Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 37]

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:Νεκτυ μου..3 μηνων???????εεεελα!!!μεγαλωσατε πολυ!!!κοντευουμε εμεις 2 μηνων να μου πεις!!!

Χαρα, πρεπει πραγματι ενα ονειρο να ζεις..οι αντρες σου πρεπει να ειναι γλυκυτατοι..αληθεια, δεν ρωτησα..μοιαζει τελικα στον μπαμπα της το κοριτσι σου???

εμας ο αφαλος επεσε στις 20 μερες.. Shocked απο δικια μας μ@λ@κι@..το λυπομασταν κ δεν του βαζαμε συχνα οινοπνευματακι..

α!!κ προσοχη με το νερο!!!

παντως εμεις μπανιο ακομα στα χερια την κανουμε..το φοβομαστε το μικρακι στο μπανακι του..

κι εμεις βρομιερουλες ειμαστε..γιατι θεμα ηθικης δεν τιθεται.. Razz
Εγώ βάζω οινόπνευμα σχεδόν σε κάθε αλλαγή πάνας. Έχει ξεκολλήσει αρκετά και από χθες μου λερώνει λίγο και το φανελάκι. Αυτό μάλλον είναι δείγμα ότι θα πέσει άμεσα? Θα ρωτήσω αύριο και τον γιατρό! Μιλάω σχεδόν μέρα παρά μέρα μαζί του και ξεχνάω να τον ρωτήσω. Θέλω να πέσει για να τη βάλω στο μπανάκι της. Δεν είναι μπάνιο αυτό που την κάνω! Άσε που το κάνω με δόσεις γιατί δεν κρατιέται από το κλάμα. Α! το θέμα ηθικής το έθεσε ο μπαμπάς...........!!!!!
Λοιπόν για να καταλάβεις Λουκία μου αν μοιάζει στο μπαμπά θα σου πω τα εξής: α) Όταν γεννήθηκε ο γιατρός είπε: ακόμα και στη φωνή στον μπαμπά της μοιάζει! β) Όταν την έντυνε η μαία για να φύγουμε από το μαιευτήριο γυρνάζει με μια συμπόνια στα μάτια και μου λέει: Φιλική συμμετοχή ε?
Κατάλαβες σε ποιόν μοιάζει? Βέβαια ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το χρώμα των ματιών και σήμερα ο λατρευτός μου σύζυγος μου είπε ότι έχει τα..... νύχια μου !!!!!! και είναι σίγουρος για αυτό.....! Άντε μίλα τώρα να σε δω!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα, πολυ γελασα!!
καλα κανεις με τον αφαλο..κι εγω η χαζη την λυπομουν..το μετανιωσα γιατι με εφαγε το αγχος μετα που αργησε να πεσει..λεω θα του κανει κ καμια μολυνση κ θα τρεχουμε..
το αιματακι πραγματι ειναι καλο δειγμα..θα πεσει οπου να ναι..περιμετρικα να το κανεις με λιγο βαμβακι ΄η μια μπατονετα εμποτισμενη με οινοπνευμα..δωσε εμφαση εκει που δεν εχει ξεκολλησει..
η αληθεια ειναι οτι κι εμεις τις πρωτες μερες κατω απο τον νιπτηρα την βαζαμε, χεσμεν@ι πανω μας..κι η δικια μας εκλαιγε, σπαραζε το κακομοιρο..κοκκινιζε, εκλαιγε με λυγμους κ απο την στενοχωρια μας την βγαζαμε αρον αρον..βεβαια, τι βρομιτσα να χουν μωρε τοσο μικρα, ενταξει μην αγχωνεσαι, θα πεσει κ θα την βουτατε μετα στο νερακι πολυ καλυτερα!!!!
φιλικη συμμετοχη λοιπον ε???αν σε παρηγορει, ομοιοπαθουσα κι εγω!!!δεν πειραζει, ας μοιασουν στα καμαρια μας!!!ελπιζω η δικια σου να βγει πρασινοματα παντως.. Wink
η δικια μας εχει αυτα τα μπλε-γκρι ματακια που εχουν τα μωρακια οταν γεννιουνται..οταν πηγαμε στην παιδιατρο της ειπε "θα τα κρατησεις μωρε τα μπλε ματακια??" κ οταν της ειπα οτι η μαμα μου ειναι γαλανοματα αλλα καμια απο τις 3 μας δεν τα πηρε μου εδωσε καποιες ελπιδες..καλα θα ηταν αλλα δεν πιστευω.. Crying or Very sad
α!!εμενα η μπεμπα, ο Χρηστος το λεει, εχει το πηγουνι μου!!!ε τι του λες μετα..???? Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 17 311356
φιλια, καληνυχτα!!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας ομορφιές μου!!!! Από τις 11 τον κουνάω Και μόλις τωρα κοιμήθηκε ο θησαυρός μου!!! Τι κάνετε Εσείς;;; Τα μπουμπουκακια σας;;

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λουκία μου είμαστε τέλεια!! Και γω και ο θησαυρός μου!!! Ειμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!!! Εντελώς χαζομαμα!! Γελάει και χεζομαι Embarassed !!
Εσείς πως τα πάτε με το αστερακι σου;;; Έστρωσε καθόλου το πρόγραμμα σας;;;
Αχ τα κοριτσάκια μου κανονίζουν καφεδάκι στη σαλονικα;; Ζηλεύω!!!! Δυστυχώς δεν θα ανέβουμε εμείς..... Τα οικονομικά μας είναι λίγο στενά αυτό το διάστημα και ο Γιάννης μου έχει πολύ δουλειά... Οπότε αναβάλλεται το ταξιδάκι μας για αργότερα! Ελπίζω να πείσω τους γονείς μου ή τον αδερφό να ρθουν...

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαρα μου ο γιος σου πρέπει να είναι πολύ αστέρι!!! Τυχερή η μπουμπού που έχει τέτοιο αδερφό!! Όσο για τη φιλική συμμετοχή.....μια από τα ίδια!!! Ο άντρας μου με λέει παρενθετη μητέρα!!! Ούτε καν τα νύχια..... Όσο μεγαλώνει όμως αλλάζει το μωρό μου και αρχίζει να μοιάζει και στον αδερφό μου!!! Άντε να δούμε!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φιλιτσακι μου γλυκό περαστικουλια στΑ μπουμπουκΙΑ σου!!! Θα τον κάνουν ξεφτερι τον μπομπιρα!! 5 μηνών θα μιλάει!!! Μπράβο σου που τον θηλαζειΣ!! Άθλος είναι!!!
Το τσιπουραδικο πως πάει;;

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια ΝΥΣΤΑΖΩ! Η κορούλα μου μάλλον έχει μπερδέψει τη νύχτα με τη μέρα! ελπίζω να αλλάξει με τον καιρό.
Λουκία, Νατάσα φιλική συμμετοχή κι εσείς ε? Άρα με νιώθετε! Πηγούνι εσύ Λουκία? Λοιπόν να σας πω κάτι για να σας χαλαρώσω: Όταν γεννήθηκε ο γιός μου ήταν καρμπόν ο μπαμπάς του αλλά μεγαλώνοντας μοιάζει περισσότερο σε εμένα και στον αδερφό μου (για σένα το λέω Νατάσα!). Έχει έντονο το στόμα του μπαμπά του αλλά μάτια, χαμόγελο, περπάτημα, χρώματα και φυσικά χαρακτήρας.... δικά μου! Η μικρή μου τώρα έχει και αυτή τα μάτια των μωρών γκρι-μπλε αλλά θα δείξει πως θα γίνουν. Η οικογένεια από την πλευρά μου έχουμε όλοι καστανά μάτια εκτός από τη μαμά μου που έχει ένα περίεργο πράσινο-καφέ και κανένας μας δεν τα πήρε. Η πλευρά του Τάσου έχουν όλοι γαλανά εκτός από τον ίδιο και τη μαμά του που έχουν πράσινα.
Νατάσα μη μιλάς για το οικονομικό γιατί μάλλον μας πονάει όλες και όλους! Δυστυχώς έτσι όπως έχουμε γίνει δε θα μπορούμε να βλέπουμε ούτε τους δικούς μας ανθρώπους. Ευτυχώς που υπάρχει και το skype!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasa. έγραψε:Γεια σας ομορφιές μου!!!! Από τις 11 τον κουνάω Και μόλις τωρα κοιμήθηκε ο θησαυρός μου!!! Τι κάνετε Εσείς;;; Τα μπουμπουκακια σας;;

αχ αυτο το κουνημα..κ το ωραιο ειναι οταν παλευεις με τις ωρες κ εκει που λες κοιμηθηκαν γουρλωνουν τα ματια κ να σου παλι απο την αρχη..τσαμπα κοπος απο την μια, αλλα απο την αλλη ειναι τοοοοσο χαριτωμενα μωρε!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasa. έγραψε:Λουκία μου είμαστε τέλεια!! Και γω και ο θησαυρός μου!!! Ειμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!!! Εντελώς χαζομαμα!! Γελάει και χεζομαι Embarassed !!
Αχ τα κοριτσάκια μου κανονίζουν καφεδάκι στη σαλονικα;; Ζηλεύω!!!! Δυστυχώς δεν θα ανέβουμε εμείς..... Τα οικονομικά μας είναι λίγο στενά αυτό το διάστημα και ο Γιάννης μου έχει πολύ δουλειά... Οπότε αναβάλλεται το ταξιδάκι μας για αργότερα! Ελπίζω να πείσω τους γονείς μου ή τον αδερφό να ρθουν...

μπραβο Νατασα μου, πολυ χαιρομαι!!!!ετσι ειναι τα καμαρια μας..με ενα τους χαμογελο και σιδερα λυγιζουν!!!!

κι εμεις καλα ειμαστε!!!στρωνουμε, με αργους ρυθμους μεν, αλλα καθε μερα κ καλυτερα..καταλαβα οτι οταν τρωει καλα-κ αυτο σημαινει πολυυυυυυυ-ειναι το καλυτεο παιδακι!!!κοιμαται, κ καθολου δε με κουραζει..γελακια, κ καθολου γκρινια!!στρωνουμε κ με τον υπνο σιγα σιγα..αν δεν ειχα κ το θηλαστρο θα ταν ολα πολυ καλυτερα..τωρα ταλαιπωρουμαι αρκετα αλλα χαλαλι της!!!μεσα σε 40 μερες πηραμε 1200γρ κ 10 ποντους..αρα, συνεχιζω ακαθεκτη!!!

εσεις???μεγαλωσε το αγορι σου???του δινεις κ δικο σου κ ξενο??ή μονο ξενο τωρα???

κριμα που δεν θα ανεβετε..θα ταν ωραια να ανταμωνες κι εσυ με τα κοριτσια..κι εμεις εδω ζηλευουμε..

τα οικονομικα ειναι μεγαλο ζητημα..δυστυχως..δεν πειραζει, καλα να μαστε!!!Πασχα στο νησι!!!δεν το λες κ ασχημα!!!εμεις εδω απο την βρομουπολη να δω αν θα καταφερουμε να φυγουμε εστω κ λιγο..

μακαρι να καταφερουν να ερθουν οι δικοι σου..να δουν κ το καμαρι σου!!!χαζομαμα με τα ολα σου!!!πολυ σε χαιρομαι!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XARA6971 έγραψε:Κορίτσια ΝΥΣΤΑΖΩ! Η κορούλα μου μάλλον έχει μπερδέψει τη νύχτα με τη μέρα! ελπίζω να αλλάξει με τον καιρό.
Λουκία, Νατάσα φιλική συμμετοχή κι εσείς ε? Άρα με νιώθετε! Πηγούνι εσύ Λουκία? Λοιπόν να σας πω κάτι για να σας χαλαρώσω: Όταν γεννήθηκε ο γιός μου ήταν καρμπόν ο μπαμπάς του αλλά μεγαλώνοντας μοιάζει περισσότερο σε εμένα και στον αδερφό μου (για σένα το λέω Νατάσα!). Έχει έντονο το στόμα του μπαμπά του αλλά μάτια, χαμόγελο, περπάτημα, χρώματα και φυσικά χαρακτήρας.... δικά μου! Η μικρή μου τώρα έχει και αυτή τα μάτια των μωρών γκρι-μπλε αλλά θα δείξει πως θα γίνουν. Η οικογένεια από την πλευρά μου έχουμε όλοι καστανά μάτια εκτός από τη μαμά μου που έχει ένα περίεργο πράσινο-καφέ και κανένας μας δεν τα πήρε. Η πλευρά του Τάσου έχουν όλοι γαλανά εκτός από τον ίδιο και τη μαμά του που έχουν πράσινα.
Νατάσα μη μιλάς για το οικονομικό γιατί μάλλον μας πονάει όλες και όλους! Δυστυχώς έτσι όπως έχουμε γίνει δε θα μπορούμε να βλέπουμε ούτε τους δικούς μας ανθρώπους. Ευτυχώς που υπάρχει και το skype!

χαχα!!!εφτασε ο καιρος που μετα τις αυπνιες θελουμε υπνο κ τιποτα αλλο ε???
φιλικη συμμετοχη ναι..αλλα θα γυρισει ο τροχος..ε???κακομοιρα μου..το καλο που σου θελω να ισχυουν αυτα που λες..ε μα πια..κοριτσακι πραγμα, απο εμενα πρεπει να παρει, να βγει γκομενιτσα.. Razz Razz

οσο για τα ματια μακαρι να παιρναν τα καμαρια μας χρωματιστα ματακια αφου υπαρχει η προδιαθεση..κι αν οχι, παλι ομορφα θα ειναι για μας!!!

NEKTY

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσαρες μου καλησπερα μολις τελειωσα σιδερο της Μιλενας γιατι στα υπολοιπα ....αλατι προς το παρον! Χαρουλα μην τον φοβασαι τον αφαλουλι δεν εχει νευρικες αποληξεις οποτε......αχ βρε λουκια και γω λεω ποτε περασε ο καιρος 3 μηνων μου φαινεται σαν ψεμματα μερικες φορες οσο και για μενα ...και γω ...φιλικη συμμετοχη μου λενε ολοι! Παρηγορια στον αρρωστο οτι εχει παρει τα χειλη μου η τα δακτυλα μου αλλα δεν με πειραζει μακαρι να του τα παρει ολα και θα ειμαι δυο φορες περηφανη. Κοριτσακια μου γλυκα μην φοβαστε το νερο εγω την εβαλα 15 ημερων στο μπανακι και τωρα τρελαινεται και χαλαρωνει εντελως ασε που το υγρο περιβαλλον τους θυμιζει την κοιλια, τολμηστε το μια δυο τρεις θα πετυχει και μετα....ποιος τις πιανει!!!! Τωρα τον μαιο γεννανε δυο φιλες μου και μια πρωτη μου ξαδερφη και γελαω μαζι τους και τους λεω αντε βρεεεε πριν μερικους μηνες μου εδιναν συμβουλες και τωρα σας δινω εγω η ...εμπειρη!! Ολα ειναι μαθηματα και ειναι τα πιο γλυκα μαθηματα της ζωης μας και οχι τιποτα αλλο το πτυχιο δεν το καταχωνιαζουμε αλλα το κουβαλαμε σε ολη μας τη ζωηηηηη!!! Βρε κοριτσια να σας πω την αμαρτια μου μου περναει πολλες φορες απο το μυαλο η σκεψη για δευτερο παιδι και ειλικρινα δεν φοβαμαι την διαδικασια αλλα τις απαιτησεις και την παλιοκριση και αν θα μπορουμε να τους προσφερουμε αυτα που πρεπει ( περιμενω και αλλη μειωση στο μισθο και αγχωνομαι....ασε που φημολογουνται και απολυσεις) Τελος παντων αυτα για σημερα χτες καναμε και τα δευτερα εμβολια μας (κλαμα με παραπονο) αλλα δοξασοι ο θεος 6540γρ και 63 ποντους η ...τσουπαρα μας που λεει και ενας θειος μου! Φιλακια σε ολες σας Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 17 334590

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="XARA6971"]Κορίτσια ΝΥΣΤΑΖΩ! Η κορούλα μου μάλλον έχει μπερδέψει τη νύχτα με τη μέρα! ελπίζω να αλλάξει με τον καιρό.
Νατάσα μη μιλάς για το οικονομικό γιατί μάλλον μας πονάει όλες και όλους! Δυστυχώς έτσι όπως έχουμε γίνει δε θα μπορούμε να βλέπουμε ούτε τους δικούς μας ανθρώπους. Ευτυχώς που υπάρχει και το skype![/

Καλησπερα ομορεφες!! Μολις κοιμηθηκαν οι αντρες μου!! το αγορακι μου εδω και 10 μερες περιπου κοιμαται απο τις 12 μεχρι τις 7 το πρωι!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 17 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 17 328109 Θα στρωσει και σενα η μπουμπουκα σου και θα κοιμαστε καλυτερα! Οσο για το skype ευτυχως που υπαρχει και αυτο!! Τουλαχιστον 2 φορες την μερα τον βλεπουνε και λιγο τπυς φευγρι η στεναχωρια! Εσυ απο που εισαι και ειναι μακρια οι δικοι σου?
Τα οικονομικα που λες προσπαθω να μη τασκεφτομαι, εξαλλου για ολους το ιδιο ειναι.. ασε που εμεις ειμαστε παμπλουτες!! Εχουμε αγκαλια τους θησαυρους μας !!!!!!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:
natasa. έγραψε:Λουκία μου είμαστε τέλεια!! Και γω και ο θησαυρός μου!!! Ειμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!!! Εντελώς χαζομαμα!! Γελάει και χεζομαι Embarassed !!

μπραβο Νατασα μου, πολυ χαιρομαι!!!!ετσι ειναι τα καμαρια μας..με ενα τους χαμογελο και σιδερα λυγιζουν!!!!

κι εμεις καλα ειμαστε!!!στρωνουμε, με αργους ρυθμους μεν, αλλα καθε μερα κ καλυτερα..καταλαβα οτι οταν τρωει καλα-κ αυτο σημαινει πολυυυυυυυ-ειναι το καλυτεο παιδακι!!!κοιμαται, κ καθολου δε με κουραζει..γελακια, κ καθολου γκρινια!!στρωνουμε κ με τον υπνο σιγα σιγα..αν δεν ειχα κ το θηλαστρο θα ταν ολα πολυ καλυτερα..τωρα ταλαιπωρουμαι αρκετα αλλα χαλαλι της!!!μεσα σε 40 μερες πηραμε 1200γρ κ 10 ποντους..αρα, συνεχιζω ακαθεκτη!!!

εσεις???μεγαλωσε το αγορι σου???του δινεις κ δικο σου κ ξενο??ή μονο ξενο τωρα???

κριμα που δεν θα ανεβετε..θα ταν ωραια να ανταμωνες κι εσυ με τα κοριτσια..κι εμεις εδω ζηλευουμε..

τα οικονομικα ειναι μεγαλο ζητημα..δυστυχως..δεν πειραζει, καλα να μαστε!!!Πασχα στο νησι!!!δεν το λες κ ασχημα!!!εμεις εδω απο την βρομουπολη να δω αν θα καταφερουμε να φυγουμε εστω κ λιγο..

μακαρι να καταφερουν να ερθουν οι δικοι σου..να δουν κ το καμαρι σου!!!χαζομαμα με τα ολα σου!!!πολυ σε χαιρομαι!!!

Λουκια μου μπραβο σας για τον θηλασμο!! Τελεια τα εχεις καταφερει!! Μακαρι να τα καταφερνα και γω αλλα στραβωσε απο την αρχη και μετα ζοριστηκα πολυ...σιγα σιγα αποθηλαζουμε Sad , τωρα τον θηλαζω 3 φορες τη μερα μονο και εχω σταματησει και το θηλαστρο... δεν με πειραζει ομως γιατι εχω ενα πολυ χαρουμενο παιδακι που ολο γελαει και αυτο μου φτανει!! μεγαλωσε πολυ το μωρο μου , γεννηθηκε 2670 και 2 μηνων ηταν 5400, την παρασκευη θα γινουμε τριων μηνων και θα σας πω ποσο βαλαμε, πρεπει να ειναι κοντα στα 7 κιλα... η πλατη μου το ξερει.. και ειναι και πολυ ψηλος..... θα σας πω την παρασκευη λεπτομερειες..
Εσυ απο που εισαι Λουκια μου? Ελατε εδω να κανουμε μαζι Πασχα να μην ειμαστε και μοναχουλες!!!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NEKTY έγραψε:Κοριτσαρες μου καλησπερα μολις τελειωσα σιδερο της Μιλενας γιατι στα υπολοιπα ....αλατι προς το παρον! Χαρουλα μην τον φοβασαι τον αφαλουλι δεν εχει νευρικες αποληξεις οποτε......αχ βρε λουκια και γω λεω ποτε περασε ο καιρος 3 μηνων μου φαινεται σαν ψεμματα μερικες φορες οσο και για μενα ...και γω ...φιλικη συμμετοχη μου λενε ολοι! Παρηγορια στον αρρωστο οτι εχει παρει τα χειλη μου η τα δακτυλα μου αλλα δεν με πειραζει μακαρι να του τα παρει ολα και θα ειμαι δυο φορες περηφανη. Κοριτσακια μου γλυκα μην φοβαστε το νερο εγω την εβαλα 15 ημερων στο μπανακι και τωρα τρελαινεται και χαλαρωνει εντελως ασε που το υγρο περιβαλλον τους θυμιζει την κοιλια, τολμηστε το μια δυο τρεις θα πετυχει και μετα....ποιος τις πιανει!!!! Τωρα τον μαιο γεννανε δυο φιλες μου και μια πρωτη μου ξαδερφη και γελαω μαζι τους και τους λεω αντε βρεεεε πριν μερικους μηνες μου εδιναν συμβουλες και τωρα σας δινω εγω η ...εμπειρη!! Ολα ειναι μαθηματα και ειναι τα πιο γλυκα μαθηματα της ζωης μας και οχι τιποτα αλλο το πτυχιο δεν το καταχωνιαζουμε αλλα το κουβαλαμε σε ολη μας τη ζωηηηηη!!! Βρε κοριτσια να σας πω την αμαρτια μου μου περναει πολλες φορες απο το μυαλο η σκεψη για δευτερο παιδι και ειλικρινα δεν φοβαμαι την διαδικασια αλλα τις απαιτησεις και την παλιοκριση και αν θα μπορουμε να τους προσφερουμε αυτα που πρεπει ( περιμενω και αλλη μειωση στο μισθο και αγχωνομαι....ασε που φημολογουνται και απολυσεις) Τελος παντων αυτα για σημερα χτες καναμε και τα δευτερα εμβολια μας (κλαμα με παραπονο) αλλα δοξασοι ο θεος 6540γρ και 63 ποντους η ...τσουπαρα μας που λεει και ενας θειος μου! Φιλακια σε ολες σας Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 17 334590

Νεκτυ μου τι να σου πρωτογρααψω!!! Καταρχην ποσο ομορφα τα λες.... οντως ετσι ειναι .. καθε μερα μαθαινουμε και περισσοτερα και τα μωρακια μας ειναι οτι σπουδαιοτερο εχουμε κανει στη ζωη μας!!
Στο θεμα της φιλικης συμμετοχης... θα συμφωνησω μαζι σου!! Ειμαι τοσο περηφανη που μοιαζει στον αντρα μου το μωρο!!! Ειναι ενας κουκλος ο Γιαννης μου , μακαρι να γινει ιδιος και ο γιος μου.... θα καψει καρδιες!!
Για το βαρος σας... μπαμπατσικη η μικρουλα σου !!! Σα τον δικο μου!!! Οσο μικρος γεννηθηκε τοσο εξελισσετε σε γιγαντακι! Την Παρασκευη θα γινει 3 μηνων και θα σου πω ποσο ειναι αλλα απο τωρα σκεφτομαι τα εμβολια Sad Sad .... τα λυπαμαι τα μωρακια μας που τα τσιμπανε.. σου εκανε τιποτα πυρετουλη ή ανησυχια και τετοια??
Για το μπανακι συμφωνω απολυτα!! Βαλτε τα μωρα μεσα σε μπανιερα και θα ξετρελαθουν! Ο δικος στην αρχη ηταν μπιχλας..μονο στην ιδεα του μπανιου τσιριζε!!! Αλλα οταν αρχισαμε να τον βαζουμε στην μπανιερα του ξετρελαθηκε!! Να δειτε πως κολυμπαει!!!! του στηριζουμε μονο το κεφαλακι και αυτος κανει υπτιο κανονικα!!! Πως και πως περιμενω να τον παω στη θαλασσα!!!! Αν και πρεπει να αδυνατισω και να σφιξω μεχρι τοτε.... εχουμε και ενα ποφιλ τοσα χρονια!! Δε μπορω να εμφανιστω ετσι στην παραλια!!!
αυτα απο μενα!!! πΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ....μου μενουν 5,5 ωρες υπνου!!! φιλακια πολλα κοριτσακια μου γλυκα!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NEKTY έγραψε:Κοριτσαρες μου καλησπερα μολις τελειωσα σιδερο της Μιλενας γιατι στα υπολοιπα ....αλατι προς το παρον! Χαρουλα μην τον φοβασαι τον αφαλουλι δεν εχει νευρικες αποληξεις οποτε......αχ βρε λουκια και γω λεω ποτε περασε ο καιρος 3 μηνων μου φαινεται σαν ψεμματα μερικες φορες οσο και για μενα ...και γω ...φιλικη συμμετοχη μου λενε ολοι! Παρηγορια στον αρρωστο οτι εχει παρει τα χειλη μου η τα δακτυλα μου αλλα δεν με πειραζει μακαρι να του τα παρει ολα και θα ειμαι δυο φορες περηφανη. Κοριτσακια μου γλυκα μην φοβαστε το νερο εγω την εβαλα 15 ημερων στο μπανακι και τωρα τρελαινεται και χαλαρωνει εντελως ασε που το υγρο περιβαλλον τους θυμιζει την κοιλια, τολμηστε το μια δυο τρεις θα πετυχει και μετα....ποιος τις πιανει!!!! Τωρα τον μαιο γεννανε δυο φιλες μου και μια πρωτη μου ξαδερφη και γελαω μαζι τους και τους λεω αντε βρεεεε πριν μερικους μηνες μου εδιναν συμβουλες και τωρα σας δινω εγω η ...εμπειρη!! Ολα ειναι μαθηματα και ειναι τα πιο γλυκα μαθηματα της ζωης μας και οχι τιποτα αλλο το πτυχιο δεν το καταχωνιαζουμε αλλα το κουβαλαμε σε ολη μας τη ζωηηηηη!!! Βρε κοριτσια να σας πω την αμαρτια μου μου περναει πολλες φορες απο το μυαλο η σκεψη για δευτερο παιδι και ειλικρινα δεν φοβαμαι την διαδικασια αλλα τις απαιτησεις και την παλιοκριση και αν θα μπορουμε να τους προσφερουμε αυτα που πρεπει ( περιμενω και αλλη μειωση στο μισθο και αγχωνομαι....ασε που φημολογουνται και απολυσεις) Τελος παντων αυτα για σημερα χτες καναμε και τα δευτερα εμβολια μας (κλαμα με παραπονο) αλλα δοξασοι ο θεος 6540γρ και 63 ποντους η ...τσουπαρα μας που λεει και ενας θειος μου! Φιλακια σε ολες σας Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 17 334590

αχ αυτο το σιδερο ρε κοριτσια..κι εγω με δοσεις το κανω..κανω πρωτα της μπουμπους κ τα δικααααααααα μας οποτε κατσει!!!
ετσι λεμε κι εμεις παντως,παρα την φιλικη συμμετοχη, ας παρουν απο τους αντρουληδες μας!!!αφου αυτοι στα ματια μας ειναι θεοι...!!! Smile

Ολα ειναι μαθηματα και ειναι τα πιο γλυκα μαθηματα της ζωης μας και οχι τιποτα αλλο το πτυχιο δεν το καταχωνιαζουμε αλλα το κουβαλαμε σε ολη μας τη ζωηηηηη!!!

ποση αληθεια μπορει να κρυβεται σε μια κουβεντα σου βρε Νεκτυ..ετσι ειναι..ταξιδι μιας ζωης..Θεε μου..!!!για αυτο καθε μερα-νεα μερα-να φροντιζουμε να ρουφαμε καθε τους μυρωδιτσα, να αγγιζουμε το δερματακι τους, να νιωθουμε την καρδουλα τους να χτυπαει..την επομενη θα ειναι μια μερα μεγαλυτερα κ ο χρονος πισω δεν γυρνα..

μεγαλο ζητημα το δευτερο παιδι..μην το σκεφτεσαι ομως Νεκτυ μου..τα παιδακια θελουν συντροφια..ολα μπορουμε κ ΘΑ τα καταφερουμε..!!!εμεις ειμαστε με εναν μισθο..εγω κοντευω 3 χρονια ανεργη, αλλα δεν το σκεφτομαι..ολα καλα θα πανε, κ με ενα δευτερο παιδακι και πιο ευτυχισμενοι θα ειμαστε κ περισσοτερο κουραγιο θα χουμε να συνεχισουμε!!!!

καλε, μεγαλωσατε πολυυυυυ εσεις!!!κι εμεις τοσο μικρουλες γεννηθηκαμε!!!4100 ειμαστε σημερα κ 57 εκατοστα!!!(25 γινομαστε 2 μηνων..)τρωει καλα το μαναρι σου!!!φτου, φτου!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="natasa."]
XARA6971 έγραψε:Κορίτσια ΝΥΣΤΑΖΩ! Η κορούλα μου μάλλον έχει μπερδέψει τη νύχτα με τη μέρα! ελπίζω να αλλάξει με τον καιρό.
Νατάσα μη μιλάς για το οικονομικό γιατί μάλλον μας πονάει όλες και όλους! Δυστυχώς έτσι όπως έχουμε γίνει δε θα μπορούμε να βλέπουμε ούτε τους δικούς μας ανθρώπους. Ευτυχώς που υπάρχει και το skype![/

Καλησπερα ομορεφες!! Μολις κοιμηθηκαν οι αντρες μου!! το αγορακι μου εδω και 10 μερες περιπου κοιμαται απο τις 12 μεχρι τις 7 το πρωι!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 17 328109 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 17 328109 Θα στρωσει και σενα η μπουμπουκα σου και θα κοιμαστε καλυτερα! Οσο για το skype ευτυχως που υπαρχει και αυτο!! Τουλαχιστον 2 φορες την μερα τον βλεπουνε και λιγο τπυς φευγρι η στεναχωρια! Εσυ απο που εισαι και ειναι μακρια οι δικοι σου?
Τα οικονομικα που λες προσπαθω να μη τασκεφτομαι, εξαλλου για ολους το ιδιο ειναι.. ασε που εμεις ειμαστε παμπλουτες!! Εχουμε αγκαλια τους θησαυρους μας !!!!!!!

αχ τι καλα!!!θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωω!12-7 ε??σουπερ!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasa. έγραψε:
loukia_84 έγραψε:

Λουκια μου μπραβο σας για τον θηλασμο!! Τελεια τα εχεις καταφερει!! Μακαρι να τα καταφερνα και γω αλλα στραβωσε απο την αρχη και μετα ζοριστηκα πολυ...σιγα σιγα αποθηλαζουμε Sad , τωρα τον θηλαζω 3 φορες τη μερα μονο και εχω σταματησει και το θηλαστρο... δεν με πειραζει ομως γιατι εχω ενα πολυ χαρουμενο παιδακι που ολο γελαει και αυτο μου φτανει!! μεγαλωσε πολυ το μωρο μου , γεννηθηκε 2670 και 2 μηνων ηταν 5400, την παρασκευη θα γινουμε τριων μηνων και θα σας πω ποσο βαλαμε, πρεπει να ειναι κοντα στα 7 κιλα... η πλατη μου το ξερει.. και ειναι και πολυ ψηλος..... θα σας πω την παρασκευη λεπτομερειες..
Εσυ απο που εισαι Λουκια μου? Ελατε εδω να κανουμε μαζι Πασχα να μην ειμαστε και μοναχουλες!!!!

ποιον θηλασμο βρε Νατασα μου.. Crying or Very sad με το θηλαστρο παιδευομαι κι εγω..αλλα μεγαλωνει το κοριτσι μου κ καθολου δε με νοιαζει!!!!χαλαλι της η ταλαιπωρια..μακαρι να πηγαινε καλα ο θηλασμος αλλα δεν πτοουμαι..εξαλλου ειπαμε εμεις ειμαστε παμπλουτες!! Εχουμε αγκαλια τους θησαυρους μας !!!!!!!ολα τα αλλα ποσως πρεπει να μας απασχολουν..!!
Νατασα μου εγω ειμαι απο Παρνασσο πλευρα, κοντα ειναι οι δικοι μου..σε σχεση με εσενα τουλαχιστον..αλλα κακα τα ψεματα, ειναι αλλιως να τους εχεις διπλα σου ανα πασα στιγμη.. Rolling Eyes εσυ το ξερεις πολυ καλυτερα..
ωραια θα ηταν να ερχομασταν!!!Πασχα στην Κρητη!!!μια χαρα!!!εχει φτιαξει κ ο καιρος, λιωωωωνωωωωωωωωωω!ευχαριστουμε για την προσκληση Laughing

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasa. έγραψε:

Νεκτυ μου τι να σου πρωτογρααψω!!! Καταρχην ποσο ομορφα τα λες.... οντως ετσι ειναι .. καθε μερα μαθαινουμε και περισσοτερα και τα μωρακια μας ειναι οτι σπουδαιοτερο εχουμε κανει στη ζωη μας!!
Στο θεμα της φιλικης συμμετοχης... θα συμφωνησω μαζι σου!! Ειμαι τοσο περηφανη που μοιαζει στον αντρα μου το μωρο!!! Ειναι ενας κουκλος ο Γιαννης μου , μακαρι να γινει ιδιος και ο γιος μου.... θα καψει καρδιες!!
Για το βαρος σας... μπαμπατσικη η μικρουλα σου !!! Σα τον δικο μου!!! Οσο μικρος γεννηθηκε τοσο εξελισσετε σε γιγαντακι! Την Παρασκευη θα γινει 3 μηνων και θα σου πω ποσο ειναι αλλα απο τωρα σκεφτομαι τα εμβολια Sad Sad .... τα λυπαμαι τα μωρακια μας που τα τσιμπανε.. σου εκανε τιποτα πυρετουλη ή ανησυχια και τετοια??
Για το μπανακι συμφωνω απολυτα!! Βαλτε τα μωρα μεσα σε μπανιερα και θα ξετρελαθουν! Ο δικος στην αρχη ηταν μπιχλας..μονο στην ιδεα του μπανιου τσιριζε!!! Αλλα οταν αρχισαμε να τον βαζουμε στην μπανιερα του ξετρελαθηκε!! Να δειτε πως κολυμπαει!!!! του στηριζουμε μονο το κεφαλακι και αυτος κανει υπτιο κανονικα!!! Πως και πως περιμενω να τον παω στη θαλασσα!!!! Αν και πρεπει να αδυνατισω και να σφιξω μεχρι τοτε.... εχουμε και ενα ποφιλ τοσα χρονια!! Δε μπορω να εμφανιστω ετσι στην παραλια!!!
αυτα απο μενα!!! πΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ....μου μενουν 5,5 ωρες υπνου!!! φιλακια πολλα κοριτσακια μου γλυκα!!

Νατασα μου σου ευχομαι-με συγκινησες πολυ..-να εισαι παντα τοοοοσο ερωτευμενη με τον αντρουλη σου..κι εγω ετσι λεω, να κανω εναν γιο κ να του μοιαζει.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 17 35468

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Λουκία μου! Καψουρακι και συ ε;;; Άστα να πάνε!! 12 χρόνια κόβω φλέβα!!!! Ταλαιπωρηθηκαμε πολύ για να είμαστε μαζι λόγω απόστασης και ακόμη περισσότερο για να κάνουμε το μπέμπη μας! Τωρα μου φαίνεται ότι ζω σε όνειρο!!!! Ειμαι τόσο μα τόσο ευτυχισμένη.... Σου εύχομαι ολόψυχα να νοιώθεις αυτά που νοιώθω και γω!! Και χαίρομαι πολύ που καταλαβαίνω πως και σεις μια από τα ίδια είστε!!
Το θέμα της απόστασης το χω φιλοσοφησει.... Προτιμώ να ειμαι μακριά και να ειμαι ευτυχισμένη παρα να εμενα Θεσσαλονίκη και να ζούσα συμβατικά με κάποιον άλλο! Ο Γιάννης μου είναι αγρότης και δε μπορούσε να τα αφήσει και να έρθει πάνω....
Στο θέμα του θηλασμού σου βγάζω το καπέλο!!!! Εγώ κουράστηκα με το σκατοθηλαστρο και αραιωσα τις αντλήσεις και τέλος το γαλατακι.. Στην αρχή στεναχωρεθηκα πολύ αλλά μετά κατάλαβα ότι το σημαντικό είναι να είναι ευτυχισμένο και χορτάτο το μωράκι μου και γω ήρεμη για να ειμαι καλή μαμά!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasa. έγραψε:Γεια σου Λουκία μου! Καψουρακι και συ ε;;; Άστα να πάνε!! 12 χρόνια κόβω φλέβα!!!! Ταλαιπωρηθηκαμε πολύ για να είμαστε μαζι λόγω απόστασης και ακόμη περισσότερο για να κάνουμε το μπέμπη μας! Τωρα μου φαίνεται ότι ζω σε όνειρο!!!! Ειμαι τόσο μα τόσο ευτυχισμένη.... Σου εύχομαι ολόψυχα να νοιώθεις αυτά που νοιώθω και γω!! Και χαίρομαι πολύ που καταλαβαίνω πως και σεις μια από τα ίδια είστε!!
Το θέμα της απόστασης το χω φιλοσοφησει.... Προτιμώ να ειμαι μακριά και να ειμαι ευτυχισμένη παρα να εμενα Θεσσαλονίκη και να ζούσα συμβατικά με κάποιον άλλο! Ο Γιάννης μου είναι αγρότης και δε μπορούσε να τα αφήσει και να έρθει πάνω....
Στο θέμα του θηλασμού σου βγάζω το καπέλο!!!! Εγώ κουράστηκα με το σκατοθηλαστρο και αραιωσα τις αντλήσεις και τέλος το γαλατακι.. Στην αρχή στεναχωρεθηκα πολύ αλλά μετά κατάλαβα ότι το σημαντικό είναι να είναι ευτυχισμένο και χορτάτο το μωράκι μου και γω ήρεμη για να ειμαι καλή μαμά!

καψουρακι, ναι.. 7 χρονια εμεις..(ελπιζω οχι φαγουρας.. Razz )περασαμε κι εμεις απο 40 κυματα που λενε αλλα ηταν γραφτο να ειμαστε μαζι εν τελει.."αχ για να γεννηθεις εσυ κι εγω..για αυτο για να σε συναντησω..για αυτο εγινε ο κοσμος ματια μου, για αυτο..για να σε συναντησω.."ενα τραγουδι, 1000 λεξεις..δεν συμφωνεις???τα ομορφοτερα πραγματα στην ζωη καμια φορα πρεπει να κοπιασεις κ να παλεψεις για να τα εχεις, να τα αποκτησεις κ να τα κρατησεις..ξερεις πολυ καλυτερα αφου μιλας για αποσταση ποσος κοπος κ υσιες χρειαζονται..χαιρομαι για σενα, ειλικρινα..μακρια απο τους δικους σου αλλα με κ για τον αντρα της ζωης σου!!!
η αληθεια ειναι οτι κι εγω με το θηλαστρο φτανω πολλες φρες στα ορια μου..θα το συνεχισω οσο αντεξω, μεχρι εκει που δεν παει..ερχεται κ καλοκαιρι κ οσο να πεις ειναι ακομα πιο δυσκολο..το ζητημα ειναι ευτυχισμενες μανουλες.αυτες κανουν κ τα ευτυχισμενα μωρακια..δεν θα παψουμε να το φωναζουμε!!!!!!απευθειας θηλασμος, θηλαστρο ή ξενο γαλατακι ποσως θα επρεπε να μας απασχολουν..τα μωρακια μας τα αγαπαμε κ μας αγαπανε γιατι μας συνδεει το θαυμα της υπαρξης, ολα τα αλλα ειναι λογια περιττα..

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ πόσο συμφωνούμε Λουκία μου!! Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι όταν κοπιαζεις για να καταφέρεις κάτι μετά το εκτιμάΣ πολύ περισσότερο!!! Για μένα τίποτα δεν είναι δεδομένο!!! Για όλα παλεύω να τα κρατήσω!!!! Και αυτό με κάνει παρά πολύ ευτυχισμένη, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα αλλά η ουσία είναι μια!! Η ΑΓΑΠΗ!! Όπου υπάρχει ανιδιοτελής αγάπη όλα φτιάχνουν !!! Ενώ αν δεν υπάρχει αγάπη και προβλήματα να μην υπάρχουν δεν είμαστε ποτέ καλα, πάντα κάτι μας φταίει!!!!
Στο Θέμα του θηλασμού παλι συμφωνώ απόλυτα μαζι σου και είσαι πολύ μάγκας που το παλεύεις!!!!! Μπράβο σου και παλι Μπράβο!!!!! Ξέρω πόσο δύσκολο είναι και σε θαυμάζω!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλεεεε..εμεις απο μαμαδοφορουμ το χουμε εξελιξει σε καψουροφορουμ!!!! Razz Razz

τα λες πολυ ομορφα..δεν θα μπορουσα κι εγω να συμφωνω περισσοτερο...για ολα αυτα αξιζει καθε προσπαθεια, κοπος, καθε μαχη...μπροστα στην αγαπη καθε πολεμος ειναι ανισος..αυτη τα ισοπεδωνει ολα..κ αξιζει τα παντα..καθε θυσια, με οποιοδηποτε κοστος..μακαρι να το ζησουν ολοι αυτο στην ζωη..η αγαπη κ η ανιδιοτελεια σε ολοκληρουν σαν ανθρωπο..αν μη τι αλλο χωρις την αγαπη, τι νοημα να εχει η ζωη..

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα τσούπρες!
Νατάσα 12-7!!!! Τι καλά! Πιστεύω ότι και η δικιά μου θα στρώσει σε κανένα μήνα! Πιστεύω! Εγώ είμαι από Πελ/σο ( σου στέλνω π.μ.). Πόσο δίκιο έχεις εμεις ειμαστε παμπλουτες!! Εχουμε αγκαλια τους θησαυρους μας!

Ευχαριστούμε και για την πρόσκληση! Εγώ έχω κάνει 2 φορές Πάσχα στην Κρήτη λόγω της δουλειάς του συζύγου!

Νέκτυ μου αυτό το σίδερο αμαν! Κι εγώ σιδερώνω πρώτα της μικρής και τα υπόλοιπα λίγα λίγα!
Ξέχασα τι άλλο ήθελα να γράψω. Έχω ξεκινήσει από τις 3 να γράψω αλλά η τσαπερδόνα μου είχε άλλα σχέδια!
Αν θυμηθώ θα ξαναγράψω!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:καλεεεε..εμεις απο μαμαδοφορουμ το χουμε εξελιξει σε καψουροφορουμ!!!! Razz Razz

τα λες πολυ ομορφα..δεν θα μπορουσα κι εγω να συμφωνω περισσοτερο...για ολα αυτα αξιζει καθε προσπαθεια, κοπος, καθε μαχη...μπροστα στην αγαπη καθε πολεμος ειναι ανισος..αυτη τα ισοπεδωνει ολα..κ αξιζει τα παντα..καθε θυσια, με οποιοδηποτε κοστος..μακαρι να το ζησουν ολοι αυτο στην ζωη..η αγαπη κ η ανιδιοτελεια σε ολοκληρουν σαν ανθρωπο..αν μη τι αλλο χωρις την αγαπη, τι νοημα να εχει η ζωη..

Καλά θα μας διαβάζει κανείς και θα πει αυτές από την πολύ καψούρα καηκανε!!! Πόσο μα πόσο συμφωνώ!!!!
Σου για την καθυστέρηση αλλά ταισα και ξεχεσα Embarassed το μπεμπουλη μου και μετά τον έβαλα στο γυμναστήριο και ξάπλωσα και γω δίπλα και έκανα κοιλιακούς!!!! Φέτες θα γίνουμε!!! Ο μπέμπης μου σίγουρα θα είναι φέτα ψωμί έτσι αφράτος που είναι!!!! Εγώ ελπίζω να σουλουπωθω γιατί αλλιώς δεν πάω στη θάλασσα!!!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καψουροφόρουμ ε? Εμείς να δείτε τι έχουμε τραβήξει για να είμαστε μαζί! Το "από 40 κύματα" είναι λίγο. Δεν μας πειράζει όμως. Αρκεί που είμαστε μαζί, ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι τόόόόσα χρόνια. Ας έχουμε και την υγεία μας, εμείς και τα παιδάκια μας και όλα τα άλλα θα τα βρούμε. Όσο κι αν θέλουν "κάποιοι" να μας εξαφανίσουν σαν λαό, σαν ανθρώπους, σαν κράτος, δεν θα τα καταφέρουν.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις