Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
595 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 595 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 37]

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Φάγαμε, αλλαχτήκαμε , πήγαμε την καροτσάδα μας και να μα στε!!
Εμένα δε με πονάνε τόσο τα χέρια από το βάρος αλλά η μέση μου με πεθαίνει.
Όσο για την περιποίηση, ακόμα και τώρα μερικές φορές ξεχνάω να βάλω φόρμα και είμαι με τις πυτζάμες...
Λουκία εμέμα από το μπουκάλι τρώει ξένο. Απλώς πριν του δώσω το ξένο τον βάζω στο στήθος για να φάει, οπότε αν το κόψει κι αυτό θα στεναχωρεθώ πολύ. Πήρα και το τσάι θηλασμού τώρα μπας και το αυξήσω να δούμε τι θα γίνει. Μέχρι να τα καταφέρω θα αρχίσουμε και τις κρέμες μου φαίνεται.Η παιδίατρος τουλάχιστον με παρηγόρησε λίγο λέγοντάς μου ότι τόσο μεγάλα παιδιά σπάνια καταφέρνουν να θηλάσουν αποκλειστικά.Ουφ, το ήθελα πολύ αλλά δεν πειράζει.Μετανιώνω λίγο για την αρχή (που τελικά έκανε τη ζημιά) αλλά πονούσα πολύ...
Α, να σε ρωτήσω.Το θήλαστρο αυτό σκεφτόμουν να πάρω αλλά όλο μου φαινόταν ακριβό.(ενώ τώρα που δίνουμε γύρω στα 100 το μήνα για σκονογάλατα είναι καλύτερα!)Είναι καλό τελικά?Πόση ώρα αντλείς και κάθε πότε?Έχει κι αυτό μεγέθη χοάνης?Γιατί αν το παραγγείλω ηλεκτρονικά δε θα βγάλω άκρη...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατασα μου που με εψαχνες-να μαι, αλωνιζω στο φορουμ παλι Razz, ειχαμε κι εμεις ησυχη βραδια βλεπεις.. Wink -εσυ εισαι αλλουουουουου!!!μπραβο σου κοριτσακι μου..πανω απο ολα ειμαστε γυναικες, μην ξεχνιομαστε..ελπιζω συντομα να βρω ορεξη να κανω κι εγω κανα μποτε..
το πρασινο σαπουνι κανει δουλεια δηλαδη???χρησιμο..λερωνουμε συχνα τα σελτεδακια μας εμεις.. Rolling Eyes αχ αυτο το χ@σιμο.. Razz

χ@σιμο φουλ και για σας Νεκτυ μου ε???(Νανσυ μου εσεις παλι μια χαρα!!!)ξηγηθηκατε βολτιτσα ε???θα συμφωνησω στο θεμα της βοηθειας απο τους αντρουληδες μας..εγω στηριζομαι πολυ σε αυτον..και οσον αφορα το προγραμμα..αντε Παναγια μου!!!να φτιαξουμε κι εμεις να ξεκουραστουμε σιγα σιγα!!!

τι αλλο???τωρα φαγαμε κ συνεχιζω..

α!!!Το ζητημα «δουλειες» ανοιξε παλι νέο μετωπο συζητησεων ε????
Το συζηταω κι εγω με τις φιλεναδες μου ποσο λαθος επιλογη ηταν τελικα τα σκουρα επιπλα..τρομαρα μας!!!βεβαια να πω κ τον αντιλογο..στην κρεβατοκαμαρα που φτιαξαμε σε λευκη λακα με καρυδια το προβλημα είναι μεν λιγοτερο εμφανες αλλα αν πρεπει να τα βαλω με καποιον αυτή είναι καταραμενη η σκονη..τι μας φταινε τα επιπλα..αυτη η τρισκαταρατη είναι η αιτια..τωρα την διωχνεις, μετα από λιγο..τσουπ , να σου παλι αυτή η ανεπιθυμητη..καλα υα λες Δωρα μου!!!
υπομονη κ εκει λοιπον!!!σας αφηνω, κουραστηκα να γραφω.. Rolling Eyes

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Ξεσκονισματα ακουω...Βαψιματα ακουω...ουτε κααααααααααααααν εγω γενικα που ειμαι τσαπατσουλα και ακαματρα και δεν τα εκανα πριν τωρα θα τα κανω? Razz Razz

Εμεις παλι βολτουλα ηρθαμε...μολις βγαινουμε απ το σπιτι ριχνει βλεφαρα και ξερεεεεενεται....μολις γυρισουμε σπιτι γκρινιαζει και ειναι ματιαγμενη.....

Αχ ποναει η μεσουλα της μανας..και ο αυχενας και η κοιλια και ολα....δυσκολο πραγμα τελικα η μητροτητα σαραβαλα καταντησαμε Razz Razz

σαραβαλα δεν λες τιποτα..και που σαι ακομα.. Rolling Eyes
βαλτου κανα ματακι του παιδιου Wink βολτα κ εσεις ε???αααααααααααχ!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nancy T. έγραψε:Φάγαμε, αλλαχτήκαμε , πήγαμε την καροτσάδα μας και να μα στε!!
Εμένα δε με πονάνε τόσο τα χέρια από το βάρος αλλά η μέση μου με πεθαίνει.
Όσο για την περιποίηση, ακόμα και τώρα μερικές φορές ξεχνάω να βάλω φόρμα και είμαι με τις πυτζάμες...
Λουκία εμέμα από το μπουκάλι τρώει ξένο. Απλώς πριν του δώσω το ξένο τον βάζω στο στήθος για να φάει, οπότε αν το κόψει κι αυτό θα στεναχωρεθώ πολύ. Πήρα και το τσάι θηλασμού τώρα μπας και το αυξήσω να δούμε τι θα γίνει. Μέχρι να τα καταφέρω θα αρχίσουμε και τις κρέμες μου φαίνεται.Η παιδίατρος τουλάχιστον με παρηγόρησε λίγο λέγοντάς μου ότι τόσο μεγάλα παιδιά σπάνια καταφέρνουν να θηλάσουν αποκλειστικά.Ουφ, το ήθελα πολύ αλλά δεν πειράζει.Μετανιώνω λίγο για την αρχή (που τελικά έκανε τη ζημιά) αλλά πονούσα πολύ...
Α, να σε ρωτήσω.Το θήλαστρο αυτό σκεφτόμουν να πάρω αλλά όλο μου φαινόταν ακριβό.(ενώ τώρα που δίνουμε γύρω στα 100 το μήνα για σκονογάλατα είναι καλύτερα!)Είναι καλό τελικά?Πόση ώρα αντλείς και κάθε πότε?Έχει κι αυτό μεγέθη χοάνης?Γιατί αν το παραγγείλω ηλεκτρονικά δε θα βγάλω άκρη...

σορρυ που αργησα..βοηθουσα λιγο τον μπαμπα μας που χει αναλαβει την μπουμπου!!!
μην στεναχωριεσαι κοριτσακι, οσο παει..κανε εσυ την προσπαθεια σου..λιγο πολυ ολες ειχαμε θεμα με τον θηλασμο..και με τις θηλες μας..και με την παραγωγη..και με ολα..δυστυχως..
ξενοεγω δεν δινω, βολευομαστε ακομα..αλλα νιωθω οτι η παραγωγη πεφτει.. Crying or Very sad τεσπα, θα δειξει..οσο παει..
κοιτα, επειδη το χω ψαξει αρκετα..αν πεις οτι θα βγαζεις το μητρικο αποκλειστικα με το θηλαστρο καλο ειναι λενε να αντλεις ανα 3ωρο..και οπωσδηποτε μια νυχτερινη αντληση 12-6 το πρωι..εγω με 10 λεπτα απο καθε στηθος καθε φορα βγαζω 120-150μλ..ενα γευμα δηλαδη..για το μεγεθος της χοανης θα σου πω ψεματα..δεν ξερω..αν ρωτουσες σε ενα φαρμακειο???δεν θα ξερουν??ειναι πολυ καλο παντως..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
10 λεπτα στο ενα και 10 στο αλλο εννοουσα..καθε φορα και απο τα 2.δεν ξερω αν το εξηγησα καλα πριν..και καλο ειναι να τον βαζεις κ στο στηθος εστω και μια φορα την μερα..φιλεναδα μου εχει φτασει σχεδον στον 4ο με αυτη την μεθοδο..αλλα το χρησιμοποιουσε σχεδον απο την αρχη..δεν ξερω τι παιζει με εσενα που εχεις εδραιωσει λιγο πολυ γαλουχια.. Rolling Eyes

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευχαριστώ Λουκία μου!Θα το ψάξω!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!
Σοφακι όχι και σαραβαλο...:-/ εμένα πονάει η πλάτη μου..,. Από βάψιμο, μόνο τα μάτια μου βάζω, μάσκαρα και eye liner, και λίγο ρουζακι!! Ευτυχώς έχω καθαρή επιδερμίδα και δε χρειάζονται πουδρες και make up, οπότε και να μη ξεβαφτω δεν τρέχει τίποτα!! Το μαλλι όμως πιστολάκι το κάνω ανελλιπώς!!! Ειμαι που ειμαι όλη μέρα μέσα αν δεν περιποιηθω κιόλας θα χαζέψω!!
Νανσουλα μου, και μένα με ενδιαφέρει το τσάι και τα αποτέλεσματα του , πες μου αν δεις διαφορά ΒΑ το πάρω και γω!! Από ότι κατάλαβα, το ίδιο πρόβλημα έχουμε με το θηλασμό!!
Λουκία η μπεμπουλα σου θα μιλήσει 6 μηνών!!! Αν μιλάς όπως γράφειΣ θα την κάνειΣ διάνοια!!! Ζηλεύω... Και γω θέλω να του μιλάω συνέχεια, αλλά δεν ξέρω τι να πω!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νανσυ μου μακαρι να βοηθησα..απο οσα κατεχω κι εγω.. Rolling Eyes μην σκας παντως..αλλες δεν θηλασαν καθολου και τα βαλαν απευθειας στο ξενο..εξαλλου ειπαμε..ειναι δυσκολο να τον χορτασεις τετοιο γιγαντα!!!

Νατασα μου για διανοια δεν ξερω αλλα 2 τινα παιζουν..ή που θα βγει κι εκεινη γλωσσοκοπανα καθ'ομοιωσην ή που θα αγανακτησει με την παρτη μου και θα κανει κομμα με τον μπαμπα της Razz Razz
πλατουλα ποναει κι εμενα.. Crying or Very sad κι ειναι ακομα μια σταλιτσα το μαναρι μου..
σχετικα με το μποτε, μπραβο σου, ειλικρινα..εγω κουραγιο ουτε για δειγμα..πρεπει να το παρω αποφαση ομως να γινω λιγο ανθρωπος σιγα σιγα..ηδη σημερα που εβγαλα τα φρυδια μου-τοση περιποιηση πια..-ενιωσα αλλος ανθρωπος!σαν τον Καραμανλη ειχα καταντησει Razz Razz Razz Razz

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΑΡΑΘΟ ΠΙΝΩ Κ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΝ ΔΕ ΠΙΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ.ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ.ΤΟ ΤΣΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΔΕ ΞΕΡΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΗΣ ΜΙΛΑΩ?ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΣΜΑΡΩ ΤΗΣ ΜΙΛΑΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΥΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑ “ΜΟΝΗ ΜΟΥ“ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΣΜΑΡΩ Κ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.Η ΜΑΜΑ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΤΗ ΒΟΗΘΑΔ ΕΣΥ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ? ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΥΣΙΣΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΥΛΕΣ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΤΗΣ ΛΕΩ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΨΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΟ ΙΔΙΟ Μ ΕΙΠΕ Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΛΟΥΚΙΑ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΟΜΑ Κ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΜΙΛΑΩ!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ?2 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 14/1 Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ.ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ.ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ.Κ ΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ....

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακια μου συντονιστειτε!!!! Πρεπει να επανελθουμε στην προηγουμενη κατασταση μας!!! Ειπαμε , μανουλες γιναμε, δεν πηγαμε ανθρακορυχοι!!! Σκεφτειτε πως οποιος μας βλεπει απεριποιητες θα μας λυπαται και κυριως οι αντρες μας!!! 5 λεπτακια θελει το το πρωι να βαλεις φορμουλες καθαρες, να βαψεις ματακι και να χτενισεις μαλλακι!! Αντε κοριτσακια μου!! Εξω απο το σπιτι υπαρχουν πολλες που περιμενουν πως και πως να την πεσουν σε κανα παντρεμενο!!!! Δε θα γινω σαν και αυτες που κοροιδευω, που κανουνε παιδι και ασχολουνται μονο με αυτο, μιλανε μονο για το παιδι, βαζουν 1 κιλα, εχουν αλλουστα μαλλια και δεν κανουν sex με τους αντρες τους... Μαλλον θα ξεκινησω και γυμναστικουλα απο Τριτη!!!!
Μεχρι το καλοκαιρι πρεπει ν επανελθω πληρως...πως θα παω στη θαλασσα...
Μαρινακι μου το μαραθο το πινεις ξερω ή φρεσκο? και ποσο την ημερα?

Teniaa

Teniaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Θα συμφωνήσω πλήρως με την Νατάσσα! Θέλω να ειμαι όμορφη για μενα αλλα πάνω από όλα για τον άντρα μου! Αν σταματήσει να με θέλει στα 23 μου, μετά τι γίνεται?? ολόκληρη ζωή έχουμε μπροστά μας! κ εγω βάζω φόρμουλα, κανω μια περιποιημένη κοτσίδα, πιστολάκι δεν προλαβαίνω, πλένω δοντάκια κ τα συναφή κ έτοιμη! από βδομάδα θα πάω για νύχια, τα παραμελήσα τόσο καιρο, κ θα ξεκινήσω γυμναστική.. Είμαι ανάμεσα σε πιλατες κ zumba! Επίσης σκέφτομαι σοβαρά να πετάξω κ καμία ανταύγεια!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΕ ΤΣΑΙ ΤΟ ΠΙΝΩ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΖΩ 5~10 ΛΕΠΤΑ,ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΡΙΚΙ ΝΕΡΟ Κ ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΕΙ ΒΑΖΩ Κ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΆΚΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΜΕΣΑ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΛΛΑ 5ΛΕΠΤΑ Κ ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΩ.ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ Μ ΕΙΠΕ Η ΜΑΙΑ.ΠΙΝΩ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.Η ΣΜΑΡΩ ΕΙΠΕ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ 2ΠΙΝΩ!!

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ..ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΑΜΕ,ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΑΠΛΑ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΩ Κ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Κ ΘΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΩ....

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τενια μου συμφωνουμε απολυτα!! Εγω εχω προβλημα να φευγω απο το σπιτι γιατι δεν εχω που να αφησω το μπεμπη, οποτε τα παντα τα κανω εδω, και γυμναστικη και νυχια και μαλλια, ευτυχως πιανει το χερι μου!!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΙΑ ΝΥΧΙΑ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΤΕΝΙΣ ΜΟΥ,ΤΖΕΛ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ.ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΑΧ ΒΡΕ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΤΕΝΙΑ ΑΝ ΣΤΑ 24 ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΑ 40 Κ ΣΤΑ50 ΤΙ ΘΑ ΚΑ_ΝΩ ;;

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ μπραβο Μαρινακι μου , σ ευχαριστω και γι τις οδηγιες, θα το παρω και γω!! απο το internet μπορω να παραγγειλω?
Μια ιδεα ειναι ολα.. 5 λεπτα μπορουμε να βρουμε για τον εαυτο μας, εξαλλου καλη μαμα ειναι μια ευτυχισμενη μαμα και οχι αυτη που τα εχει ολα στην εντελεια αλλα εχει χασει τον εαυτο της!!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αν παραιτηθουμε απο τη γυναικεια μας φυση επειδη καναμε ενα μωρακι τοτε η Φιλιτσα τι πρεπει να κανει??? (Φιλιτσακι μου ηρωας εισαι!)
εγω ειμαι πολυ ερωτευμενη με τον Γιαννη και δε γουσταρω να με βλεπει ατημελητη και απεριποιητη.. θελω να με γουσταρει, να με θελει! Αυτα βεβαια ειναι υποκειμενικα.. αλλες δεν τις νοιαζει! απλα την αποψη μου λεω!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρινακι δεν πιστευω οτι πειραζει το τζελ! Ρωτα τον παιδιατρο σου, εγω παντως εβαψα και τα μαλλια μου με φυτικη βαφη του Κορρε και βαφω και τα νυχια μου αρκει να μην ειναι διπλα το μωρο να τα μυριζει!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακια μου παω να ξαπλωσω με τους αντρες μου που κοιμουνται αγκαλιτσα!!! Αχ λιωνω.... καληνυχτα και φιλακια πολλα!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΠΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΛΛΑ ΣΕ 2 ΦΙΛΕΣ Μ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΜΑΡΑΘΟ ΠΗΡΑΝ Κ ΕΙΔΑΝ Κ ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΑΓΑΖΊ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?Κ ΓΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ Μ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΜΑΙΑ Μ ΑΛΛΣ ΔΕ ΠΗΡΑ Κ ΔΕ ΞΕΡΩ.ΜΕ ΚΑΛΥΥΠΤΕΙ Ο ΜΑΡΑΘΟΣ.

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΑΣΡΧΙΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΙ.ΗΔΗ ΚΙΟΛΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ Κ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.....
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΣ ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΕΣ Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 8 35468

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!
καλε τι πολυλογια σας επιασε παλι χθες?θυμηθηκα τις παλθες καλες μερες που ελειπα μια μερα κ ειχα να διαβασω 10 σελιδες!σημερα ειναι 3 αλλα μου φανηκαν πολλες!

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες!εχω παρεουλα τις κολλητουλες απο Αθηνα!πηγαμε καροτσαδα παραλια ειπιαμε κ καφε...κυρια η κορη μου!βεβαια μετα με ξεζουμισε!6-10 στο στηθος με πολυ ανησυχια.ετρωγε,κοιμοταν κ παλι απο την αρχη το πρωτο 2ωρο.το δευτερο μαλωνε με το στηθος,εκλαιγε ενω το ειχε στο στομα κ μετα απλα το κρατουσε με γουρλωμενα ματια!που κ που θηλαζε κ κανονικα.δεν ξερω τι την ενοχλουσε την καημενουλα μου!τελικα κοιμηθηκε με πιπιλα στην αγκαλια μου ως τις 11.φαγαμε 150ml αντλημενο κ κοιμηθηκαμε μετα με στηθος κ αγκαλιτσα κατα τις 12.τωρα εγω αντλω κ η μικρη κοιμαται ακομα!!!

Νατασα Respect Respect Respect Respect Respect εγω δε βαφομουν ουτε πριν!ποσο μαλλον τωρα!σιχαινομαι κ βαριεμαι οσο δεν παει το ντεμακιγιαζ!οταν βγαιναμε εξω με τον καλο μου (στην προ μπεμπας εποχη) γινοταν μαχη μετα για να ξεβαφτω!δε με αφηνε να ξεραθω στον υπνο που ηθελα...
κρεμα νυχτας δεν εβαζα ποτε.ημερας κ ματιων μονο αλλα αυτα περιοριστηκαν πολυ απο τα μεσα της εγκυμοσυνης κ μετα.τωρα βαζω οταν θυμαμαι!κυριως μετα το μπανιο.κανω κ κανενα πιλνγκ προσωπου που κ που!κ αυτο ομως παρεα με το μπανιο.κ δοντια μετα το μπανιο πλενω εκτος αν πρεπει να βγω απο το σπιτι οποτε κλαιει δεν κλαιει η μικρη τα πλενω.μαλλον θα πρεπει να πλενομαι σιχνοτερα!αχ κ τα φρυδια τα ξεχναω...τα νυχια παραμεγαλωσαν...ποσο μου λειπουν τα παντα φτιαγμενα με τζελ νυχακια μου!προς το παρον τα αφηνω να ξεκουραστουν γιατι 3.5 χρονια τα ειχα συνεχεια.θα τα ξεκινησω το καλοκαιρι μαλλον.καπου κοντα στο γαμο.για ενα πεντικιουρ ομως θα πηγαιναανετα τωρα που ανοιγει ο καιρος.αφηστε που για να περιποιηθω πρεπει να νιωθω καλα γενικοτερα κ εγω αυτη τη στιγμη νιωθω σαν ορκα στη στερια!παλι καλα που δεν ηρθε η greenpeace να με μαζεψει!αρχισα να προσεχβ τι τρωω ομως απο την Πεμπτη κ συντομα ξεκιναω γυμναστηριο.μολις αρχισω να χανω κ παρω τα πανω μου θα εχω κ διαθεση να περιποιηθω.ο αντρας μου μου λεει συνεχεια οτι ειμαι μια κουκλα κ οτι μ'αγαπαει πολυ αλλα πολυ αμφιβαλω αν το πιστευει ετσι οπως εχω καταντησει!εχω πεισμωσει!θα γινω κορμαρα!(κααααποια στιγμη...)

το τσαι βοηθαει λιγουλακι αν πινεις πολυ.με μια κουπα δε γινεται τπτ!ο μαραθος εχει περιεργη γευση που εμενα προσωπικα δε μου αρεσει καθολου!οσο για τις χοανες λογικα σε ολα τα θηλαστρα εχει ποικιλια μεγεθων.αν δεν παρεις το σωστο θα σε πληγωσει.αν κανεις ομως συστηματικες αντληση πρεπει να εχεις καλο θηλαστρο κ κατα προτιμηση διπλο!αλλιως ολη μερα θα πρεπει να αντλεις.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και απο μενα!!!τωρα διαβαζα για δουλειες και εχω ενα σιδερο....αστα....τι εχουμε εδω?ολα καλα?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μικρη εφαγε 140 αντλημενο κ λιγο στηθος κ πανω που ηρεμησε κ σηκωθηκα να κανω καμια δουλεια αρχισε παλι τη γκρινια...τελικα εφαγα ορθια αδειαζοντας το πλ.πιατων,επλυνα κ αποστηρωσα μπιμπερο κ μετα αρχισαμε τις αγκαλιες κ το πηγαινε-ελα.με τη μπεμπα αγκαλια επλυνα δοντια κ εβαλα κρεμα ματιων κ ημερας.κοντυνα κ τα νυχια στο ενα χερι.το αλλο περιμενει...κ ηρθε παλι η ωρα να φαει!τπτ δεν προλαβαινω να κανω!γκρρρρ!!!!!!!!!!τωρα την πηρε ο υπνος στον ωμο μου με Σαββοπουλο κ Μαχαιριτσα.αν την αφησω θα ξυπνησει παλι...

Καλημερα Φιλιτσακι!

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα σας κοριτσάκια!!!
Τι ωραία διάθεση που δημιουργήσατε με τις περιποιήσεις!! Smile
Εγώ, φρυδάκια σε μόνιμη βάση γιατί δεν μπορώ να τα βλέπω καραμανλίδικα!
Κρέμες έχει καιρο που σταμάτησα να βάζω.. δε βρίσκω ότι βοηθάνε και είναι πεταμένα λεφτά, έτσι βάζω κάπου κάπου λαδάκι χαμομήλι από την απιβίτα.. μερικές σταγόνες και νιώθω ότι ενυδατώνεται με πιο φυσικό τρόπο.. επίσης αγόρασα μία μάσκα η οποία είναι σαν κρέμα και δε θέλει ξέβγαλμα!! είναι με στοιχεία από τη νεκρά θάλασσα και μυρίζει και τέλεια!! Καλύψαμε το πρόσωπο!!
Βάψιμο δεν κάνω για τον λόγο ότι θα πρέπει να βάλω και μέικαπ (δεν είμαι τόσο τυχερή με το πρόσωπο όπως τη Νατάσα!) και δε θέλω να ακουμπάω τη μικρή με σοβάδες στη μούρη! Εξάλλου νιώθω πολύ πιο φυσικά όμορφη χωρίς αυτά και η γνώμη μου είναι ότι οι άντρες μας μας προτιμούν φυσικές! Όχι απεριποίητες, αλλά χωρίς πολλά πολλά πάνω μας!
Με το μαλλί ποτέ δεν το είχα! Τώρα από κοντό που το είχα πάω να το κάνω καρέ κι έτσι με το καθημερινό λούσιμο δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο!
Νύχια δε... μεγαλώνουν ένα χιλιοστό και νομίζω ότι θα την πληγώσω!! Το βάψιμο το θεωρώ βιασμό των νυχιών! Smile Wink δεν αναπνέουν όταν τα βάφουμε και δημιουργούν άλλα προβλήματα!

Σας έπρηξα! Smile

Νατάσα, έχουμε τον ίδιο σκ@τόκαιρο με τη σκόνη από την Αφρική
Ευτυχώς σήμερα είναι τέλειος!
Θα πάω να περπατησω λίγο.. ξύπνησε και το καμάρι μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις