Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 37]

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λουκια ολα οκ!!ετοιμο το προφιλ!!σου στειλα τον κωδικο!σε εκανα φιλη μου και σε εβαλα και στην ομαδα αντε ελα να μας πεις γεια!!!ελενη σου στειλα πμ

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχεις και εσυ πμ!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 16 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 16 328109

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινακι μου τι να πω κι εγω που ειμαι ντιπ για ντιπ ασχετη..ελα, παρεα θα τα μαθουμε τα νεα κολπα!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λουκια δεν ηξερα την ημερομηνια γεννησης σου και εβαλα οτι να ναι Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελπιζω να μου κρυψες τιποτα χρονακια κακομοιρα μου.. Razz

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε την χρονια την ξερω Razz Razz

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΟΦΑΚΙ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.ΕΒΑΛΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΦΕΡΩ.Κ ΟΜΩΣ...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimaaa88 έγραψε:ΣΟΦΑΚΙ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.ΕΒΑΛΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΦΕΡΩ.Κ ΟΜΩΣ...

ΣΤΕΙΛΕ ΕΜΕΝΑ!ΔΕς ΤΟ ΠΜ ΣΟΥ!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσάκια μου! Απ ότι είδα μετακόμισε η ομαδουλα μας στο φεις, δυστυχώς εγώ δε μπορώ να σας ακολουθήσω..... Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τους υπέροχους αλλά ταυτόχρονα και δύσκολους μήνες που περάσαμε παρέα, πραγματικά ήσασταν η καλύτερη παρέα!!! Είσαστε όλες αξιόλογες, η μια καλύτερη από την άλλη!!! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου σαν τις καλές μου φίλες που μου στάθηκαν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου!! Να είστε πάντα καλα κοριτσαρες μου και να προσέχετε τα ανηψακια μου!!!
Ελενίτσα μου να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι και σου εύχομαι τα καλύτερα!!
Φαίη μου περαστικά σου μωρό μου και από δω και πέρα μόνο ευτυχία!!!
Μιραντζελακι μου γλυκό ελπίζω να είσαι καλά!! Αν μάθει καμμία κάτι για τηΜιραντζελα ας το γράψει και δω γιατί ανησυχώ!
Φιλάκια σε όλες σας!!!!! Θα μου λείψετε!!!
Α!!!! Περνάτε καμμία βολτίτσα κι από δω να μαθαίνω τα νέα σας!!!
Να είστε πάντα καλα και να χαίρεστε τα αγγελούδια σας!!!!

elenitsa82

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
natassa mou se euxaristv!egv tha mpaino k edv k pisteuv k ta koritsia!eimastan h omada egkyoules pou giname manoules alla panv apo ola eimaste files theies sta alla mvrakia k sthrigmata h mia sthn allh!auto den tha xathei pote!filakia polla!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Νατάσααααα! Με συγκίνησες καλή μου! Θα μπαίνουμε κι εδώ και θα μαθαίνεις νέα μας και εμείς τα δικά σου. Από ό,τι βλέπω λείπει και η Νέκτυ.... Πού είσαι Νέκτυ????? Γίναμε παρεα και πιστεύω ότι θα μείνουμε παρέα!!! Κάνω λάθος?
Φιλιά πολλά!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω θα μαι κι εδω!!!Νατααααααααααααααασα, γυρισε πισω!!!δεν εχω πολυ χρονο ουτε για φεις ουτε για εδω βεβαια αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο!!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Με συγκινησατε κοριτσάκια μου!!! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!
Ειδικά με την Λουκία γελούσα πόση ώρα!!!! Δεν προλαβαίνω έτσι και αλλιώς να πολυμπαινω οπότε μην αγχώνεστε να είστε και εδΩ και στο φεις!!! Ο μπουμπουκος μου με απασχολεί όλη μέρα!!! Γελάει, λέει αγκου!!!! Και γω λιώνω!!! Όση ώρα είναι ξύπνιος ασχολούμαι μόνο μαζι του και όση ώρα κοιμάται τρέχω πανικόβλητη να κάνω δουλιτσες!! Πήραμε και γυμναστήριο και ξετρελαινεται το μωρό μου!!!
Πάω να ετοιμάσω να φάμε!!! Καληνύχτα ομορφιές μου!! Φιλάκια στα αγγελούδια σας!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasa. έγραψε:Με συγκινησατε κοριτσάκια μου!!! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!
Ειδικά με την Λουκία γελούσα πόση ώρα!!!! Δεν προλαβαίνω έτσι και αλλιώς να πολυμπαινω οπότε μην αγχώνεστε να είστε και εδΩ και στο φεις!!! Ο μπουμπουκος μου με απασχολεί όλη μέρα!!! Γελάει, λέει αγκου!!!! Και γω λιώνω!!! Όση ώρα είναι ξύπνιος ασχολούμαι μόνο μαζι του και όση ώρα κοιμάται τρέχω πανικόβλητη να κάνω δουλιτσες!! Πήραμε και γυμναστήριο και ξετρελαινεται το μωρό μου!!!
Πάω να ετοιμάσω να φάμε!!! Καληνύχτα ομορφιές μου!! Φιλάκια στα αγγελούδια σας!!

χαζουλα μου εγω συγκινηθηκα κ στεναχωρηθηκα μαζι..
κι εγω μην νομιζεις..ουτε να κλ@σω που λενε..μια καλησπερα εδω κ μια εκει..εχουν τα μικρακια μας τωρα προτεραιοτητα κ αποκλειστικοτητα!!!θα τα λεμε απο εδω, δεν θελω οχι!!!φιλια!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ.
ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΣ Κ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ face. ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!
ΠΑΝΤΩΣ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ face ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΒΑΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΦΙΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!τι κανουμε?καλα μαρη Νατασσα τι ειναι αυτα που λες?ειπαμε να παμε φεις ειναι πιο αμεσο αλλα οχι να μην περναμε κι απο εδω!λοιπον τα δικα μου εχουν ως εξης!
ο Αποστολης τρελλο βηχα ηΣοφια τωρα αρχιζει κι αυτη ο μπεμπης μου ειναι πανω στο βυζι ολη την ωρα παλι και βαφτιζω στις 2 Ιουνιου!εκλεισα μπομπονιερες αεροστατα και προσκλητηρια !!!αααα καλα που το θυμηθηκα να κλεισω και γλυκα!!!φορεμα αν δεν βρω κατι φτηνο εως 50ε θα βαλω ενα πιυ εχω και τερμα!αυτα!!!!!!

ο μπεμπης σου τι κανει???τρελλα δεν ειναι?αντε εσεις και στα επομενα κοριτσαρες μου!!!!!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΦΙΛΙΤΣΑ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ!
ΓΛΥΚΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ,ΤΑ ΑΦΗΣΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΩΡΑ?????ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ??
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ Κ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΜΗ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ Κ ΠΟΛΥ.ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΗΧΑ,ΑΧ ΑΥΤΌΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια???τι μου κανετε???εγω μολις εκατσα λιγο, οχι για πολυ βεβαια, εχω καθαρισει το 1/3 του σπιτιου κ πρεπει να συνεχισω τωρα που κοιμαται η μπουμπου!!
ωραια μερα σημερα..εχει λιιιιγο ψυχρα αλλα ωραια κατα τα αλλα!
το παιδι μου εχει ηδη φαει 4 γευματα.. Shocked που το βαζει, ειλικρινα δεν ξερω Laughing

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αστα Μαρινακι...ολο πανω του ειναι και τον παιζουν...ευτηχως την εχουμε γλυτωσει!!!

NEKTY

Κοριτσαρες μου καλησπερα, εεεεελειπα στο χωριο του μπαμπα και εξαφανιστηκα δεν ειχα υπολογιστη εκει..... Αυριο γινομαστε 3 μηνων πως περναει ο καιρος βρε κοριτσια .....`χαρουλα πως πας αγκαλιτσες με τη νεραιδουλα σου και τους αντρες της ζωης σου? Φιλακια σε ολες σας και ιδιατερα στα μωρακια σας..... Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 16 893968

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
NEKTY έγραψε:Κοριτσαρες μου καλησπερα, εεεεελειπα στο χωριο του μπαμπα και εξαφανιστηκα δεν ειχα υπολογιστη εκει..... Αυριο γινομαστε 3 μηνων πως περναει ο καιρος βρε κοριτσια .....`χαρουλα πως πας αγκαλιτσες με τη νεραιδουλα σου και τους αντρες της ζωης σου? Φιλακια σε ολες σας και ιδιατερα στα μωρακια σας..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Να 'μαι κι εγώ.... (για λίγο .... ξυπνάει η κούκλα μου!)
3 μηνών ε? Πράγματι πως περνάει ο καιρός! Ό,τι καλύτερο σας εύχομαι! Εδώ, η αλήθεια είναι ότι τσακωνόμαστε ποιός θα την πάρει αγκαλιά και ποιός θα την ταίσει! Ο Γιώργος δεν έχει πολύ χρόνο και δεν του λέμε όχι όταν μπορεί να ασχοληθεί μαζί της αλλά με τον μπαμπά έχουμε θέμα! Το μόνο που δεν έχει κάνει είναι να την αλλάξει κι αυτό γιατί φοβάται!!!!!! Όταν του λέω φτιάξε το γάλα για να την ταίσω εγώ λέει τη σούπερ ατάκα: Είναι και δικό μου παιδί ε!
Τι να πω? Νομίζω ότι ζω σε όνειρο! Μακάρι να πάει καλά και ο μεγάλος με τις εξετάσεις του και να ηρεμήσουμε μετά!
Α! σας είπα ότι σαραντίζουμε ανήμερα το Πάσχα???? Ο παπάς είπε να πάω το πρωί του Μ. Σαββάτου!
Ο αφαλός της πότε θα πέσει για να μπορώ να την πλύνω εύκολα?
Πάμε τώρα να ξεβρακωθούμε και να πλυθούμε. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεσηκώσουμε τον κόσμο. Ή βρωμιαρούλα είναι ή ηθικοτάτη! !!!!!!!!!!!
Φιλιά σε όλες!

NEKTY

Καλημερουδια εμας ο αφαλουλης μας επεσε την 11η ημερα! και μετα πλιτσι πλιτσι αφοβαααα!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νεκτυ μου..3 μηνων???????εεεελα!!!μεγαλωσατε πολυ!!!κοντευουμε εμεις 2 μηνων να μου πεις!!!

Χαρα, πρεπει πραγματι ενα ονειρο να ζεις..οι αντρες σου πρεπει να ειναι γλυκυτατοι..αληθεια, δεν ρωτησα..μοιαζει τελικα στον μπαμπα της το κοριτσι σου???

εμας ο αφαλος επεσε στις 20 μερες.. Shocked απο δικια μας μ@λ@κι@..το λυπομασταν κ δεν του βαζαμε συχνα οινοπνευματακι..

α!!κ προσοχη με το νερο!!!

παντως εμεις μπανιο ακομα στα χερια την κανουμε..το φοβομαστε το μικρακι στο μπανακι του..

κι εμεις βρομιερουλες ειμαστε..γιατι θεμα ηθικης δεν τιθεται.. Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατασα μου..εισαστε καλα με το μπομπιρακι???
σε μελετουσαν οι βορειοελλαδιτισσες..κανονιζουν καφεδακι κ αναρωτιοντουσαν αν θα ανεβεις στα πατρια το Πασχα..6 θα ειναι αυτες..Σμαρω, Δωρα, Σοφη, Ζωη, Τενια, Λιτσα..ισως 7 με την Νανσυ που εχει ανεβει Σερρες..

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XARA6971 έγραψε:
NEKTY έγραψε:Κοριτσαρες μου καλησπερα, εεεεελειπα στο χωριο του μπαμπα και εξαφανιστηκα δεν ειχα υπολογιστη εκει..... Αυριο γινομαστε 3 μηνων πως περναει ο καιρος βρε κοριτσια .....`χαρουλα πως πας αγκαλιτσες με τη νεραιδουλα σου και τους αντρες της ζωης σου? Φιλακια σε ολες σας και ιδιατερα στα μωρακια σας..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Να 'μαι κι εγώ.... (για λίγο .... ξυπνάει η κούκλα μου!)
3 μηνών ε? Πράγματι πως περνάει ο καιρός! Ό,τι καλύτερο σας εύχομαι! Εδώ, η αλήθεια είναι ότι τσακωνόμαστε ποιός θα την πάρει αγκαλιά και ποιός θα την ταίσει! Ο Γιώργος δεν έχει πολύ χρόνο και δεν του λέμε όχι όταν μπορεί να ασχοληθεί μαζί της αλλά με τον μπαμπά έχουμε θέμα! Το μόνο που δεν έχει κάνει είναι να την αλλάξει κι αυτό γιατί φοβάται!!!!!! Όταν του λέω φτιάξε το γάλα για να την ταίσω εγώ λέει τη σούπερ ατάκα: Είναι και δικό μου παιδί ε!
Τι να πω? Νομίζω ότι ζω σε όνειρο! Μακάρι να πάει καλά και ο μεγάλος με τις εξετάσεις του και να ηρεμήσουμε μετά!
Α! σας είπα ότι σαραντίζουμε ανήμερα το Πάσχα???? Ο παπάς είπε να πάω το πρωί του Μ. Σαββάτου!
Ο αφαλός της πότε θα πέσει για να μπορώ να την πλύνω εύκολα?
Πάμε τώρα να ξεβρακωθούμε και να πλυθούμε. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεσηκώσουμε τον κόσμο. Ή βρωμιαρούλα είναι ή ηθικοτάτη! !!!!!!!!!!!
Φιλιά σε όλες!
μπήκα μετά από τόοοοοσο καιρό!!!
ο αφαλός και στις 2 κόρες έπεσε 10η μέρα περίπου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις