Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 37]

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεραααααα!!!!!!!!

Μαρινα μου δεν την κραταω να ρεφτει γιατι δεν καθεται με τπτ!αν εχει μολις τελειωσει το μπουκαλι πλανταζει στο κλαμα!μιλαμε ομως ουρλιαζει κ χτυπιεται!οποτε με το ζορι 1λεπτο κ μπαινει στο στηθος να ηρεμησει.ειδικα αν θελω να την κοιμησω πρεπει να ειμαστε ξαπλωμενες κ να μην την κουνησω καθολου για τουλαχιστον μιση ωρα απο την ωρα που θα αφησει το στηθος αλλιως παλι ξυπναει!αρα αναγκαστικα δεν την σηκωνω για ρεψιμο.Το να κοιμηθει μονη της ειναι ονειρο θερινης νυχτος για μενα!
τσιπουρα στη λάδοκολλα κ εγω με ψωμακι πολυσπορο κ σαλατα κουνουπιδι-καροτο!

Αγγελικη αν θες μπορω να σου δωσω εγω οσο πωπο θες!εχω μπολικο!μπορω να δωσω κ σε Φαιη κ Λουκια κ παλι να περισσεψει! Razz

Λουκια μου κ εγω στην αρχη τουμπανο ξυπναγα!η αντληση ομως εδινε μαξ 130ml απο το ενα στηθος (συνηθως 100-120).απο το αλλο την ταιζα.Σημερα απογοητευση!μονο 75ml!δεν ξερω τι εγινε!μου'ρχετε να κλαιω! Sad ελπιζω να ειναι τυχαιο...

Νατασα Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 534787 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 534787 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 534787 πραγματικα οτι κ να πω θα ειναι λιγο...ευχομαι να μην ξυπνησεις ποτε απο το ονειρο που ζεις!!!α!κ να γραψεις καποια στιγμη βιβλιο!

mpompiras

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δωράκι μου μην ανησυχεις για το γαλα που μειωθηκε ..η παιδιατρος χθες μου ειπε οτι συνηθως στον 4ο μηνα υπαρχει μια μειωση , αλλα μολις κλεισει τους 4 μηνες και μπει στον 5ο ανακαμπτει και παλι ...SmileSmileSmile

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσαρες μου! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλα σας λόγια και τις ευχές!!! Σας εύχομαι και γω να είστε πάντα ευτυχισμένες και ερωτευμενες.... Γιατί χωρίς έρωτα η ζωή μας δεν έχει νόημα!!! Όντως Ελενίτσα μου τα παιδιά της αγάπης είναι ευλογημενα!! Εξάλλου η αγάπη ειναι η απόλυτη έκφραση του Χριστιανισμού!!! Όπου δεν υπάρχει αγάπη βάλε εσύ και θα την δεις..... Στις σκατοεποχες που ζούμε μόνο η αγάπη θα μας σώσει!!!!
Πολύ σας θαυμάζω που θηλάζετε!! Μπράβο κοριτσάκια μου που το παλεύετε τόσο!!! Δωρακι μου μην αγχώνεσαι που ήταν πιο λίγο μια μέρα , δεν ειναι αποθήκη οι αδένες, μια έχουν λιγότερο και μια περισσότερο!! Θα δεις που αύριο θα ειναι φουλ!!

mpompiras

natasa. έγραψε:Καλημέρα κοριτσαρες μου! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλα σας λόγια και τις ευχές!!! Σας εύχομαι και γω να είστε πάντα ευτυχισμένες και ερωτευμενες.... Γιατί χωρίς έρωτα η ζωή μας δεν έχει νόημα!!! Όντως Ελενίτσα μου τα παιδιά της αγάπης είναι ευλογημενα!! Εξάλλου η αγάπη ειναι η απόλυτη έκφραση του Χριστιανισμού!!! Όπου δεν υπάρχει αγάπη βάλε εσύ και θα την δεις..... Στις σκατοεποχες που ζούμε μόνο η αγάπη θα μας σώσει!!!!
Πολύ σας θαυμάζω που θηλάζετε!! Μπράβο κοριτσάκια μου που το παλεύετε τόσο!!! Δωρακι μου μην αγχώνεσαι που ήταν πιο λίγο μια μέρα , δεν ειναι αποθήκη οι αδένες, μια έχουν λιγότερο και μια περισσότερο!! Θα δεις που αύριο θα ειναι φουλ!!

flower flower flower Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 875502 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 875502 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 875502 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 875502 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 417472 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 417472

ετσι ειναι Νατασα μου ..
λοιπον παω για πολυυυυ Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 517142 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 517142 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 517142 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 517142 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 517142 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 517142 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 517142 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 517142 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 517142 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 517142 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 517142 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 517142 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 517142

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpompiras έγραψε:Δωράκι μου μην ανησυχεις για το γαλα που μειωθηκε ..η παιδιατρος χθες μου ειπε οτι συνηθως στον 4ο μηνα υπαρχει μια μειωση , αλλα μολις κλεισει τους 4 μηνες και μπει στον 5ο ανακαμπτει και παλι ...SmileSmileSmile

νομιζω οτι δεν ειναι τοσο οτι μειωνεται το γαλα οσο οτι αυξανονται ραγδαια οι αναγκες του παιδιου.αν εχει το κουραγιο να θηλασει αποτελεσματικα σου αυξανει κ την παραγωγη.αν οχι δινεις πιο πολυ ξενο κ χανεις το παιχνιδι...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακαρι να ειναι ετσι βρε Νατασα μου!θα δουμε...εχω κ εγω βουνο απο ασιδερωτα!θα φαω τη φρουτοσαλατα μου κ ξεκιναω!οσο με αφησει δλδ το ζουζουνι!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την doritaki στις Τετ Απρ 24, 2013 1:51 am, 1 φορά

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και γω σίδερο φουλ έχω..... και είναι το χειρότερο μου...

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρες στις όμορφες μανούλες και στα πανέμορφα ανηψάκια!
Νατάσα μου, τι ιστορία! Βούρκωσα! Και πόσα μου θύμισες...! Να είστε πάντα ερωτευμένοι έτσι και αγαπημένοι. Να χαίρεστε το παιδάκι σας και να κάνετε κι άλλα γιατί από ευτυχισμένους γονείς βγαίνουν ευτυχισμένα παιδιά και πρέπει να υπάρχουν πολλά ευτυχισμένα παιδιά!
Κάποια στιγμή θα σας γράψω κι εγώ την καψουροιστορία μας η οποία έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, ταλαιπωρία και απόσταση... εδώ να δεις χιλιόμετρα!
Λουκία μου να ζήσετε! Ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι να φτάσετε στα χίλια χρόνια έρωτα!
Δώρα δε θυμάμαι αν σου το έγραψα αλλά με έβαλες σε πειρασμό με τη δίαιτα! Έχω αυτή που έκανα πέρυσι και σκέφτομαι να την ξανααρχίσω μετά το Πάσχα. Βέβαια μου αρέσει και αυτή η δικιά σου (μοιάζουν αρκετά).
Όσο για "ποπό" δίνω κι εγώ!!! Και στήθος επίσης! Ποιά θέλει? Βέβαια θα θυμώσει λίγο ο καλοπερασάκιας άντρας μου γιατί λέει ότι τα θέλει όλα δικά του αφού παιδεύτηκε μέχρι να μου βάλει τα υπέροχα φανταστικά σούπερ κιλά μου... Shocked Shocked Shocked!
φιλιά σε όλες...

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δε σας έγραψα για τη μπέμπα μου!
Γκρίνια πολύ βρε κορίτσια! Έκανε και μυξούλες τις οποίες τραβάω με τον αναρροφητήρα αφού βάλω φυσιολογικό ορό πολλές φορές την ημέρα.
Π΄ρεπει να έχει και πονάκια.
Άλλωτε τεντώνεται προς τα πίσω και άλλωτε μαζεύει τα ποδαράκια της κουβάρι στην κοιλίτσα της. Και πολύ ανήσυχο ύπνο κάνει. Αναπνέει και γρήγορα πολλές φορές και σαλτάρω εγώ - λόγω της θερμοκοιτίδας. Ελπίζω να μην είναι μόνιμο αυτό. Την Παρασκευή θα τη δεί ο γιατρός ο οποίος μου λέει σχεδόν κάθε μέρα να μην ανησυχώ και ότι όλες οι αντιδράσεις της είναι φυσιολογικές.
Εσάς πώς ήταν στον 1ο μήνα? εμείς κλείνουμε μήνα το Σάββατο.
Με πονάει και λαιμός μου και κυκλοφορώ με μάσκα. Χάλια! Όσο δεν αρρώστησα όλο το χειμώνα με έχει πιάσει τώρα. Από μια βδομάδα πριν γεννήσω από καταρροή σε συνάχι και μετά σε βήχα με πάει. Τι θα κάνω? Που να έβγαινα και έξω δηλαδή! Ουφ!

mpompiras

Υπομονη Χαρα μου και θα περασει θα δεις ..ο δικος μου κολλησε ιωση οταν ηταν 30 ημερων και εγω εκανα αυτο ακριβως , εβαζα φυσιολογικο ορο και ρουφουσα τις μυξουλες με τον αναρροφητηρα ... ειναι τοσο μικρα και του κανεις και τετοια πραγματα , εγω πολυ στεναχωριομουνα , αλλα ευτυχως το ξεπερασαμε γρηγορα ..κ εμεις για 1 εβδομαδα με μασκες ημασταν μεσα στο σπιτι ...με μασκα θηλαζαμε , τα παντα με μασκα ...αααα, και για τις μυξουλες καναμε και ακτι ακομα, τον βαζαμε πρωι βραδυ πανω απο μια κατσαρολιτσα που εβραζε νερακι, μην φανταστεις πολυ δυνατα, ισα που να βγαζει ατμο και τον ειχαμε απο πανω για 5-6 λεπτακια ..μετα να δεις ποση μυξουλα εβγαζε ...καθαριζε το πουλακι μου για τα καλα ...περαστικα σας να ειναι και σιδερενια η μπουμπου μας η βενιαμιν

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γλυκουλα μου!!!!!!ολα τα μωρακια ετσι ειναι στις αρχες!οι μυξες που λες πολλες φορες δεν ειναι τπτ αλλο παρα γαλατακι που εχασε το δρομο του!ειχαμε κ εμεις τετοια...μην ανησυχεις μια χαρα ειναι το μωρακι σου.διατροφη μετα το 2μηνο καλυτερα!να ανακτησεις πρωτα τις δυναμεις σου...

τελικα μια ωρα με αφησε να σιδερωσω το ζουζουνι.πεινασε παλι! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 401147

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα δηλ καλησπέρα μανούλες και μπεμπακια! Αχ χθες το βράδυ έγινα χάλια ψυχολογικά. Κλασσικό αφού φάγαμε πιπιλαγαμε κανα σαρανταλεπτο για να κοιμηθούμε.Δεν την έπαιρνε ο ύπνος κ ε πειδή κουράστηκα είπα να τη βγάλω. Υστερία η δικιά σου,μπαίνει και ο καλός μου μέσα και μου φωνάζει με το δίκιο του βέβαια δε γίνεται μα συνεχίσεις έτσι.Έχουμε χαθεί τελειως κλπ,πήγαινε μέσα!Πρέπει να μάθει να κοιμάται στην κούνια της μόνη της.Ε κορίτσια πέντε λεπτά πηγα στην κουζίνα δε σταμάτησε το μωρό μου.Μπήκα φουριόζα στο δωμάτιο ο μπαμπάς της προσπαθούσε μάταια με κούνημα αλλά αυτα τα πέντε λεπτά κλάμα έφταναν για να ανεβοκατεβαίνουν οι γουλιες κ να χει χουρχουρητο.Μόνο που δε τσακωθηκαμε.Του λέω μέχρι να μην έχει πρόβλημα δε θελω μα την αφήσω να κλαειί.Ασε που ακόμα και όσοι προτείνουν την ελεεινη μέθοδο με το κλάμα μετά τους έξι μήνες λένε.Μεταξύ μας δεν πρόκειται να το κάνω πότε.Τα χει παίξει όμως και ο μπαμπάς που είμαι όλη μέρα με το μωρό στο στήθος για να την τασσώ κ κοίμησω και τι του λες μετά.Έχει αρχίσει να μου λέει μήπως να κόψω το θηλασμό!!ΤΑ ΧΩ ΠΆΡΕΙ ΚΡΑΝΙΟ! Εν το μεταξύ διάβαζα σε ένα άλλο φόρουμ πως πολλά παιδάκια 12 μηνών και πάνω δεν κοιμούνται αν δεν πιπιλισουν και όλες οι μαμάδες έχουν φρικάρει. Αφήστε δε που λόγο υγείας η γιατρός μου μου είχε πει για θηλασμό μέχρι έξι μηνες.Εγώ έκανα πως δεν την ακούω αλλά ο μπαμπάς μας θα βρει πάτημα.Ελπίζω να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο γιατί και το μπουκάλι ούτε να το δει.Ούτε θα τρώει ούτε θα κοιμάται.Πρέπει να μάθω να την κοιμίζω και μόνη της και μου φαίνεται βουνό.Όταν έχεις εξαντληθεί όλη μέρα δεν θες να κανείς πειράματα ύπνου. Τι θα κάνω;Ουφ τα πα και ξεθύμανα.Σορυ για σεντόνι!

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κάτι άλλο ποια κοριτσάκια κάνουν τράπεζα γάλακτος; Αξίζει η διαδικασία γιατί διάβαζα πως για να αντλήσεις το φαγητο μια μέρας πρέπει να αντλείς δε ξέρω και εγώ πόσες ώρες. Αξίζει; Πρέπει καλού κακού να αρχίσω ή είναι τσάμπα διαδικασία; Και αυτό αφου υποθέσουμε οτι θα μάθει με το μπουκάλι να πίνει.

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αρκετά με το μονοπώλειο να πιασω και τα δικά σας!

Αγγελική και το δικό σου νινάκι ΓΟΠ ε;Πως τα πάει; Τα καημένα να παιδεύονται τόσο μικρά!Εμείς δεν το πήραμε το epadoren ποτέ φοβόμουν με όλα αυτά που έγραφε στο χαρτί.

Νατάσα μου ανατρίχιασα με την ιστορία σας!!!!Να είστε πάντα καλά να χαίρεστε τον έρωτά σας! Αχ αυτό με το να έρθεις να μείνεις εδω του πατέρα σου αλλιώς μην ξαναπατήσεις το πόδι σου το πέρασα και εγώ αφού κλεφτήκαμε. Καναμε 2 χρόνια να τα ξαναβρούμε!Μοιάζουν η ιστορίες μας σε αρκετά!

Μαρινάκι δεν την παίρνει την πιπίλα!Μόνη της κάθεται για να παίξει λίγη ώρα αλλά όταν νυστάξει ξεκινά η γκρίνια καιδε σταματά αν δεν την πάρω αγκαλιά να την κοιμίσω ή τη βάλω στο στήθος!

Δώρα μου ξεκίνησες της δωρεές; Χεχε δε θα με χάλαγε ένα μικρό κομμάτι!

Χαρά μου μήπως έχουν αρχίσει οι κολικοι;Και μεις κρυώσαμε στις 15 μέρες affraid Αλλά ευτυχώς πέρασε χωρίς πρόβλημα. Με ορο το αντιμετωπίσαμε κ μεις. Εύχομαι να περάσει οτι κ αν είναι γρήγορα!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ας τα παρω απο το τελος...το ποσες ωρες θα αντλησεις εχει να κανει με το ποσο γαλα εχεις.εγω πχ μετα απο 8 ωρες που ειχα να την ταισω απο το ενα στηθος εβγαλα 80ml με μιση ωρα αντληση.αλλες μερες βγαζω 100-120.αν υποθεσουμε λοιπον οτι θελω να συγκεντρωσω τουλαχιστον 1 λιτρο θελω 10 μερες κ 5 ωρες αντλησης!!!κ αυτο γιατι καταμεσο ορο βγαζω εκατο τη μερα κ μου παιρνει οπως ειπα μιση ωρα.αν οι αντλησεις ειναι πιο συχνες κ οχι 1 μονο καθε πρωι τοτε (ισως...) καποια στιγμη να καταφερω να παραγω περισσοτερο γαλα κ να καταφερω να εχω ενα περισευουμενο λιτρο στις 4-5 μερες.επισεις αν το θηλαστρο ειναι διπλης αντλησης κερδιζουμε χρονο γιατι βγαζουμε κ απο τα δυο στηθη ταυτοχρονα ενω εγω με το μονης θελω 1 ωρα!απο την αλλη...υπαρχει κ η Λουκια που σε 10+10 λεπτα βγαζει τεραστιες ποσοτητες οπως ισως θα διαβασες!αν δεν δοκιμασεις δε θα μαθεις...
Οσον αφορα το αν θελει το μπουκαλι ή οχι,υπαρχουν κ αλλοι τροποι!ειδικα ποτηρακια κτλ.κ αν σκοπευεις να το κανεις αυτο μετα τον 6ο τοτε θα μπορεις να το δινεις κ με κουταλι.ευκολη ειναι κ η συριγγα.φαντασια να εχεις!
Αλλο ομως αυτο κ αλλο να καταφερεις να κανει ενα παιδι που ολη του η ζωη ειναι το βυζι να ξεκολλησει απο αυτο σε μια μερα!δεν γινεται με τπτ...θελει πολυ χρονο κ πολυ υπομονη!3 μερες μαθημα 3 μηνες ξεμαθημα ελεγε η γιαγια μου κ ειχε δικιο!κ εμεις με το βυζι στο στομα κοιμομαστε.πολυ θα ηθελα να το κοψω κ να μπορει να κοιμηθει χωρις εμενα αλλα δεν εχω το κουραγιο να το παλεψω.οταν εχει παει 11 κ εγω νιωθω πτωμα κ η μπεμπα κλαιει απο την κουραση κ τη νυστα τοτε παραδινομαι στην ευκολια του ξαπλωτου θηλασμου!ευτυχως ο αντρας μου δεν μου φωναζει.κ αυτο γιατι ξερει πολυ καλα πως αν μου πει κατι θα του πω να βρει τροπο να την κοιμησει κ πιστεψε με δεν τον εχει!οποτε βολευεται κ αυτος κ ας σημαινει αυτο οτι δε με βλεπει κ πολυ!ζω με την ελπιδα οτι μολις μπουμε στις στερεες θα αλλαξουμε συνηθειες αφου θα θηλαζει λιγοτερο.επισης σε οτι αφορα τον θηλασμο ο αντρας μου με στηριζει οσο δεν παει!βεβαια αν κρινεται αναγκαιο για την σωστη αναπτυξη του παιδιου να φαει ξενο εκει παει πασο...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fey11gr έγραψε:
Μαρινάκι δεν την παίρνει την πιπίλα!Μόνη της κάθεται για να παίξει λίγη ώρα αλλά όταν νυστάξει ξεκινά η γκρίνια καιδε σταματά αν δεν την πάρω αγκαλιά να την κοιμίσω ή τη βάλω στο στήθος!

Ελα κ κοψε ενα στο μεγεθος που θες!εχω αφθονια!!!

οσο για την πιπιλα μια απο τα ιδια...καθολου δεν της αρεσει!ενω το γροθακι της ειναι τελειο!οχι οταν νυσταζει ομως.εκει θελουμε βυζι!

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
doritaki έγραψε:ας τα παρω απο το τελος...το ποσες ωρες θα αντλησεις εχει να κανει με το ποσο γαλα εχεις.εγω πχ μετα απο 8 ωρες που ειχα να την ταισω απο το ενα στηθος εβγαλα 80ml με μιση ωρα αντληση.αλλες μερες βγαζω 100-120.αν υποθεσουμε λοιπον οτι θελω να συγκεντρωσω τουλαχιστον 1 λιτρο θελω 10 μερες κ 5 ωρες αντλησης!!!κ αυτο γιατι καταμεσο ορο βγαζω εκατο τη μερα κ μου παιρνει οπως ειπα μιση ωρα.αν οι αντλησεις ειναι πιο συχνες κ οχι 1 μονο καθε πρωι τοτε (ισως...) καποια στιγμη να καταφερω να παραγω περισσοτερο γαλα κ να καταφερω να εχω ενα περισευουμενο λιτρο στις 4-5 μερες.επισεις αν το θηλαστρο ειναι διπλης αντλησης κερδιζουμε χρονο γιατι βγαζουμε κ απο τα δυο στηθη ταυτοχρονα ενω εγω με το μονης θελω 1 ωρα!απο την αλλη...υπαρχει κ η Λουκια που σε 10+10 λεπτα βγαζει τεραστιες ποσοτητες οπως ισως θα διαβασες!αν δεν δοκιμασεις δε θα μαθεις...
Οσον αφορα το αν θελει το μπουκαλι ή οχι,υπαρχουν κ αλλοι τροποι!ειδικα ποτηρακια κτλ.κ αν σκοπευεις να το κανεις αυτο μετα τον 6ο τοτε θα μπορεις να το δινεις κ με κουταλι.ευκολη ειναι κ η συριγγα.φαντασια να εχεις!
Αλλο ομως αυτο κ αλλο να καταφερεις να κανει ενα παιδι που ολη του η ζωη ειναι το βυζι να ξεκολλησει απο αυτο σε μια μερα!δεν γινεται με τπτ...θελει πολυ χρονο κ πολυ υπομονη!3 μερες μαθημα 3 μηνες ξεμαθημα ελεγε η γιαγια μου κ ειχε δικιο!κ εμεις με το βυζι στο στομα κοιμομαστε.πολυ θα ηθελα να το κοψω κ να μπορει να κοιμηθει χωρις εμενα αλλα δεν εχω το κουραγιο να το παλεψω.οταν εχει παει 11 κ εγω νιωθω πτωμα κ η μπεμπα κλαιει απο την κουραση κ τη νυστα τοτε παραδινομαι στην ευκολια του ξαπλωτου θηλασμου!ευτυχως ο αντρας μου δεν μου φωναζει.κ αυτο γιατι ξερει πολυ καλα πως αν μου πει κατι θα του πω να βρει τροπο να την κοιμησει κ πιστεψε με δεν τον εχει!οποτε βολευεται κ αυτος κ ας σημαινει αυτο οτι δε με βλεπει κ πολυ!ζω με την ελπιδα οτι μολις μπουμε στις στερεες θα αλλαξουμε συνηθειες αφου θα θηλαζει λιγοτερο.επισης σε οτι αφορα τον θηλασμο ο αντρας μου με στηριζει οσο δεν παει!βεβαια αν κρινεται αναγκαιο για την σωστη αναπτυξη του παιδιου να φαει ξενο εκει παει πασο...

¨οπως το φαντάστηκα γολγοθάς δηλαδή για να κάνεις μια τάπεζα για να τρώει μαμαδίστικο γαλατάκι μόνο. Εγώ έχω χειρλος και για να βγάλω 40 μ3 50 ml μπορεί να μου πάρει απο μισή εως μια ώρα affraid Έχει έρθει η ώρα για το επόμενο γέυμα δηλαδή!Ελπίζω και εγώ μετά με τις στέρεες να φτιάξουν τα πράγματα κάπως όσο για το κουταλάκι έχω ακουσει περιπτώσεις μια ώρα και για να φάει 10 κουταλιές γάλα αλλο ζόρι κι αυτό.

Ο καλός μου με στήριξε πολύ με το θηλασμό όλο αυτό το διάστημα γιατί με είδε αποφασισμένη,ξέρει τα οφέλη και όπως και σεις δε μπορεί να την κοιμίσει αχαχα. Αλλά με βλέπει εδώ και ένα μήνα που δεν είμαι πολύ καλά και είμαι με τις κορτιζλονες και έχει αρχίσει να μου λεεί δε θα μου πάθεις εσυ τίποτα για το μωρό. Ελπίζω όπως έγραψα κ πιο πάνω να μην χρειαστεί να το αντιμετωπίσω!

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α ξέχασα να γράψω οτι όσες φορές άντλησα δεν το πίνει με τπτ απ΄το μπουκάλι!

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="doritaki"]
fey11gr έγραψε:

[b]
Ελα κ κοψε ενα στο μεγεθος που θες!εχω αφθονια!!!

Respect Respect Respect Respect Respect

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="XARA6971"]Καλημέρες στις όμορφες μανούλες και στα πανέμορφα ανηψάκια!
Νατάσα μου, τι ιστορία! Βούρκωσα! Και πόσα μου θύμισες...! Να είστε πάντα ερωτευμένοι έτσι και αγαπημένοι. Να χαίρεστε το παιδάκι σας και να κάνετε κι άλλα γιατί από ευτυχισμένους γονείς βγαίνουν ευτυχισμένα παιδιά και πρέπει να υπάρχουν πολλά ευτυχισμένα παιδιά!
Κάποια στιγμή θα σας γράψω κι εγώ την καψουροιστορία μας η οποία έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, ταλαιπωρία και απόσταση... εδώ να δεις χιλιόμετρα!
Λουκία μου να ζήσετε! Ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι να φτάσετε στα χίλια χρόνια έρωτα!
Δώρα δε θυμάμαι αν σου το έγραψα αλλά με έβαλες σε πειρασμό με τη δίαιτα! Έχω αυτή που έκανα πέρυσι και σκέφτομαι να την ξανααρχίσω μετά το Πάσχα. Βέβαια μου αρέσει και αυτή η δικιά σου (μοιάζουν αρκετά).
Όσο για "ποπό" δίνω κι εγώ!!! Και στήθος επίσης! Ποιά θέλει? Βέβαια θα θυμώσει λίγο ο καλοπερασάκιας άντρας μου γιατί λέει ότι τα θέλει όλα δικά του αφού παιδεύτηκε μέχρι να μου βάλει τα υπέροχα φανταστικά σούπερ κιλά μου... Shocked Shocked Shocked!
φιλιά σε όλες...[/quote

Γεια σου Χαρα με το μικρό μας Μαριζακι!!! Έχω πεθάνει στο Γέλιο με τον καλοπερασακια τον αντρουλη σου!!!!! Μερακλής ειναι!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 654316
περιμένω πως και πως να μας γράψεις την ιστοριούλα σας!!!! Πολυ χαίρομαι που η γενιά μας έχει ιδανικά και παλεύει για τον έρωτα!! Παλιά όλοι να βολευτούν θέλανε....
Μη στεναχωριέσαι για την μικρούλα... Όλες στην αρχή έτσι ήμασταν... Μας έφαγε το άγχος... Και ακόμα δηλαδή, αλλά σιγά σιγά μαθαίνουμε τα μωράκια μας και χαλαρωνουμε!-!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οι γυναικες με καμπυλες ειναι σαν τους δρομους με στροφες!!!οσο ποιο πολλες τοσο πιο επικυνδυνες!!!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΟΥ!!!τι κανεις?πως τα πατε?

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fey11gr έγραψε:Καλημέρα δηλ καλησπέρα μανούλες και μπεμπακια! Αχ χθες το βράδυ έγινα χάλια ψυχολογικά. Κλασσικό αφού φάγαμε πιπιλαγαμε κανα σαρανταλεπτο για να κοιμηθούμε.Δεν την έπαιρνε ο ύπνος κ ε πειδή κουράστηκα είπα να τη βγάλω. Υστερία η δικιά σου,μπαίνει και ο καλός μου μέσα και μου φωνάζει με το δίκιο του βέβαια δε γίνεται μα συνεχίσεις έτσι.Έχουμε χαθεί τελειως κλπ,πήγαινε μέσα!Πρέπει να μάθει να κοιμάται στην κούνια της μόνη της.Ε κορίτσια πέντε λεπτά πηγα στην κουζίνα δε σταμάτησε το μωρό μου.Μπήκα φουριόζα στο δωμάτιο ο μπαμπάς της προσπαθούσε μάταια με κούνημα αλλά αυτα τα πέντε λεπτά κλάμα έφταναν για να ανεβοκατεβαίνουν οι γουλιες κ να χει χουρχουρητο.Μόνο που δε τσακωθηκαμε.Του λέω μέχρι να μην έχει πρόβλημα δε θελω μα την αφήσω να κλαειί.Ασε που ακόμα και όσοι προτείνουν την ελεεινη μέθοδο με το κλάμα μετά τους έξι μήνες λένε.Μεταξύ μας δεν πρόκειται να το κάνω πότε.Τα χει παίξει όμως και ο μπαμπάς που είμαι όλη μέρα με το μωρό στο στήθος για να την τασσώ κ κοίμησω και τι του λες μετά.Έχει αρχίσει να μου λέει μήπως να κόψω το θηλασμό!!ΤΑ ΧΩ ΠΆΡΕΙ ΚΡΑΝΙΟ! Εν το μεταξύ διάβαζα σε ένα άλλο φόρουμ πως πολλά παιδάκια 12 μηνών και πάνω δεν κοιμούνται αν δεν πιπιλισουν και όλες οι μαμάδες έχουν φρικάρει. Αφήστε δε που λόγο υγείας η γιατρός μου μου είχε πει για θηλασμό μέχρι έξι μηνες.Εγώ έκανα πως δεν την ακούω αλλά ο μπαμπάς μας θα βρει πάτημα.Ελπίζω να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο γιατί και το μπουκάλι ούτε να το δει.Ούτε θα τρώει ούτε θα κοιμάται.Πρέπει να μάθω να την κοιμίζω και μόνη της και μου φαίνεται βουνό.Όταν έχεις εξαντληθεί όλη μέρα δεν θες να κανείς πειράματα ύπνου. Τι θα κάνω;Ουφ τα πα και ξεθύμανα.Σορυ για σεντόνι!
Γεια σου Φαίη μου με το όμορφο Φαιδρακι!! Αχ πολύ σε καταλαβαίνω στο θέμα με το κλάμα... Και γω δεν τον αφήνω μα κλαίει...κι ας τον κουνάω δύο ώρες και ας παθαίνω μετά ναυτία..... ΣτΠ θέμα του ύπνου με τον θηλασμό δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εμενα τρώει με το μπουκάλι, αλλά καταλαβαίνω και τον αντρουλη σου... Σ αγαπάει και του λείπεις και θέλει να σε βλέπει ευτυχισμένη!!! Μην του θυμώνεις, δεν το κάνει γιατί δεν αγαπάει το μωρό... Απλά θέλει να σε είσαι καλα για μα ειναι και ΤΠ μωρακι σας χαρούμενο!! Και αν υπάρχει θέμα υγείας δεν πειραζει και να σταματήσετε το θηλασμό στους 6 μήνες... πιο πολύ χρειάζεται τη μανούλα της υγειη και χαρούμενη παρά το μητρικό γαλατακι.. Ξύπνησε ο θησαυρός μου... Τα υπόλοιπα μετά!!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
filitsaki έγραψε:οι γυναικες με καμπυλες ειναι σαν τους δρομους με στροφες!!!οσο ποιο πολλες τοσο πιο επικυνδυνες!!!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΟΥ!!!τι κανεις?πως τα πατε?

Γειά σου Φιλίτσα με τα ωραία σου!!! ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 328109

κινηση ειδα σημερα ε???μια χαρα!!!

σημερα το κοριτσι μου ειναι πολυ ανησυχο..τρωει ολη μερα, νυσταζει αλλα δεν κοιμαται..θελω να ελπιζω οτι ειναι αλμα αναπτυξης..ειδα η εβδομαδα που ειμαστε αντιστοιχει σε αναπτυξοαλματακι..για να δουμε..

αυριο εχουμε εμβολιο κοριτσια..εφτασε κ η δικια μας η ωρα..κλαψ, οσο το σκεφτομαι.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 26 534787

συμπεθερα μου..τι ιστορια..!!με το στομα ανοιχτο διαβαζα..δεν εχω λογια..δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω..αχ κοριτσακι μου ελπιζω να ζειτε παντα ετσι δυνατα το προσωπικο σας ΘΑΥΜΑ..χαλαλι τοση ταλαιπωρια..ετσι ειναι οι μεγαλοι ερωτες, νικουν τα παντα!!!

Μαρινακι μου, στειλε μας κι εσυ την δικια σου καψουροιστορια..Χαρα κ εσυ..δεν μπορει, περα απο τις καμπυλες(Φιλιτσα μου θεικο το μοτο σου..ρισπεκτ!!!)κατι παραπανω κρυβει κ η δικια σας ιστορια αγαπης.. Razz Razz ωραιος παντως ο συζυγος..γεια σου ρε Ελληναρα Καβαλιωτη!!χαχα!!!

Ελενη μου ευχαριστω..και εσενα Χαρα μου..μακαρι ολες μας οι επετειοι να μας βρισκουν τοσο ευτυχισμενες οπως τωρα που εχουμε κ τα καμαρια μας, τους θησαυρους μας..

Δωρα εγω πισινο δεν θελω, σορρυ..λιγο μεμε απο την Χαρα δε θα με χαλουσε ομως..!!!!!!!!

Φαιη μου μη νευριαζεις κοριτσακι μου..εγω τον καταλαβαινω τον αντρουλη σου..δικιο εχουν μωρε κ αυτοι..ισως καμια φορα δεν ξερουν πως να το εκφρασουν ομως..ειμαστε κ εμεις λιγο πιο ευερεθιστες απο την νεα ταξη πραγματων..δεν θελει κ πολυ να αναψουν φωτιες..μπουρλοοοοοοτο!!!

τι αλλο???αχ μωρε, τιποτα δε θυμαμαι..με εφαγε η κορη μου με την γκρινιτσα..
α!Χαρα μου το κολπακι της Ελενης με την κατσαρολα ειναι αποτελεσματικο..δοκιμαστε το..εμεις-φτου φτου-δεν αρρωστησαμε καθολου..ευτυχως γιατι ειμαστε που ειμαστε παραπονιαρες, ποιος μας ακουγε..

Φαιη μου εγω-καλα ειμαι κ αλλη περιπτωση..-βγαζω 1 λτ γαλατακι την μερα αποκλειστικα με θηλαστρο..
οσον αφορα αγκαλιτσες, βυζακια κ τα σχετικα..νομιζω η παιδιατρος μας μια χαρα μου τα ελεγε..σας ειχα πει οτι ειναι της παλιας σχολης..και της θεωριες της περι αγκαλιας κ θηλασμου..στην αρχη αρνιομουν πολυ να τα δεχτω αλλα με μεγαλη μου λυπη ανακαλυπτω οτι σε βαθος χρονου ειχε απολυτο δικιο..το παιδακι μου θεωρω οτι ειναι αρκετα αυτονομο και πιστεψτε με καθολου δεν την εχω παραμελησει κ καθολου αγαπη δε της εχω στερησει..ολα θελουν τον τροπο τους τελικα..

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Φαίηηηηη! νόμιζα ότι σου είχα γράψει σχετικά με τη δική σας ιστορία αλλά μάλλον μόνο το σκέφτηκα! Όταν πήγαινα Γ λυκείου η μία από τις δύο κολλητές μου έκανε μαζί με τον καλό της ό,τι και εσείς!!! Φαντάσου ότι στην εκκλησία την πήγε νύφη ο δικός μου ο μπαμπάς Very Happy αφού βέβαια είχε προειδοποιήσει τον δικό της και τον είχε παρακαλέσει να πάει στο γάμο της κόρης του και να τους δώσει την ευχή του. Ευτυχώς δεν κράτησε κακία στον μπαμπά μου για αυτό που έκανε. Εκείνος αγύριστο κεφάλι τότε αλλά τώρα... "είναι ο καλύτερος γαμπρός" λέει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]. Τα παιδιά έχουν δική τους επιχείρηση την οποία ξεκίνησαν λίγα χρόνια αφού παντρεύτηκαν και έκαναν και το πρώτο τους παιδάκι και πραγματικά πάνε πολύ καλά. Φτου φτου φτου!
Έτσι θα γίνει και με εσάς. Θα κάνετε τουλάχιστον 2 παιδάκια και το μαγαζάκι σας θα πάει ΤΕΛΕΙΑ γιατί υπάρχει η αγάπη σας που κάνει θαύματα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις