Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 37]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κιολας.. Laughing

mpompiras

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπέρα κοκόνες μου....
και εγώμέσα για τη δ'ιαιτα-διατροφή αλλιώς είμαι για φούντο ..χαχαα...

αλλα και το κοκορετσακι κ το αρνακι το θελω κ γω για Πασχα ..και τα τσουρεκια φυσικα..περυσι ειχα κανει μονη μου, φετος θα μπορεσω αραγε να ξανακανω ?? θα ανεβουμε κ Κομοτηνη, μπορει να εχω χρονο αν μου κρατανε το παιδι ..SmileSmileSmileSmile

Δώρα μου θα πάρετε μπρος είμαι σίγουρη ... το ίδιο είχα πάθει και εγω΄με τον μπόμπιρα και εκεί που θηλάζαμε με τις ωρες και δεν εβαζε αρκετο βαρος , μπηκαμε σε ρυθμο και βαζει πολυ καλα , 40 γρ. την ημερα ..θα δεις οτι και σεις το ιδιο θα κανετε ... και βοηθησε μαλλλον και το ξενο , ισως ψυχολογικα πιο πολυ γιατι 30 ml δεν κανουν κ πολυ διαφορα .....
αυτο με τα 2 στηθη το κανω και εγω σε καθε ταισμα, δεν χορταινει μονο με το ενα...και μαλιστα τον θηλαζω καμια ωρα, απο 30 λεπτα στο καθενα ...αλλα σημασια εχει οτι χορταινει και βαζει βαρος, δεν με πειραζει που τρωει πολυ ωρα ...

αντε να μεγαλωνουν τα μπεμπακια μας και να ζωηρευουν .. εχει αρχισει ο μπεμπης μου και στρογγυλευει αρκετα και εχει αφρατεψει και ειναι για φαγωμα ..!!!!!!!!!!!!!!!

ζωάκι

ζωάκι
Γεια σαααας!!
Έχω κόλλημα με τα φασόλια..
Σήμερα έφτιαξα φασολάδα..
αλλά, τα φούσκωσα 2 φορές, τα έβρασα μία και πέταξα το νερό και μετά τα μαγείρεψα.. και δεν έβαλα κρεμμύδι μέσα που προκαλεί έξτρα αέρια!!
Smile
Δεν είχε άλλα πάντως σήμερα.. Τώρα από δω και πέρα θα έχει όμως.. δεν μπορεί! Smile
Λοιπόν σας φιλώ, πάω για μπάνιο και μετά να βγάλω γάλα γιατί θα πάμε σε μία φίλη μου που έχει γενέθλια να της κάνουμε έκπληξη.. η οποία μέχρι πριν λίγο ήταν εδώ και τα λέγαμε και εγώ έπρεπε να το παίζω κουλ.. afro

Τα λέμε το βραδάκι!!
μάκιαααα

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λουκια μου δεν ξερουμε γιατι ηταν πρασινα.ή ιωση ή αλλεργια (γιαυτο πηραμε υποαλλεργικο γαλα Μαρινα) ή υποσιτισμος!βγαλε συμπερασμα!παντως κ που εδωσα συμπληρωμα το μεσημερι δεν κοιμηθηκε!Εσεις πως τα πατε?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimaaa88 έγραψε:ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΖΩΗΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!
ΩΡΑΊΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΔΩΡΑ ΜΟΥ.ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ 200ΓΤΚ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ??ΤΟ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΕΠΕΙΔΉ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ??

Η ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΥ ΤΕΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ Κ ΕΓΩ ΜΠΑΣ Κ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ

εξαρταται...εμενα μου ειπε με αποκλειστικο θηλασμο θελουμε τουλαχιστον 15γρ την ημερα δλδ 105 τη βδομαδα.τοσα βαζουμε δε μπορω να πω...το ιδανικο μαλλον ειναι 25-35 την ημερα ομως.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τσουωσε το αντρακι σου Ελενη μου ε???θρεπτικο το γαλατακι της μαμας..!!!
τσουρεκια διαβαζω..γιαμ γιαμ!!δεν εχω επιχειρησει να φτιαξω ποτε αλλα δεν νομιζω να τα πετυχαινα.. Rolling Eyes

Ζωη μου κι εμενα μ αρεσουν..γενικα τα οσπρια..ειναι φορες που τα προτιμω κι απο το κρεας..και ομως!!! Laughing καλα να περασετε αποψε!πως τα καταφερες βρε θηριο??? Smile παντως η μικρη σου πρεπει να ειναι πολυ ησυχο μωρο!!!!!!τελεια!!!αυτο με το γαλα παλι..ωρες ωρες-μια θηλασμος, μια θηλαστρο-λεω οτι ολο με τα βυζια μου ασχολουμαι.. Shocked

Δωρα μου κοινως τρεχα γυρευε..αντε καταλαβε τι μπορει να φταιει..εγω παρατηρησα οτι οταν πινει μονο απο το ζυζι συμβαινει να παρατηρω πρασινα κακακια..και σκεφτομαι μηπως οντως ισχυει αυτο περι πρωτου γαλατος..αυτο με τον υποσιτισμο παλι καθολου δεν θελω να το σκεφτομαι..Παναγια μου Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 12 534787

εμεις γκρινιτσα εχουμε καμποση ακομα, οχι υπερβολικη ομως..το ζυζι δεν της φτανει ομως..κανω οτι μου ειπε η παιδιατρος αλλιως θα την εχω σκουλαρικι στην θηλη!!καταληγουμε επομενως να τρωμε 40-60 λεπτα ζυζι και να της δινω και μπιμπερο στο τελος..δικο μου βεβαια αλλα τι να το κανεις..ταλαιπωρια..ειπα μηπως νοικιαζα ενα νοσοκομειακο θηλαστρο και την βγαζαμε μονο με μπουκαλι..τι να πω..απελπιζομαι ωρες ωρες..τα δε βραδια δε,δινω μονο μπουκαλι..δεν αντεχω μια ωρα στο βυζι και μετα να δινω και το μπιμπερο, και να αντλω..δεν ξερω αν κανω καλα ή ασχημα..το θεμα ειναι να χορταινει η μικρη μου..μεχρι στιγμης δεν λεω ολα καλα απο ληψη βαρους αλλα η γκρινιτσα της που τελικα καταληγει να κατασπαραζει κ το αντλημενο κατι μου λεει..δυσκολο ρε κοριτσια το θεμα θηλασμος τελικα.. Crying or Very sad

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΑΣΙΝΣ Κ ΜΟΤ ΕΙΠΕ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΛΟΥΚΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟ ΓΑΛΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΔΩΡΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΛΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΥΛΑ.ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΣ Κ ΕΣΥ!!Η ΙΣΩΣ Κ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ??ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ?ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΚΙΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ “ΠΑΧΥ“ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ Κ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ Κ ΔΕ ΠΙΝΕΙ ΑΛΛΟ.

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΦΑΓΕ.ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΧΩΝΕΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙ 40 ΓΡΑΜ ΑΝΤΛΗΜΕΝΟ?
ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑ ΜΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΌ?

ΚΑΛΕ Η ΦΑΙΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια! Τι κανετε?? Σημειωνω απουσιες.. Η Φαιη και η Μιραντζελα εχουν μερες να μπουν, ελπιζω να ειναι καλα αυτες και τα μπεμπακια τους! Οσο για την Χαρα μας, να πω να μας ζησει?? Να τραταριστω για την μικροτερη ανιψια ??? Very Happy

Τα νεα μας, σημερα πηγαμε γιατρουλη! Η τσουπρα μου μεγαλωσε!! Βαλαμε σε ενα μηνα 1.300γρ !!!!! Shocked Συνολο ειμαστε 5.100γρ!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 12 328109 Και 4,5 ποντους, φτασαμε αισιως τους 56,5!! Δεν περιμενα να εχουμε παχυνει τοσο πολυ! Ανακουφιστηκα φοβερα.. Αυτον τον μηνα ακολουθησα την τακτικη οποτε ζητησει το νινι στο ζυζι, χωρις ωραρια, και αν κουραζομουν πολυ εδινα ενα γευμα ξενο, οχι πανω απο 120μλ την μερα.. Και ευτυχως οι κοποι μου απεδωσαν καρπους!! Very Happy Καναμε και εμβολιακι,λιγο εκλαψε η μικρη μου,ουτε μισο λεπτακι, μετα στο σπιτι μαμ και νανι συνεχεια για κανα 4ωρο ωσπου και συνηλθε και ηθελε παιχνιδια και ζυζι και τραγουδακια! Μου εκανε κατι χαμογελα με ηχο προηγουμενος, τρελαθηκα! Συγκινηθηκα η μανα!

Οσο για το αν ειναι δυσκολος ο θηλασμος,ειναι .. Πολυ. Περαν της σωματικης κουρασης, παιζει πολυ μεγαλο ρολο η ψυχολογια.. Εφαγε,δεν εφαγε.. Εγω μετα απο το γευμα,αν την εβλεπα να γκρινιαζει,της εκανα 30μλ να δω αν θα τα πιει, αλλα επινε μονο τα 10μλ κ αν.. Οποτε δεν ειχα το αγχος αν χορταινε,αν πεινουσε θα τα ετρωγε! Υπομονη θελει και κουραγιο. Κ οσο αντεξουμε,δεν χαθηκε κι ο κοσμος.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!που ειστε καλε?????? Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΦΙΛΙΤΣΑ.ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ?

ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΧΘΕΣ ΑΝ ΜΕΤΡΑΜΕ Κ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΣ ΝΑ ΣΑΡΝΤΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΑ,ΓΕΝΝΗΣΑ 14/1 Κ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΤΙΣΜΟ 22/2.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimaaa88 έγραψε:ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΦΙΛΙΤΣΑ.ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ?

ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΧΘΕΣ ΑΝ ΜΕΤΡΑΜΕ Κ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΣ ΝΑ ΣΑΡΝΤΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΑ,ΓΕΝΝΗΣΑ 14/1 Κ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΤΙΣΜΟ 22/2.

καλα ειναι ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ!!!!!!!
και κατι απο παλια!!!τι τρωμε σημερα???? εγω κουνελακι παλι παραγγελια του μικρου.ααα συγνωμη Ζωη!!!!!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 12 536304

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημέρες! τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά ξανά, αυτή την φορά από την πεθερά!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κ απο μενα!
νομιζω οτι οταν ελεγε για υποσιτισμο ο παιδιατρος εννοουσε ακριβως αυτο που λετε εσεις για το πρωτο γαλα.αν υποθεσουμε οτι το αραιο ειναι το νερο του κ το παχυ το φαι του μπορει να μην "ετρωγε" πολυ!κ με νερο κιλα δε βαζεις!θα δειξει απο δω κ περα...νιωθω παντως οτι μειωνεται κ αλλο η παραγωγη.Αυτο που λες Τενια σε μας δενυπαρχει!30ml?κ 130 κ 230 να δωσω νομιζω οτι θα τα φαει!παντως χθες το μεσημερι που εδωσα 120 μετα το θηλασμο τα ρουφηξε σαν τρελη!δεν κοιμηθηκε βεβαια αλλα εμεινε 1 ωρα ηρεμη.κ μετα την κοιμησε ο μπαμπας στην αγκαλια.Δεν ξερω τι να κανω!η που θα αυξησω τις αντλησεις μπας κ γινει κατι ή που θα απογαλακτισω συντομα...

Αληθεια τα υπολοιπα κοριτσακια γιατι χαθηκαν?

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΔΩΡΑ ΜΟΥ Κ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ.Η ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΞΕΝΟ Κ ΘΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΗ ΣΚΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ,ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΘΕ 3,5 4 ΩΡΕΣ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΙΝΑΕΙ.ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΌΣ!!

ΧΑΘΗΚΕ Κ Η ΒΙΡΓΙΝΊΑ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΕΑ ΤΗΣ.Η ΜΙΡΑΤΖΕΛΑ??Η ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕ??

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΤΣΑ ΤΡΩΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ.ΝΑ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Wink

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα τα ειπες Κατερινα με καλυψες!!!!εμα πια φτανει!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις χοιρινο με πατατουλες κ καροτακι στο φουρνο.(οτι κ χθες δλδ...αυριο αν εχω χρονο θα κανω γεμιστα αλλιως φασολακια.

θα το παλεψω λιγο Μαρινα μου κ βλεπουμε.

μολις εκλεισα κ τα πρωτα ραντεβου σε οικους νυφικων...αντε να ξεκιναμε σιγα σιγα...

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δωρακι ποτε ειναι ο γαμος?? Σε ποια εκλεισες?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
17/8 κ εκλεισα σε w wedding,venetti,regina κ Πινατση.εχω δει στο ιντερνετ διαφορα αλλα δεν εχω ιδεα που θα καταληξω!αν δεν καλυφθω εδω (ή αν οι τιμες δεν ειναι για την τσεπη μου) θα κοιταξω κ σε sposa moda κ οπου αλλου με βγαλει...
Σαββατο θα με παει η κουμπαρα να δουμε μπομπονιερες εκει που τις εκανε κ αυτη τις δικες της κ μετα θα παμε κ στην εκθεση βαφτισης.κ εχω ηδη αρχισει να αγχωνομαι για το πως θα τα καταφερω ολα αυτα με ενα μωρο να κλαιει κ να θελει ολη την ωρα στηθος!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας ομορφιες!!!
αααααααχ, δυσκολες μερες περναμε..αφου λεω μηπως ηρεμησει το κοριτσι μου οταν με το καλο παρει την ευχουλα Rolling Eyes η τελευταια μου ελπιδα ειναι πια Shocked
χτες το απογευμα ηταν παλι πολυ ανησυχη.κοιμηθηκε κατα τις 10 τελικα και την ξυπνησα εντρομη η μανουλα 3 τα ξημερωματα να την ταισω..το λυπηθηκα απο την μια, ειχε ταλαιπωρηθει ολο το απογευμα, αλλα να το αφησω κ νηστικο τοση ωρα???? Crying or Very sad
σημερα το πρωι παλι τα ιδια..ανησυχη πολυ..14:30 η ωρα κοιμηθηκε και ευτυχως δεν εχει ξυπνησει ακομα..

εμεις σημερα φαγαμε γιουβαρλακια σουπιτσα..να κατεβει κ λιγο γαλα γιατι κι εγω νιωθω οτι η παραγωγη πεφτει..τωρα ψυχολογικο ή μη..δεν ξερω.

Μαρινακι μου οχι 40 standard, ποτε πινει 10, ποτε 80, ποτε 50..οτι να ναι κοινως..μεγαλο αγχος με το θηλασμο.μακαρι να υπηρχε μετρητης στο ζυζι να ξεραμε τι μας γινεται Razz Razz θα μου πειτε αν παιρνουν τα μωρακια μας βαρος δεν υπαρχει λογος ανησυχιας αλλα τι τα θες???μανουλες ειμαστε κ παντα θα αγχωνομαστε..θα συμφωνησω παντως μαζι σου..και με την Φιλιτσα που συμφωνει κι εκεινη Wink

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Teniaa έγραψε:Γεια σας κοριτσια! Τι κανετε?? Σημειωνω απουσιες.. Η Φαιη και η Μιραντζελα εχουν μερες να μπουν, ελπιζω να ειναι καλα αυτες και τα μπεμπακια τους! Οσο για την Χαρα μας, να πω να μας ζησει?? Να τραταριστω για την μικροτερη ανιψια ??? Very Happy

Τα νεα μας, σημερα πηγαμε γιατρουλη! Η τσουπρα μου μεγαλωσε!! Βαλαμε σε ενα μηνα 1.300γρ !!!!! Shocked Συνολο ειμαστε 5.100γρ!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 12 328109 Και 4,5 ποντους, φτασαμε αισιως τους 56,5!! Δεν περιμενα να εχουμε παχυνει τοσο πολυ! Ανακουφιστηκα φοβερα.. Αυτον τον μηνα ακολουθησα την τακτικη οποτε ζητησει το νινι στο ζυζι, χωρις ωραρια, και αν κουραζομουν πολυ εδινα ενα γευμα ξενο, οχι πανω απο 120μλ την μερα.. Και ευτυχως οι κοποι μου απεδωσαν καρπους!! Very Happy Καναμε και εμβολιακι,λιγο εκλαψε η μικρη μου,ουτε μισο λεπτακι, μετα στο σπιτι μαμ και νανι συνεχεια για κανα 4ωρο ωσπου και συνηλθε και ηθελε παιχνιδια και ζυζι και τραγουδακια! Μου εκανε κατι χαμογελα με ηχο προηγουμενος, τρελαθηκα! Συγκινηθηκα η μανα!

Οσο για το αν ειναι δυσκολος ο θηλασμος,ειναι .. Πολυ. Περαν της σωματικης κουρασης, παιζει πολυ μεγαλο ρολο η ψυχολογια.. Εφαγε,δεν εφαγε.. Εγω μετα απο το γευμα,αν την εβλεπα να γκρινιαζει,της εκανα 30μλ να δω αν θα τα πιει, αλλα επινε μονο τα 10μλ κ αν.. Οποτε δεν ειχα το αγχος αν χορταινε,αν πεινουσε θα τα ετρωγε! Υπομονη θελει και κουραγιο. Κ οσο αντεξουμε,δεν χαθηκε κι ο κοσμος.

οντως τα κοριτσακια μας εχουν μερες να φανουν..ελπιζω να ειναι καλα αυτες κ τα μωρακια τους..Χαρα μου να σου ζησει!!!!!!!!!!!δεν μπορει, εχεις γεννησει!!!!εγω θα τραταριστω παντως!!!!!!! Razz Razz

Τενια μου μπραβο σου!!!και στο κοριτσι σου!!!μεγαλωσατε πολυ!!!!χαλαλι η ταλαιπωρια της μανουλας!!!μακαρι να χορταινε κι η δικια μου παντα με το ζυζι.. Crying or Very sad κουραστηκα με θηλασμο, αντληση και αποστειρωση ολη την ωρα..το θετικο ειναι οτι μεσα σε ενα μηνα βαλαμε 1 κιλακι!!!ποντους δεν ξερω..στους 51 εχω μεινει..θα βαλω τον μπαμπα της να την μετρησει!!!

α!!!εσυ ανεφερες "οσο αντεξουμε", νομιζα η Μαρινα μας.. Embarassed

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:καλημερα κ απο μενα!
νομιζω οτι οταν ελεγε για υποσιτισμο ο παιδιατρος εννοουσε ακριβως αυτο που λετε εσεις για το πρωτο γαλα.αν υποθεσουμε οτι το αραιο ειναι το νερο του κ το παχυ το φαι του μπορει να μην "ετρωγε" πολυ!κ με νερο κιλα δε βαζεις!θα δειξει απο δω κ περα...νιωθω παντως οτι μειωνεται κ αλλο η παραγωγη.Αυτο που λες Τενια σε μας δενυπαρχει!30ml?κ 130 κ 230 να δωσω νομιζω οτι θα τα φαει!παντως χθες το μεσημερι που εδωσα 120 μετα το θηλασμο τα ρουφηξε σαν τρελη!δεν κοιμηθηκε βεβαια αλλα εμεινε 1 ωρα ηρεμη.κ μετα την κοιμησε ο μπαμπας στην αγκαλια.Δεν ξερω τι να κανω!η που θα αυξησω τις αντλησεις μπας κ γινει κατι ή που θα απογαλακτισω συντομα...

Αληθεια τα υπολοιπα κοριτσακια γιατι χαθηκαν?

Δωρα μου εγω σε νιωθω..απολυτα Crying or Very sad απογοητευομαι τοσο ωρες ωρες..πεισμωνω πολλες φορες κ λεω θα την αφησω με τις ωρες στο ζυζι αλλα ματαια..αργα ή γρηγορα θα γκρινιαξει κ θα καταληξω να της δωσω μπουκαλι..που κ εκει δεν ξερω ποσο να της βαλω..οσον αφορα την αντληση υπαρχει ειδικο πρωτοκολλο που πρεπει να ακολουθουμε..κ σε θελει συνεχεια με το θηλαστρο στο χερι..που θα πρεπει να ειναι νοσοκομειακο..κοινως σκ@τ@..κι εγω φοβαμαι οτι θα απογαλακτισω τελειως..και στεναχωριεμαι, και σκαω, και τοσο πεφτει η παραγωγη.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 12 534787 μεγαλη απογοητευση..

αλλαγη κουβεντας, παμε για τα ευχαριστα τωρα!!!τι καλα, ετοιμαζεστε για τα χαρμοσυνα!!!!με το καλο κοριτσακι μου!!!ελπιζω να εισαι τυχερη-σαν εμενα ενα πραγμα, που δοκιμασα μονο 2..!!!-και να βρεις το πιο ομορφο νυφικο στον ελαχιστο δυνατο χρονο!!!!!τωρα οσον αφορα οτι θα χεις κ το μικρακι μαζι..ενα ζορι θα ειναι, μην λεμε κ ψεματα!!!αλλα αυριο μεθαυριο θα της λες οτι σε βοηθησε να διαλεξεις!!! Razz Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimaaa88 έγραψε:ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΔΩΡΑ ΜΟΥ Κ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ.Η ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΞΕΝΟ Κ ΘΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΗ ΣΚΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ,ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΘΕ 3,5 4 ΩΡΕΣ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΙΝΑΕΙ.ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΌΣ!!

ΧΑΘΗΚΕ Κ Η ΒΙΡΓΙΝΊΑ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΕΑ ΤΗΣ.Η ΜΙΡΑΤΖΕΛΑ??Η ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕ??

αααααααααααααααα Mad καλα θυμομουν οτι κατι ειχες πει κι εσυ περι θηλασμου..ε μα πια, λεω κι εγω?το χασα τελειως?!
σχετικα με το 40ισμο, την μετραμε την μερα γεννησης, ναι!!το διασταυρωσα!!!ευχαριστω παντως!!!

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας μανούλες!

Λογικά δεν υπάρχει άλλη εγκυούλα πια!Χαρά μου ελπίζω όλα να πήγαν καλά και να κρατάς τη μπουμπούκα σου αγκαλιά!Να σας ζήσει!

Λουκία κι εμείς γιουβαρλάκια σήμερα!Όσο για το θηλασμό πράγματι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι με το φορουμάκι η μία δίνει κουράγιο στην άλλη!Εγώ πάντως όπως έχω ξαναπεί πήρα πολύ θάρρος από δω μέσα και συνεχίζω αλλιώς θα τα είχα παρατήσει σίγουρα!

Δωράκι με το καλό κοπέλα μου!Στη regina είχα πάει κι εγώ!

Εγώ φρίκαρα το πρωί γιατί στην πάνα του είδα κάτι πορτοκαλί με τα τσισάκια.Νόμιζα ήταν αίμα και κατατρόμαξα.Μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε ότι αν ήταν αίμα θα ήταν κόκκινο και ότι αυτό οφείλεται στα άλατα μου μάζεψε ο οργανισμός του επειδή δεν τρεφόταν καλά τελευταία.Κι εγώ νόμιζα ότι δεν ήθελε άλλο ξένο γιατί χόρταινε με το δικό μου...

Κατά τα άλλα μάλλον σήμερα βάλθηκε να με αποζημιώσει για την πρωινή τρομάρα και όλη μέρα είναι χαμογελάκια και αγού!Το καλύτερο παιδί!

Όσο για Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 12 215994 ακόμα...Σε μία νύξη που έκανα μου είπε ότι είναι νωρίς ακόμα Shocked
Με προβληματίζει πάντως το γεγονός ότι τελικά είδε τη γέννα (έστω από το παραθυράκι) ενώ ήταν κάθετος ότι δε θέλει να είναι μέσα!Άραγες σοκαρίστηκε τόσο που να φοβάται αυτός πιο πολύ από μένα??? scratch

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις