401 Απ: Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 Παρ Απρ 12, 2013 11:52 am
XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ βάζω οινόπνευμα σχεδόν σε κάθε αλλαγή πάνας. Έχει ξεκολλήσει αρκετά και από χθες μου λερώνει λίγο και το φανελάκι. Αυτό μάλλον είναι δείγμα ότι θα πέσει άμεσα? Θα ρωτήσω αύριο και τον γιατρό! Μιλάω σχεδόν μέρα παρά μέρα μαζί του και ξεχνάω να τον ρωτήσω. Θέλω να πέσει για να τη βάλω στο μπανάκι της. Δεν είναι μπάνιο αυτό που την κάνω! Άσε που το κάνω με δόσεις γιατί δεν κρατιέται από το κλάμα. Α! το θέμα ηθικής το έθεσε ο μπαμπάς...........!!!!!loukia_84 έγραψε:Νεκτυ μου..3 μηνων???????εεεελα!!!μεγαλωσατε πολυ!!!κοντευουμε εμεις 2 μηνων να μου πεις!!!
Χαρα, πρεπει πραγματι ενα ονειρο να ζεις..οι αντρες σου πρεπει να ειναι γλυκυτατοι..αληθεια, δεν ρωτησα..μοιαζει τελικα στον μπαμπα της το κοριτσι σου???
εμας ο αφαλος επεσε στις 20 μερες.. απο δικια μας μ@λ@κι@..το λυπομασταν κ δεν του βαζαμε συχνα οινοπνευματακι..
α!!κ προσοχη με το νερο!!!
παντως εμεις μπανιο ακομα στα χερια την κανουμε..το φοβομαστε το μικρακι στο μπανακι του..
κι εμεις βρομιερουλες ειμαστε..γιατι θεμα ηθικης δεν τιθεται..
Λοιπόν για να καταλάβεις Λουκία μου αν μοιάζει στο μπαμπά θα σου πω τα εξής: α) Όταν γεννήθηκε ο γιατρός είπε: ακόμα και στη φωνή στον μπαμπά της μοιάζει! β) Όταν την έντυνε η μαία για να φύγουμε από το μαιευτήριο γυρνάζει με μια συμπόνια στα μάτια και μου λέει: Φιλική συμμετοχή ε?
Κατάλαβες σε ποιόν μοιάζει? Βέβαια ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το χρώμα των ματιών και σήμερα ο λατρευτός μου σύζυγος μου είπε ότι έχει τα..... νύχια μου !!!!!! και είναι σίγουρος για αυτό.....! Άντε μίλα τώρα να σε δω!