Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
603 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 603 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 37]

mpompiras

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τελικά όλες παλεύουμε με το θέμα θηλασμός ..!!!!!!!!!
και υπάρχουν κάποιες τυχερές που έχουν γάλα να μεγαλώσουν όλη τη γειτονιά και θηλάζουν κανονικά, δεν αγχώνονται στο ελάχιστο ... confused confused confused confused confused confused

οπότε , για όλες εμάς, υπομονή και πάλι υπομονή ..!!!!! και καθόλου άγχος (πως να πετυχαινεται αραγε αυτο ??? Rolling Eyes Rolling Eyes )

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας ομορφιές μου!! Από χθες έχω ξεκινήσει 30 φορές να γράψω και όλο κάτι γίνετε!!
Και τώρα νυστάζω.... Θα πω τα βασικά!
Χαρα μου να σου ζήσει το αστερακι σου!! Πάντα ευτυχισμένη και καλοτυχη να είναι!!
Μιραντζελακι και Φαίη!! Που είστε κοριτσάκια μου;; Είστε καλα;;
Δωρακι μου με το καλό ο γάμος!! Να το ευχαριστηθείς όσο μπορείς και μα σκας για το θηλασμό!! Και ξένο να δώσειΣ δε χάλασε ο κόσμος, υο Κατερίνακι σου έχει ανάγκη από μια ευτυχισμένη μαμά περισσότερο παρά από το γάλα σου!
Λουκία μου δύσκολη η αποστείρωση, άντληση και θηλασμός.. Και γω ΥΑ ίδια περνάω... Μακάρι να θηλαζαμε χωρίς άγχος όπως είπε η Ελενίτσα μας!
Ελενίτσα μου Φιλάκια πολλά πολλά!!!
Τενια μου και μαρινακι μου μια χαρα πάει η δίαιτα!! Εσείς;;
Φιλιτσακι Μου!!! Είσαι θεά!!! Πεθαίνω με τις ατάκες σου!!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμείς καλα είμαστε! Μόνο με τον ύπνο έχουμε θέμα, ελπίζω να το ξεπεράσουμε σύντομα!
Α!!! Και στα κακακια του είχε το πρωί κάτι σαν σπορακια, ξέρετε από τι είναι;;;
Αυτά, τα υπόλοιπα αύριο!!
Φιλάκια πολλά κοριτσάκια μου!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΕΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ,ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΡΩΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 2 ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ 4.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΗΡΩ!!

ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΣΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ Κ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΓΚΡΙΙΝΙΑ Κ ΔΙΑΡΡΟΙΑ?Η ΕΙΧΕ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?Κ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ?

NEKTY

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσια μου καλημερα, εχουμε κανενα νεο απο τη χαρουλα? αντε να το φαω το εκλερακι που ειναι στο ψυγειο να κεραστω!!!!! Αντε θα κραταει αγκαλιτσα τωρα την πριγκιπισσα της και θα λιωωωνειιι!!! Φιλακια σε ολες σας

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μανουλες!!!
χτες το απογευμα ημασταν ανησυχα κοριτσια παλι..απο το βραδυ μεχρι τωρα εχουμε ησυχασει, ευτυχως!!!!

Νεκτυ μου εγω λεω να το τσακισεις το εκλερακι..ενα κουτι ετωγα τωρα εγω!!!η Χαρα μας σιγουρα κραταει την μικρουλα της τωρα αγκαλια!!!να σας ζησει κ παλι!!!!!!!!!!!!!!!!

Νατασα μου κι εμεις εχουμε θεμα με τον υπνο..μα δεν κουραζονται???ευτυχως κοιμαται τουλαχιστον την νυχτα καλυτερα..γιατι την μερα ολο αγκαλια την βγαζουμε..

Ελενη μου υπομονη..ποση δεν ξερω..και δεν εχω καν 40ισει εγω ακομα..

το θεμα της αποστειρωσης ειναι το λιγοτερ για μενα..το θεμα θηλαστρο ομως -ειδικα τωρα που σκεφτομαι να νοικιασω νοσοκομειακο..-ποναει πολυ..μακαρι να τα πηγαιναμε καλα με τον θηλασμο..σκεφτομαι τωρα που ανοιγει ο καιρος ακομα κ η βολτα θα ειναι πολυυυυ δυσκολη..

Νανσυ μου μην αγχωνεσαι για το Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 215994 κι ο δικος μου σε 4 μηνες ειπε..ειχαμε 5 μηνες αποχη κατα την εγκυμοσυνη, βαλε και αλλους 4..εγκυμοσυνη κανονικη ενα πραγμα, 9μηνο πεινας..Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 534787 πιστευω ειναι φαση μεταβατικη ακομα..αν το εχετε κ στο δωματι σας το μπεμπακι ενας λογος παραπανω..υπομονη λοιπον και που θα παει..θα επιστρεψουμε κ εμεις οι τελευταιες και παλι στο σπορ!!!

Νατασα μου δεν εχω ιδεα για τα σπορακια..δε μου φαινεται ανησυχητικο ομως..σαν να εχω διαβασει κατι επι του θεματος, τωρα τι δεν θυμαμαι.. Rolling Eyes

Μαρινακι καλο κουραγιο με την διαιτα..οχι 2 αλλα 4 μπισκοτα??????εγω αν δεν το φαω ολο το κουτι δεν στανιαρω..ασε με ομως εμενα!!!κουραγιο κ επιμονη!!!

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα στα κοριτσια! Τι μου κανετε? Εμεις καλα ειμαστε.. Κοιμαται το μπεμπακι και βρηκα χρονο να μαγειρεψω, να μαζεψω-απλωσω ρουχα, μπηκα να πω κ ενα γεια! Η Χαρα μας σιγουρα θα εχει γεννησει,οποτε να ευχηθω ολοψυχα να της ζησει η κορακλα της!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 50580

Την διαιτα τελικα την καθυστερησα δυο τρεις μερες γιατι ειχαμε κοσμο σπιτι και παλι κερασματα κι πιτες οποτε μεχρι να αδειασει το ψυγειο, πηρα δυο μερες αφεση! Απο σημερα ενεργα στη δραση! Να σημειωσω οτι με βοηθουσε πολυ το πρασινο τσαι! Πολυ πολυ! Καθαριζε ολοκληρος ο οργανισμος. Λετε μηπως να μην επιτρεπεται στον θηλασμο? Χμμ..

Κοριτσια μου καφε πινετε? Εγω εχει κανα δυο βδομαδουλες που εναν γαλλικουλι τον πινω και αρχισα να ειμαι πιο ανθρωπος και λιγοτερο ζομπι!! Κ το μπεμπακι συνεχιζει κανονικα τους υπνους της,οποτε δεν νομιζω να την επηρεαζει..

Και κατι αλλο ηθελα να σας ρωτησω αλλα το ξεχναω..πφφφ.

Τι τρωτε σημερα?? Εμεις μακαρονακια με κιμα!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου κοριτσακι!!
τι καλο θα φαμε σημερα ε???ελα μου ντε..ο,τι στειλει η πεθερα..εγω ακομα δεν εχω ξεκινησει μαγειρεμα..δεν με αφηνει κ ο Κρις..σου λεει αρκετα κουραζομαι.. Rolling Eyes

διαιτα απο Δευτερα που λενε ε??? Razz εεεεεελα μωρε, θα γινει κ αυτο!!!εξαλλου πρεπει να τρωμε καλα τωρα με τον θηλασμο Laughing

καφε εγω δεν πινω..καμια γουλιτσα γαλλικο μονο κι εγω απο τον Χρηστο..και τον ζηλευω τοοοοοσο.αλλα με πιανει γενικα- βασικα μου τσιτωνει απιστευτα το νευρικο!!!-και προτιμω να τον αποφευγω..ειναι που ειναι νευροσπασμα το κοριτσι μου..δεν πειραζει παντως, εχω διαβασει οτι δεν υπαρχει προβλημα..και αφου το εχεις τεσταρει, πινε..ξεκινα δειλα δειλα κ αν δεις οτι δεν επηρεαζει την μπουμπου καθιερωσε τον καθημερινα!!!

κι εγω εχω σιδερο..παω!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!ευχαριστω για τις ευχες κ για την υποστηριξη κοριτσακια μου!το παλευω ακομα.αρχισα ξανα κ το τσαι weleda κ ελπιζω πως θα τα παμε καλυτερα!Τσαι πρασινο Τενια μου μπορεις να πινεις 1-2 κουπες υπο την προυποθεση οτι δε θα πιεις κ καφε.εχει καφεινη το τσαι μην ξεχνιομαστε...

Νανσυ σου ειχε αρεσει η Ρεγγινα?

Μαρινα για πανω απο βδομαδα ειχαμε γευρω στις 8-10 κενωσεις τη μερα πρασινες με βλεννες.δεν ειμαι σιγουρη αν ηταν ολες διαρροικες αλλα καποιες ηταν.ο γιατρος υποψιαζεται οτι προκλιθηκαν απο αλλεργια κ γιαυτο που εκοψε τα γαλακτοκομικα κ εδωσε κ υποαλλεργικο συμπληρωμα.μοσχαρι τελικα θα τρωω.

δε θυμαμαι ρε γμτ τι αλλο ηθελα να πω...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 215994 ουτε εμεις ακομα...σε κανενα μηνα ισως!

φαγητο...γεμιστα με ρυζι κ μανιταρακια!διαιτα κ εγω δεν πολυ κανω αυτες τις μερες.γλυκα δεν τρωω βεβαια αλλα κανενα μουστοκουλουρο ή λιγη μαρμελαδα τρωω...

ζωάκι

ζωάκι
Γεια σας μανούλες αγχωμένες που πρέπει να ξεαγχωθείτε!
Δωρα, μήπως να βγάζεις λίγο από το πρώτο γάλα πριν θηλάσεις και να βάζεις μετά την μπέμπα στο στήθος;

Νατάσα, τα σποράκια που λες μήπως είναι άσπρα και σπάνε, σαν μπιλάκια ένα πράμα; είχε κι εμάς κάτι τέτοιο στην αρχή αρχή.

Δηλάδη, με τον σαραντισμό, έχω απορία, αν πας στη μέρα 41 δε θα σου δώσει ευχή ο παπας;;.... ξερω ακούγεται κάπως, αλλά έχουμε αρκετά να αγχωνόμαστε, μην αγχώνεστε και γι'αυτό ρε κορίτσια μου!! Οκ,, ξέρω δεν είναι ακριβώς άγχος, αλλά δε χάθηκε κι ο κόσμος!! Δηλαδή εμείς που δεν πήγαμε για ευχή θα ειμαστε δυστυχισμένες; Razz

Εμείς τρώμε σπανακόρυζο από χθες.. με ωραίο κινόα, φαγόπυρο και λίγο ρύζι! Γιαμ! Πήρα και αγγουράκια σήμερα να κάνω το ρόφημα που λέγαμε! Smile έχω και κάτι τέλειες ντματούλες για σαλάτα, θα κόψω και αβοκάντο και μαϊντανό από τον κήπο.. πάω τώρα που το λέω!!
Η Χαρά τίποτα ε;.. θα χει ξεχάσει τα του μωρού και θα ναι χαμένη!! Smile
Εδώ, σε μας για συμβουλες Χαρα! Smile Τις έμπειρες μάνες! Razz

Όντως, Μιράντζελα, Φαίη πού είναι;

Λουκία μου, δε βρίσκω κακό να αντλείς και να της δίνεις το βράδυ! Όχι επειδή το κάνω κι εγώ, αλλά καλύτερα να χρησιμοποιήσω το μισάωρο που θα μου περισσεψει για ύπνο και να είμαι πιο νηφάλια την άλλη μέρα, παρά να κουτουλάω και να χω δώσει βυζί! λέω εγώ τώρα! Smile

Εμείς έχουμε κι άλλο τριήμερο εδώ (τα 3ήμερα μας μάραναν) και επιπλέον αύριο έρχεται ο αδερφός του γιάννη με την κοπέλα του και θα μαστε στις γύρες! Smile Γι'αυτό αν χαθώ θα ξέρετε το λόγο!

Πάω για μαϊντανόοοοο

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαιρετώ κι εγώ!

Βασικά για την ευχή που λέτε εγώ δεν τη μέτρησα τη μέρα της γέννας(γέννησα και 11 το βράδυ!)μάλλον πήγα τη 41η!Ε και τι έγινε?Και τη μισή ευχή την πήρα στις 25 μέρες!Ό,τι να ναι είμαι!

Δώρα ήταν ο πρώτος οίκος που πήγα(από εκεί είχε κλείσει μια φίλη μου) και μου άρεσε.Βασικά με έβλεπα στον καθρέφτη με το νυφικό και νόμιζα ήταν κάποια άλλη!!Δεν το πίστευα.Τελικά από αλλού βολεύτηκα.Θα σε συμβούλευα να μην πας στα χαμένα όπως εγώ.Σκέψου πως το θέλεις περίπου το νυφικό σου για να μπορέσουν να σε βοηθήσουν.Εγώ δεν είχα ιδέα και με τόσα σχέδια που υπάρχουν έχασα τη μπάλα!

Το παιδί μου δεν ξέρω τι φάση περνάει.Τρώει λίγο, κοιμάται πολύ, γκρινιάζει λίγο και χαμογελάει πολύ!!

Τέλεια μέρα σήμερα!Άντε να ξυπνήσει να φάμε να πάμε βολτίτσα!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νανσυ απο εκει πηρε η κουμπαρα μου.εγω εχω κατι στο μυαλο μυαλο μου αλλα θα ηθελα να δοκιμασω κ κατι εντελως κοντρα για να δω αν μου παει.το W εχει ωραια αλλα ακριβα νυφικα κ το venetti μ'αρεσει αλλα οταν ειχαμε παει για την κουμπαρα φαινοντουσαν πολυφορεμενα κ κακομεταχειρισμενα.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!που εισαι?θα μας πεις τι εγινε επιτελους???αντε!δεν κανει να φαω κ γλυκα...

φαιη,μιραντζελα,ελενιτσα???

ζωάκι

ζωάκι
Καλέ μανούλες πού είστε; Σας κάψαν τα καμάρια σας;;;
Ελπίζω να είστε όλες καλά!
Εγώ κοίμισα το αγγελούδι και περίμενα λίγο να βεβαιωθώ ότι κοιμάται και τώρα πάω για μπανάκι να χαλαρώσω κι εγώ!

Κανένα κοριτσάκι ονλάιν;

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πω πω ησυχια στο φορουμακι..Που ειστε καλε?? Μιραντζελα, Φαιη, Λουκια απο σενα δεν το περιμενα Laughing και το Μαρινακι λειπει..Επλιζω να ειστε οοοολες καλα και απλα να μην προλαβαινετε ουτε να ξυθειτε!

Εμεις εδω καλα ειμαστε, ειχαμε ανησυχο βραδυ, η μερα ομως περασε πολυ καλα, παιξαμε πολυ,γελασαμε, τραγουδησαμε.. Κοινως με ψοφησε!! Χαλαλι της! Τωρα καναμε μπανακι κι την πηρε ο υπνο χωρις να εχει φαει! Ανηκουστο κι αυτο! Θα ξυπνησει και θα μας φαει ολους μετα!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα όμορφες!!! Άλλαξε και η ώρα!!! Όλες λειπαμε χθες... Ελπίζω επειδή περνουσατε ωραία! Εμένα το κουκλάκι μου όλη μέρα κοιμήθηκε κάνα μισάωρο σύνολο!! Ήταν καλό παιδάκι όμως και περάσαμε ωραία!! Το βράδυ όμως άρχισε η γκρίνια και η νύστα και καταλαβαίνετε... Τελικά κοιμήθηκε κατά τις 11:30 και τον ξύπνησα τωρα με το ζόρι για να φάει και να τον αλλάξω! Αυτά από μας .. Κατά τα άλλα τέλεια.. Κάθε μέρα τον αγαπάω όλο και πιο πολύ!!!! Πολύ τυχερές είμαστε που έχουμε τα μωράκια μας!!!!! Άντε... Πάω να την πέσω παλι! Φιλάκια!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!Πολυ ησυχια επεσε...
Εμεις πηγαμε για καφεδακι με τη μπουμπουκα χθες.εγω πηγα κ για βαφτιστικα κ μπομπονιερες με την κουμπαρα.ενθουσιαστηκα με ενα φορεμα!μαλλον αυτο θα παρουμε!γενικα αρχισε να ηρεμει το παιδακι μου.κοιμηθηκε κατι λιγο απογευμα κ βραδακι.κ τωρα κοιμαται ακομα! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 328109 φτου φτου φτου!μας εκανε καλο το συμπληρωμα.στην αρχη δε βοηθουσε αλλα σε συνδυασμο με τη βολτα για καφε μια χαρα ηρεμησαμε.α!εδωσα μονο ενα γευμα χθες κ οχι 2 που ειπε ο γιατρος. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 328109
Εσεις τι κανετε?που εισαστε χαμενες ολες?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι κι εγω!!!τι εγινε καλε??περονοσπορος επεσε????????? Razz Razz Razz

εμενα ειχανε κατεβει οι δικοι μου να δουνε την μπουμπου!!!!καλα ηταν, ειδα και λιγο κοσμο.. Rolling Eyes Rolling Eyes μου δειξε κ κανα 2 κολπακια η μαμα μου και πιασανε!!!!!!!!τι χαρα!!καπως αρχιζω και παιρνω τον αερα του κοριτσιου μου..παλια καραβανα η μαμα Laughing με 3 κορες και 3 βαφτιστηρια που μεγαλωσε λογικο θα μου πειτε!!!!!!!χτες ηταν ολη μερα καλο το πουλακι μου..σημερα-που εφυγε κ η μαμα..τυχαιο???δεν νομιζω..-ειναι παλι λιγο ανησυχη..τι να πω???νομιζω καταλαβαινει την ανασφαλεια μου και αντιδρα αναλογα.. Crying or Very sad
κατα τα αλλα μολις αραξα και πινω το χαμομηλακι μου..ο καιρος ειναι ψιλομελαγχολικος σημερα..ο Κρις δουλευει κι εγω εδω.. Rolling Eyes

δεν θυμαμαι να σχολιασω κατι..λιγο πολυ ολες παλευουμε με τα μικρακια μας..που θα παει, θα στρωσουν και αυτα..ειναι τοοοοοοοοοσο μικρουλια μωρε ακομα..

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λουκια μου οταν εχουν κοσμο ολα ηρεμα ειναι!κ εμενα μου βγαζει το λαδι οταν ειμαστε μονες.σημερα ομως κοιμηθηκε 2ολοκληρες ωρες το μεσημερι!χωρις να κανω τπτ για να την κοιμησω!απλα αφησε το στηθος κ κοιμηθηκε.κ τις υπολοιπες ωρες θηλαζει λιγο κ αποκοιμιεται.αφου στο τελος θα αρχισω να ανησυχω μηπως κατι δεν παει καλα κ ειναι τοσο ησυχη! Rolling Eyes δεν παλευομαστε εμεις οι μανες τελικα!

mpompiras

Καλημέρα τσούπρες ... πώς περνάτε με τα μπεμπάκια σας ???
Λουκία μου έχεις δίκιο ότι όλες παλεύουμε λίγο πολύ με τα μικράκια μας αλλά το απολαμβάνουμε κιόλας ...SmileSmileSmile
Δώρα μου τί τέλεια νέα είναι αυτά ???? Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 654316 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 654316 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 654316 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 654316 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 654316 επιτέλους να ηρεμήσεις και εσύ λιγάκι βρε παιδί μου αλλά και η μικρή σου από την γκρίνια και την αυπνια ...είδες τελικά που βοηθάει και το ξένο λιγάκι ??? ίσα που να πάρετε μπρος και μετά θα ξαναγυρίσετε στον αποκλειστικό, μην ανησυχείς ...
Και εμείς βγήκαμε για καφεδακι το Σάββατο με το καροτσάκι μας, είχε πολύ καλό καιρό και το ευχαριστηθήκαμε..και χθες παλι βγηκαμε αλλα μονο μεχρι τα πεθερικα για φαγητο...τον αερα του ομως τον πηρε και πάλι ..
Φιλακια πολλα πολλα σε μανουλες και μπεμπακια .. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 13 417472

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ?Η ΑΠΟΥΣΊΑ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΛΕΤΕ?ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ Κ ΗΡΕΜΟΥΝ!Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ.Ε ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ,ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΒΕΒΑΙΑ.ΣΗΜΑΣΊΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΚΛΑΙΕΙ!
ΕΙΔΕΣ ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΞΕΡΟΥΝ?Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΛΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΩΡΑ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΝΟΜΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ Κ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ!ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΞΥΠΝΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ.ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΤΗ ΚΡΑΤΑΓΑ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΓΕ!ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΊ Κ 40 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΗΛΑΣΜΟ Κ ΜΠΟΡΕΙ Κ 1ΩΡΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΕΣΕΙΣ

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?
Ελενιτσα μου???????κανενα νεο?????
οι υπολοιπες πως τα πατε?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που ειστε κοριτσαρες μου???τι ησυχια ειναι αυτη?εμεις ησυχια και ρουτινα...το βολικο μου το κοριτσακι ειναι πολυ καλο!!πηγαμε και βολτιτσα στους παππουδες στην θεσσαλονικη!!!μονο με τον θηλασμο τα πραγματα δεν πανε καλα..οσο και να προσπαθω εχουμε σχεδον αποθηλασει...πλεον δεν θελει να καθεται στο στηθος...προσπαθω και προσπθω αλλα μαλλον δεν βγαζει τιποτα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις