Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
603 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 603 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 37]

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mpompiras έγραψε:
mimaaa88 έγραψε:3080 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 5150.ΛΙΓΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗ ΖΥΓΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ 10ΜΕΡΕΣ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΩ.ΝΑ ΠΑΡΒ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΟΤΕ Κ ΝΑ ΒΓΑΖΩ Κ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ.ΑΦΟΥ ΖΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ,ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΚΑΝΨ 10 ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ

χαχααχαχαχαχαχ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!! Θ
αν και εχουμε διαφορα φυλλου, εχουμε βαλει ακριβως τα ιδια κιλα !!!!
3070 γεννηθηκε ο δικος μου , βγηκαμε απο το νοσοκομειο 2740 και στους 3 μηνες ειμαστε 5140....εισαι η διδυμη αδερφουλα μας μαλλον WinkWinkWink

ΑΛΗΘΕΙΑ???Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΚΙΛΑ.ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ....Α ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΑΝΧΩΝΙΜΑΙ ΑΛΛΟ.ΦΑΣΗ ΗΤΑΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΙΤΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ Wink
ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ,ΧΥΜΟΥΣ,ΜΑΡΑΘΟ,ΧΑΜΟΜΗΛΙ.ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΤΡΩΩ!!

mpompiras

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mimaaa88 έγραψε:
mpompiras έγραψε:
mimaaa88 έγραψε:3080 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 5150.ΛΙΓΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗ ΖΥΓΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ 10ΜΕΡΕΣ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΩ.ΝΑ ΠΑΡΒ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΟΤΕ Κ ΝΑ ΒΓΑΖΩ Κ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ.ΑΦΟΥ ΖΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ,ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΚΑΝΨ 10 ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ

χαχααχαχαχαχαχ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!! Θ
αν και εχουμε διαφορα φυλλου, εχουμε βαλει ακριβως τα ιδια κιλα !!!!
3070 γεννηθηκε ο δικος μου , βγηκαμε απο το νοσοκομειο 2740 και στους 3 μηνες ειμαστε 5140....εισαι η διδυμη αδερφουλα μας μαλλον WinkWinkWink

ΑΛΗΘΕΙΑ???Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΚΙΛΑ.ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ....Α ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΑΝΧΩΝΙΜΑΙ ΑΛΛΟ.ΦΑΣΗ ΗΤΑΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΙΤΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ Wink
ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ,ΧΥΜΟΥΣ,ΜΑΡΑΘΟ,ΧΑΜΟΜΗΛΙ.ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΤΡΩΩ!!

η αληθεια ειναι οτι και μενα η γιατρος μου ειχε πει να τρωω καλα και να μην κανω διαιτα SadSad κ εκει που ελεγα οτι θα κανω κατι να αδυνατισω για το γαμο μου κοψε τα φτερα ..αλλα δεν πειραζει , αφου ετσι με ξερουν ολοι, ας μεγαλωσει το μωρακι μου λιγακι κ μετα κανω τη διαιτουλα μου ..απο υψος πως ειστε ???

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΦΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.?ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΘΑ ΔΩ ΣΕ 10ΜΕΡΕΣ Κ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΞΕΠΛΕΝΩ ΛΙΓΟ Κ ΝΑ ΤΗ ΔΙΝΩ.ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ.ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΩ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΛΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΤΗ ΚΑΝΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ.ΕΞΑΛΟΥ ΚΙΛΑ ΑΠΤΗΝ ΕΓΚΥΜΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΜΠΑΣ Κ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.ΤΩΡΑ ΒΑΛΘΗΚΑ ΕΓΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΠΟΥ ΤΑΙΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ....

ΥΨΟΣ 61ΠΟΝΤΟΥΣ.ΕΣΕΝΑ??

mpompiras

mimaaa88 έγραψε:ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΦΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.?ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΘΑ ΔΩ ΣΕ 10ΜΕΡΕΣ Κ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΞΕΠΛΕΝΩ ΛΙΓΟ Κ ΝΑ ΤΗ ΔΙΝΩ.ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΡΑ.ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΩ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΛΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

βασικα, το βαζω κατευθειαν σε μπουκαλι που εχω αποστειρωσει ... εχω τη θηλη μεσα στο στομιο του μπουκαλιου , αν και μου φευγουν δεξια κ αριστερα καποιες ξωφαλτσες κ γεμιζω τον παγκο γαλατα ...χααχαχχ...
κ εγω την πιπιλα την αποστειρωνω μια φορα την ημερα κ τις αλλες φορες που πεφτει στο κρεβατακι του η καπου αλλου απλα την ξεπλενω με καυτο νερο ...μα εχει καιρο τωρα που βαζει τα χερια στο στομα του κ η πιπιλα θα μας πειραξει ??

mpompiras

mimaaa88 έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΤΗ ΚΑΝΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ.ΕΞΑΛΟΥ ΚΙΛΑ ΑΠΤΗΝ ΕΓΚΥΜΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΜΠΑΣ Κ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.ΤΩΡΑ ΒΑΛΘΗΚΑ ΕΓΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΠΟΥ ΤΑΙΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ....

ΥΨΟΣ 61ΠΟΝΤΟΥΣ.ΕΣΕΝΑ??

μωρε κ εγω τα κιλα της εγκυμοσυνης τα εχασα με το που βγηκα απο το νοσοκομειο , τα υπολοιπα με καινε , τα παλια που ειναι παααααααααααααααρα πολλα Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
εμεις ειμαστε 60, μας περνατε κ εναν ποντο , κ ειμαστε κ αντρες ...χαχααχαχα...
ειδες βρε χαζουλα ??δεν θελει στεναχωρια ..εγω βλεπω το παιδι μου ποσο ηρεμο παιδακι ειναι και ποσο καλοβολο και λεω οτι ειμαι πολυ χαζη που στεναχωριεμαι ...ειναι ενα ευτυχισμενο παιδακι κ αυτο πρεπει να μας νοιαζει ... η απο πανω μου γεννησε 20 μερες πριν απο μενα κ δεν θηλασε καθολου, απο την πρωτη στιγμη ξενο του εδινε ...στους 3 μηνες ηταν ηδη 7 κιλα !!!! εεε, ενταξει , ειναι ενα χαριτωμενο κοριτσακι ολο μαγουλακια , αλλα δε σημαινει οτι ειναι πιο υγιες απο το δικο μου ... καθε μωρακι εχει το δικο του τροπο αναπτυξης

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mpompiras έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου

Φαίη περιμένω και εγώ να ακούσω για την ιστορία αγάπης σας ...SmileSmileSmile

περίοδο ούτε εγώ έχω, ούτε καν καφε...αλλα εγω θέλω να μου έρθει και ακριβώς επειδή το θέλω θα αργήσει , είμαι σίγουρη .... καλά είναι κ χωρίς περίοδο αλλά βρε κορίτσια η ωορρηξία γίνεται ακνονικά και υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης πολυ αυξημενη , οποτε αν ερθει η περιοδος θα ξερω ποιες ειναι οι γονιμες μερες κ θα προσεχω , ενω τωρα ολες οι μερες ειναι ιδιες ...αν και θελω 2ο παιδακι στο καπακι, αλλα για τις αρχες του 2014 ελεγα εγω να ξεκινησουμε ωστε ναμην ξαναγυρισω και στη δουλεια..SmileSmileSmile
τι αλλο ?? ααα, για τα καροτσια ... βρε κοριτσια οταν πηγαιναμε με τον αντρα μου για να δουμε καροτσια αναρωτιοτανε ο ανθρωπος αν θελουμε να αγορασουμε αυτοκινητο με τις τιμες που μας λεγανε ... κ πραγματικα , αυτοκινητο αγοραζεις με τετοιες τιμες ...

Μαρινα μου νομιζω οτι η Δωρα δινει 1-2 φορες ξενο γαλα , τουλαχιστον οδσο ηταν η μανα της θεσσαλονικη ..SmileSmileSmile..τωρα που εφυγε δινει 1 μπουκαλι μονο ...και προχθες που πηγε γιατρο , η μικρη της εβαλε πανω απο 800γρ. τον τελευταιο μηνα, οποτε παει πολυ καλα ... θα της πω να μπει αν ειναι να τα πει η ιδια γιατι καιεγω δεν θυμαμαι πολυ καλα ...

εμεις που πηγαμε γιατρο προχθες βαλαμε 660 γρ αυτο το μηνα που καναμε αποκλειστικο θηλασμο και 2,5 ποντους ... στην αρχη ειχα στεναχωρεθει, γιατι περιμενα περισσοτερο βαρος ....ομως το καμαρι μου ειναι μια χαρα , ειναι ησυχο παιδακι, κοιμαται καλα , δεν γκρινιαζει, παιζει και χαμογελαει συνεχεια οταν ειναι ξυπνιος , οποτε αν και δεν ειναι το βαρος που ακουω απο αλλα παιδακια (κιλο +) ειμαι ικανοποιημενη .... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Καλημέρα Ελενίτσα μου!!! Μπράβο σας και για τον αποκλειστικο θηλασμό και για το βάρος!!! Να είσαι πολύ περήφανη!!!! Σημασία έχει που ειναι το μωρακι σου ευτυχισμένο!!! Μόνο αυτό μετράει!!! Έτσι και αλλιώς σε λίγο που θα αρχίσουν οι κρέμες θα πάρει βάρος! Οπότε Μπράβο σας και παλι Μπράβο!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
doritaki έγραψε:Καλημερα!νομιζα οτι θα ερθετε ολες στο φεις γι'αυτο δεν εμπαινα Μαρινα μου.δεν εχω χρονο να διαβασω τα νεα σας.τι ακριβως θες να μαθεις κουκλα μου?καλα τα παμε εμεις.840γρ βαλαμε αυτο το μηνα.ξενο δινω μαξ 2 γευματα τη μερα.αρχισε να μου κανει δυσκυλιοτητα ομως...μονο μια φορα τη μερα κανει.
Εσεις τι κανετε?

Καλημέρα Δωρακι μου γλυκό !!! Τέλεια να νέα σας!!! Πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα και επανέρχομαι!!!

mpompiras

natasa. έγραψε:
mpompiras έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου

Φαίη περιμένω και εγώ να ακούσω για την ιστορία αγάπης σας ...SmileSmileSmile

περίοδο ούτε εγώ έχω, ούτε καν καφε...αλλα εγω θέλω να μου έρθει και ακριβώς επειδή το θέλω θα αργήσει , είμαι σίγουρη .... καλά είναι κ χωρίς περίοδο αλλά βρε κορίτσια η ωορρηξία γίνεται ακνονικά και υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης πολυ αυξημενη , οποτε αν ερθει η περιοδος θα ξερω ποιες ειναι οι γονιμες μερες κ θα προσεχω , ενω τωρα ολες οι μερες ειναι ιδιες ...αν και θελω 2ο παιδακι στο καπακι, αλλα για τις αρχες του 2014 ελεγα εγω να ξεκινησουμε ωστε ναμην ξαναγυρισω και στη δουλεια..SmileSmileSmile
τι αλλο ?? ααα, για τα καροτσια ... βρε κοριτσια οταν πηγαιναμε με τον αντρα μου για να δουμε καροτσια αναρωτιοτανε ο ανθρωπος αν θελουμε να αγορασουμε αυτοκινητο με τις τιμες που μας λεγανε ... κ πραγματικα , αυτοκινητο αγοραζεις με τετοιες τιμες ...

Μαρινα μου νομιζω οτι η Δωρα δινει 1-2 φορες ξενο γαλα , τουλαχιστον οδσο ηταν η μανα της θεσσαλονικη ..SmileSmileSmile..τωρα που εφυγε δινει 1 μπουκαλι μονο ...και προχθες που πηγε γιατρο , η μικρη της εβαλε πανω απο 800γρ. τον τελευταιο μηνα, οποτε παει πολυ καλα ... θα της πω να μπει αν ειναι να τα πει η ιδια γιατι καιεγω δεν θυμαμαι πολυ καλα ...

εμεις που πηγαμε γιατρο προχθες βαλαμε 660 γρ αυτο το μηνα που καναμε αποκλειστικο θηλασμο και 2,5 ποντους ... στην αρχη ειχα στεναχωρεθει, γιατι περιμενα περισσοτερο βαρος ....ομως το καμαρι μου ειναι μια χαρα , ειναι ησυχο παιδακι, κοιμαται καλα , δεν γκρινιαζει, παιζει και χαμογελαει συνεχεια οταν ειναι ξυπνιος , οποτε αν και δεν ειναι το βαρος που ακουω απο αλλα παιδακια (κιλο +) ειμαι ικανοποιημενη .... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Καλημέρα Ελενίτσα μου!!! Μπράβο σας και για τον αποκλειστικο θηλασμό και για το βάρος!!! Να είσαι πολύ περήφανη!!!! Σημασία έχει που ειναι το μωρακι σου ευτυχισμένο!!! Μόνο αυτό μετράει!!! Έτσι και αλλιώς σε λίγο που θα αρχίσουν οι κρέμες θα πάρει βάρος! Οπότε Μπράβο σας και παλι Μπράβο!!

γεια σου Νατασακι !!!!!!!!!!!
Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 417472

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Νατασσα μου!Να καλωσορισω κ το λουλουδακι!Αγγελικη σε λενε?ηρθες τωρα που φυγαμε ολες...αφου μεγαλωνει το παρεακι θα μπαινω κ εγω να σας λεω τα νεα μου!

Μαρινα μου ενα απο αυτα που ειχα δει κ στο ιντερνετ εκλεισα.το 113227 απο εδω: http://www.venetti.gr/catalog/wedding/david-tutera ειναι ομως σε ιβουαρ χρωμα κ θα αλλαξω τη ζωνη.θα βαλω μια που εχει λιγα στας μπροστα σαν αγκραφα.μου το αφησε 1100 μαζι με πεπλο κ 3 παρανυφακια.οι μπομπονιερες ειναι ιβουαρ (πιο πολυ ζαχαρι μοιαζουν) σατεν πουγκια δεμενα με λαδι λεπτο κορδονι(ποντικοουρα) κ 2 χρυσα φυλλα ελιας.
Προσκλητηρια βρηκα εδω στη γειτονια με 0.90€.θα παω τον Πετρο να τα δει σημερα κ να τα παραγγειλουμε.οταν τα παρω θα σου βαλω φωτο γιατι στο ιντερνετ τα εχει.ακομη δεν αποφασισα αν θα κανω παιδικες μπομπο.αυτα προς το παρον...

α!κ εμεις 61 ποντους ειμαστε!οσο για αποστειρωσει εγω αποστειρωνω ακομα.αν ακουμπησει στο σεντονι ή στον καναπε οχι αλλα αν πεσει στο πατωμα ναι.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κι απο εμενα!!!το κοριτσι μου κοιμαται..φαγαμε πρωινο γκρινιαξαμε, κοιμηθηκαμε τελικα στα χερια της μανουλας κ τωρα στο ρηλαξ!!!

κινηση βλεπω σημερα..εκανα καμποση ωρα να σας διαβασω!!!

Νατασα μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια..θα σου στειλω κι αλλες φωτο της μπουμπους!!!Μαρινακι μου θα σου στειλω κι εσενα..να μου πεις τον Αυγουστο ποσο θα χει αλλαξει το κοριτσι μου!!!

σχετικα με τον θηλασμο θα συμφωνησω απολυτα με την Αγγελικη..χαλαρα κοριτσακια μου, το αγχος ειναι κακος οδηγος..
Μαρινα μου αφου δεν γκρινιαζει το μικρακι σου δεν εχεις λογο να ανησυχεις..μια χαρα χορτατο ειναι..!!!ποτε βαζουν λιγοτερο ποτε περισσοτερο βαρος..κ αν μη τι αλλο δεν εχουν ολα τα μωρακια τον ιδιο ρυθμο αναπτυξης..εχει δικιο η Ελενη!!!
εμεις ειμαστε 4200(γεννηθηκαμε 2740, βγηκαμε απο το μαιευτηριο 2560..πολυ μικρουλες..) και 57 εκατοστα!!!την αλλη Πεμπτη γινομαστε 2 μηνων!!!!
σχετικα με το θηλαστρο, οπως στα ειπε η Νατασα ειναι..εμενα η μικρη μου γεννηθηκε πολυ τοσοδουλα, δεν επαιρνε βαρος τις τελευταιες 2 εβδομαδες στην κοιλιτσα..χαρακτηριστικα εκει που επρεπε να εχει παρει 300 εκεινη ειχε παρει μονο 80...ειχε δυσφορησει το καλο μου κ τελικα η καισαρικη αποδειχτηκε η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσα να κανω..στο μαιευτηριο πηγαιναμε καλα, κ οταν γυρισαμε σπιτι..οσο ομως ανοιγε το στομαχακι της τοσο δεν χορταιναμε κ γκρινιαζαμε..φτασαμε σε σημειο να καθομαστε 2 ωρες στο στηθος, να τρωμε, να σταματαμε, να κοιμομαστε, να την ξυπναω κ ξαναμανα απο την αρχη και τελικα να ειμαστε ολο γκρινια..εγω γαλα πολυ, υπεφερερα κ καπως ετσι ξεκινησα να βγαζω με το θηλαστρο..δυσφορουσα αλλα δεν ηθελα κ να το πεταω..καπου εκει ισως εγινε το λαθος..δεν εχω καταληξει ακομα αν ηταν οντως λαθος, ισως ηταν κ για καλο τελικα..θηλαζαμε, της εδινα κ το αντλημενο..σε καποια φαση απο την πολυ γκρινια η παιδιατρος μου ειπε να μην την αφηνω 2 ωρες στο στηθος αφου βλεπω οτι γκρινιαζει..να δοκιμασω απο δυο εικοσαλεπτα στα στηθη κ μετα να δινω συμπληρωμα..αποτελεσμα???η μικρη μου θηλαζε κανονικα, και μετα 9 στις 10 επινε κ απο το μπουκαλι..ποτε 30, ποτε 80μλ..αλλα καπου εκει ηρεμησαμε κιολας..η παιδιατρος μου ειπε οτι κοιτουσε να παρει το βαρος που της ελειπε αλλα επειδη ηταν πολυ μικρουλα κ αδυναμη(αχ αυτος ο παλιολωρος..)κουραζοταν κ τελικα γκρινιαζε γιατι εμενε νηστικουλα..δεν πτοηθηκα κ συνεχισα να θηλαζω κ να δινω κ με μπουκαλι συμπληρωμα το δικο μου παντα..δεν σου κρυβω οτι η ταλαιπωρια του θηλαστρου απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..αλλα αφου εχω γαλατακι μπολικο κ το μικρο μου μεγαλωνει πολυ καλα κανω την καρδια μου πετρα κ "αρμεγομαι" συνεχεια..η μικρη εχει φτασει σε σημειο να τρωει κ μπουκαλι με 160μλ!!αυτα απο τα στηθη δεν επαιζε να τα φαει..
ελπιζω να σου ελυσα καπως τις αποριες σου..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δωρα μου πολυ ομορφο το νυφικο..δεν θυμαμαι αν σου ειχα πει στο φεις...και εγω καπως ετσι το φανταζομουν αλλα εμενα καθοτι στουμπος κ μινιον δε μου πανε αυτες οι γραμμες..ειναι πολυ λεπτη η μεση μου κ χρειαζοταν να δωσουμε ογκο εκει..
ολα πολυ ομορφα θα ειναι..μου αρεσει κ η ελια σαν κονσεπτ..συμβολιζει κ την αιωνιοτητα.. Wink στο ευχομαι ολοψυχα για την αγαπη σας!!!δεν εχεις διαβασει παραπισω..το χουμε κανει καψουρο-φορουμ απο μανουλο-(απο τις μανουλες οχι απο τα μανουλια.. Razz οχι οτι δεν ειμαστε κ μανουλια..χαχα!!!)φορουμ!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με παιχνιδακια ουτε εμεις παιζουμε ακομα..τωρα εχουμε ξεκινησει να εχουμε συναισθηση των χεριων μας..τα βαζουμε κ πιο ευκολα στο στομα τωρα...γρρρρρρρ, θα την φαω!!!ανυπομονω ομως..να ασχολειται με παιχνιδακια, να τρωει τα μασητικα της, να εξερευνει τον κοσμο..ανυπομονω, πραγματικα!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α!!!Ελενη μου, πρωτα ο Θεος φυσικα, κατι μου λεει οτι του χρονου τετοια εποχη θα συζηταμε για τα δευτερα σπορακια μας!!!κι εμεις τοτε λεμε να βαλουμε μπροστα!!!!!

Νατασα μου αυτο που λες με τα χειλια ερμητικα κλειστα καπου το χω δει, καπου το ξερω..!!!χαχα!!!ετσι κανει κ η δικια μου!!!!!!!!!!τρελαινομαι!!!

Μαρινα μου μηπως το βαρος σας δεν ειναι θεμα περιοδου αλλα διατροφης..πρεπει να τρωμε σωστα να εχει λιπακι το γαλα μας..εγω που αντλω κ βαζω στο ψυγειο το βλεπω το γαλατακι που διαχωριζεται στα συστατικα του..κατω χαμηλα στο μπουκαλο φαινεται μια στρωση νερου, παραπανω το κυριως γαλατακι κ ακριβως απο πανω μια στρωση λιπους, σαν κρεμα γαλακτος ενα πραγμα!!!χαχα!!!σορρυ για την περιγραφη..απλα το λιπακι αυτο ειναι που βοηθαει τα καμαρια μας να τσουπωνουν.ισορροπημενη μεν αλλα πληρη διατροφη χρειαζεται..μην σκεφτεστε τα κιλα..(καλα δεν λεω να τρωμε κ τον αγλεορα.. Razz )εχουμε καιρο κ για αυτα..

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μόλις κοιμήθηκε ο θησαυρός μου και τρέχω πανικόβλητη να κάνω δουλειές! Έχω και τον καλό με το σπίτι!!!! Μα λουστω και να κάνω πιστολάκι! Οπότε γράφω επιγραμματικά!!
Μαρινακι μου μη στεναχωριέσαι καθόλου!!! Αφού το αγγελούδι σου είναι ευτυχισμένο όλα είναι Τέλεια!! Τα μωράκια μας δείχνουν τι θέλουν!!! Θα πάρει αργότερα βάρος!! Αν ήταν νηστικό θα έκλαιγε! Και συμφωνώ με όλα όσα είπε η Λουκία!!
Δωρακι μου σας εύχομαι κάθε ευτυχία!!! Να το ευχαριστηθείς όσο μπορείς!
Λουκία μου θεά η μπουμπού!!! το εννοώ!! Δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει αλλά κάνατε καλή δουλειά!! Θα κάψει καρδιές η κοριτσαρα σου!! Την θέλω για νύφη!!!!!
Πάω για δουλιτσες και επανέρχομαι δριμύτερη!!!Φιλάκια!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ αυτες οι δουλειες..ποτε δεν τελειωνουν τελικα..ε Νατασα μου?
πηγαμε για καροτσακι κ καθισμα αυτοκινητου τελικα σημερα!!!ψωνιστηκαμε κοινως!!! Razz φτηνα μας βγηκε..Χαρα μου θα στα πω.. Wink ανυπομονω τωρα να στρωσει λιγο ο καιρος(ψοφοκρυο σημερα, ξουριζε ο βοριας!!!)να τα κανουμε test drive με το κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!

συμπεθερα, το κοριτσι μου μοιαζει στον μπαμπα της!!!παραπονο δεν εχω, εχω κουκλο αντρα!!!οσο για το προξενιο, καποιο καλοκαιρακι στην Κρητη θα τα πουμε..!!!!

σας φιλω, καλη μας νυχτα!!!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συμπεθερα!!!!!!! Mad Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 654316
Άντε να αρχίσουμε να τρώμε αυγά να σε στέλνω με κούριερ αυγά για τη νύφη μου!!! Για να δεις τι γαμπρό θα κανεις!!!! Πριγκίπισσα θα τηνεχουμε!!!
όντως οι δουλειές δεν τελειώνουν και πρέπει να ξεκολλήσουμε λίγο γιατί στο τέλος θα μας τελειώσουν εμάς!!!! Ήμουν που ήμουν τωρα με το μωρό παραγινα....
Περιμένω να μας πεις για τα ψώνια σας!!!! Καλοταξιδα και μεγεια σας!!!
Πάμε για μπανακι!!! Φιλάκια!!!!

mpompiras

καλημερα σας συμπεθέρες ..χαχααχαχ...

Λουκία μου μεγειά σας το καροτσάκι και το καθισματάκι , καλοτάξιδα να είναι ...αντε και να φτιαξει ο καιρος να σουρτουκευετε μανα και κορη ..τελικα ποιο πηρες ???

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Ελενίτσα μου γλυκιά!!!!
Τι κάνετε;;

mpompiras

AXXX!!!!!!! μολις εκλεισα εισιτηρια για να ανεβουμε το πασχα κομοτηνη ...τελικα θα παμε αεροπορικως κ οχι με το αυτοκινητο ...

πολυ χαιρομαι !!!!!!!
ο μοκρος τρωει αυτη τη στιγμη αν κ πιο πολυ να κοιματι τον κοβω ..Smile
εσεις τι κανετε Νατασα μου ???

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ μπράβο Ελενίτσα μου!!! Να δεις και συ τους δικούς σου!!! Να περάσετε τέλεια!!! Θα ειναι το καλύτερο Πάσχα της ζωής σου!!!
Εμείς τέλεια είμαστε! Αν και θα πάμε σήμερα στην παιδίατρο και αγχώνομαι λιγάκι με τα εμβόλια..

mpompiras

natasa. έγραψε:Αχ μπράβο Ελενίτσα μου!!! Να δεις και συ τους δικούς σου!!! Να περάσετε τέλεια!!! Θα ειναι το καλύτερο Πάσχα της ζωής σου!!!
Εμείς τέλεια είμαστε! Αν και θα πάμε σήμερα στην παιδίατρο και αγχώνομαι λιγάκι με τα εμβόλια..

ααα, κλεινετε τους 3 μηνες σημερα εε ?? ωραια !!!! μωρε θα κλαψει λιγακι κ θα το ξεχασει μετα , μην ανησυχεις ...
ναι , θα ειναι το καλυτερο Πασχα μαζι με τον μπεμπη μου κ τους υπολοιπους δικουςμου ανθρωπους SmileSmileSmileSmile η μανα μου ακομα δεν τον εχει δει απο κοντα, οποτε φαντασου ποση ειναι η χαρα της ...γιορταζει κιολας την Παρασκευη μετα το Πασχα και θα ειναι το καλυτερο δωρο για αυτην .

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπεεεεεεεεεεραααααααααααα!!κοιμαται το κοριτσι μου κ μπηκα κλεφτα για ενα hello!!! Laughing

καροτσι πηρα τελικα αυτο που ειχα πει εξαρχης..

http://www.chicco.gr/el/en_neo_karotsi_multiway_05_moonstone.html

εφαγα κολλημα με το μαξιλαρακι..αχ, το ειχε κ σε ενα τελειο ροζακι αλλα.. Rolling Eyes μπορει να μαςκατσει κανας γιος μετα..ασε που το γκρι δεν λερωνει κιολας..χαχα!!!!

για το καθισματακι αυτοκινητου αλλαξαμε γνωμη..λιγο η Χαρα μας, λιγο ο μπαμπας μας που κατασκευαστικα το βρηκε πιο στιβαρο..καταληξαμε σε kiddo infinity

http://irokids.gr/p/174/kiddo-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85-infinity-group-01

ελπιζω να βγουν καλα και να τα ευχαριστηθει το κοριτσι μου..!!!οσο για τον καιρο και τις βολτες παλι δεν μας την κανει την χαρη σημερα..πολυ μουντος κ σημερα ο εδω..για βροχη το παει..

συμπεθερα με δελεαζεις πολυ με τα αυγουλακια..μας ριξατε με τον υιο!!!χαχα!!!

Ελενη μου τι καλα..οντως το καλυτερο Πασχα της ζωης σου θα ειναι αυτο..ποσο θα μου αρεσε να ειμαι μπροστα οταν η γιαγια συναντησει τον εγγονο..αχ μωρε, δεν ειναι συγκινητικο???

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανούλες και νινάκια! Τρέχω και δε φτάνω μια με το μπεμπέ μια με τις δουλειές του σπιτιού και το μαγαζί και όλο χάνομαι.

Εν τάχει τώρα που ξύπνησε η μικρή και είναι στον κόσμο της χεχε.

Μαρίνακι τσάμπα κοπέλα μου στεναχωριέσαι.Μια χαρά μου φαίνεται το μπεμπάκι σου και μπρλαβο και στην παιδίατρο που δεν σου είπε με την πρώτη όπως κάνουν οι περισσότεροι για συμπλήρωμα.Εξάλλου το κάθε μωράκι είναι διαφορετικό.Απο τη στιγμή που δεν γκρινιάζει μια χαρά είστε. Very Happy
Ελένη και Λουκία βλέπω έχετε βάλει πρόγραμμα για το 2ο! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 654316 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 654316 Τι καλά μπράβο βρε κορίτσια!!!Λέτε να το επιχειρήσει και η Φιλίτσα για 4ο που της έχει ξεφύγει ο Φλεβάρης. Χαχαχα θα με βρίσει πάλι!!!

Λουκία καλοτάξιδα τα καινούρια σας πραγματάκια. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 328109

Δωρα το είδα το νυφικό είναι σούπερ! Ρομαντικό κλασσάτο και μου θυμίζει την πριγκίπισσα Σίσσυ! Θα είσαι μια κούκλα. Άντε κοντεύεις σιγά σιγά με τις ετοιμασίες. Και 3 παρανυφάκια διαβάζω ε; Καλά θα είναι αποθέωση το όλο σκηνικό με τα μικράκια.

Τι άλλο α ναι περίοδος ούτε εμένα μου χει έρθει και ούτε θέλω.Έχω καλοσυνηθίσει και θα φρικάρω όταν με επισκεφτεί Twisted Evil

Α για το lovestory θα σας τα πω επιγραμματικά γιατί θέλει χρόνο. Λοιπόν ήμουν τρίτη Λυκείου όταν ο μπαμπάς ανακάλυψε τη σχέση. Είαμσταν μαζί ήδη κοντά ένα χρόνο.Η μαμά κάλυπτε.Κλασσικά οι μαμάδες πιο μοντέρνες.Έλα όμως που ο μπαμπάς παλαιών αρχών Γερμανός αχαχα. Τα λέω τώρα και γελάω αλλά είχαμε δράματα. ¨οταν το έμαθε έγινε το έλα να δεις. Μέχρι που να μην παω να δώσω πανελλήνιες δεν ήθελε για τιμωρία αφού σου λεεί την φάγανε οι έρωτες άρα δε θέλει να σπουδάσει.Και μου απαγόρεψε να τον ξαναδώ.Μόνο στα χέρια που δεν πιαστήκανε. Τελευταία μέρα εξετάσεων δώσαμε άσπρες κόλλες που λέει ο λόγος γιατί είχε έρθει να με πάρει απο το σχολειο για να φύγουμε ταξίδι. Με απόλυτη μυστικότητα και αμφίεση (μη μας πάρει κανάς γνωστός χαμπάρι) και 2 εισητήρια για Σάμο την κάναμε!Μέχρι το βράδυ που ειδοποήσαμε και τους μεν γονείς και τους δε χέστηκαν επάνω τους όλοι.Και μεις ζούσαμε τον έρωτά μας. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 328109 Μια εβδομάδα μαζί όλη μέρα μας έφτανε για να γίνουμε αυτοκόλλητοι και να μην ξαναγυρίσουμε στα σπίτια μας. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 315810 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 22 315810

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
A για τη Σόφι να ένα βιντεάκι https://www.youtube.com/watch?v=zEZFV59PkhY

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις