Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 37]

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Μαρινακι! Και μενα νασκελα κοιμαται απο τοτε που γενηθηκε! Γυρνουσε το κεφαλακι μονος του οποτε δεν μπορουσα να τον βαζω μια απο τη μια και μια απο την αλλη... και σφηνακια εχω παρει αλλα ουτε αυτος τα θελει ουτε και η παιδιατρος, μου ειπε απλα να τον βαζω τωρα το κεφαλι του απο την κατω πλευρα του κρεβατιου για να κοιταει απο την αλλη... μου ειπε βεβαια οτι θα φτιαξει μονο του αλλα αγχωνομαι σα χαζη μανα....

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κι απο εμενα!!!Χρονια πολλα!!!! ζητω το εθνος!!!! Razz
παλιοκαιρος και για εμας..εμεις βολτιτσα κ παρελαση δεν θα πηγαιναμε βεβαια αλλα κριμα για τα δικα σας τα μικρακια.. Rolling Eyes και για εσας φυσικα..απ οτι εχω καταλαβει η καροτσαδα τα κοιμιζει και ησυχαζει λιγο κ το δικο σας κεφαλακι Laughing Laughing

χτες δεν μπηκα, αραξαμε λιγο με τον Κρις..ψιλοανησυχη και η μικρουλα μας.πονακια απο αερια εχουμε κι εμεις.. Crying or Very sad

Χρονια πολλα και καλα να ευχηθω κι εγω στο Λιτσακι!Τενια μου να χαιρεσαι κι εσυ μαμα κ κορουλα για χτες!!!!ολες τις καλες ευχες και για τις 3!!!!

Σοφακι σιδερενιες αγαπη μου!!!ελπιζω να εστρωσε το εντερακι της Νεφελιτσας!!!!

Φιλιτσα να μαζευτουμε, να αποτριχωθουμε, να φτιαξουμε καμια περουκα για του χρονου τις Αποκριες.. Razz Razz Razz

περα απο την πλακα, μονο τις τριχες μου δεν πολυαμελω..εχω θεμα.. Mad χτες εκανα το μπανακι μου-ταυτογχρονα peeling στο προσωπο-και ωωωωωωωω!!, το βραδυ εβαλα και κρεμουλα πριν ξαπλωσω!!!!!!!μεγαλες στιγμες!!!

τι αλλο???δεν θυμαμαι..αληθεια η Φαιη που ειναι?????????????????η Μιραντζελα ξερω..
Ελενιτσα μου γλυκια δεν σε ξεχνω..ελπιζω να διαβαζεις τις βλακειουλες μας κ να γελας..μας λειπεις πολυ Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 10 417472

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΛΟΥΚΙΑΚΙ!ΠΕΡΑΣΕΣ ΩΡΑΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ Ε??
Ε ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Κ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΛΙΓΟ.ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ??ΤΕΛΕΙΟ.ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ.
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΦΑΙΗ ΕΧΕΙ ΝΣ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ Κ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ??ΦΑΙΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??
Κ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ Ε?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimaaa88 έγραψε:ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΛΟΥΚΙΑΚΙ!ΠΕΡΑΣΕΣ ΩΡΑΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ Ε??
Ε ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Κ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΛΙΓΟ.ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ??ΤΕΛΕΙΟ.ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ.
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΦΑΙΗ ΕΧΕΙ ΝΣ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ Κ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ??ΦΑΙΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??
Κ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ Ε?

γεια σου Μαρινακι μου!!!ελπιζω η Φαιη μας και το Φαιδρακι της να ειναι καλα..μηπως φυγαν για κανα 3ημερο τιποτα???αν θυμαμαι καλα η Δωρα ειπε οτι το Κατερινακι μπαινει φατσαμπουκ..
χθες ηρεμα, μην φανταστεις καμια τρελη διασκεδαση.. Razz αρκει που ημασταν παρεουλα..ζοριζομαι μονη με την μικρη Rolling Eyes

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχει 2 μερες να μπει στο φεις το Κατερινακι.

κ εγω εχασα ενα κιλακι! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 10 654316 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 10 654316 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 10 654316 ελπιζω να μην ειναι υγρα μονο.προσεχω τι τρωω τις τελευταιες μερες.αλλα πραγματικα πρεπει να ψωνισω.εχω μονο 1 παντελονι εγκυμοσυνης που μπαινω με το ζορι κ 2 μπλουζες!πως να κυκλοφορισω?αν βγω μονη βαζω τα φορεματα της εγκυμοσυνης αλλα με τη μπεμπα δε γινεται γιατι πως να θηλασω με φορεμα οεο?

Εμεις φευγουμε για φαγητο εξω.χαλια κ εδω ο καιρος αλλα ειπαμε να μην κλειστουμε μεσα.Σας φιλω!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα αερια ειναι απο αυτα που τρωμε...μαρουλι λαχανο κουνουπιδι μπροκολο...ολα φερνουν αερια...οπως κ τα μπαχαρικα στα φαγητα κ η ριγανη...

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
doritaki έγραψε:τα αερια ειναι απο αυτα που τρωμε...μαρουλι λαχανο κουνουπιδι μπροκολο...ολα φερνουν αερια...οπως κ τα μπαχαρικα στα φαγητα κ η ριγανη...

ΕΓΩ ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕ ΤΡΩΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΜΟΝΟ ΡΙΓΑΝΗ ΒΑΖΩ ΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΩ Κ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΣΠΡΙΑ Κ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΩ.

ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 10 50580 ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΑΚΙ.Κ ΤΟ ΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΑΛΛΑ.ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΆ,ΦΟΒΑΜΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΒΑΛΑ ΠΑΛΙ.ΕΧΩ 2ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΩ Κ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΘΑ ΑΝΑΙΒΩ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειχα μια τρελη νυστα το μεσημερι.αλλα η κοκκονα μου ειχε ορεξη..με το που ξαπλωσα ξυπνησε για ζυζακι..τωρα την εβαλα καλαθουνα, ελπιζω να κοιμηθει Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 10 534787

μπραβο σου Δωρα μου!!!που θα παει ενα ενα θα χαθουνε τα κιλα..υπομονη κ επιμονη θελει..σιγα σιγα!

παω να ξαπλωσω λιγο..για να δουμε..

α!σχετικα με την ζυγαρια..κι εγω τα χασα αλλα ολη την ωρα τρωω παλι..πειναω συνεχεια ρε κοριτσια..τι κακο κι αυτο!ενα χαλβα με αμυγδαλα τον εχω ταραξει..Σαρακοστη σου λεει μετα.. Razz
φιλακια!

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια! Τι μου κανετε?? Να σας ευχαριστησω ολες για τις ευχες σας!

Εδω και τρεις μερουλες εχουμε και εμεις αερια.. Σφιγγεται σφιγγεται και να μια πορδουλα.. Σκεφτομαι πως ή ειναι κατι που τρωω ή κρυωσε λιγακι η κοιλιτσα της αυτες τις μερες που βγαιναμε εξω.. Σημερα ειναι καλυτερα παντως. Γυρισαμε απο την μαμα μου και ειχε καμια ωριτσα που κοιμαται στην κουνια της!! Ποσο ομορφη ειναι στην κουνια της!! Νομιζω πως της αρεσει πολυ το δωματιο της! Καθε φορα που πηγαινουμε για αλλαγμα κοιταει γυρω γυρω σαν τον χανο!!

Λουκακι μου, τι γλυκουλινικα πατουσακια ειναι αυτα?? Μεγαλα πατουσακια!! Το κοριτσι σου θα γινει πολυ ψηλο,ετσι λενε οταν εχουν μακρια πατουσακια! Οσο για την αλλαγη της πανας,δοκιμασε να βαλεις εκει που την αλλαζεις ενα παιχνιδακι με μουσικη. Εγω της εχω απο αυτα που τραβας το κορδονακι κ παιζουν μουσικη, και γυρναει και το κοιταει κι ετσι δεν παραπονιεται! Very Happy

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε με αφησε φυσικα να κοιμηθω..απαιτησεις που χω κι εγω απο παιδι ενος μηνα!!!σαν σημερα..αχ, το κοριτσι μου..οσο κι αν παιδευομαι, το αγαπω, το αγαπω, το αγαπωωωωωω!!!

απο πορδουλες αλλο τιποτα τα καμαρια μας ε???μεγαλωνουν τα εντερακια τους δεν λενε??? Razz

Τενια μου ετσι μου ειπαν κ στο μαιευτηριο..οτι θα γινει ψηλη η κοκκονιτσα μου..μακαρι!!!να παρει απο τον μπαμπα της!!!!γιατι εγω 1,60 κ αυτο με το ζορι.. Rolling Eyes

κι εμας μας αρεσει το δωματιο μας..κοιταζει μαγεμενο το κοριτσι μου τα πολλα χρωματα..μακαρι να της αρεσει!!!!οσο για το παιχνιδακι, καλη ιδεα..ελα μου ομως που η αλλαξιερα της ειναι στο δωματιο της..το βραδυ την αλλαζω σε σελτεδακι πανω στο κρεβατι μας..αρα..κατι θα βρω!!!ισως το παρει αποφαση κι αυτη απο μερα σε μερα οτι δεν γινεται να μενει βρομιερουλα!!!!

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γιατι δεν δοκιμαζεις να την αλλαζεις παντα στο ιδιο μερος,στο δωματιο της?? Να το συνηθισει σιγα σιγα !! Να το παρει αποφαση!! Χα χα! Λουκακι μου τα κοριτσια μας εχουν ακριβως ενα μηνα διαφορα!! Εμεις σημερα γινομαστε 2 μηνων!

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορτσούδια!! Τι κάνουμε σήμερα;
Δεν έχω κουράγιο να διαβάσω τα προηγούμενα! Ελπίζω να είναι όλα ήρεμα και ωραία!
Η Χαρά είναι ακόμα έγκυος; Razz Razz
Εγώ είμαι έτοιμη για ύπνο..
Κάμποσες βόλτες πάλι σήμερα..
Η ζουζούνα κοιμάται εδώ και μίαμιση ώρα περίπου άρα είναι ευκαιρί αν οριζοντιωθώ κι εγώ!
Λουκία, όντως, τα πατουσάκια σας είναι τεράστια!!!
Τα αέριά τους νομίζω έιναι καθαρά θέμα του τι τρώμε! Όταν έχω εγώ τρελαίνεται κι αυτή η καημενούλα! Το σημαντικό για μένα είναι ότι δεν πονάει..
Καμιά φορά μες στον ύπνο της μόνο, γκρινιάζει και μέχρι να πεταχτώ ακούω τον ήχο και ξανακοιμάται στο δευτερόλεπτο! jocolor Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 10 536304

Καλή βδομάδα να χουμε και τα λέμε από αύριο!

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια!

Καλέ Λουκία πότε πέρασε ένας μήνας που γέννησες???Σα χθες μου φαίνεται...

Δώρα μπράβο για το κιλό!!!!Σιγά σιγά θα τα καταφέρεις δε σε φοβάμαι εσένα!Εγώ πάλι που τα έχασα μου έχει ανοίξει η όρεξη τώρα και τρώω ότι να'ναι.Πρέπει να τσίμπησα το κιλάκι που έχασες!

Εμείς πολύ κλάμα ρε κορίτσια σήμερα.Πόνεσε το κεφάλι μου!Από το μεσημέρι δεν ξέρω τι τον έπιασε.Τώρα ησύχασε.Ουφ!
Κατά τα άλλα έχει μειώσει το ξένο που τρώει.Τώρα τι σημαίνει αυτό θα δείξει.Μακάρι να τρώει πιο πολύ από μένα!Παρεμπιπτόντως το τσαγάκι νομίζω κάτι κάνει.Σαν να έχω περισσότερο γάλα.Δεν έχει και πολλές μέρες που το πίνω ίσως απλά να αυθυποβάλλομαι πάντως νομίζω με βοηθάει!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σημερα εκλαιγε ολη μερα η καρδια μ,εκανε λιγα κακακια σαν τα δικα μας κλαιγοντας,την καναμε κλισμα κ ηρεμησε....της δωσαμε κ λιγο τσαγακι ελπιζω να ηρεμησει...σαραντισε κιολας σημερα το μπισκοτακι μου!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σιδερενιες σοφη μου!!!!!!
μονο φρυδι εβγαλα τελικα!!!πολυ πραμα!!!!!!αφηστε που πηγα εξω και γυρισα με πονοκεφαλο!!!!!θραυση εκανα η παχουλοκομψη!!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια!!!γκρινιαρα κ χτες η μικρουλα μου..και αυπνη.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 10 534787 το βραδυ του δωσε κ καταλαβε ομως..4ωρακια κοιμοταν κ ξυπνουσαμε για μαμ!!2 φορες μεσα στην νυχτα!μια χαρα!!!βεβαια -οπως κι εσυ Ζωη μου!- πεσαμε με τον μπαμπα της απο τις 21:30 για υπνο.. Shocked αφου 12 που ξυπνησε νομιζα οτι κοιμομουν 2 μερες Razz Razz Razz

Τενια μου καλη η σκεψη σου..αλλα 4 τα ξημερωματα ποιος σηκωνεται να την παει στο δωματιο της για αλλαγμα.. Rolling Eyes ασε που την νυχτα εχουμε το πανελ για θερμανση μεσα στο δωματιο μας..που να την τρεχω μεσα στο κρυο Crying or Very sad θελω να ελπιζω οτι θα το αποδεχτει σιγα σιγα..πρωτη φορα ρε κοριτσια βλεπω τοσο αντιδραστικο παιδι στο αλλαγμα..δεν ξερω αλλο..να ναι επειδη δεν κρατιεται για φαι????????
οντως ενα μηνα ακριβως εχουμε διαφορα Τενια μου!!!!αχου τα κοριτσια μας.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 10 35468

Νανσυ μου πραγματι..παρα την ταλαιπωρια των ημερων ουτε εγω καταλαβα ποτε περασε αυτος ο πρωτος μηνας ζωης μας.. Laughing Laughing ελπιζω το μωρακι σου να ειναι ηρεμο σημερα..οσο για το τσαγακι..θεμα ψυχολογιας πιστευω ειναι!!!ετσι γινεται κ με εμενα.. Rolling Eyes μακαρι παντως να βοηθαει..

Ζωη μου τεραστια πραγματι..σαν να ανηκουν σε αλλο σωμα ενα πραγμα..να ανησυχω λετε???δεν θελω να μου κανει καμια ποδαρα 42 νουμερο..που θα βρισκουμε γοβες?????? Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 10 606100 Razz Razz ησυχη παντως η μικρη σου ε???να και ενα μωρακι χωρις πονακια κ γκρινιτσα!

Σοφακι σιδερενιες και παλι!!!κοντευουμε κι εμεις!!!αντεεεεεεεεεεεε, θελω βολτα..φτιαχνει κ ο καιρος!!!!!!! sunny κλισματακι το Νεφελακι???κριμα το μαναρι μου..

Φιλιτσα μου μποτε κ εσυ????αντε, να αλληλοεπηρεαζομαστε εδω μεσα να σουλουπωνομαστε σιγα σιγα!!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:καλημερα κοριτσακια!!!γκρινιαρα κ χτες η μικρουλα μου..και αυπνη.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 10 534787 το βραδυ του δωσε κ καταλαβε ομως..4ωρακια κοιμοταν κ ξυπνουσαμε για μαμ!!2 φορες μεσα στην νυχτα!μια χαρα!!!βεβαια -οπως κι εσυ Ζωη μου!- πεσαμε με τον μπαμπα της απο τις 21:30 για υπνο.. Shocked αφου 12 που ξυπνησε νομιζα οτι κοιμομουν 2 μερες Razz Razz Razz

Τενια μου καλη η σκεψη σου..αλλα 4 τα ξημερωματα ποιος σηκωνεται να την παει στο δωματιο της για αλλαγμα.. Rolling Eyes ασε που την νυχτα εχουμε το πανελ για θερμανση μεσα στο δωματιο μας..που να την τρεχω μεσα στο κρυο Crying or Very sad θελω να ελπιζω οτι θα το αποδεχτει σιγα σιγα..πρωτη φορα ρε κοριτσια βλεπω τοσο αντιδραστικο παιδι στο αλλαγμα..δεν ξερω αλλο..να ναι επειδη δεν κρατιεται για φαι????????
οντως ενα μηνα ακριβως εχουμε διαφορα Τενια μου!!!!αχου τα κοριτσια μας.. Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 10 35468

Νανσυ μου πραγματι..παρα την ταλαιπωρια των ημερων ουτε εγω καταλαβα ποτε περασε αυτος ο πρωτος μηνας ζωης μας.. Laughing Laughing ελπιζω το μωρακι σου να ειναι ηρεμο σημερα..οσο για το τσαγακι..θεμα ψυχολογιας πιστευω ειναι!!!ετσι γινεται κ με εμενα.. Rolling Eyes μακαρι παντως να βοηθαει..

Ζωη μου τεραστια πραγματι..σαν να ανηκουν σε αλλο σωμα ενα πραγμα..να ανησυχω λετε???δεν θελω να μου κανει καμια ποδαρα 42 νουμερο..που θα βρισκουμε γοβες?????? Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 10 606100 Razz Razz ησυχη παντως η μικρη σου ε???να και ενα μωρακι χωρις πονακια κ γκρινιτσα!

Σοφακι σιδερενιες και παλι!!!κοντευουμε κι εμεις!!!αντεεεεεεεεεεεε, θελω βολτα..φτιαχνει κ ο καιρος!!!!!!! sunny κλισματακι το Νεφελακι???κριμα το μαναρι μου..

Φιλιτσα μου μποτε κ εσυ????αντε, να αλληλοεπηρεαζομαστε εδω μεσα να σουλουπωνομαστε σιγα σιγα!!!

καλημερα!!!!!
αι μαρη ασε το κοριτσι θα γινει ψηλο και ωραιο σαν τη μαμα της!!!!!!!!εγω για να σουλουπωθω θελω διαιτα.καντε κατι να μπουμε σε σειρα οσες το εχουμε αναγκη.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι, μονο που απο εμενα μονο το πιπι μου πηρε..φιλικη συμετοχη κατα τα αλλα..στον υπνο με επιασε ο μπαμπας της!!!μακαρι να βγει ψηλη παντως..γιατι αν διανοηθω οτι θα βγει 1,5 μετρο με 45 νουερο παπουτσι.. affraid Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 10 911307 χαχα!!!!

Φιλιτσα μου υπομονη..τωρα θα σφιξουν οιζεστες και θα τρωμε καρπουζακι μονο!!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!πολυ ωραια μερα εχουμε σημερα!εσεις?
χθες ηταν πολυ καλο το μικρο μου κ αυτο γιατι παλι βγηκαμε εξω.τρελος αερας βεβαια αλλα ηθελα θαλασσινα με τις φιλες μου.ωραια ηταν αλλα εφυγαν... Sad
σημερα θα παμε παιδιατρο παλι γιατι τα κακα μας ειναι ακομα πρασινα με βλεννες κ βαρος βαλαμε πολυ λιγο.

Φιλιτσα πολυ μου αρεσε αυτο το παχουλοκομψη!θα το υιοθετησω!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λουκια μου κ εμενα ειχε για αρκετο καιρο θεμα με την αλλαγη πανας!τρελο κλαμα!σκεψου οτι στα μισα την σηκωνα για να μη σκασει!το ξεπερασε μονη της...οσο για τις πατουσες σας οαου!ας ελπισουμε μετα να μη μεγαλωσουν πολυ.αντε μεχρι 40..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Καλημερα!!!πολυ ωραια μερα εχουμε σημερα!εσεις?
χθες ηταν πολυ καλο το μικρο μου κ αυτο γιατι παλι βγηκαμε εξω.τρελος αερας βεβαια αλλα ηθελα θαλασσινα με τις φιλες μου.ωραια ηταν αλλα εφυγαν... Sad
σημερα θα παμε παιδιατρο παλι γιατι τα κακα μας ειναι ακομα πρασινα με βλεννες κ βαρος βαλαμε πολυ λιγο.

Φιλιτσα πολυ μου αρεσε αυτο το παχουλοκομψη!θα το υιοθετησω!

κι εδω τελεια ειναι!!!ευκαιρια για κανα δυο πλυντηρια!!!!!!
ολα τα ωραια κρατανε λιγο τελικα ε???μπραβο παντως το κοριτσι σου!τσαρκες θελει!!!!
χτες ειχαμε κι εμεις πρασινα κακακια, να πατε να δουμε τι θα σας πει..οσο για το βαρος, ελπιζω να μην ειναι τιποτα..

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατω τα χερια σου απο το ονομα μου Δωρα δικο μου ειναι!!!!!!
Λουκια μου μονο καρπουζι?.....μπα δεν γινετε,,

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
doritaki έγραψε:Λουκια μου κ εμενα ειχε για αρκετο καιρο θεμα με την αλλαγη πανας!τρελο κλαμα!σκεψου οτι στα μισα την σηκωνα για να μη σκασει!το ξεπερασε μονη της...οσο για τις πατουσες σας οαου!ας ελπισουμε μετα να μη μεγαλωσουν πολυ.αντε μεχρι 40..

αληθεια?????πολυ χαιρομαι!!!ξερω δεν ακουστηκε κ πολυ καλα αυτο.. Razz οχι που ειχατε θεμα με την πανα αλλα που δεν ειμαστε μονο εμεις..ανακουφιστηκα καπως..κι εμενα ετσι κανει, κλαιει κ οδυρεται, γινεται κοκκινη σαν παντζαρι κ φοβαμαι κι εγω οτι θα μου σκασει..ελπιζω να μην της παρει καιρο.. Crying or Very sad
αχ, θεμα αυτες οι πατουσες μας.. Rolling Eyes και το 40 πολυ μου φαινεται εμενα..36-37 φοραω εγω.. Shocked

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσαρες τι μου κανετε?? Πως ειναι τα μπεμπακια σας?? Εμεις εδω ησυχια..ηταν καλο κοριτσι το βραδυ, κοιμηθηκε δυο τετραωρακια και ξεκουραστηκε κι η μανουλα.. Λιγη γκρινια εχουμε λογω αεριων τα οποια ψαχνω να βρω που οφειλονται! Ή σε κατι φραουλες που εφαγα ή στην απεριοριστη καταναλωση γλυκων! Μαλλον και στα δυο! Οπως και να εχει,σημερα ξεκινησα διαιτα-διατροφη.. Οποια θελει να μου κανει παρεουλα,ειναι ευπροσδεκτη..Κι θα ξεκινησω γυμναστικη μεσα στην βδομαδα.. Ειμαι αναμεσα σε zumba, aerobic και pilates.. Tι θα με βοηθησει περισσοτερο λετε??

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Teniaa έγραψε:Κοριτσαρες τι μου κανετε?? Πως ειναι τα μπεμπακια σας?? Εμεις εδω ησυχια..ηταν καλο κοριτσι το βραδυ, κοιμηθηκε δυο τετραωρακια και ξεκουραστηκε κι η μανουλα.. Λιγη γκρινια εχουμε λογω αεριων τα οποια ψαχνω να βρω που οφειλονται! Ή σε κατι φραουλες που εφαγα ή στην απεριοριστη καταναλωση γλυκων! Μαλλον και στα δυο! Οπως και να εχει,σημερα ξεκινησα διαιτα-διατροφη.. Οποια θελει να μου κανει παρεουλα,ειναι ευπροσδεκτη..Κι θα ξεκινησω γυμναστικη μεσα στην βδομαδα.. Ειμαι αναμεσα σε zumba, aerobic και pilates.. Tι θα με βοηθησει περισσοτερο λετε??
εγω!εγω!η παχουλοκομψη!!!!!τι κανουμε ακουω!αερομπικ ειναι ωραιο αλλα εγω δεν εχω χρονο για γυμναστικη....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις