Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 37]

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
filitsaki έγραψε:οι γυναικες με καμπυλες ειναι σαν τους δρομους με στροφες!!!οσο ποιο πολλες τοσο πιο επικυνδυνες!!!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΟΥ!!!τι κανεις?πως τα πατε?

Φιλιτσακι μου γλυκο!!!! Μια χαρα ειμαστε!!! καλυτερα απο ποτε!!!! Θα τον φαω!!!!!!!

Τελικα εχεις δικιο.... ειμαστε επικυνδινες εμεις οι καμπυλωτες.... εγω παντως τα 7-8 κιλακια που εχω περισευμα...τα δινω σε οποια τα θελει!!!! και ας γινω εγω μετα ακινδυνη..........

Πες μας κοριτσακι σου τα νεα σας!! Πως ειναι τα μικρουλια σου? Εσυ? Πως εισαι??

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:να μαι κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 27 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 27 328109

κινηση ειδα σημερα ε???μια χαρα!!!

σημερα το κοριτσι μου ειναι πολυ ανησυχο..τρωει ολη μερα, νυσταζει αλλα δεν κοιμαται..θελω να ελπιζω οτι ειναι αλμα αναπτυξης..ειδα η εβδομαδα που ειμαστε αντιστοιχει σε αναπτυξοαλματακι..για να δουμε..

αυριο εχουμε εμβολιο κοριτσια..εφτασε κ η δικια μας η ωρα..κλαψ, οσο το σκεφτομαι.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 27 534787

συμπεθερα μου..τι ιστορια..!!με το στομα ανοιχτο διαβαζα..δεν εχω λογια..δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω..αχ κοριτσακι μου ελπιζω να ζειτε παντα ετσι δυνατα το προσωπικο σας ΘΑΥΜΑ..χαλαλι τοση ταλαιπωρια..ετσι ειναι οι μεγαλοι ερωτες, νικουν τα παντα!!!

Μαρινακι μου, στειλε μας κι εσυ την δικια σου καψουροιστορια..Χαρα κ εσυ..δεν μπορει, περα απο τις καμπυλες(Φιλιτσα μου θεικο το μοτο σου..ρισπεκτ!!!)κατι παραπανω κρυβει κ η δικια σας ιστορια αγαπης.. Razz Razz ωραιος παντως ο συζυγος..γεια σου ρε Ελληναρα Καβαλιωτη!!χαχα!!!

Ελενη μου ευχαριστω..και εσενα Χαρα μου..μακαρι ολες μας οι επετειοι να μας βρισκουν τοσο ευτυχισμενες οπως τωρα που εχουμε κ τα καμαρια μας, τους θησαυρους μας..

Δωρα εγω πισινο δεν θελω, σορρυ..λιγο μεμε απο την Χαρα δε θα με χαλουσε ομως..!!!!!!!!

Φαιη μου μη νευριαζεις κοριτσακι μου..εγω τον καταλαβαινω τον αντρουλη σου..δικιο εχουν μωρε κ αυτοι..ισως καμια φορα δεν ξερουν πως να το εκφρασουν ομως..ειμαστε κ εμεις λιγο πιο ευερεθιστες απο την νεα ταξη πραγματων..δεν θελει κ πολυ να αναψουν φωτιες..μπουρλοοοοοοτο!!!

τι αλλο???αχ μωρε, τιποτα δε θυμαμαι..με εφαγε η κορη μου με την γκρινιτσα..
α!Χαρα μου το κολπακι της Ελενης με την κατσαρολα ειναι αποτελεσματικο..δοκιμαστε το..εμεις-φτου φτου-δεν αρρωστησαμε καθολου..ευτυχως γιατι ειμαστε που ειμαστε παραπονιαρες, ποιος μας ακουγε..

Φαιη μου εγω-καλα ειμαι κ αλλη περιπτωση..-βγαζω 1 λτ γαλατακι την μερα αποκλειστικα με θηλαστρο..
οσον αφορα αγκαλιτσες, βυζακια κ τα σχετικα..νομιζω η παιδιατρος μας μια χαρα μου τα ελεγε..σας ειχα πει οτι ειναι της παλιας σχολης..και της θεωριες της περι αγκαλιας κ θηλασμου..στην αρχη αρνιομουν πολυ να τα δεχτω αλλα με μεγαλη μου λυπη ανακαλυπτω οτι σε βαθος χρονου ειχε απολυτο δικιο..το παιδακι μου θεωρω οτι ειναι αρκετα αυτονομο και πιστεψτε με καθολου δεν την εχω παραμελησει κ καθολου αγαπη δε της εχω στερησει..ολα θελουν τον τροπο τους τελικα..

Γεια σου συμπεθερα!! σα ευχαριστουμε για τις ευχες και ανταποδιδουμε!!
Τι εχει μωρε το κοριτσακι μας και ειναι γκρινιαρικο??? ειναι μικρουλα αυτη για να αρχισαν τα ουλακια της να την ενοχλουν....καντο πολλες πολλες αγκαλιτσες και φιλακια να ηρεμησει το πουλακι μου.... και μενα χθες ηταν παλι γκρινιαρουλης.. αλλα σημερα ειμαστε μια χαρα!!!
Εμβολιο και σεις αυριο.... πολυ τα λειπαμε τα μικρουλια μας αλλα ειναι για το καλο τους και πρεπει να γινουν...μπορει και να μην κλαψει πολυ η μπουμπουκα σου...καθε παιδακι αντιδραει διαφορετικα!!!
Και ακομα μια φορα θα σου πω ποσο σε θαυμαζω που εχεις κουραγιο και κανεις τοσες αντλησεις τη μερα!!! Μπραβο κοριτσακι μου!!! Τρωει καλα η νυφουλα μου!!!!!!!

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσαρες,τι μου κανετε?? Διαβασα οοοολα τα νεακια σας! Θα ξεκινησω απο την Νατασσα! Συγκινηθηκα τοσο απο τα λογια σου,ειναι λογια καρδιας, ερωτευμενης καρδιας,φτου σας παιδια μου,παντα ετσι αγαπημενοι, να χαιρεστε τον Γιαννακη σας!!
Φαιη μου, ζοριζεσαι εσυ,στεναχωριεται ο καλος σου.Κ εγω ειμαι κατα του κλαματος,να εχουμε κλαψει κανονικα (γιατι τις περισσοτερες φορες χρησιμοποιουμε το ψευτικο νιαουρισμα για να γινει το δικο μας) 2-3 φορες και αυτες στα εμβολια. Πιστευω πως τοσο μικρα πλασματακια ειναι αδικο να στεναχωριουντε κ να κλαινε. Εμεις ειμαστε εδω για να τα κανουμε χαρουμενα κ ευτυχισμενα.
Οσο αφορα τον υπνο,μπορει να ξυπναμε ανα 3-4 ωρες,αλλα το βραδυ το νανι μας παιρνει σχετικα ευκολα, δλδ κανουμε μπανιο,τρωμε βυζακι κ μας παιρνει ο υπνος εκει,μετα απο δυο λεπτα χωρις να την βαλω να ρευτει,την βαζω στην κουνια της. Αυτο αρχισε να γινεται απο τοτε που την εβγαλα απο την καλαθουνα κ την εβαλα στο κρεβατι της,ειναι πιο ανετη κ ακομη κ αν ξυπνησει ενω την ακουμπαω, ξανακλεινει ματακια κ κοιμαται.
Λουκακι μου, αλματακι εε? Καλο σας κουραγιο..Ειδικα σε σενα που θα εχεις κ το αλμα και τις αντλησεις (σε θαυμαζω πραγματικα). Εγω σταματησα να αντλω διοτι ουτε ποσοτητα εβγαζα,ουτε αποτελεσμα ειδα (αυξηση δλδ) οποτε αν χρειαστει να λειψω της δινουμε λιγο ξενο συμπληρωμα..

Τα νεακια μας τωρα..Πηγαμε γιατρο σημερα, βαλαμε 1.010 κ 2.5εκ συνολο 6.100 κ 59 εκ! Η γιατρος πολυ ευχαριστημενη,χαρακτηρισε την μπεμπα παιδι με νευρο κ πολυ ζωηρη, αφου ηδη στεκεται καλα στα ποδια της και στηριζει πολυ καλα τον θωρακα της(καμαρι εγω). Καναμε κ το 2ο εμβολιακι,εχουμε μια σχετικη γκρινια, την πλακωσα στις καροτσαδες και πριν καμια ωρα κοιμηθηκε κιολας! Μπηκα να δω τα νεα σας κ θα την πεσω κ εγω γιατι απο το πολυ περπατημα δεν νιωθω τα ποδαρακια μου!

Φιλια πολλα σε μανουλες κ μπεμπακια!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ (ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ)Κ ΔΕ ΠΟΛΥΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.
ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ?ΔΕ ΤΗΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΛΕΣ?ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΞΕΝΟ ΔΕ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΙΝΑΝΕ....ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΌ!

ΦΑΙΗ ΜΟΥ Κ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ,ΜΗ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ.Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
Κ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΡΙΝ 20ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΠΡΙΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ,ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΈΡΑ ΜΟΘ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΙ ΚΑΝΩ???

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλώς τα κοριτσάκια μας!!!
Τενια μου σ ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια και σας εύχομαι να είστε και σεις πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι! Αχ αυτά τα εμβόλια.. Εφιάλτης μου έχουν γίνει!! Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα το αστερακι σου!
Μαρινακι μου γλυκό μας έλειψες σήμερα!!! Μη στεναχωριέσαι καλό μου, δε θα χρειαστείτε συμπλήρωμα! Όλα θα πάνε τέλεια, θα δεις!! Και το μπουκάλι είναι το μόνο εύκολο να το μάθει!!! Μην αγχώνεσαι καθόλου!! Και τα μωράκια που πίνουν ξένο γάλα κλαίνε πολλές φορές, ο μπουμπουκος μου όταν νυσταζει και πεινάει ταυτόχρονα κλαίει πολύ γιατί δεν ξέρει τι μα πρωτοκανει!!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΥΡΙΟ Ε?ΑΜΕΣΩΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ.Κ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΣ.ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ.ΚΑΝΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΜΑΔΟΓΑΛΑΤΑΚΙ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ Κ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΑΛΑ Κ ΠΙΑΝΕΙ ΜΠΙΜΠΕΡΌ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΝ Κ ΕΜΕΝΑ Κ ΠΡΟΧΘΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΣΤΡΙΦΟΓΎΡΙΖΕ Κ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΥΧΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Κ ΒΡΑΔΥ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ,ΓΙΑΤΟ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΠΙΛΑ,ΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Κ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κ ΤΗΜ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝΝ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ.
ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑ ΒΟΛΤΑ Κ ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ,ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΩ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΜΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ Κ ΔΕ ΤΗΣ ΜΙΛΣΩ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ Κ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΜΩΡΑ Κ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ Κ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ Κ ΔΕ ΠΟΛΥΜΠΑΙΝΩ...

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η ΝΑΝΣΥ,Η ΣΜΑΡΩ,Η ΣΟΦΙΑ,Η ΖΩΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?
Η ΜΙΡΑΤΖΕΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ??
ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ?

mpompiras

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα ομορφες ...

αχ μωρε, οι εγνοιες τωρα αρχισαν μανουλες μου γλυκες κ θα κρατησουν για μια ζωη ... υπομονη , μια ζωη κρατανε μονο , μια ζωη με γλυκα αλλα κ πονο, με χαρες αλλα κ λυπες...ειμαστε μανουλες πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λουκια μου ευχομαι να μην κλαψει η μπεμπουλα σου καθολου κ να μην εχει παρενεργειες το εμβολιακι ..

Μαρινακι μου κ εγω πηγα για ζυγισμα την Τριτη κ βαλαμε 180 γρ. σε μια εβδομαδα ..μια χαρα μας ειπε η γιατρος , κοντα 800 το μηνα αντιστοιχει κ απο εδω κ μετα δε θα βαζουν οσο τους πρωτους μηνες

οσο για το μπουκαλι που δεν πιανει, δοκιμασε να αλλαξεις τις θηλες να δεις μηπως βολευεται με καμια αλλη

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΟΡΊΤΣΑΚΙΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ,180 ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.Κ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ε ΝΑ ΗΥΑΝ 500ΓΡΑΜ.ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ!
ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΠ ΕΓΩ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΗΣΗ ΘΗΛΩΝ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΦΟΥ ΔΕ ΚΛΑΙΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 4ΩΡΕΣ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 4ΩΡΕΣ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 8 ΩΡΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗ ΒΑΖΩ ΝΑ ΦΑΕΙ,ΘΑ ΦΑΕΙ 5ΛΕΠΤΆ Κ ΜΕΤΑ ΑΡΧΊΖΕΙ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ Κ ΞΑΝΑΨΑΧΝΕΙ.ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΠΑΛΙ,ΠΙΠΙΛΙΖΕΙ Κ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΤΡΩΕΙ 5ΛΕΠΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ.Η ΣΥΓΧΗΣΗ ΘΗΛΩΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?Η ΣΜΑΡΩ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ε?
ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ?

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Πόση ώρα έγραφα και χάθηκαν....
Μπράβο Ελενίτσα μου!! Μια χαρα ο μπουμπουκος!! φτου φτου!! Πότε θα πάτε πάνω;;; Πως και πως θα σας περιμένει η μανούλα σου!
Μαρινακι μου σορρυ για χθες.... Ούτε Καληνύχτα σε σε είπα.. Γκρίνιαζε ο μπέμπης μου μέχρι τις 1.30 και μετα ξεραθηκα....
Εγώ στη θέση σου θα την έπαιρνα τη μαία! Μόνο καλό θα σε κάνει! Θα σε ξεαγχωσει και θα σε βοηθήσει!!! Δεν ξέρω τι είναι η σύγχυση θηλων....

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολύ ησυχία σημερα.... Τι κάνετε κοριτσάκια μου;; Λουκία μου πως πήγε το εμβόλιο; Ελπίζω να ειναι καλα η νυφουλα μου η όμορφη!
Μαρινακι μου πήρες τη μαία;;

louloudaki mou

louloudaki mou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μανουλες καλησπερα.δυστυχως δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα λογω αλματακι αναπτυξης.τωρα που ηρεμησε λιγο μπηκα.
νατασα μου τι ωραια ιστορια, αχ πολυ μου αρεσουν τα χαπι εντ!
ελπιζω ολα τα παιδακια που ειχαν εμβολιο να ειναι μια χαρα!
οσο για τα κιλα μην αγχωνεστε.στειλτε οσα μπορειτε εδω αφοβα!
σημερα ειχαμε βγει με τη μικρη και μια φιλη για καφε.βεβαια κατσαμε εξω και η μικρη μοιραζε χαμογελα σε ολους.ειδικα σε ενα τραπεζι που καθονταν κατι παππουδες ειχαν χαζεψει και της εκαναν χαρουλες κι αυτη τους χαμογελουσε πλατια. το παιδακι μου μωρε!
σορυ για την πολυλογια αλλα τωρα οτι προλαβαινω.
Φαιη κι εγ χειροκινητο εχω και βαριεμαι αφανταστα.αφου οτι εχω βγαλει το εχω βαλει καταψυξη για ωρα αναγκης.
αυτα μονο θυμαμαι.οσο κοιμαται κι ειμαι ξυπνια θα σας παρακολουθω.
φιλακια!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγγελική μου μην αγχώνεσαι για μας!!!! Τάιζε εσύ το κοριτσάκι σου το χαμογελαστό να μεγαλώσει και μεις εδΩ είμαστε! Εξάλλου όλες το ίδιο κάνουμε!! Οποτε προλαβαίνουμε!!!
Τέλεια η βόλτα για καφέ με τα μωράκια μας!! Και μεις μια φορά μόνο εχουμε πάει....
Κιλακια σε στέλνω 5!!! Να με μείνουν και μένα 3.... Να κάνω λίγο γυμναστικουλα!! Πολύ τυχερή είσαι που δεν έχεις θέμα με τα κιλά!!

louloudaki mou

louloudaki mou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
να σαι καλα νατασσα μου.
το προβλημα ομως ειναι οτι δεν παιρνω κιλα οσο κι αν προσπαθω.
ο γιατρος ειπε οτι με τον καιρο κι αφου φτιαξει προγραμμα η μικρη θα εχω βελτιωση.ελπιζω συντομα!
δεν ειναι ωραιο το θεαμα μου.δεν ειμαι και μουμια αλλα ειμαι πολυ αδυνατη σε ασχημο σημειο.

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙΛΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ!!
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΤΗ ΘΗΛΑΣΑ ΔΕ ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ,ΤΡΩΕΙ ΟΠΩΣ ΕΤΡΩΓΕ.ΑΝ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ.

ΛΟΥΚΙΑΑΑΑΑ ΠΩΣ ΠΗΓΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ??

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγγελική μου μια χαρά στα λέει το μαρινακι!!
Σα παιδάκι ήμουν παχουλο, από τα 16 κάνω δίαιτα... Μέχρι πριν την εγκυμοσυνη ήμουν κανονική αλλά με πολλές στερήσεις και μια ζωή δίαιτα.... Στην εγκυμοσυνη πήρα κορτιζόνη 6 μήνες και έβαλα 25 κιλά...μπορεί και παραπάνω γιατί στο τέλος σταμάτησα να ζυγιζομαι!! Τωρα είμαι 76 Mad
Και θέλω να πάω 68! Ευτυχώς είμαι ψηλή.... Για αυτό κοίτα να χαρείς που είσαι αδυνατουλα και μπορείς να τρως ότι θέλεις!!!!! Είναι πολύ δύσκολο να στερησε μια ζωή....
Μαρινακι μου συμπτωματικό θα ήταν το μεσημέρι... Ηρεμήσε καρδούλα μου και μια χαρα ειναι η μπεμπουλα σου!! Να δεις τη Δευτέρα που θα έχει πάρει βάρος και θα ξεαγχωθεις!!!

mpompiras

καλημερουδια

τι κανετε κοριτσακια μου ?? πριν μπω στο θεματακι μας ειδα εμα θεμα της Βιβιαν σχετικα με το φορουμ, μα καλα, τι χαμος γινεται παλι εδω ??πωπωπωπ...αυτα τα μαλλιοτρασβηγματα δεν θα σταματησουν ποτε μου φαινεται SmileSmileSmile

Κιλα εγω εχω να μοιρασω σε ολες σας εδω μεσα ...Αγγελικη απο τα δικα μου να παρεις , θα σε προμηθευω εγω συνεχεια, μην ανησυχεις WinkWink

Νατασα μου ανεβαινουμε Μ.Τεταρτη με τον αντρα μου , αυτος θα γυρισει την Κυριακη του Θωμα ενω εγω θα καθησω ακομα 4 βδοαμδες με τον μπεμπη!!!!!!! θα καταφχαριστηθω παντως και εγω αυτους και αυτοι εμενα κ φυσικα τον μπεμπη μου SmileSmileSmile εχω 4 ανηψια και περιμενουν πως και πως να τον δουν , αφου σκεφτομαι οτι θα τον τραβολογανε απο εδω και απο εκει , ποιος θα τονπρωτοπαρει αγκαλια ..τι εχει να τραβηξει ο ερμος ... οσο θα ειμαι επανω δεν θα εχω ιντερνετ βρε κοριτσια και δεν θα μπορω να μπαινω ...στα κλεφτα ισως οταν βρισκω θα μπαινω να μαθαινω νεα ..SmileSmile

Μαρινακι μου αφου εστρωσαν τα πραγματα μια χαρα ...νομιζω ομως οτι αν παιρνει καιρο την πιπιλα δεν παιζει να ειναι συγχυση θηλων , αλλα αυτο το λεω χωρις να γνωριζω , ειναι δικη μου αποψη ..απλα σκεφτομαι οτι στην αρχη παθαινειουν συγχυση, αν παιρνει καιρο πιπιλα , την ξεχωριζει, γιατι να συγχυστει ???

Λουκια μου πως πηγατε με το εμβολιακι ??

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα όμορφες!! Καλημέρα Ελενίτσα μου!! Αχ πόσο χαίρομαι για σένα!!! Θα περάσετε τέλεια!!! Να δεις που με τα πιτσιρίκια θα γίνει ξεφτερι ο μπεμπουλης σου !!! Θα είναι το καλύτερο Πάσχα της ζωής σου!! Στο εύχομαι ολόψυχα κοριτσαρα μου!!! Ειμαι και γω μακριά και ξέρω πόσο τους λαχταρας!! Αν βρίσκεις internet να μπαίνεις να μας λες πως περνάτε!!
Για τα κιλακια μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου!!! Όταν θα αρχίσουν να περπατούν και θα τα κυνηγάμε να δεις πως θα φύγουν!!! Τι ζουμπα και τι αερομπικ!!! Εκεί να δεις γυμναστική!!! Αυτό σκέφτομαι και παρηγοριεμαι...
Εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε στο χωριό, έχει γενέθλια η πεθερά μου!!
Λουκία μου πως είναι η μπουμπούκα;;; Ελπίζω να μην έχετε γκρινια και κλαματακια....
Σας αφήνω να ετοιμαστω.... Φιλάκια κοριτσαρες μου!!!

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κούκου! Τι κάνετε μανούλες και πιτσουνάκια; Εμείς καλά είμαστε τώρα κοιμόμαστε στο sling και η μαμά προσπαθεί να γράψει.Περιμένουμε κ μουσαφιρέους την αδελφή του άντρα μου και τις ανηψίες του. Θα δουν κ πρώτη φορά το μωρό.

Έχει κ ωραία μέρα σήμερα θα περάσουν τέλεια τα κοριτσάκια μας στη Θεσσαλονίκη. Αλήθεια οι υπόλοιπες της Αθήνας και μη πότε θα αξιωθούμε;

Και τώρα να σχολιάσω οτι θυμάμαι. Λουκία μου φτου φτου 1 λίτρο σοβαρολογείς;Κανονική παραγωγή όχι αστεία. Πρέπει να βάλεις και ταμπελάκια με τη επωνυμία σου έξω απο τα μπουκάλια. Ούτε η νουνου δε σε πιάνει!Αλήθεια πόση ώρα αντλείς; Εγώ ενω ξέρω πως έχω πολύ γάλα μου το πε κ ο παιδίατρος και συνέχεια βγάζω συντριβάνια και βρέχω τα πάντα με το θήλαστρο δεν τα καταφέρνω. Ίσως επειδή είναι χειρός.Με το εμβολιάκι πως τα πήγατε;

Με τον αντρούλη μου ο καημένος έχει δίκιο αλλά κ εγώ διχάζομαι ώρες ώρες με το αν τα κάνω σωστά ή λάθος. Ευτυχώς που έχω κ σας και ξαλαφρώνω όταν μου τη βιδώσει!

Χαρά μου έτσι δεν λένε αμα θέλει η νύφη κ ο γαμπρός τύφλα να χει ο πεθερός!Σε ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια και τις ευχές που μου έστειλες. Αλλά τώρα πες μου τουλάχιστον 2; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; χεχε

Αγγελική μου και εγώ δεν έπαιρνα όποτε προσπαθούσα αλλά τώρα μου μειναν 2 κιλά απο την εγκυμοσύνη!

Τeniaa είναι να μην καμαρώνεις με τέτοια νεακια.Μεγαλώνουν τα μπεμπάκια μας και νιώθουμε υπερήφανες και αντάξιες του νέου μας ρόλου. Κανένας δε θα μας πει μπράβο είσαι καλή μανούλα κ κάτι τέτοιες στιγμές είναι που βλέπουμε πως οι κόποι μας ανταμείβονται!

Μαρινάκι κ μεις μια απο τα ίδια δοκίμασε ο μπαμπάς της να της δώσει λίγο που είχα αντλήσει για να πάω οδοντίατρο πριν κανα 2βδομάδες (άσχετο που δεν πήγα)καιτο Φαιδράκι δεν ήθελε να το δεί. Και μεις μόνο τις πρώτες 10 μέρες ήπιαμε μπουκάλι απο το μαιευτηριο δηλαδή και κανά 2-3 φορές στο σπίτι. Από μόνη της το έδιωνχε μετο γλωσσάκι της και έκανε σαν να της έρχεται εμετός.Ωχ υπάρχει πιθανότητα να σας πει για συμπλήρωμα; Δεν έχω ιδέα πως τα μαθαίνουν άμα ξεμάθουν. Η βοηθός (μάλλον) στον παιδίατρο μου είπε να αρχίσω να της δίντω χαμομήλι για να μάθει το μπουκάλι γιατί πολλά παιδιά ακόμα και αν πεινάνε και έχουν περάσει ώρες μένουν νηστικά!

Ελένη μου μπράβο στον μπομπιράκο σου

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
fey11gr έγραψε:

Έχει κ ωραία μέρα σήμερα θα περάσουν τέλεια τα κοριτσάκια μας στη Θεσσαλονίκη. Αλήθεια οι υπόλοιπες της Αθήνας και μη πότε θα αξιωθούμε;

Χαρά μου έτσι δεν λένε αμα θέλει η νύφη κ ο γαμπρός τύφλα να χει ο πεθερός!Σε ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια και τις ευχές που μου έστειλες. Αλλά τώρα πες μου τουλάχιστον 2; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; χεχε

Φαίη μου άκου: Επειδή δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω προστακτική προτίμησα να μαντέψω Wink Wink Wink! Αφού ξέρω ,βρε, ότι τα αγαπάτε τα παιδιά και δε θέλετε να αφήσετε τη μικρούλα σας χωρίς παρέα! Σωστά?????

Όσο για εμάς τις Αθηναίες (!) και μη ελπίζω κάποια στιγμή -εντός του 2013- να καταφέρουμε να συναντηθούμε!

Ελένη μας, θα μας λείψεις τόσο πολύ? Ελπίζω κάπου να βρίσκεις free internet και να μπαίνεις εδώ ή στο face να μαθαίνουμε τα νέα σας! Βέβαια θα είναι η καλύτερή σου να βρίσκεσαι με τους δικούς σου και σίγουρα ο μικρούλης σου θα περάσει τέλεια με τόσες αγκαλιές που τον περιμένουν!

Νατάσα και ο πεθερός μου έχει σήμερα γενέθλια...!!! Άντε βρε να τους χαιρόμαστε και να περάσετε καλά!

Ναι ναι, κορίτσια, μερακλής σε όλα του ο αντρούλης μου! Όπως είπε και η Λουκία Ελληνάρας Καβαλιώτης!

Μαρινάκι όλα καλά?

Νέκτυ?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την XARA6971 στις Παρ Απρ 26, 2013 9:01 am, 1 φορά

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια μου! Μπηκα να σας πω τα νεα μας απο την μαμαδοσυναντηση!

Περασαμε πολυ ωραια! Χαρηκα πολυ που ειδα επιτελους τα κοριτσια απο κοντα, πολυ ωραιο συναισθημα να αντικρυζεις ανθρωπους που μοιραζεσαι μαζι τους τοσα πολλα!

Τα μπεμπακια ειναι ολα ενα κ ενα! Ολα με τα φορεματακια τους, ειχε και τρομερη ζεστη κ βγηκαν στη φορα μπουτακια κι μπρατσακια! Ολα τα τσιμπησα! Θηλασαμε κιολας! Πρωτη πρωτη η Ζωη εδωσε το σημα και μετα ακολουθησαμε ολες! Για οσες ντρεπονται να θηλασουν εξω, να σας πω πως ειναι ολα μια ιδεα. Μπροστα στην αναγκη του παιδιου σου να τραφει, δεν σκεφτεσαι αν καποιος σε κοιταει ή σχολιαζει, ενω ντρεπομουν πριν το κανω,μου βγηκε πολυ αυθορμητα!

Οσον αφορα το κοριτσι μου,ηταν πολυ καλη!Σημερα πρωτη φορα βγηκαμε καπου για καφε κ τοσες ωρες (ενα αγχος το ειχα ειναι αληθεια) αλλα τελικα ηταν κυρια! Αν εξαιρεσουμε ενα χ@σιμο που εριξε και λερωσε κ το καλτσον και το φορεμα της, κατα τα αλλα το καλυτερο κοριτσι,κοιμηθηκε, εφαγε, ξανακοιμηθηκε.. Μονο χαμογελα δεν εριξε στα κοριτσια, ειναι λιγο μουτρου!

Αυτα τα νεα μας αγαπες,ευχομαι και εσεις οι αθηναιες να βρεθειτε, ειναι πολυ ωραια! Κριμα να μην μπορουμε να βρεθουμε οοοοοολες μαζι!

mpompiras

Χαρά μου ειναι πολλες οι μερες και αν βρισκω νετ κ ευκαιρια θα σας λεω τα νεα μου αλλα ειναι σιγουρο οτι θα φχαριστηθουμε αγκαλιτσες ...SmileSmileSmile

Τενια μου ζηλευουμε οι μη σαλονικιες (αν και εγω θεσσαλονικη γεννηθηκα ..SmileSmileSmile )
χαιρομαιπολυπου περασατε τοσο ωραια και ημουν σιγουρη οτι η Ζωη θα εδινε το σημα για το θηλασμο ...

Φαιη μου ηρθαν τα μουσαφιρια σου ?? τρελαθηκαν με την κουκλα σου εεε ??

ΝΑτασα μου να την χαιρεσαι την πεθερα σου κ ελπιζω να περασατε καλα ...οσο για τα κιλα, τα εχω τοσα χρονια βρε, τωρα θα με πειραξουν ?/χααχαχ..αλλα ελεγα να τα ξεφορτωνομουν και αυτα σιγα σιγα, της εγκυμοσυνης εφυγαν με τη μια

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ??
ΠΟΙΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ?ΕΣΥ ΘΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΤΟ face

ΛΟΥΚΙΑΑΑΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ??
ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΣΕΣΑΙ ΤΗ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ Κ ΕΣΥ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ.

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΖΕΎΤΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ ΚΑΛΕ
ΤΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ...ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΠΑΩ Sad
ΘΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΛΟΥΚΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩ ΠΙΣΤΕΎΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΑΑΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ.ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις