351 Απ: Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Πεμ Απρ 04, 2013 1:55 am
mpompiras
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Φαίη μου περαστικα σου , γρήγορα να γίνεις καλα΄..
Λουκια μου καλο κουραγιο κοπέλα μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mpompiras έγραψε:Φαίη μου περαστικα σου , γρήγορα να γίνεις καλα΄..
discordia έγραψε:φαιη μου περαστικα σου. ευχομαι οτι σε ταλαιπωρει να σε αφησει ησυχη να χαρεις τον αντρα σου και το μωρακι σου και το νεο σας επαγγελματικο εγχειρημα!!!
λουκια μου ειπαμε: υπομονη! υπομονη πριν γεννησουμε μεχρι να βγουν. υπομονη και μετα μεχρι να μεγαλωσουν!
εδω ειχαμε ηλιο και χτες και σημερα.
ετοιμαστηκαμε για τον γιατρο και περιμενουμε τον μπαμπα μας για να φυγουμε. ααχ μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο.
loukia_84 έγραψε:καλησπεεεεεεεεεεεερα μανουλες
τι μου κανετε???
περονοσπορος παλι σημερα κατα δω πλευρα ε????
φανταζομαι κατα φατσαμπουκ μερια ολο κ κατι θα κινειται..
εμεις σημερα ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ!!!!!!!!!!βγηκα εξω, σαν εξωγηινη ενιωθα νομιζα πως μου χε λειψει αλλα μπααααααααααα.νιωθω τοσο κουρασμενη ακομα..τις φιλεναδιτσες μου σπιτι θελω και μια χαρα ειμαι!!
ασε που κ ο καιρος ειναι "καπως" ακομα..τρελος αερας, φοβομουν για το κοριτσι μου..
δεν θυμαμαι κατι αλλο..ελπιζω να ειστε οοοοολες καλα!!!φιλια στα ανηψακια μου!!!
Νατασα μου εισαι κι εσυ φεις???χαθηκες νομιζω..
μακια, καλο ξημερωμα!!!
mpompiras έγραψε:loukia_84 έγραψε:καλησπεεεεεεεεεεεερα μανουλες
τι μου κανετε???
περονοσπορος παλι σημερα κατα δω πλευρα ε????
φανταζομαι κατα φατσαμπουκ μερια ολο κ κατι θα κινειται..
εμεις σημερα ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ!!!!!!!!!!βγηκα εξω, σαν εξωγηινη ενιωθα νομιζα πως μου χε λειψει αλλα μπααααααααααα.νιωθω τοσο κουρασμενη ακομα..τις φιλεναδιτσες μου σπιτι θελω και μια χαρα ειμαι!!
ασε που κ ο καιρος ειναι "καπως" ακομα..τρελος αερας, φοβομουν για το κοριτσι μου..
δεν θυμαμαι κατι αλλο..ελπιζω να ειστε οοοοολες καλα!!!φιλια στα ανηψακια μου!!!
Νατασα μου εισαι κι εσυ φεις???χαθηκες νομιζω..
μακια, καλο ξημερωμα!!!
Λουκία μου σιδερένια, σαραντίσατε και εσείς !!!!!!!! όλα τα μωράκια μας μεγαλώσανε ...χααχαχαχ
και εγώ αυτή την αίσθηση είχα πριν βγω απο το σπιτι, αλλα τελικα δε συγκινηθηκα ιδιαιτερα...αρκει αν ειχα το μπομπιρα μαζι μου και ας ημουν ειτε μεσα ειτε εξω ...
και εδω σημερα ειχε τρελο αερα απο το μεσημερι και μετα
η αληθεια ειναι οτι στο φατσαμπουκ εχει περισσοτερη κινηση..αντε , ελατε ολες εκει
loukia_84 έγραψε:ελενιτσα μου, κοριτσακι μου, κι εμεις σε σκεφτομαστε..συνεχεια..μας ελειψες..
exeis pmSofki έγραψε:ελενη μ στειλε μ το προφιλ σου γτ ειναι κρυφη η ομαδα!!λουκια με τι μειλ να σε κανω?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης