Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 37]

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο Νατάσα αστέρι το καμάρι σας στην εκδρομουλα!Άντε ξεφυγατε κιόλας τι καλά.Κανε δουλειά σου.το love story και να θες να το ξεχάσεις εκεί που μας το άφησες θα στο θυμίσουμε εμείς!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα γλυκες μου!
πως ηταν η νυχτα σας?εμεις ειχαμε γκρινια απο νωρις το απογευμα κ καταφεραμε να κοιμηθουμε στις 11.ξυπνησε 7 παρα εφαγε κ ξανακοιμαται.σκεφτομαι μηπως ξαναξαπλωσω κ εγω...

Νατασα μια χαρα το αντρακι σου!οι βολτες κανουν καλο.
Φαιη ακομα προσεχετε ε?δυσκολο...εμεις θηλαζουμε κ κοιμαται.δεν την σηκωνω να ρευτει.
Μαρινα μου κ ο αερας που αναπνεουμε εχει θερμιδες τα χαπια δε θα εχουν???(καλα με τον αερα υπερβαλω λιγακι...) 1 θερμιδα το καθενα!αρα αν θες 30 την ημερα μιλαμε για 30 θερμιδες.κ σ'εμενα μου μπηκα σε προγραμμα εχει σημασια.λεω να τα παρω ομως κ να πω στη διαιτολογο να τα υπολογισει στο προγραμμα.
Ψαρακι εχει σημερα το μενου.εσεις τι τρωτε?

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!ΕΦΥΓΑ ΑΜΕΣΩΣ ΧΘΕΣ ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ Κ ΓΥΡΙΣΑΜΕ 10:30 ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΜ ΠΗΓΕ 12 Η ΩΡΑ Κ ΝΥΣΤΑΖΑ Κ ΕΓΩ Κ ΕΠΕΣΑ ΑΜΕΣΩΣ.
ΔΕΜ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΔΩΡΑ Ε?ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΩΡΑ 2~3 ΛΕΠΤΆ ΝΑ ΤΗ ΚΡΑΤΑΩ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ Κ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΝΕΝΑ 10ΛΕΠΤΟ!!
ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΞΥΠΝΗΣΕ 7 ΗΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΓΕ,8ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗ ΞΥΠΝΗΣΩ Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΑΓΕ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ,ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΒΟΛΤΑ.ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ...

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΩΡΑ ΨΑΡΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΦΕΡΝΕΙ Κ ΓΑΛΑ Η ΠΕΣΤΡΟΦΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ Κ ΕΤΣΙ ΔΕ ΚΑΝΩ.ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΑΛΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ.ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ?

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα όμορφες!!
Αστέρια τα μωράκια μας με τον ύπνο!!! 9 ξύπνησε ο δικός μου!!!!!!!! Very Happy Very Happy
Εγώ θα κάνω μακαρόνια με κιμά σήμερα!
Αχ αυτές οι θερμίδες κορίτσια... Έχω καταντήσει αντί να σκέφτομαι αν είναι νόστιμο ένα φαγητό, να σκέφτομαι ποσες θερμίδες έχει...
Πάντως και 30 Θερμίδες να πάρεις από τα χάπια δεν ειναι τίποτα, μια ντοματουλα μικρή....
Η συμπεθερα μου που είναι;;;;;;; Θα χει πλάκα να βρήκε άλλο γαμπρό!!!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 534787

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε Νατασα..σας αφηνουμε εμεις τωρα???ακου εκει..που να βρουμε καλε γαμπρο με φρεσκο αυγουλακι στην Αθηνα????????????? Razz Razz Razz Razz

πολυ καλυμερα σας!!!!υπεροχη μερα η σημερινη..φωτεινη κ ξεκουραστη...

δεν μπηκα 2 μερες..δεν δουλευε ο μπαμπας μας κ ειπαμε να το εκμεταλλευτουμε..ξεκουραστηκα κοριτσακια μου..αλλος ανθρωπος νιωθω..και παιρνω και κουραγιο να συνεχισω!!!!

την Κυριακη πηγαμε την πρωτη επισημη βολτα της μπουμπους μας!!!στον Βοτανικο κηπο παρακαλω..ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μας κ η μικρη ηταν μια μικρη κυρια..φτου φτου το κοριτσι μου!!!!!!
χτες δε μας αφησε κ λιωσαμε κ στον υπνο.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 328109 και ενα 3ωρακι το μεσημερι αγκαλια μανουλα κ μπαμπας και -ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ- ενα ολοκληρο 7ωρακι την νυχτα..δεν ηταν το δικο μου παιδι αυτο.. Shocked Razz
συνηθως στο 5ωρο μαξιμουμ ξυπναει η κοκκονα μου, δεν το περιμενα..αγχωθηκα βεβαια να πω την αμαρτια μου οταν ειδα τι ωρα ειναι..ετρεξα κ της εχωσα το γαλα στο στομα, κοιμισμενη ακομα αυτη..

απορια..εσεις κοριτσακια μου που θηλαζετε αποκλειστικα χωρις μπιμπερο κ μ@λ@κιες(σορρυ κιολας.. Embarassed ), οταν τα καμαρια σας κοιμουνται τοοοοοσο μεσα στην νυχτα(Δωρα μου θυμαμαι ενα 10ωρο που ανεφερες..)πως ξυπνατε το πρωι???τα ζυζακια σας εννοω..ξυπνησα τοσο τουμπανο, εγω κ η Παμελα ενα πραγμα..συνηθως στο 5ωρο μαξιμουμ εκανα αντληση μεσα στην νυχτα..εσες δεν υποφερετε???σχεδον 300μλ εβγαλα με το θηλαστρο..τα ειδα ολα Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 606100

και συνεχιζω...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατασα μου χαιρομαι πολυ που το γαμπρακι μου ειναι καλυτερα..αχ αυτα τα παλιοεμβολια γ@μωτο..η νυφη σου ετοιμαζεται την Πεμπτη για τον πρωτο γυρο κ η μανουλα κλαιει απο τωρα..βολτα στο χωριο ε???πηρε καθαρο αερα το μαναρι μου!!!!τελεια!!!αντε, απο εδω κ στο εξης, τι στο καλο, στρωνει ο καιρος, ολο εξω θα τα χουμε..να ξελαμπικαρουμε λιγο κι εμεις γιατι πολυυυυυυυυυ κλεισουρα κοριτσια..ΘΕΛΩ ΤΣΑΡΚΕΣ!!!!!

Μαρινα μου απο ποιο χωριο ειστε???εμενα ο δικος μου ειναι μισος απο γραμμενοχωρια και μισος απο Βασιλοπουλο μερια..θα ξερεις..μωρε κοριτσακι μου μηπως αγχωνεσαι πολυ με την παραγωγη σου???τι στο καλο αν εμενε νηστικη η μικρη φιλεναδιτσα δε θα γκρινιαζε???ερω κι εγω???καμια φορες εμεις οι μανουλες γινομαστε κ λιγο υπερβολικες με τα μικρακια μας..το βαρος ειναι ενα θεμα δεν λεω αλλα ποιος μας λεει οτι σωνει κ ντε ολα τα μωρα πρεπει να μεγαλωνουν εξισου???δεν ξερω, ειμαι λιγο επιφυλακτικη με καμπυλες κ τα σχετικα..επιμενω οτι καθε μωρακι εχει τον δικο του ρυθμο αναπτυξης..τεσπα, δεν ειμαι κ ειδικος..οτι νομιζετε με την παιδιατρο σας..πολυ καλη γιατρος ακουγεται πραγματι..θα σας εχουμε στο νου μας αν τυχει τιποτα-μακρια απο εμας-στα Γιαννενα καμια φορα..αχρειαστη να ναι αλλα καλο ειναι να βρισκεται..

Φαιη μου δεν θυμαμαι αν ειχα σχολιασει το lovestory σας..απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Laughing το καλυτερο βεβαια ξερεις ποιο ειναι????οτι ειστε ακομα μαζι.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 669659 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 669659 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 669659 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 669659 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 669659 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 669659 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 669659 αυτο για τους γονεις σας πρεπει να ειναι η καλυτερη καταληξη μετα απο εκεινη την μεγαλη τρελα..δε θα πρεπει να χουν καμια αμφιβολια για αυτη την δυνατη αγαπη..
οσο για την επετειο μας..αστα, ειχαμε γκρινια απο την μπεμπα κ τιποτα δεν καναμε..καλα, δεν σκοπευα να βγω εξω..ο Κρις επεμενε αλλα εγω δεν ηθελα με τιποτα..αλλα και στο σπιτι ηρεμα τα πραγματα..στα 8 χρονια τωρα..που θα βαζουμε μπροστα και για το 2ο!!!χαχα!!!!

το ζητημα υπνος-αγκαλια κοριτσια ειναι πολυυυυυυυ μεγαλο..ειναι πολλες οι φορες που με το που την αφησω κατω τσουπ-γαριδα τ ματι της!!!αλλες παλι-αυτο ειναι τελευταιο χουι της-δε θελει καθολου αγκαλια, θελει να την αφησω κατω να απλωθει κ μετα απο λιγο κοιμαται μονη..περιεργο παιδι..γενικα επειδη την ψιλοβαζω στο ρηλαξ νομιζω εχει αρχισει κ γινεται πιο αυτονομη..ε, λιγο την συντροφια της πιπιλας ζηταει αλλα μια χαρα!!!απο το να πιπιλαει το δαχτυλο 1000 φορες!!!

τι αλλο???

Δωρα μου εχεις την αμεριστη συμπαρασταση μας!!!μια χαρα θα τα καταφερεις, εχεις καμποσο καιρο..αργα κ σταθερα..εμεις ειδες, θα μου πεις γεννες τελος, αλλα παψαμε να τραταριζομαστε με οποιαδηποτε δικαιολογια..μην προκαλουμε κ η μια την αλλη, δε λεει...

Μαρινα, Φαιη μου, συμπεθερα ευχαριστω κ παλι για τις ευχες..μακαρι πραγματι καθε 20 απριλιου να "γιορταζουμε" την αγαπη μας με τον καλο μου!!!ευχομαι κ σε εσας ολη την αγαπη του κοσμου να μοιραζεστε με τους αντρουληδες σας!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σχετικα με το φαι εγω η ακαματισσα ακομα δεν ξεκινησα μαγειρεμα..εχουμε αποκλειστικο catering πεθερουλας..μπουαχαχα!!!

louloudaki mou

louloudaki mou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μανουλες καλησπερα.τωρα μπορεσα να μπω γιατι ειχα απανωτες επισκεψεις,θηλασμους στο καπακι και μαγειρεματα γιατι ο συζυγος νηστευει 40 μερες.
λοιπον καναμε το 2 εμβολιο.ολα καλα μονο λιγο παραπονο εκεινη τη στιγμη.πηραμε 600 γρ. κι 61εκ υψος. ο μπαμπας ολο καμαρι!ηδη στεκομαστε γερα στα ποδια μας και χαρηκε η γιατρος μας.συνεχιζουμε θηλασμο χωρις παρεμβασεις.
λουκια μια μερα ειχα να θηλασω 6 ωρες ξυπνησα οπως λες τουμπανο.θηλαστρο δεν ειχα, μονη μου δεν μπορουσα οποτε εβαλα τη μικρη να κανει τη δουλεια της αλλα ποναγα ακομα.πηρα μια συμβουλο θηλασμου-μαια κι ηρθε στο σπιτι.δεν ηταν τιποτα απλα μου συνεστησε θηλαστρο οταν νιωθω πρησμενη.υστερα απο 2 μερες ολα καλα.
κοριτσακια κουραγιο οσες κανετε διαιτα.εγω ειμαι απο τις ατυχες που χανουν παραπονο.ψαχνω πισινο και δεν βρισκω τιποτα.πλακα!
εμενα η μικρη δεν γυριζει ακομα αλλα δεν ανησυχω.κουναει ομως πολυ τα χερακια της.
νατασσα περιμενουμε τη συνεχεια.μας αφησες στα κρυα του λουτρου!
για την ωρα Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 417472

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κούκλες! Η νύχτα μας ήταν καλή αφού κοιμήθηκε για πρώτη φορά απο τις 23.15. Ξύπνησε 3.00,5.40, 08.00 και μετά στις 10.00.Μια χαρά δεν έχω παράπονο σήμερα.

Δώρα μου ναι προσέχουμε για να μην ξαναερεθιστεί ο λαιμουδάκος της πάλι.Συνεχίζουμε τα μικρά και συχνά γεύματα. Την αλλάζω μόνο πτιν το γεύμα και αν τα κάνει κατά τη διάρκεια του φαγητου περιμένω 20 λεπτά.Αχ το βράδυ βέβαια ούτε εγω τη ρέυω απο τη νύστα καιούτε περιμένω πια έχοντας την όρθα μισή ώρα, Αλλά την βάζω σε μαξιλάρι με τέτοια ανάκλιση ωστε να μη βγει το γαλατάκι. Κάποιες φορές βέβαια κάνει γουλίτσες αλλα δεν είναι ανυησυχιτικό.

Μαρινάκι πως ήταν η εκδρομούλα; Και ναι κουράζονται τα μικράκια. Τόσες καινούριες πληροφορίες πρέπει να τις αποθηκέυσουν στον σκληρό δίσκο που τωρα φτιάχνεται Very Happy

Λουκάκι 7ωρο σερί φτου φτού!!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 50580 Έχω να τουμπανιάσω απο τις πρώτες 40 μέρες που έκανε να ρυθμιστεί η παραγωγή σύμφωνα με τη ζήτηση.Και δυστυχώς δεν μου χει κοιμηθεί ποτέ τόσες ώρες σερί για να νιώσω και εγώ λίγο Πάμελα και φυσικά να κοιμηθώ!!!Αχ είναι αστέρι η μικρούλα σου αφού κάνεις όλη τη δουλειά εσύ μετά θέλει την άπλα της!

Εμείς όλη την ώρα αγκαλιά μέσα στη μέρα αλλιώς δεν κοιμάται και έχει τρελή γκρίνια. Και επειδή σκέφτομαι πως όσο σημαντικό είναι το γαλατάκι είναι και ο ύπνος για να αναπτυχθούν στο 2ρο-3ρο την παίρνω να την κοιμίσω.Τώρα καλή ώρα πιπιλάει μεμέ για να κοιμηθεί και εγώ γράφω με το ένα χέρι. Εμ όπως μου το πε ο παιδίατρος τα παιδά με ΓΟΠ είναι παιδιά αγκαλιάς.Αλλά δε γίνεται να συνεχιστεί αυτό πως θα τη μάθω να κοιμάται και μόνη της; Εσύ Λουκία πως της το έμαθες;

Αγγελική μια χαρά με το εμβόλιο και ακόμα καλύτερα με την ανάπτυξη. Είναι να μην καμαρώνεις; Φτου φτου!

louloudaki mou

louloudaki mou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
φαιη κι εμενα η μικρη εχει ΓΟΠ.εγω τη κοιμιζω αγκαλια εννοειται κι οταν νιωθω οτι ειναι κοιμισμενη τη βαζω η στο καροτσι η διπλα μου για να μπορω να την κουναω.βεβαια περνουμε και φαρμακο.epadoren λεγεται

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fey11gr έγραψε:Γεια σας κούκλες! Η νύχτα μας ήταν καλή αφού κοιμήθηκε για πρώτη φορά απο τις 23.15. Ξύπνησε 3.00,5.40, 08.00 και μετά στις 10.00.Μια χαρά δεν έχω παράπονο σήμερα.

Δώρα μου ναι προσέχουμε για να μην ξαναερεθιστεί ο λαιμουδάκος της πάλι.Συνεχίζουμε τα μικρά και συχνά γεύματα. Την αλλάζω μόνο πτιν το γεύμα και αν τα κάνει κατά τη διάρκεια του φαγητου περιμένω 20 λεπτά.Αχ το βράδυ βέβαια ούτε εγω τη ρέυω απο τη νύστα καιούτε περιμένω πια έχοντας την όρθα μισή ώρα, Αλλά την βάζω σε μαξιλάρι με τέτοια ανάκλιση ωστε να μη βγει το γαλατάκι. Κάποιες φορές βέβαια κάνει γουλίτσες αλλα δεν είναι ανυησυχιτικό.

Μαρινάκι πως ήταν η εκδρομούλα; Και ναι κουράζονται τα μικράκια. Τόσες καινούριες πληροφορίες πρέπει να τις αποθηκέυσουν στον σκληρό δίσκο που τωρα φτιάχνεται Very Happy

Λουκάκι 7ωρο σερί φτου φτού!!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 50580 Έχω να τουμπανιάσω απο τις πρώτες 40 μέρες που έκανε να ρυθμιστεί η παραγωγή σύμφωνα με τη ζήτηση.Και δυστυχώς δεν μου χει κοιμηθεί ποτέ τόσες ώρες σερί για να νιώσω και εγώ λίγο Πάμελα και φυσικά να κοιμηθώ!!!Αχ είναι αστέρι η μικρούλα σου αφού κάνεις όλη τη δουλειά εσύ μετά θέλει την άπλα της!

Εμείς όλη την ώρα αγκαλιά μέσα στη μέρα αλλιώς δεν κοιμάται και έχει τρελή γκρίνια. Και επειδή σκέφτομαι πως όσο σημαντικό είναι το γαλατάκι είναι και ο ύπνος για να αναπτυχθούν στο 2ρο-3ρο την παίρνω να την κοιμίσω.Τώρα καλή ώρα πιπιλάει μεμέ για να κοιμηθεί και εγώ γράφω με το ένα χέρι. Εμ όπως μου το πε ο παιδίατρος τα παιδά με ΓΟΠ είναι παιδιά αγκαλιάς.Αλλά δε γίνεται να συνεχιστεί αυτό πως θα τη μάθω να κοιμάται και μόνη της; Εσύ Λουκία πως της το έμαθες;

Αγγελική μια χαρά με το εμβόλιο και ακόμα καλύτερα με την ανάπτυξη. Είναι να μην καμαρώνεις; Φτου φτου!

το βραδυ κοιμομαστε παντα αγκαλιτσα..μου αρεσει κ εμενα που γινεται κουλουρακι πανω μου..
την μερα αφου την ταισω, την βαζω να ρευτει, παλι κουλουρακι..αν δεν κοιμηθει, την βαζω στο ρηλαξ, αν γκρινιαξει δινω λιγο πιπιλιτσα, καμια φορα την κουναω κιολας..φροντιζω ομως να εχω παντα το χερι μου πανω στο στηθακι της, να με νιωθει..και καπως ετσι κοιμαται..καμια φορα κοιμαται και τελειως ολομοναχη..της αρεσει να χουχουλιαζει..να ειναι ζεστο το κεφαλακι της κ η μυτουλα της..εχω εναν σακο με κουκουλιτσα κ την χωνω εκει μεσα..

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κουκλιτσες!!!
Κοιμαται ο θησαυρουλης μου ....
Ας γραψω οτι προλαβω...
Ειχα μεινει στο οτι με χωρισε γιατι βρηκε μια κοπελα απο εκει κοντα Mad και γω του ειπα οτι θα τον περιμενω για παντα....
δεν τον περιμενα ομως...μετα απο λιγο καιρο γνωρισα ενα παιδι, πολυ καλο, πολυ ομορφο, ολα τα ειχε σε υπερθετικο βαθμο...εγω ομως δεν τον γουσταρα, γιατι ημουν κολλημενη με τον Γιαννη, ειπα ομως να κανω μια προσπαθεια μαζι του μηπως και ξεκολλησω... ειχα φαει ασχημο κολλημα με τον Γιαννη, βγαιναμε με τις φιλες μου και γω αντι να περναω καλα...ελεγα τον πονο μου στους μπαρμαν Rolling Eyes Rolling Eyes , του εγραφα γραμματα που ποτε δεν εστειλα, οι νυχτες μακρια του δεν περνουσανε με τιποτα, πολυ κλαμα η κυρια.... ειπα λοιπον να κανω μια προσπαθεια μηπως και αλλαξει κατι... η καψουρα ομως αντι να φευγει ολο και φουντωνε... ολη την ωρα ειχα τα ματια μου στο κινητο μηπως και με παρει ο Γιαννης, ο οποιος κατα διαστηματα επαιρνε τηλεφωνο ή εστελνε μηνυμα ή επαιρνε απο αποκρυψη και γω ενοιωθα οτι ηταν αυτος... κοντευα να λαλησω... ενοιωθα οτι θα με παρει τηλεφωνο πριν με παρει, ενοιωθα οταν με σκεφτοταν, ενοιωθα ποτε δεν ηταν καλα, ειχα περασει σε μεταφυσικο επιπεδο...κοινως ειχα καψει φλατζα.... για να μην τα πολυλεω ετσι περασε περιπου ενας χρονος.. το παιδι που ειχαμε σχεση, τρελος και παλαβος μαζι μου, αλλα εγω κολλημενη με τον Γιαννη... το επομενο καλοκαιρι λοιπον σκαει μυτη ο Γιαννης, χωρισε με την καλη του και ηταν απογοητευμενος γιατι του φερθηκε ασχημα....αρχισαμε λοιπον παλι να μιλαμε....να μιλαμε....να μιλαμε....και τα ξαναβρηκαμε, χωρισα τον αλλο με συνοπτικες διαδικασιες (πολυ μαλακισμενα του φερθηκα Embarassed Embarassed ) αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως, οσο καιρο ημουν μαζι του ετρεμα την ωρα και την στιγμη που θα μεναμε μονοι μας...εκει καταλαβα την αξια του να εισαι με ενα ανθρωπο που εισαι ερωτευμενη μαζι του, σιχαινεσαι τον ευατο σου οταν σε ακουμπαει ο αλλος και δεν τον θελεις.... Δυσκολος ο χωρισμος, στην αρχη με εβρισε, μετα εκλαιγε και μετα φυλουσε κατω απο το σπιτι μου μερα νυχτα... Τελικα ξεπεραστηκε και αυτη η δυσκολια και τωρα μπορουσα να ειμαι παλι με τον Γιαννη μου, μονο που ημασταν παλι μακρια....πηγαμε εμεις το καλοκαιρι οπως καθε χρονο στην Κρητη να δουμε τους παππουδες..... και τον ξαναειδα...... 2 Αυγουστου 2002..... Πανσεληνος..... και γω ολη νυχτα να ευχομαι να μην ξημερωσει ποτε... να ειμαι για παντα στην αγκαλια του, να τον φιλαω, να τον αγγιζω, να τον μυριζω..... τοσο καιρο μακρυα του ενοιωθα μιση, οτι μου ελειπε ενα κομματι μου.. και ξαφνικα το βρηκα...το ειχα αγκαλια και αυτη την φορα δε θα το αφηνα με τιποτα....
Δυστυχως ξημερωσε και επρεπε να γυρισω σπιτι ...στο γυρισμο σταματησαμε σε ενα εκκλησακι, μεσα σε ενα βραχο, που εχει μια εικονα θαυματουργη και εκανα ταμα να παντευτω με τον Γιαννη μου σ αυτην την εκκλησια... χωρις να το εχουμε πει ο ενας στον αλλο εκανε και ο Γιαννης μου το ιδιο ταμα...
Ετσι περασαν 20 μερες περιπου και γω εφυγα παλι για Θεσσαλονικη..... αυτη τη φορα ομως ημασταν σιγουροι οτι πρεπει να ειμαστε μαζι γιατι χωρια ημασταν μισοι.... ετσι ανεβοκατεβαιναμε με καθε ευκαιρια... και εκει αρχισαν τα προβληματα με τον μπαμπα μου.... καθε φορα που πηγαινα στο Ηρακλειο να δω τον Γιαννη θυμωνε και δεν μου μιλουσε... και μετα απο καιρο που το ψιλοξεχνουσε και μου μιλουσε πηγαινα εγω παλι να δω τον Γιαννη και ξανα τα ιδια.... Οποτε αποφασισαμε να αραβωνιαστουμε για να μην εχουμε προβληματα με τον μπαμπα μου.... Παω λοιπον μια μερα και του λεω οτι εχω σχεση με ενα παιδι απο την Κρητη και θελουμε να αραβωνιαστουμε και μου λεει ΟΧΙ! δεν ηθελε με τιποτα να σκεφτει οτι η μονακριβη κορουλα του θα φυγει μακρια του....μου ειπε οτι ειμαστε μικροι ακομα και να περιμενω να τελειωσω τη σχολη και πολλα αλλα.. αυτο γινοτανε καθε 2 μηνες, πηγαινα εγω του ελεγα : Μπαμπα να αραβωνιαστω, μου ελεγε ΟΧΙ και εφευγα Shocked !
Καλοκαιρι του 2004 ... εχουμε νοικιασει με το Γιαννη μια γκαρσονιερα στο Ηρακλειο και ερχονται και οι δικοι μου στον παππου... Παω ενα ωραιο πρωι, (σιναμενη κουναμενη η δικια σου ) στο σπιτι του παππου και μου λεει ο μπαμπας μου ή μαζευεις τα πραγματακια σου και ερχεσαι εδω να μεινεις ή να μην ξαναπατησεις τα ποδια σου και γω φυσικα εφυγα...... πεσανε ολοι πανω του να τον φανε... η μανα μου , οι θειες μου, ολοι... τελικα τον πεισανε και με πηρε την επομενη μερα η μαμα μου και με λεει: κανονισε αυριο να συναντηθουμε με την οικογενεια του Γιαννη!!!! Η χαρα μου δεν περιγραφεται.....
Την επομενη μερα συναντηθηκαμε ολοι μαζι.. ο Γιαννης χεσμενος…..(με το δικιο του ο ανθρωπος) Τελικα ο μπαμπας μου τον λατρεψε!!! Σαν γιο του τον εχει!! Και μετα από 2 μερες δωσαμε λογο….. Πετουσα στα συννεφα!!!!! Ελαμπα ολοκληρη!!! Ειχα το χαμογελο της κρεστ!!!!!! Επιτελους μπορουσαμε να ειμαστε μαζι…… χωρις αγχος και στεναχωριες…..
Ετσι ζουσαμε τον ερωτα μας…. Τρελος ερωτας….τρελη καψουρα….. το μονο μας θεμα ηταν το που θα μεινουμε...θεσσαλονικη ή Ηρακλειο…… Το 2008 τον Απριλιο εμεινα εγκυος… στην αρχη πανικοβληθηκα αλλα μετα πετουσα στα συννεφα, ημασταν πανευτυχεις και οι δυο…. Με κοιτουσε ο Γιαννης και ελιωνε….. δυστυχως όμως το χασαμε το μωρακι μας…… εκει καταλαβα ποσο πολύ μ αγαπαει….. το μονο που τον ενοιαζε ηταν να ειμαι εγω καλα…μου σταθηκε οσο δεν μπορουσα ποτε να φανταστω, μου ελεγε ότι δε τον νοιαζει να κανουμε ποτε παιδια αρκει να εχει εμενα… ότι ειμαι η ζωη του , η καρδια του και το μονο που θελει είναι να ειμαι ευτυχισμενη..Τοτε καταλαβα ότι αυτος ο ανθρωπος με αγαπαει περισσοτερο από το εγω του… τοτε καταλαβα ότι για αυτόν τον ανθρωπο μπορω να κανω τα παντα…. Τοτε καταλαβα ποσο τυχερη ειμαι που τον γνωρισα….. τοτε καταλαβα ότι χωρις αυτόν δεν ζω….. ετσι αποφασισα να μεινω στην Κρητη ( και στον Βορειο Πολο να μου ελεγε θα πηγαινα)! Παντρευτηκαμε το 2009 , ενας παραμυθενιος γαμος με 1000 καλεσμενους (διαφωνουσα αλλα εδώ ετσι κανουν τους γαμους) και μαντεψτε που παντρευτηκαμε….. στο εκκλησακι που ειχαμε κανει το ταμα!!!! Στο εκκλησακι του Αγιου Ιωαννη!!! Εκει ταξαμε και τον γιο μας και θα τον βγαλουμε Γιαννη!!!
Ειμαι παρα πολύ τυχερη που εχω Τον Γιαννη μου…. Πιστευω ότι μονο με αυτόν θα ημουν ευτυχισμενη…..και ειμαι πολύ ευτυχισμενη…και ερωτευμενη…. Και φουλ καψουρα… και καμμια φορα που η καθημερινοτητα μας κανει να ξεχνιομαστε θυμαμαι ποσο προσπαθησαμε για να ειμαστε μαζι και νοιωθω την καρδουλα μου να φτερουγιζει ξανα…. Κάθε μερα προσπαθω να διατηρω την φλογα αναμμενη… είναι πολύ ευκολο να σβησει αλλα εγω εχω σκοπο να την κρατησω αναμμενη οσο ζω…. Τωρα που εχουμε και το μωρακι μας, τον θησαυρο μας…… μερα νυχτα ευχαριστω τον Θεο που με αξιωσε να ζησω τα ονειρα μου…..

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΛΑΙΩ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΜΟΥ ΤΑ ΘΥΜΗΣΕΣ Κ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΙ ΚΟΥΚΛΊΤΣΑ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ,ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ...
ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΣΟΥ...

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σ ευχαριστω Μαρινακι μου γλυκο και σενα σου ευχομαι ολοψυχα να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!! Οταν κοιταω τον μικρο και βλεπω στα ματια του τον Γιαννη μου νοιωθω πλουσια...παμπλουτη!!!! Με καταλαβαινεις και συ.....μακαρι ολοι οι ανθρωποι να ζουσαν αυτο που ζουμε και μεις... ο κοσμος θα ηταν πολυ καλυτερος!!!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ Κ ΜΕ ΠΙΠΙΛΑ Κ ΛΙΓΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΊ?ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΛΙΓΟ ΚΟΥΝΗΜΑ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΣ Κ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Κ ΣΕ 5ΛΕΠΤΆ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΟΧΙ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΛΙΓΟ.ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΔΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑΤΊ Η ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΣ Κ ΕΣΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ?

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
natasa. έγραψε:Σ ευχαριστω Μαρινακι μου γλυκο και σενα σου ευχομαι ολοψυχα να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!! Οταν κοιταω τον μικρο και βλεπω στα ματια του τον Γιαννη μου νοιωθω πλουσια...παμπλουτη!!!! Με καταλαβαινεις και συ.....μακαρι ολοι οι ανθρωποι να ζουσαν αυτο που ζουμε και μεις... ο κοσμος θα ηταν πολυ καλυτερος!!!!

ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ,ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΕΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΑΛΛΟ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΥΓΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ!ΔΕ ΧΟΡΤΑΊΝΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άντε!!! Πες και συ τη δικιά σας ιστοριούλα....

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΟΥ ΘΑ ΣΤΗ ΠΩ Κ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΑΖΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ Κ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ....

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
natasa. έγραψε:Άντε!!! Πες και συ τη δικιά σας ιστοριούλα....
εχεις πμ

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και συ έχεις πμ!!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
natasa. έγραψε:Και συ έχεις πμ!!!

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΕΜΕΊΣ ΜΕΙΝΑΜΕ?ΦΕΥΓΩ Κ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ ΣΟΥ!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Κ ΑΥΤΕΣ...

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και γω μόλις ξάπλωσα!! Όνειρα γλυκά! Φιλάκια!!

mpompiras

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια μου ...
Λουκία μου να ζήσετε , να είστε παντα μαζι με τον αντρουλη σου και να κανετε την οικογενεια που ονειρευεστε ..

Νατασακι μου γλυκό, πραγματικά είναι απίθανη η ιστορία σας ... έχεις και έναν υπέροχο τρόπο να περιγράφεις και μας έχεις καθηλώσει .. με εχεις συγκινησει και μενα , νιώθω την αγάπη σας να ξεχειλίζει , ειναι τελειο συναισθημα αυτο ... μακάρι να είστε για πάντα μαζί και τόσο ευτυχισμένοι , να χαιρεστε το Γιαννακη σας και να κανετε οσα παιδακια θελετε ... πιστευω οτι ειναι ευλογια για τα παιδια να ζουν σε μια οικογενεια που οι γονεις τους αγαπιουνται τοσο πολυ I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

mpompiras

loukia_84 έγραψε:καλε Νατασα..σας αφηνουμε εμεις τωρα???ακου εκει..που να βρουμε καλε γαμπρο με φρεσκο αυγουλακι στην Αθηνα????????????? Razz Razz Razz Razz

πολυ καλυμερα σας!!!!υπεροχη μερα η σημερινη..φωτεινη κ ξεκουραστη...

δεν μπηκα 2 μερες..δεν δουλευε ο μπαμπας μας κ ειπαμε να το εκμεταλλευτουμε..ξεκουραστηκα κοριτσακια μου..αλλος ανθρωπος νιωθω..και παιρνω και κουραγιο να συνεχισω!!!!

την Κυριακη πηγαμε την πρωτη επισημη βολτα της μπουμπους μας!!!στον Βοτανικο κηπο παρακαλω..ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μας κ η μικρη ηταν μια μικρη κυρια..φτου φτου το κοριτσι μου!!!!!!
χτες δε μας αφησε κ λιωσαμε κ στον υπνο.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 328109 και ενα 3ωρακι το μεσημερι αγκαλια μανουλα κ μπαμπας και -ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ- ενα ολοκληρο 7ωρακι την νυχτα..δεν ηταν το δικο μου παιδι αυτο.. Shocked Razz
συνηθως στο 5ωρο μαξιμουμ ξυπναει η κοκκονα μου, δεν το περιμενα..αγχωθηκα βεβαια να πω την αμαρτια μου οταν ειδα τι ωρα ειναι..ετρεξα κ της εχωσα το γαλα στο στομα, κοιμισμενη ακομα αυτη..

απορια..εσεις κοριτσακια μου που θηλαζετε αποκλειστικα χωρις μπιμπερο κ μ@λ@κιες(σορρυ κιολας.. Embarassed ), οταν τα καμαρια σας κοιμουνται τοοοοοσο μεσα στην νυχτα(Δωρα μου θυμαμαι ενα 10ωρο που ανεφερες..)πως ξυπνατε το πρωι???τα ζυζακια σας εννοω..ξυπνησα τοσο τουμπανο, εγω κ η Παμελα ενα πραγμα..συνηθως στο 5ωρο μαξιμουμ εκανα αντληση μεσα στην νυχτα..εσες δεν υποφερετε???σχεδον 300μλ εβγαλα με το θηλαστρο..τα ειδα ολα Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 25 606100

και συνεχιζω...

Λουκια μου επιτελους αρχιζει και η δικια σου τους μεγαλους υπνους ...αντε να ξεκουραστεις και εσυ λιγακι .
ο δικοςμου χτυπαει 9-10 ωρες υπνου πια και το πρωι και μενα ειναι τουμπανο το στηθοςμου , αλλα και παλι δεν θα εβγαζα 300 μλ !!!!!!!!
την τελευταια βδομαδα επειδη του δινω και 2ο μπουκαλι με γαλα δικο μου , δεν μπορω να το μαζεψω μεσα στην ημερα, δεν εχω τοσο πολυ γαλα, οποτε ξυπναω γυρω στις 2-3 και αντλω , οποτε το πρωι ειμαι πιο αναλαφρη

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις