε σημερα γιατρουλη! πηραμε 880 γρ, γιναμε 6160 δηλαδη και 4 ποντους, 61 στο συνολο!μια χαρα. βεβαια εχουμε καποια σημεια με ξηρο δερμα κι αυτο ειναι σημαδι αλλεργιας, αλλα ειναι πολυ λιγο. στο δευτερο εμβολιο παιζει πολυ κλαμα! προετοιμαστειτε κοριτσια μου! την θηλασα για να ηρεμησει και να φυγουμε.

τωρα κοιμαται και σκεφτομαι μηπως να την τσακωσω και να παμε για υπνο...η τιβι εχει βλακειες, το πισι ανοιγοκλεινει μονο του...μαλλον για υπνο με βλεπω κι εμενα.

Για βιβλιο πηρα της tracy hogg ενα που δε θυμαμαι τωρα πως το λενε αλλα οτι διαβασα ηταν πριν ερθει η μπεμπα, τωρα ουτε τις ετικετες στα σαμπουαν δε προλαβαινω να διαβασω!!!ααα διαβασα οτι θα ξανακυκλοφορησει το βιβλιο της πατσουρου! θα το παρωωω Κατα τα αλλα αν βρω κατι σας το λεω... παντως σημερα που ρωτησα τον γιατρο τι να κανω σαν παιχνιδι μαζι της που θα την βοηθησει στην αναπτυξη της, που ειπε να της μιλαω συνεχεια και να της λεω τι κανω, που παμε, τι γινεται...τα παντα μεχρι να μαλλιασει η γλωσσα μου. αυτο ομως το εκανα ηδη...δεν ειμαι ανθρωπος που δε μιλαει βλεπετε...

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ Η.ΣΜΑΡΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ.ΤΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ?Κ ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΊΣ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΓΡΑΨΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Κ ΕΓΩ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΊΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΠΙΑ.6 ΚΙΛΑ??ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ??ΠΩΣ ΤΗ ΚΟΙΜΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕ ΣΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ??4800 Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΙΣΗ ΩΡΑ!!

ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ??

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΜΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΔΕ ΤΗΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 11ΤΟ ΒΡΑΔΥ(ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΤΗΣ,ΚΑΤΣ ΤΙΣ 2ΚΟΙΜΑΤΑΙ)ΤΗ ΘΗΛΑΣΑ 10:30 Κ ΚΟΙΜΘΗΘΗΚΕ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΣΑ ΝΑ ΤΗ ΘΗΛΑΣΩ ΤΩΡΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΓΕΛΑΕΙ....

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!ναι Μαρινακι μου γιορταζω...
εμεις κοιμηθηκαμε 12-7:20 σημερα!η μπεμπα δλδ!γιατι εγω ξυπνησα 6:30 κ ειπα να κανω αντληση...η μπεμπα εφαγε κ κοιμαται κ εγω τελειωσα το πρωινο μου κ θα μπω να κανω μπανακι κ μετα να βαλω σιδερο!Προβλημα οι δουλειες αλλα εγω δεν ειμαι υστερικη!ας ειναι κ λιγο στραβα τα ριχταρια στον καναπε,ας εχει κ λιγα απλυτα στο καλαθι,ας ειναι κ κουβαρι η κουβερτα με το παπλωμα στο κρεβατι μας!ουτως ή αλλως θα ξαναξαπλωσουμε! Razz το μονο που δε μπορω ειναι ποτηρια κ πιατα παντου!οχι μονο στο σαλονι ουτε καν στο νεροχυτη της κουζινας!οτι χρησιμοποιω μπαινει κατευθειαν στο πλυντηριο.οσο για τη σκονη ξεσκονιζω κ μετα απο μιση ωρα να τη παλι η κυρια!εχω κ σκουρα επιπλα...βαρεθηκα πια!δεν ξεσκονιζω πλεον καθε μερα.

Η υπομονη Λουκια ειναι οτι μας εχει απομεινει...παει η θετικη ενεργεια...παει η ενεργεια γενικα!απλα κανουμε υπομονη ελπιζοντας να περασουν ολα τα δυσκολα συντομα!

Χαρουλα μου με προκλιση ή μη ευχομαι ολα να πανε καλα!λιγο εμεινε ακομα!παντως δεν ειναι τοσο τραγικο γιατι εγω με προκλιση εκανα 13.5 ωρες να γεννησω κ αν με ρωτησεις θα σου πω πως ειχα μια ευκολη γεννα ασχετα με το αν πονεσα ή οχι!να γεννησουμε παμε οχι βολτα για καφε!εννοειται θα πονεσουμε,εννοειται θα ταλαιπωρηθουμε.στο τελος ομως ολα θα ειναι μια γλυκια αναμνηση!αν παρεις αγκαλια το αγγελουδι σου τπτ αλλο δε θα εχει σημασια πια!

Τρεχω να προλαβω! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 6 315810 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 6 531909

ζωάκι

ζωάκι
καλημέρα σας μανούλες!!
Καλά οι λευκοί ήχοι είναι σωτήριοι!! να την φτύσω!! κοντεύω να κοιμηθώ κι εγώ!
Μαρίνα το βιβλίο είναι The baby whisperer solves all your problems. Κυκλοφορεί μόνο στ'Αγγλικά, δυστυχώς.
Δώρα μου χρόνια σου πολλά με υγεία και χαρά!
Κι εγώ έτσι με τις δουλειές! Μ'αρεσει το καθαρό σπίτι, αλλά δε θα τρελαθώ αν είναι λίγο ασυμμάζευτα και όχι όλα στην τρίχα..
Μόλις γέννησα καθαρίζαμε τα πάντα (οκ είναι 45τμ) κάθε 2 μέρες.. τώρα χαλαρώσαμε λίγο! Smile
Αλλά αυτό με τα σκούρα έπιπλα είναι μπελάς.. ποτέ ξανά! είναι κι αυτό ικεα που είναι σαν πλαστικό από πάνω και τραβάει σκόνη.. και οι κουβερτούλες της μικρής και τα ρούχα που σιδερώνουμε.. ασ'το καλό! Δεν τελειώνουν οι δουλειές.. ας απολαύσουμε αυτήν τη ζωή.. αν φτάσουμε στσα 80 τι θα λέμε αν μας ρωτήσουν τι θυμάσαι από τη ζωή σου;; Καθάριζα;; Cool

Χαρά εγώ πάντως συμφωνώ ότι αν βλέπει ο γιατρός ότι θα ήταν καλύτερο να πάτε για καισαρική, να πάτε (δεν πιστεύω ότι τα λέω αυτά! πριν γεννήσω ήμουν κάθετη στο ΦΤ!).. είναι κρίμα να φας την ταλαιπωρία και μετά να πας χειρουργείο!

Έχουμε απουσίες σήμερα;;! ποιες λείπουν;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις