376 Απ: Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Κυρ Απρ 07, 2013 11:43 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
λουκια ολα οκ!!ετοιμο το προφιλ!!σου στειλα τον κωδικο!σε εκανα φιλη μου και σε εβαλα και στην ομαδα αντε ελα να μας πεις γεια!!!ελενη σου στειλα πμ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mimaaa88 έγραψε:ΣΟΦΑΚΙ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.ΕΒΑΛΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΦΕΡΩ.Κ ΟΜΩΣ...
natasa. έγραψε:Με συγκινησατε κοριτσάκια μου!!! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!
Ειδικά με την Λουκία γελούσα πόση ώρα!!!! Δεν προλαβαίνω έτσι και αλλιώς να πολυμπαινω οπότε μην αγχώνεστε να είστε και εδΩ και στο φεις!!! Ο μπουμπουκος μου με απασχολεί όλη μέρα!!! Γελάει, λέει αγκου!!!! Και γω λιώνω!!! Όση ώρα είναι ξύπνιος ασχολούμαι μόνο μαζι του και όση ώρα κοιμάται τρέχω πανικόβλητη να κάνω δουλιτσες!! Πήραμε και γυμναστήριο και ξετρελαινεται το μωρό μου!!!
Πάω να ετοιμάσω να φάμε!!! Καληνύχτα ομορφιές μου!! Φιλάκια στα αγγελούδια σας!!
NEKTY έγραψε:Κοριτσαρες μου καλησπερα, εεεεελειπα στο χωριο του μπαμπα και εξαφανιστηκα δεν ειχα υπολογιστη εκει..... Αυριο γινομαστε 3 μηνων πως περναει ο καιρος βρε κοριτσια .....`χαρουλα πως πας αγκαλιτσες με τη νεραιδουλα σου και τους αντρες της ζωης σου? Φιλακια σε ολες σας και ιδιατερα στα μωρακια σας..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μπήκα μετά από τόοοοοσο καιρό!!!XARA6971 έγραψε:NEKTY έγραψε:Κοριτσαρες μου καλησπερα, εεεεελειπα στο χωριο του μπαμπα και εξαφανιστηκα δεν ειχα υπολογιστη εκει..... Αυριο γινομαστε 3 μηνων πως περναει ο καιρος βρε κοριτσια .....`χαρουλα πως πας αγκαλιτσες με τη νεραιδουλα σου και τους αντρες της ζωης σου? Φιλακια σε ολες σας και ιδιατερα στα μωρακια σας..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Να 'μαι κι εγώ.... (για λίγο .... ξυπνάει η κούκλα μου!)
3 μηνών ε? Πράγματι πως περνάει ο καιρός! Ό,τι καλύτερο σας εύχομαι! Εδώ, η αλήθεια είναι ότι τσακωνόμαστε ποιός θα την πάρει αγκαλιά και ποιός θα την ταίσει! Ο Γιώργος δεν έχει πολύ χρόνο και δεν του λέμε όχι όταν μπορεί να ασχοληθεί μαζί της αλλά με τον μπαμπά έχουμε θέμα! Το μόνο που δεν έχει κάνει είναι να την αλλάξει κι αυτό γιατί φοβάται!!!!!! Όταν του λέω φτιάξε το γάλα για να την ταίσω εγώ λέει τη σούπερ ατάκα: Είναι και δικό μου παιδί ε!
Τι να πω? Νομίζω ότι ζω σε όνειρο! Μακάρι να πάει καλά και ο μεγάλος με τις εξετάσεις του και να ηρεμήσουμε μετά!
Α! σας είπα ότι σαραντίζουμε ανήμερα το Πάσχα???? Ο παπάς είπε να πάω το πρωί του Μ. Σαββάτου!
Ο αφαλός της πότε θα πέσει για να μπορώ να την πλύνω εύκολα?
Πάμε τώρα να ξεβρακωθούμε και να πλυθούμε. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεσηκώσουμε τον κόσμο. Ή βρωμιαρούλα είναι ή ηθικοτάτη! !!!!!!!!!!!
Φιλιά σε όλες!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης