Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 37]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ομορφιες!!!!!!!!! flower πραγματι ωραια μερα σημερινη!!!ριχτε ολες σας απο μια βολτιτσα και για μενα!!!! Razz

η μικρη μου θα με τρελανει..ποιο κοριτσακι ειπε για 5 γευματα την μερα???Νεκτυ μου εσυ???εμεις ειμαστε ηδη στα 4 απο τις 12 χτες την νυχτα.. Shocked μεγαλωνει το καμαρι μου!!!

τα τελευταια βραδινα σας ποστ τα διαβασα μολις..αλλα απο χτες-προφανως Νατασα μου μας επηρεασες αρκετα.. Wink -ειπα θα ξυπνησω και θα σχοληθω με τον εαυτο μου..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

εχω ηδη κανει τα νυχια μου(!)-καλα να τα βαψω δεν παιζει με τοση λαντζα καθημερινα, ποιος ξεβαφει καθε 3 και λιγο-και περιμενω πως κ πως τον μπαμπα μας να ξυπνησει-καθοτι βραδινος χτες..-να μπω να μουλιασω στην μπανιερα!!!!το πηρα αποφαση, αρκετα παραμελησα τον εαυτο μου..ουτε καλογρια πια.. Shocked Razz

και ναι!!!θα βαλω και φορμουλα σημερα-τοσο προχω!!!!

πινω το χαμομηλακι μου κ χαζευω τηλεοραση..μεχρι να ξαναζητησει φαγακι το καρχαρινι μου!!!
εν τω μεταξυ-διαπιστωση!-περισσοτερο με χελωνακι μοιαζει το παιδακι μου τωρα που το καλοσκεφτομαι..!!!ετσι δειλα δειλα που σηκωνει το κεφαλακι του..σαν χελωνιτσα που το βγαζει απο το καβουκι της Razz Razz Razz

Δωρα μου δεν θελω χαζα..μια χαρα κουκλες ειμαστε..!!!παραμελημενες αλλα ΚΟΥΚΛΕΣ!!!αυτο ειναι κ το νεο μοτο μας!!!!!!!!!!!!!!!! Wink

α!!!κοριτσακια αυτο με τους αντρουληδες μου που λετε..νομιζω δεν υπαρχει καλυτερο καμπανακι..βουρ στο μποτε λοιπον Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 9 654316 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 9 654316

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοπελιτσες μου τι κάνετε?? πως μου είστε?? καλλωπιζεστε? Κ πολυ καλα κάνετε!

Εμείς σήμερα κάναμε την πρώτη μας καρότσαδα! Πολύ μου άρεσε κορίτσια! Κ η ζουζουνα μου στα 10 μέτρα κοιμήθηκε!! Είχε ωραίο καιρό, είδε ο ήλιος το μούτρακι της! ήρθαμε επίσκεψη στην γιαγιά την Ευδοξία, την μαμα μου, γιορτάζει σήμερα, άρα γιορτάζει κ η μπεμπα! Smile Smile

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πολλή ησυχία σήμερα!!!
Πήγαμε κι εμείς στο πάρκο. Κοιμήθηκε στα 25' εμένα, αλλά κουράστηκα γιατί προσπαθούσα να την κρύψω και τον ήλιο ταυτόχρονα γιατί την βαρούσε και έκλεινε τα ματάκια! Smile

Εκανα και μπανάκι και τώρα με περιμένουν 3 πλυντήρια για σίδερο, αλλά μπορούν να περιμένουν.. έχω να βοηθήσω και τον αντρούλη με κάτι δουλίτσες του (αν θέλει ας γυρίσει να κοιτάξει άλλη!χαχαχα! δε φτάνει τονβοηθάω κιόλας!)

Ξύπνησε πάλιιιι
ααααααα

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμεις πλεον παμε καθημερινα βολιτσα αλλα ομολογω στο σλινγκ βολευετε καλυτερα!!τωρα δεν μπορει να κανει κακα της,σφιγγεται κ κλαιει κ απ το κλαμα εβγαλε ολο το γαλα που ηπιε... Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 9 534787 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 9 534787 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 9 534787

φρυδακια θα βγαλω κ γω σημερα...εχουμε να παμε κ γ σαραντισμο αυριο!!!!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΕΝΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΗ ΚΟΡΗ ΣΟΥ!!!ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΡ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ,ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

ΣΟΦΙΑ Μ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ,ΕΤΡΩΓΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ.ΤΗΣ ΣΤΑΝΑΤΗΣΑ Κ ΔΕ ΞΑΝΑΖΟΡΙΣΤΗΚΕ.ΕΣΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ Κ ΞΕΝΟ?ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
της δινω ξενο...η δυσκοιλιοτητα ειναι απ την αλλαγη του γαλατος...αυριο θα χει στρωσει...απλα σημερα ποναει

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΜΩΡΕ Η ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ.ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗ ΔΙΚΙΆ Μ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ.ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΤΕ?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κανουμε αναγωγες κ εκεινο που διναμε δεν την χορταινε καθολου....

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΗ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ?ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι μεικτα κανουμε..προσπαθω βεβαια να την θηλαζω ολη μερα αλλα φαινεται δεν της αρκει...παντωε γαλα μας βγαζει μονο με το ξενο κ οχι με το δικο μου... Mad Mad

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΥΓΝΏΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΝΩ Κ ΒΓΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Κ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Ε ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΤΙ ΝΕΦΕΛΑΚΙ Κ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟ ΠΕΤΑΕΙ Very Happy Very Happy

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΟΦΙ ΜΟΥ ΟΣΟ ΠΙΝΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ.ΕΙΧΕ ΜΥΞΟΥΛΕΣ Κ ΒΗΧΑ!
ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΤΗ ΘΗΛΑΖΕΙ??

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι θηλαζουν!!σορρυ κ εγω που απανταω μονολεκτικα αλλα ειμαστε αγκαλιτσα γτ η καημενη σφαδαζει απ το σφιξιμο.....αυτο τ ξενο που της δινω καθολου δεν τ χωνεψα...ποσο μαλλον οταν της δημιουργει προβλημα.....

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ.Μ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Κ ΕΜΕΝΑ Κ ΔΕ Μ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΝΑ ΦΑΩ Κ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΕΤΣΙ ΔΕ ΞΑΝΑΕΦΑΓΑ Κ ΔΕ ΞΑΝΑΖΟΡΙΣΤΗΚ.ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ Κ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!
ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ?ΕΓΩ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΉ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑ ΣΥΝΕΧΕΊΑ ΕΞΩ ΜΜΟΥ ΚΡΥΩΣΕ ΑΛΛΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΊ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οι ανθρωποι δεν αρρωσταινουν μωρε απ το κρυο αλλα απο τα μικροβια..εμενα ολοι στ σπιτι κυκλοφορουν εξω κ ποιος ξερει με τ ερχονται σε επαφη...πο την αλλη ο καθαρος αερας μονο καλο τους κανει...κ στμφωνει κ η γιατρος!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΘΗΛΑΖΑ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ Κ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΕΥΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ.ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΝΕΦΕΛΙΤΣΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τενια??να τις χαιρεσαι!!!!!! φρυδια και γενικως τριχες?τις εχω πολλες!!!αυριο και εγω βολτιτσα αλλα περπατητη!!!!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κουκλες!! Τενια μου να τις χαιρεσαι!! Πηγαμε βολτα στο χωριο του Γιαννη σημερα και απο το πρωι γυρισαμε πριν καμμια ωρα!! Το παιδακι μου ουτε κιχ δεν εκανε! Ξετρελαθηκαν ολοι!! Καναμε και βολτα με το καροτσι! Ειχε τελεια μερα!! Μετα ομως που ηρθαμε σπιτι του βγηκε ολη η υπερενταση τησ μερας και γκρινιαζε, απο τη μια πεινουσε και απο την αλλα νυσταζε..ουτε αυτο ηξερε τι ηθελε! Μονο στον απορροφητηρα ηρεμησε και κοιμηθηκε..ουτε μπανακι δεν εκανε ....
Στο θεμα με το μποτε!! Χαιρομαι αν σας εκανα να το ξανασκεφτειτε!! Χωρις υπερβολες μπορουμε να ειμαστε περιποιημενες και ομορφουλες!! Κρεμες ουτε και γω βαζω, ουτε μερας ,ουτε νυχτας, καμμια φορα αν ξεραθει το προσωπο μου βαζω καμμια ενυδατικη!! Βαζω κρεμα σωματος!!
Δωρακι θα σε μαλωσω!!! Και γω αισθανομαι ασχημα που δεν εχω χασει ολα τα κιλα ακομα, αλλα οσο περιποιουμε τοσο περισσοτερο προσεχω την διατροφη μου και εχει αρχισει να γινετε κατι... σημερα εβαλα παντελονι (ελαστικο βεβαια) μετα απο μηνες, ολοκολαν με φορεμα φορουσα!!!
δεν θυμαμαι κατι αλλο.... παω για ντουζακι και μετα νανι!! Φιλακια πολλα!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ το σημαντικοτερο ξεχασα! Σοφακι μου και μενα ειχε δυσκοιλιοτητα το μωρακι μου και αλλαξαμε γαλατακι και τωρα ειναι μια χαρουλα! Κριμα ειναι να ζοριζεται το κοριτσακι σου, αν δεν βελτιωθει σε κανα δυο μερες πες το στον γιατρο να σου δωσει αλλο γαλα!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sofki έγραψε:οι ανθρωποι δεν αρρωσταινουν μωρε απ το κρυο αλλα απο τα μικροβια..εμενα ολοι στ σπιτι κυκλοφορουν εξω κ ποιος ξερει με τ ερχονται σε επαφη...πο την αλλη ο καθαρος αερας μονο καλο τους κανει...κ στμφωνει κ η γιατρος!!

Συμφωνω απολυτα! απο το κρυο δεν παθαινεις τιποτα!! Μονο τα μικροβια και τους υιους φοβομαστε!! Γι αυτο να αεριζετε πολυ καλα ολα τα δωματια του σπιτιου!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον ξεκινησαμε με τ ναν και επειδη καναμε αναγωγες μας εδωσε το s26...μετα τν αλλαγη μας εκανε μια μερα δυσκοιλιοτητα.εγω τ ειπα στην γιατρο κ μ ειπε να ξαναδωσω τ ναν αλλα μεχρι να τ ξαναδωσω ειχε στρωσει τ εντερο τησ.το ναν ομως δν τν χορταινει καθολου κ ολο κλαιει.τωρα τς ξαναδινω το s26 κ ειναι πανω στην μερα της αλλαγης...αυριο θα ειναι μια χαρα!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα όμορφες!!! Χρόνια πολλά!!!
Χάλια ο καιρός μας σήμερα, φυσάει πολύ, έχει σύννεφα και κρύο. Ευτυχώς πήγαμε χθες βόλτα, σήμερα είναι μόνο για μέσα.. Ήθελα να τον πάω λίγο στην εκκλησία αλλά μάλλον άλλη μέρα θα πάμε..
Το βράδυ κοιμήθηκε πάρα πολύ το μωρό μου, 6,5 ώρες χωρίς μα φάει.... Η παιδίατρος μου είπε να τον ξυπνάω, να μη μένει νηστικό τόσες ώρες, αλλά εγώ κοιμόμουνΑ σα βόδι.. και ξύπνησε μόνος του στις 4.30.. Ωραία μάνα!!!!!!
Αυτά τα νέα μας!!! Τώρα θα κάνω δουλιτσες γιατί αν ξυπνήσει.... Δεν κάνουμε δουλιτσες...
Να σας ρώτησω αν καμιάς το μωράκΙ έχει στραβό κεφαλάκι; Εμάς είναι λίγο κάπως αλλά μου λένε ότι είναι επειδή είναι ξαπλωμένο συνέχεια και ότι θα φτιάξει μόνο του!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια.κ εμεις στη γύρα χθες!κ το ίδιο θα κάνουμε κ σήμερα.είναι πολύ καλή η μικρή μου όταν είμαστε έξω.μου κοιμήθηκε κ από τις 8 χθες.ξύπνησε όμως 1,5,7,9 την είχα στο κρεβάτι μου για να μη σηκώνομαι συνέχεια.

Αναγωγές εμένα δε μου κάνει πλέον.πονακια με αέρια ομως έχουμε.υπομονή Σοφακι μου.

Τενια πολύχρονες γιαγιά κ εγγονή!

Άρχισα να με προσέχω λίγο αυτές τις μέρες που βγαίνω έξω.αν αγοράσω κ κανένα ρούχο να φοράω θα είναι καλύτερα.

Να χαιρόμαστε κ το Λιτσακι!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΛΙτσακι μου Χρονια σου πολλα κοριτσακι μου!!! Να εισαι παντα ευτυχισμενη και να χαιρεσαι το μπουμπουκακι σου!!!
Καλημερα Δωρακι!Μπραβο σου γι τηνπροσπαθεια!! Και γω στην προσπαθεια ειμαι και μαλιστα ζυγιστηκα σημερα και εχασα αλλο ενα κιλακι!!! 9 μενουν ακομα...τουλαχιστον ειναι μονοψηφιο το νουμερο Laughing Laughing Laughing ... Δεν πτοουμε ομως και δεν θα αγορασω και ρουχα γιατι θα επαναπαυτω, πρεπει να αδυνατισω γιατι δεν μ αρεσω καθολου αφρατουλα...

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑ.ΕΜΑΣ ΕΔΩ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΔΕ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ...ΟΣΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΙΤΣΑΚΙ,ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ.ΑΧ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ Η ΛΙΤΣΑ,ΠΕΣ ΤΗΣ ΕΣΥ ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ!

ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ,ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Κ ΚΣΘΕΤΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ,ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ Μ Κ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Κ ΕΤΣΙ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΛΕΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΠΡΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ,ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΣΧΩΡΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ.ΔΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΥΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ ΣΟΥ?ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗ ΜΑΘΕΙ Κ ΣΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥ.
ΠΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΑΕΡΙΑ ΕΧΕΙ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΩΡΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις