276 Απ: Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Τετ Μαρ 27, 2013 3:33 am
loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κιολας..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mimaaa88 έγραψε:ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΖΩΗΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!
ΩΡΑΊΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΔΩΡΑ ΜΟΥ.ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ 200ΓΤΚ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΡΡΟΙΑ.ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ??ΤΟ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΕΠΕΙΔΉ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ??
Η ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΥ ΤΕΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ Κ ΕΓΩ ΜΠΑΣ Κ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ
καλα ειναι ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ!!!!!!!mimaaa88 έγραψε:ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΦΙΛΙΤΣΑ.ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ?
ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΧΘΕΣ ΑΝ ΜΕΤΡΑΜΕ Κ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΣ ΝΑ ΣΑΡΝΤΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΑ,ΓΕΝΝΗΣΑ 14/1 Κ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΤΙΣΜΟ 22/2.
Teniaa έγραψε:Γεια σας κοριτσια! Τι κανετε?? Σημειωνω απουσιες.. Η Φαιη και η Μιραντζελα εχουν μερες να μπουν, ελπιζω να ειναι καλα αυτες και τα μπεμπακια τους! Οσο για την Χαρα μας, να πω να μας ζησει?? Να τραταριστω για την μικροτερη ανιψια ???
Τα νεα μας, σημερα πηγαμε γιατρουλη! Η τσουπρα μου μεγαλωσε!! Βαλαμε σε ενα μηνα 1.300γρ !!!!! Συνολο ειμαστε 5.100γρ!! Και 4,5 ποντους, φτασαμε αισιως τους 56,5!! Δεν περιμενα να εχουμε παχυνει τοσο πολυ! Ανακουφιστηκα φοβερα.. Αυτον τον μηνα ακολουθησα την τακτικη οποτε ζητησει το νινι στο ζυζι, χωρις ωραρια, και αν κουραζομουν πολυ εδινα ενα γευμα ξενο, οχι πανω απο 120μλ την μερα.. Και ευτυχως οι κοποι μου απεδωσαν καρπους!! Καναμε και εμβολιακι,λιγο εκλαψε η μικρη μου,ουτε μισο λεπτακι, μετα στο σπιτι μαμ και νανι συνεχεια για κανα 4ωρο ωσπου και συνηλθε και ηθελε παιχνιδια και ζυζι και τραγουδακια! Μου εκανε κατι χαμογελα με ηχο προηγουμενος, τρελαθηκα! Συγκινηθηκα η μανα!
Οσο για το αν ειναι δυσκολος ο θηλασμος,ειναι .. Πολυ. Περαν της σωματικης κουρασης, παιζει πολυ μεγαλο ρολο η ψυχολογια.. Εφαγε,δεν εφαγε.. Εγω μετα απο το γευμα,αν την εβλεπα να γκρινιαζει,της εκανα 30μλ να δω αν θα τα πιει, αλλα επινε μονο τα 10μλ κ αν.. Οποτε δεν ειχα το αγχος αν χορταινε,αν πεινουσε θα τα ετρωγε! Υπομονη θελει και κουραγιο. Κ οσο αντεξουμε,δεν χαθηκε κι ο κοσμος.
doritaki έγραψε:καλημερα κ απο μενα!
νομιζω οτι οταν ελεγε για υποσιτισμο ο παιδιατρος εννοουσε ακριβως αυτο που λετε εσεις για το πρωτο γαλα.αν υποθεσουμε οτι το αραιο ειναι το νερο του κ το παχυ το φαι του μπορει να μην "ετρωγε" πολυ!κ με νερο κιλα δε βαζεις!θα δειξει απο δω κ περα...νιωθω παντως οτι μειωνεται κ αλλο η παραγωγη.Αυτο που λες Τενια σε μας δενυπαρχει!30ml?κ 130 κ 230 να δωσω νομιζω οτι θα τα φαει!παντως χθες το μεσημερι που εδωσα 120 μετα το θηλασμο τα ρουφηξε σαν τρελη!δεν κοιμηθηκε βεβαια αλλα εμεινε 1 ωρα ηρεμη.κ μετα την κοιμησε ο μπαμπας στην αγκαλια.Δεν ξερω τι να κανω!η που θα αυξησω τις αντλησεις μπας κ γινει κατι ή που θα απογαλακτισω συντομα...
Αληθεια τα υπολοιπα κοριτσακια γιατι χαθηκαν?
mimaaa88 έγραψε:ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΔΩΡΑ ΜΟΥ Κ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ.Η ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΞΕΝΟ Κ ΘΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΗ ΣΚΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ,ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΘΕ 3,5 4 ΩΡΕΣ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΙΝΑΕΙ.ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΌΣ!!
ΧΑΘΗΚΕ Κ Η ΒΙΡΓΙΝΊΑ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΕΑ ΤΗΣ.Η ΜΙΡΑΤΖΕΛΑ??Η ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕ??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης