Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
646 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 646 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 37]

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω εδω ειμα και εγω!!!παρουσα!!!!
Χαρα μου κατι ειχες πει για Σαββατο θυμαμαι καλα η οτι θυμαμαι χαιρομαι???παντως ελπιιζω να τελιωσεις συντομα και ολα να πανε σουπερ!!!!!!

NEKTY

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημερα στις μανουλιτσες και ειδικα στην χαρουλα μας!! Χρονια πολλα δωριτσα πολυχρονη και γερη με την κουκλιτσα σου Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 379767 ! Καλα σημερα κοριτσια η μικρη εκανε κακα που οχι απλα περασαν την πανα εφτασαν ψηλα στην πλατη εγινε ο...χαμος!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 612298 Απιστευτο με τη πιεση τα βγαζει ουτε μεγαλος ανθρωπος. Δωριτσα τι να σου πω και μας ξεκινησε μια...... λιγουρα με τα κακα της μετα το εξαπλο εμβολιο μια κιτρινα μια πρασινα μια σφιχτα μια ζουμι, σημερα το πρωι ηταν λιγο πιο υγρα ενω χτες ηταν κανονικα τι να πω με τα σκατοεμβολια αλλα ελα που ειναι απαραιτητα! λοιπον κοριτσια σας διαβαζω για το θεμα με τις δουλιες και θυμαμαι εμενα και γελαω , μεχρι να σαραντισω συνηθως μαζευα με τα το πρωτο γευμα γυρω στις 5 το πρωι οτι προλαβω δηλ και τα χερια μου αφηστε δεν το συζητω ομως η φυση εχει προνοησει για ολα , ολα θελουν το χρονο τους τωρα που μπηκαμε σε ενα προγραμμα με 5 γευματα την ημερα ειμαι πιο ανετη (απλα δηλ δεν ειμαι υστερικη οπως πριν χαχαχα) ολα θελουν το χρονο τους και υπομονη, υπομονη , υπομονη!!!!! Και πολυ σημαντικο ρολο οι αντρες μας πολυ σημαντικο!!!!! Χαρουλα μην σκεφτεσαι τον τροπο παρα μονο το κοριτσακι σου γιατι και μεις ως το τελος λεγαμε για φυσιολογικο, μετα μου ελεγε ο γιατρος μεγαλο το μωρο μην ταλαιπωρηθεις, την τελευταια εβδομαδα αλλαξε και θεση, αλλα ειλικρινα η καισαρικη ηταν μια χαρα και οπως λεει και το λουκιακι τσαμπουκα θελει να σηκωθεις γρηγορα, το μονο που με ενοιαζε ηταν το μιλενακι και ολα αυτα σε λιγο καιρο θα τα εχουμε ξεχασει!!! Πολυ σημαντικο παντως γιατι γεννησα στο μητερα και το περιβαλλον και οι γιατροι και η μαια ηταν ολοι τους εξαιρετοι!!!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑΚΙ,ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ,ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΊΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΜΑΡΑΝΑΝ.ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΔΕΧΟΎΜΕΝΟ.ΑΚ ΕΣΕΝΑ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΔΑΣΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ Κ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ!

ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΦΑΙΗ Κ Η ΜΙΡΑΤΖΕΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ....

mpompiras

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημέρα ομορφες

Δώρα Χρόνια σου Πολλά και καλά , να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την όμορφη κόρη σου ....πως θα τα περασετε σημερα ???

εμεις χθες βραδυ ειχαμε εξοδο κοριτσια, βγηκα με τον αντρα μου και κατι φιλους σε ταβερνακι και γυρισαμε κατα τις 1,30 ...ο μπομπιρας εμεινε με τη γιαγια του αλλα ηταν καλο παιδι, μετα που τον θηλασα κοιμηθηκε αμεσως και δεν την ταλαιπωρησε καθολου ....
η μανουλα ταλαιπωρηθηκε που ξυπνησε στις 5 να θηλασει και ηταν με 3 ωρες υπνο και προσκυνουσε πανω στο παιδακι της ...χααχαχαχαχ
και τωρα ειναι η αληθεια την εχω μια νυστα αλλα ετοιμαζομαστε να παμε βολτα με το καροτσι μια που εχει καλο καιρο ...
φιλακια σε ολες ..

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα ομορφιες μου!!! Τελεια μερα σημερα και ειχαμε και ενα τελειο βραδυ!! Ο μπεμπουλης μου ουτε κλαμα, ουτε γκρινια μια χαρουλα ηταν το πουλακι μου!!!! Χεσαμε Embarassed Embarassed και μεις τα παντα!!! απο πλατη μεχρι αστραγαλο Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 328109 (αν εχετε προβλημα με πρασινο σαπουνι φευγουνα τα κακακια κι οι κιτρινιλες απο τα ρουχακια τους) !
και μας βεβαια τα κακακια μας ειναι καπως μετα το εμβολιο αλλα θα συμφωνησω Νεκτυ μου αφου δεν γινετε χωρις εμβολιο .....
Στο θεμα με τις δουλειες, πριν γεννηθει το μωρο ειχα παντα κουσουρι με τα μικροβια και καθαριζα τα παντα αλλα η σκονη δε με ενοχλουσε τοσο, δεν σκουπιζα και ξεσκονιζα καθε μερα, αλλα μετα που ηρθε το μωρο στο σπιτι.....δραμα η κατασταση, μ επιασε η τρελα και με τη σκονη, (και εχω και γω σκουρα επιπλα) και καθε μερα τα ιδια!! Το μποτε μου ομως το κανω καθε πρωι, βγαζω μπυτζαμες και βαζω φορμες Laughing Laughing Laughing , φτιαχνω τα μαλλια μου, βαφω τα ματια μου... και ξεκιναω δουλειες...μπορει να μην προλαβαινω να παω τουαλετα αλλα το eye liner ειναι υποχρεωτικο!!! Τοσα χρονια ειχα ενα προφιλ , δε θα το αλλαξω επειδη εγινα μανα!!! Σημερα Θεου θελοντος και μπεμπη επιτρεποντος θα κανω και γαλλικο!!!!! ναι ναι γαλλικο!!!
Σμαρουλα μου πολυ σ ευχαριστουμε για τις συμβουλες για εμβολιο και μιλημα, εγω δυστυχως δε μιλαω τοσο πολυ....και ζοριζομαι να του μιλαω ολη μερα και παιρνω την μαμα μου τηλ να τον μιλαει απο το τηλεφωνο!!! παντως θα προσπαθησω να του μιλαω περισσοτερο γιατι αν του τραγουδησω με την χαλια φωνη που εχω θα βαλει τα κλαμματα το μωρο!!
Φιλιτσακι μου ΗΡΩΑΣ εισαι!!!
Χαρα μου εγω με την καισαρικη δεν καταλαβα τιποτα, 2μερουλες μονο μετα ηταν λιγο ζορι αλλα ειχα το μικρουλι και δε με ενοιαζε καθολου!! Τελεια ηταν!! Αν ειχα ευκολη εγκυμοσυνη και αρκετα λεφτα εκανα 5-6 παιδια ανετα!!
ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ χρονια σου πολλα αγαπη μου!!! Γερη , δυνατη και παντα ευτυχισμενη να εισαι , να χαιρεσαι την οικογενεια σου και ο,τι μα ο,τι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα!!!
Μαρινακι μου και γω θελω κανα βιβλιαρακι αλλα... ποιο?αν μαθεις κανενα πες μου!!
Ζωακι μου σ ευχαριστουμμε για τους ηχους... κανουν δουλεια!!!!
Δε θυμαμαι τι αλλο να γραψω Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 534787 , σεντονι μαλλον εγραψα... Α!! Λουκια που εισαι???

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Ελενιτσα μου!!! Αχ πολυ σας χαιρομαι!!! Μπραβο!!!! Και γω θελω να βγω σε κανα ταβερνακι ή για κανα ποτακι αλλα φοβαμαι οτι θα καπνισω Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 654655 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 654655 και ολο το αναβαλλω....
Το Μιραντζελακι μας χαθηκε!! Η Φαιη μας... Τενια..... Που ειστε κοριτσαρες μου????

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα! Έχω νέα!

Αν η κορούλα μου δεν εμφανιστεί μόνη της μέχρι το βράδυ της 26ης Μαρτίου, πρωί πρωί Τετάρτης ραντεβού στο Ιασώ! Τέλειωσαν τα ψέμματα!

Δώρα μου πολύχρονη! Να έχεις ό,τι επιθυμείς και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Κορίτσια μου, συγχωρέστε με αλλά δε θυμάμαι τίποτα! Είμαι ήδη πολύ αγχωμένη!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπραβο Χαρα!!! Λογικο ειναι να εισαι αγχωμενη!! Ολες ημασταν και ειδικα οταν περιμενεις απο μερα σε μερα ειναι κινεζικο βασανιστηριο.... οταν ερθει η μπεμπα ομως τα ξεχνας ολα.... ειναι το πιο τελειο , γλυκο και υπεροχο συναισθημα του κοσμου!!! Αχ πολυ σε ζηλευω ( με την καλη εννοια) που θα το ζησεις αυτο... Μακαρι να ημασταν κοντα να σε κανω μια μεγαλη αγκαλιτσα να ξεαγχωθεις λιγακι!!!! Πες τον αντρουλη σου για κανενα Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 215994 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 215994 !!! Να βοηθησετε και την μπεμπα να ρθει πιο γρηγορα!!!!! Laughing
Ολα καλα θα πανε γλυκια μου, σε λιγες μερες θα εχεις αγκαλιτσα την πριγκιπισσα σου και θα λαμπουν τα παντα!!!

NEKTY

Η ζουζουνιτσα σημερα ειναι ηρεμη και ο καιρος μας εχει φτιαξει την διαθεση ετοιμαζομαστε για βολτιτσα Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 328109 αφου βεβαια φαμε ......μπαμιες μπλιαχ!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XARA6971 έγραψε:Καλημέρα! Έχω νέα!

Αν η κορούλα μου δεν εμφανιστεί μόνη της μέχρι το βράδυ της 26ης Μαρτίου, πρωί πρωί Τετάρτης ραντεβού στο Ιασώ! Τέλειωσαν τα ψέμματα!

Δώρα μου πολύχρονη! Να έχεις ό,τι επιθυμείς και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Κορίτσια μου, συγχωρέστε με αλλά δε θυμάμαι τίποτα! Είμαι ήδη πολύ αγχωμένη!
αντε ωραια!!!!!!μην αγχωνεσαι καλε!!!!θα κρατησεις το κοριτσακι σου!!!!!1

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να μαι κ εγω! Βλέπω πολύ ευχαριστα νεακια κ πολυ Χαίρομαι!

Χαρά μου όπως είπε κ η προλαλησα τέρμα τα ψέματα! Η κορούλα σου καταφθάνει! Κάνε αγαπουλες με τον άντρα σου τωρα γιατί όταν έρθει το μωρο δεν θα προλαβαίνεις!! Με το καλό, όλα θα πάνε καλα!

κορίτσια μου δεν θυμάμαι πολλα, συγχωρέστε με γιατί διάβαζα κ τάιζα, ενδιάμεσα αλλαζα ζιζι, μιλούσα στο σταθερό, έδινα οδηγίες για το φαγητό, χαμός! τώρα κοιμήθηκε, την εχει ο μπαμπάς της κ τρέχω στο σούπερ! Θέλει καμία κατι να της πάρω?? Smile

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα!

Χαρά ήρθαν οι μέρες!Άντε με το καλό να την πάρεις αγκαλίτσα.Μην αγχώνεσαι για τίποτα, εμπιστοσύνη στο γιατρό και όλα θα πάνε καλά!

Δώρα μου χρόνια σου πολλά!Εύχομαι να είσαι γερή και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Σμαρώ μεγαλώσατε πολύ!!Μπράβο!!Την ταίζεις καλά τη χιονάτη σου!

Εμάς κακάκια κάνει 1 το πολύ 2 φορές τη μέρα και είναι κίτρινα προς πράσινα καμιά φορά.

Νέα δεν έχουμε τίποτα φοβερό. Μόνο που τώρα τελευταία ξαναανακάλυψε ότι για να φας από το ζυζί θέλει κόπο και αρχίζει και κλαίει μετά από λίγο ζητώντας επίμονα το μπουκάλι!Με στεναχωρεί αλλά θα δοκιμάσω να τον βάζω πριν πεινάσει πολύ!Αυτά.

Φεύγω γιατί κλαίει..Φιλιάααααα

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κι από εμενα!!! I love you να δωσω το παρον και σημερα!!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 328109

Χτες ειχαμε ησυχη βραδια..δυο φορες ξυπνησε το πουλακι μου, ανα 3-4, ωρες τρωγαμε κ βουρ για νανακια παλι..το πρωι μας πιανει λιγο η τρελα μας αλλα πώς να το κανουμε..οποιος αγαπα παιδευει!!! Laughing Laughing εχω αρχισει κ εγω και ερχομαι στα ισα μου και απολαμβανω πια την μητροτητα!!!γιατι στην αρχη μην λεω και ψεματα ένα σοκ το ειχα παθει..την κοιταω και μπορω πια και την απολαμβανω χωρις να κανω δευτερες σκεψεις!!ολα καλα θα πανε, ειμαι πια πολύ αισιοδοξη ως μανουλα!!

Σημερα ο Κρις είναι νυχτα..μια εννοια την εχω παλι να μαι ειλικρινης..Μαρινα μου κι εσυ βλεπεις διαφορα όταν είναι ο μπαμπας σας σπιτι ε???

Αυτό το θεμα με την πανα ρε κοριτσια..δεν ξερω τι να κανω πια..ωρυεται κάθε φορα που την αλλαζω.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 612298 και την αλλαζω συχναααααααααααααααα Shocked απο χ@σιμο κι εμεις καλα κραταμε ακομα!!!πανα μονο κατουρημενη σπανια βλεπω..της μιλαω να την ηρεμησω αλλα τιποτα αυτή..μονο το γαλατακι της κλεινει το στομα!!!!!!!!!
Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 446177 ασε που με κατουραει συνεχεια.. affraid
Νανσυ μου αυτο με το ζυζι κ το μπουκαλι μου το κανει κι εμενα..το δικο μου γαλατακι να πινει και καθολου δεν θα σκασω για το τι προτιμα..τι να κανω.. Crying or Very sad

στα δικα σας τωρα..

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ Κ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΆ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Κ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ Κ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΑΝΑ ΚΛΑΙΕΙ??ΠΑΡΑΞΕΝΟ......

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινακι μου να σου απαντησω..ξεκινησαμε για προκληση αλλα η μικρη ειχε αλλα σχεδια.. Rolling Eyes
οταν πηγα στο μαιευτηριο η σουρλουλου μου ηταν φυσικα ακομα πολυυυυυ ψηλα..τσαμπα τα χιλιομετρα που καναμε με τον Κρις..τον ειχα πεθανει 3 μερες..! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 534787 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 585182
με το που με ετοιμασαν κ με εβαλαν στον καρδιοτοκογραφο παρολο που ημουν χαλαρη(να μαι ειλικρινης κατά βαθος μεσα μου ηξερα ότι θα κατεληγα σε καισαρικη..)η μικρη ξεκινησε να δυσφορει..το μηχανημα χτυπουσε σαν τρελο, παλμοι κοντα στους 200.μου βαλαν οξυγονο αλλα τιποτα..βασικα δεν ημουν εγω η αιτια, το μωρο τα χε παρει!! Mad εν τω μεταξυ συνειδητοποιησα ότι οι κινησεις της μικρης που καταγραφονταν με πολύ εντονους παλμους ηταν οι κινησεις που με κρατουσαν ξυπνια πολλα βραδια και που με εκαναν και εμενα να δυσφορω..στην φαση αυτή μου ειπαν ότι δεν γινοταν να μου βαλουν υποθετο για να μαλακωσει ο τραχηλος αν δεν ηρεμουσε το μωρο..τεσπα, να μην τα πολυλογω-παραπανω!! Razz -στον τελευταιο ελεγχο η μικρη ηταν ακομα πιο ψηλα από ότι όταν μπηκαμε στο μαιευτηριο..την ενιωθα κι εγω να μου κοβει την ανασα..πονους δεν περασα, 10 το πρωι αποφασισαμε για καισαρικη κ κρατουσα πια το κοριτσι μου αγκαλια!!!
Αυτά Χαρα μου και για σενα..μην σε ανησυχει τιποτα..ολα καλα θα πανε..με το καλο να σου ευχηθω κι εγω!!!!!ερχεται το κοριτσι σου,Παναγια μου!!!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 654316 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 654316 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 654316 τα αλλα δεν εχουν την παραμικρη σημασια!!!ειτε με φυσιολογικο ειτε καισαρικη είναι μια ψυχη που θα βγει από τα σπλαχνα σου..τι πιο ομορφο..!!!και θα συμφω No νησω με Νατασα και Νεκτυ, τιποτα δεν είναι τελικα η καισαρικη..το λεω εγω που όπως λεει κ η Ζωη ημουν τοοοοοοσο αντιθετη..στερνη μου γνωση..

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΦΟΥ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ Κ ΝΣ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΔΙΑΣΤΟΛΗ Κ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΉ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ.ΑΥΤΌ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.

ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΒΑΦΕΣΑΙ ΚΘΕ ΜΕΡΑ?ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΦΕΣΑΙ Κ ΑΣ ΜΗ ΒΓΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ?Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΕΒΑΦΕΣΑΙ ΠΑΛΙ??ΤΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΜΟΥ....

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimaaa88 έγραψε:ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ Κ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΆ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Κ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ Κ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΑΝΑ ΚΛΑΙΕΙ??ΠΑΡΑΞΕΝΟ......

τελικα δεν εχουμε κολικους εμεις, ευτυχως..ειχαμε μια υποψια αλλα δεν επιβεβαιωθηκε..φτου φτου, μακρια..κανενα μωρακι να μην υποφερει..λειπει κ εμας αρκετα ο μπαμπας μας και αυτο σημαινει 2 χερια λιγοτερα..
αστα Μαρινα μου..μαλλον ειναι πολυ ανυπομονη να φαει για αυτο δεν καθεται καθολου για αλλαγμα..αχ!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απλα οταν κοιμαται 3 και 4 ωρες δεν μπορω να την αφησω με την βρεγμενη πανα μεχρι να φαει..μας παιρνει κ ωρα..την αλλαζω κ αν στο ενδιαμεσο τα ξανακανει την ξανααλλαζω.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 911307

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimaaa88 έγραψε:ΑΦΟΥ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ Κ ΝΣ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΔΙΑΣΤΟΛΗ Κ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΉ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ.ΑΥΤΌ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.

ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΒΑΦΕΣΑΙ ΚΘΕ ΜΕΡΑ?ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΦΕΣΑΙ Κ ΑΣ ΜΗ ΒΓΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ?Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΕΒΑΦΕΣΑΙ ΠΑΛΙ??ΤΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΜΟΥ....

αυτο ξαναπες το!!!ασε που αυτο με ανησυχουσε κ απο την αρχη..μην περασω ολο το ζορι και μου την παρουν τελικα με καισαρικη..τελος καλο, ολα καλα!!!αρκει που ειμαστε και οι 2 καλα!!!!

ντεμακιγιαζ κι εγω μισω..μπραβο σου παντως Νατασα μου!!!εγω ανηκω στην κατηγορια "Δωρα"..!!!πιτζαμες ολημερις κ οδοντοβουρτσα στα μεγαλα κεφια Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο που σου απανταω με καθυστερηση.. Razz Razz Razz
κανω παραλληλα κι αλλη συγγραφη!!!ειναι η μονη ωρα που το καμαρι μου με αφηνει να φλυαρησω!!!!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΜΙΚΡΑ!!ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΣ.ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΙΣΤΕΎΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΤΗ ΒΑΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΑΡΧΙΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α Κ ΕΓΩ ΣΤΗ“ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΔΩΡΑ“ ΕΙΜΑΙ.ΜΟΝΟ ΔΟΝΤΙΑ ΠΛΕΝΩ Κ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΠΥΤΖΆΜΕΣ Κ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΟΡΜΕΣ Κ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΦΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και συνεχιζω!!!!!!!duracell ο τυφωνας!!!αληθεια Φαιη μου που εισαι??????ελπιζω να ειστε καλα μανουλα κ κορη..

το Μιραντζελακι μας εχει επισκεψεις, εξου κ η απουσια!!!φιλια κ σε εσας..

Σμαρω μου μεγαλωσατε πολυυυυυυυυυυυ!!!οσο για το εμβολιο..μακαρι να μην χρειαζοταν να τα κανουμε…2ο εσεις , εμεις ακομα ανησυχουμε για το 1ο που αργει..κριμα το μαναρι μου, κλαψατε πολύ ε???οσο για την προτροπη του παιδιατρου..το καλυτερο νέο της ημερας ηταν αυτό!!!!!!!!!!!!ξεφτερι θα το κανω το καμαρι μου με την πολυλογια μου!!!!!!

Δωρα μου χιλιοχρονη να εισαι!!!ο,τι μα ο,τι επιθυμεις για σενα και για την οικογενεια σου!με το καλο και ο γαμος σας!!!ευτυχισμενη μια ζωη σου ευχομαι!!!

μπομπιρα μου νυχτερινη τσαρκα διαβαζω..κι εγω θεεεεεεεελωωωωωωωωωωω.ανυπομονω να 40ησουμε να μας παει βολτα ο μπαμπας μας που μας εχει ταξει..το που δεν το λεει, ωραια παντως θα ειναι!!!!!!!!καλα κανατε παντως!!!!και το αγορι σου κυριος!!!μπραβο του!!!!!!

Α!!!Μαρινα μου εμενα δεν είναι ουτε 3 κιλα ακομα η μουμπου μου..κι όμως ωρες ωρες τα χερια μου με εγκαταλειπουν..να αρχισω να ανησυχω???ειπα οτι ενδιαφερομαι κι εγω για βιβλιο??? Smile

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimaaa88 έγραψε:ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΜΙΚΡΑ!!ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΣ.ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΙΣΤΕΎΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΤΗ ΒΑΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΑΡΧΙΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

ε μα..αυτο ειναι παιδι..!!!χαμογελαει απο ευγνωμοσυνη!!!!της λεω κι εγω της δικιας μου..αντι να χαιρεται που δεν την αφηνω με την βρωμοπανα.. Mad μπραβο σας εσας!!!

σημερα Μαρινακι εβγαλα πρωτη φορα τα φρυδια μου μετα απο ενα μηνα!!!μεγαλες στιγμες Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 7 328109

τα νυχια μου θελω να συλουπωσω λιγο αλλα καθομαι εδω η γαιδουρα.. Embarassed και δοντια και κρεμα ημερας εσεις???ααααααα, μια χαρα σε βρισκω Razz Razz

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξεσκονισματα ακουω...Βαψιματα ακουω...ουτε κααααααααααααααν εγω γενικα που ειμαι τσαπατσουλα και ακαματρα και δεν τα εκανα πριν τωρα θα τα κανω? Razz Razz

Εμεις παλι βολτουλα ηρθαμε...μολις βγαινουμε απ το σπιτι ριχνει βλεφαρα και ξερεεεεενεται....μολις γυρισουμε σπιτι γκρινιαζει και ειναι ματιαγμενη.....

Αχ ποναει η μεσουλα της μανας..και ο αυχενας και η κοιλια και ολα....δυσκολο πραγμα τελικα η μητροτητα σαραβαλα καταντησαμε Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις