Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 37]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααααααααααααααααααααχ, θα τον φαω τον γαμπρο μου!!!πανω στο καλυτερο σε εκοψε βρε..αχ, χαλαλι του..αφου θα μου στελνει κ αυγουλακια για την αρραβωνιαρα!!! Razz Razz Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα!!μια απο τα ιδια Μαρινα..βρε το ατιμουλι ωρα που βρηκε.. Laughing

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου σορρυ για την διακοπή, ταισα το μπέμπη μου, φάγαμε και μεις, τωρα θα τον κάνουμε μπανακι και μετά έχω να αποστειρωσω μπουκάλια, να φτιάξω γαλατακια, να φτιάξω και τα πραγματάκια του μπεμπουλη γιατί αύριο αν έχει καλό καιρό θα πάμε στο χωριό να τον δουν ο παππούς και η γιαγιά του, να βγω και γω λίγο γιατί θα χαζέψω όλη μέρα μέσα....
ΑμΑ προλάβω θα τα γράψω αργότερα, αλλιώς αύριο!!
Και για να μη σας αφήσω έτσι.... Αυτά που του πα θα σε περιμένω για πάντα.....μαλακιες..τα φτιαξα και γω με άλλον!!!!!!
Λουκία μου και παλι να ζήσετε χίλια χρόνια ευτυχισμένοι!!! Φέτος ειναι η καλύτερη σας επέτειος!!! Είστε πλέον τρεις!!!!! Γίνατε οικογένεια....

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ε ΤΩΡΑ ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΣ.Η ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ...ΠΙΣΤΕΥΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ Sad
Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!

ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!“ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ “ ΟΜΩΣ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ....ΝΑ ΕΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΥΑ ΓΕΕΡΑΜΑΑΤΑ...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimaaa88 έγραψε:ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΒΡΕ ΚΟΡΊΤΣΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ.Κ ΜΑΚΑΡΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ....

ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΝΥΦΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ .ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ,ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΌ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΝΤΟ ΜΕΤΑ....

Εγω δεν εχω ωραιο ποδι οποτε δεν ειμαι για κοντο...αυτο οντως ηταν το καλυτερο με διαφορα απ'οσα δοκιμασα.κ οχι απλα σαν νυφικο.κυριως το στρωσιμο που ειχε επανω μου!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??
ΕΜΕΊΣ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΒΟΛΤΙΤΣΑ.ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΧΘΕΣ ΤΗΛ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΟ ΑΝ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ,ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ.

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μαρινακι μου!!
ΕΜεις είχαμε δύσκολο βράδυ παλι... Στις3 κοιμήθηκε ο μπέμπης μου και ήταν πολύ ανήσυχος, ευτυχώς από το πρωί ειναι μια χαρά αλλά ο καιρός χάλια και δε τον βγάζω βόλτα..
Μπράβο στην παιδίατρο σας!!!! Νοιάζεται για τα μωράκια!! Και η δικιά μας η παιδίατρος έτσι κάνει!! Την έχει χρονια η κουνιαδα μου που έχει 4 παιδιά!
Τα χάπια αυτά βοηθανε πολύ! Μια φίλη μου τα είχε πάρει και είδε διάφορα! Νομίζω έπαιρνε από 7 χάπια πρωι, μεσημέρι και βράδυ για μια εβδομάδα! Δεν ξέρω σίγουρα, ρωτά τη γιατρό να σε πει δοσολογία!
Καλά να περάσετε κοριτσάκι μου!! Φιλάκια!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ti kanete koritsakia?το πρωι δεν προλαβα τελικα να σας γραψω...εμεις καλα ειμαστε.10 ωρες κοιμηθηκε το βραδυ το ζουζουνι μου!χθες την πηγαμε βολτα στην ικεα μετα για καφε κ μετα σουπερ μαρκετ κ σημερα την πηγαμε στη γιαγια κ τον παππου.τελειος ο καιρος εδω!
το νεοτερο ειναι οτι χθες το βραδυ η μικρη μου γυρισε απο μπρουμητα ανασκελα!στο τσακ προλαβα να μην μου πεσει απο τον καναπε!κ να φανταστειτε καθομουν διπλα της αφου μολις ειχαμε βγει απο το μπανιο κ θα της εβαζα κρεμουλα.
Α!δεν ξερω αν σας ειπα...ξεκινησα διατροφη!απο σημερα!την πΑρασκευη ηρθε διαιτολογος σπιτι,χθες μου εβγαλε το προγραμμα κ απο σημερα ξεκινησα.ελπιζω να συνεχισω αν κ δεν ειμαι ανθρωπος του προγραμματος...

Νατασα περιμενουμε κ την συνεχεια του ερωτα σας!τι ωραια...εμεις δεν ειχαμε μελοδραματα...μια απλη γνωριμια ηταν...

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΩΡΑΚΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ?ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΩΡΑ?ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΤΗ ΒΑΖΩ,ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΩ.Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΙΚΕΑ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ Κ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΣΙ ΚΟΣΜΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
natasa. έγραψε:Καλημέρα μαρινακι μου!!
ΕΜεις είχαμε δύσκολο βράδυ παλι... Στις3 κοιμήθηκε ο μπέμπης μου και ήταν πολύ ανήσυχος, ευτυχώς από το πρωί ειναι μια χαρά αλλά ο καιρός χάλια και δε τον βγάζω βόλτα..
Μπράβο στην παιδίατρο σας!!!! Νοιάζεται για τα μωράκια!! Και η δικιά μας η παιδίατρος έτσι κάνει!! Την έχει χρονια η κουνιαδα μου που έχει 4 παιδιά!
Τα χάπια αυτά βοηθανε πολύ! Μια φίλη μου τα είχε πάρει και είδε διάφορα! Νομίζω έπαιρνε από 7 χάπια πρωι, μεσημέρι και βράδυ για μια εβδομάδα! Δεν ξέρω σίγουρα, ρωτά τη γιατρό να σε πει δοσολογία!
Καλά να περάσετε κοριτσάκι μου!! Φιλάκια!

Κ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΛ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ,ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΙΟΛΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΑΛΛΣ ΜΠΑΣ Κ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.ΑΝ Κ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΔΕ ΚΛΑΙΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣΣ 4 ΩΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΚΛΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΟ..Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ Κ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 4ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΚΛΑΙΕΙ.ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 4 ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπρουμητα τη βαζω μονο μετα το μπανιο για να της βαλω κρεμουλα στην πλατη.δεν της αρεσει γενικα.αν την βαλω ομως κ εχει τα χερια μπροστα σηκωνει πολυ το κεφαλι κ τον κορμο της.το στηθος δεν ακουμπαει κατω!κ καπως ετσι ηταν χθες οταν της γλιστρησε (ή το κατεβασε απο μονη της δεν ξερω...) το ενα χερι κ εκανε την τουμπα.

η γιατρος δε σου ειπε ποσα χαπια να παιρνεις?το ενα δεν κανει τπτ!θες τουλαχιστον 3*3 για να κανουν δουλεια!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
doritaki έγραψε:μπρουμητα τη βαζω μονο μετα το μπανιο για να της βαλω κρεμουλα στην πλατη.δεν της αρεσει γενικα.αν την βαλω ομως κ εχει τα χερια μπροστα σηκωνει πολυ το κεφαλι κ τον κορμο της.το στηθος δεν ακουμπαει κατω!κ καπως ετσι ηταν χθες οταν της γλιστρησε (ή το κατεβασε απο μονη της δεν ξερω...) το ενα χερι κ εκανε την τουμπα.

η γιατρος δε σου ειπε ποσα χαπια να παιρνεις?το ενα δεν κανει τπτ!θες τουλαχιστον 3*3 για να κανουν δουλεια!

ΔΕ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ,ΞΕΧΑΣΑ.ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΕΝΑ ΤΩΡΑ.ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ??3ΜΑΖΙ??
ΒΡΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑ ΚΙΟΛΑΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΉ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ Η ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΚΟΙΜΑΣΑΙ Κ ΕΣΥ??ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ.
Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΒΙΟ!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας όμορφες! Μόλις ξάπλωσα....ήρθαν ο κολλητός του Γιάννη με την κοπέλα του και φύγαν πριν λίγο
Ανήσυχο ήταν παλι το μωρό μου... Τωρα το βράδυ εκλαιγε παλι με λυγμούς το αγοράκι μου... Από τη μια τα εμβόλια και από την άλλη τα ούλα..... Όλο το χεράκι του βάζει μέσα στο στόμα!! Τα μασιτικα ακόμα δεν μπορεί να τα πιάσει!
Δωρακι μου πολύ προσοχή θέλουν από δω και πέρα τα μπουμπουκια μας! Εμενα ακόμα δεν γυρνάει αλλά πάει προς τα πάνω! Τα ποδαράκια του είναι πολύ δυνατά ενώ τα χέρια του όχι και τόσο! Εμενα ρε κορίτσια έχει γίνει το κεφαλάκι του ίσιο από πίσω επειδή ειναι συνέχεια ανάσκελα, τον βάζω στο πλάι και γυρνάει.. Η παιδίατρος με είπε ότι θα φτιάξει τωρα που θα αρχίσει να κάθετε και στο ριλαξ αλλά εγώ ανησυχώ..
Για τα κιλά μην αγχώνεσαι!! Ούτε θα καταλάβεις πως θα τα χάσεις με τις ετοιμασίες του γάμου και το άγχος!! Καλή σου επιτυχία και ότι θέλεις εδΩ ειμαι!!μια Ζωή δίαιτα κάνω!!!
Μαρινακι μου νομίζω θέλει πολλά χάπια να παίρνεις μαζί, το 1 δεν κάνει τίποτα, πάρε τη γιατρό να σε πει λεπτομέρειες!! Όλα καλα θα πάνε καρδιά μου!!! Αν ήταν νυστικο το κοριτσάκι σου θα εκλαιγε συνέχεια!!!
Ώρα για νάνι... Όνειρα γλυκά κοριτσαρες μου!!! Να μου φιλισετε τα ανηψακια!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΟΛΙΣ ΤΗ ΘΗΛΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ.
ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ??
ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΚΛΑΙΕΙ??ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ.ΕΥΤΥΧΏΣ ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΟΤΑΝ Κ ΠΛΑΓΙΑ,ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

mpompiras

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια ....

αχ, πολυ συγκινηθηκα με τις κασψουροιστοριες σας .. Νατασα και εγω περιμενω με αγωνια τη συνεχεια της ιστοριας σας ... I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

κάπως έτσι είναι κ η δική μας , κάποια στιγμή θα σας την πω και εγώ ..SmileSmileSmileSmile

και ο δικός μου έξκανε εμβόλιο την Τετάρτη αλλά ευτυχώς δεν παρουσίασε καμία παρενε΄ργεια ...Νατασούλα θα περάσει και του δικού σου η ανησυχία μωρε...μια χαρά τσουπωτός είναι το μανάρι μου , φτου σας ...

Μαρίνα εγώ έπαιρνα χάπια μαγιάς μπύρας γιατί το γάλα μου δεν του έφτανε ...στην αρχή είχα ξεκινήσει με 3 χαπια * 3 φορές την ημέρα αλλα΄μετά τα αύξησα σε 10 ανά δόση !!!!δλδ συνολικα 30 την ημερα ...να ξέρεις ότι μπορείς να τα πάρεις για 2 εβδομάδες και μετά να διακόψεις για μια εβδομαδα και ξανα απο την αρχη ...
εγώ εκτός από τα χάπια πήρα κ το τσάι θηλασμού της weleda και πίνω κ μαραθο .. το αποτέλεσαμ ήταν να αυξηθεί το γάλα μου αρκετά , θηλάζει ο μπέμπης και εδώ και 1 εβδομάδα αντλώ και 210ml την ημέρα και του τα δίνω με μπιμπερό σε 2 δόσεις , μία το πρωι 90ml και μια το βραδυ μετά το μπάνιο 120ml.. και εννοειται μετα απο θηλασμο τα δίνω, θηλάζω κανονικά και μετά και τα πίνει ο αθεοφοβος ..χααχαχαχ... δοκιμασε και εσυ και πιστευω θα δεις διαφορά ...SmileSmileSmileSmileSmileSmile

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΡΑΘΟ ΠΙΝΩ Κ ΕΓΩ ΕΛΕΜΗ ΜΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΩ 3ΠΡΩΙ 3ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ 3ΤΟ ΒΡΑΔΥ?ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΑΥΤΟ ΤΠ ΤΣΑΙ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Ετοιμαζόμαστε να πάμε βόλτα στο χωριό!! Έχει ωραία μέρα και ο μικρούλης μας είναι πιο ήρεμος!!! Ελπίζω να ήταν από τα εμβόλια η ανησυχία και να ηρεμήσει το μωρακι μου!!
Μπράβο Ελενίτσα!!!! Πολύ γαλατακι!!! Τρώει καλα το μαναρι μου!!!
Μαρινακι μου είναι τέλειο το συναίσθημα του θηλασμού!! Και γω που τον θηλάζω μόνο δύο φορές τη μέρα δεν έχω σκοπό να το σταματήσω!!! Αυτά..., σας αφήνω γιατί φεύγουμε!! Φιλάκια κοριτσαρες μου!!
Α! Η συνέχεια της ιστορίας μας.... Αν προλάβω το βράδυ!!!

mpompiras

mimaaa88 έγραψε:ΜΑΡΑΘΟ ΠΙΝΩ Κ ΕΓΩ ΕΛΕΜΗ ΜΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΩ 3ΠΡΩΙ 3ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ 3ΤΟ ΒΡΑΔΥ?ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΑΥΤΟ ΤΠ ΤΣΑΙ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ

εγώ που ξεκινησα με αυτη τη δοδολογια παντως δεν μου εφερε αποτελεσμα και πηγα στα 10 τη δοση ...
εσυ αν θες ξεκινα με 3Χ3 και αναλογως το αποτελεσμα θα δεις αν χρειαζεσαι αυξηση ... εσυ νιωθεις να μην φτανει το γαλα σου ή μονο απο το βαρος που πηρε θα αρχισεις μαγια μπυρας ?? γιατι αν εχεις πολυ γαλα θα σου κανει υπερπαραγωγη και η μπυρα και δεν κανει να εχεις υπερπαραγωγη ..

Νατασα μου καλες βολτες και καλα κανεις και συνεχιζεις το θηλασμο, ειναι τελεια αυτη η αισθηση , μοναδικη !!!!!!!

τελικα κοριτσια μου ο αντρας μου εχει γαστρεντεριτιδα και φοβαμαι μην κολλησει κ ο μπομπιρας μου, με τις μασκες θα ειμαστε παλι στο σπιτι ...

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανούλες! Σας διαβάζω και επανέρχομαι!

¨Ενα θυμάμαι μόνο οτι η Νατάσα μας άφησε στα κρυα του λουτρου!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 24 215994

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το λοιπόν ξεκινάω τώρα που η μπέμπα κάθεται φρόνιμη και παίζει γιατί εδω και 2 μέρες πολύ γκρίνια πάλι βρε παιδί μου!

Αγγελική δε θα μπορούσες να αποτυπώσεις τον έρωτα με πιο ωραία λόγια: ειναι το φαρμακο μου, με ενα αγγιγμα του εγω ειμαι καλα, με μια του λεξη και χαλαρωνω.ακουγομαι σαν εξαρτημενη αλλα οχι ειμαι καψουρα κι ερωτευμενη ακομα! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 24 334590 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 24 334590

Μαρινάκι μου πως πάει το μπεμπέ; Καλά έκανες που τρως καλύτερα.Μην εξαντλείται τον ευτό σας με δίαιτες βρε κορίτσια. Χρειαζόμαστε θερμίδες με το θηλασμο!Και ξανά μπράβο στην παιδίατρο σας!

Λουκάκι να τα χιλιάσετε!!Πάντα αγάπη και έρωτας στο σπιτικό σας!! Το γιορτάσατε καθόλου; & χρόνια φαγουροέρωτα είναι αυτά! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 24 379767

Αχ μπρούμυτα ξεχνάω και εγώ να τη βάλω. Άσε που με την παλινδρόμιση που την κρατάω ακόμα σε ανάκλιση περνάει η ώρα και έχει έρθει η ώρα για το επόμενο γευμα.

Νατάσα μου ακόμη η συνέχεια;;;Δεν τα κάνουν αυτά τώρα που μετατραπήκαμε σε καψουροφόρουμ χεχε!Καλή σας εκδρομούλα!

Δώρα μου καλή δύναμη με τη διατροφή! Θα μπω και fb να δώ που χεις το μενού μπας και κλέψω καμιά ιδέα. Έχω κανα 2 κιλάκια ακόμα να χάσω.

Στα δικά μας τώρα. Το Φαιδράκι εδω και κανα 2 μέρες πάλι πολύ γκριίνια. Και είναι γκρίνια ύπνου. Νυστάζει το καταλαβαίνω και την παίρνω να την κοιμίσω. Το πρόβλημα ερίναι που έμαθε στην αγκαλιά λόγο οισοφαγίτιδας και δεν έμαθε να κοιμάται μόνη της. Και τώρα με το που την αφλησω χαλάει ο τόπος. Αντέχω να την κρατήσω 20 λεπτά στα χέρια. Δεν ξέρω αν την κράταγα παραπάνω πόσο θα κοιμόταν.Άλλος τρόπος είναι να την κοιμίσω επάνω μου αλλά σαν πάω να κουνηθώ πχ να ξαπλώσω κ εγώ όπως την κρατάω ξυπνάει πάλι. Τι είναι αυτό το παιδί ξυπνάει με το παραμικρό!Εχθές κατα τις 22.00 που τα χαμε παίξει απο τη γκρίνια είπαμε να πάμε βόλτα με το αμάξι μπας και κοιμηθεί.Ε η κυρία γαρίδα το μάτι.Δε μας έκανε τη χάρη.Και είκοσι μέτρα πριν γυρίσουμε στο σπίτι άρχισε να γλαρώνει. affraid Φυσικά όταν επρεπε να τη βγάλουμε απο το αμάξι ξαναξύπνησε και πάλι γκρίνια μέχρι της μια που παρέδωσε πνεύμα οριστικά.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας μανουλομωρακια!τι κανετε?εμεις εδω...χαρουλες κ γελακια!εχει σχεδον μια ωρα που καθεται στο ριλαξ κ ειναι ολο γελια κ αγκου! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 24 328109 Την εβγαλα κ μια πολυ συντομη βολτα σημερα αλλα πλανταξε να κλαιει!μαλλον την ενοχλουσε ο ηλιος που επεφτε στα ματια της...

Κοριτσια ευχαριστω κ για τη στηριξη με τη διαιτα.θα το παλεψω οσο μπορω.

Φαιη μου κ η δικια μου μονο στην αγκαλια-στηθος η στη βολτα κοιμαται.το βραδυ με ξαπλωτο θηλασμο γιατι αλλιως ξυπναει.εκτος αν αφου αφησει το στηθος συνεχισω να την κραταω κανενα μισαωρο!οποτε προτιμω ξαπλωμενες.μολις κοιμηθει απομακρυνομαι λιγο για να μην την πλακωσω κ οταν ειναι να ερθει κ ο Πετρος για υπνο τη βαζει στο κρεβατι της.αφου αν αναγκαστει καποιος αλλος να την κοιμησει πιστευω θα δεινοπαθησει!
Μαρινα κ εγω 3 πρωι 3 μεσημερι 3 βραδυ επαιρνα την πρωτη φορα.τη δευτερη επαιρνα απο 5.κ τωρα σκεφτομαι να τα ξαναρχισω.λιγες θερμιδες παραπανω ειναι αλλα τι να κανουμε?
Αντε κ την υπολοιπη ιστορια περιμενουμε Νατασα!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΤΟ story ΣΑΣ ΔΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ Κ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ Κ ΑΥΤΟ!ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ!
ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΕΜΨΥΧΩΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ.ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΕΣ!!
ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΜΟΥ ΚΟΠΕΊ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΑΑΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΖΥΖΑΚΙ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΥΤΟ.ΕΣΥ ΦΑΙΗ ΕΙΧΕΣ Κ ΤΗΝ ΟΙΣΟΦΑΓΙΤΙΔΑ Κ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ!ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΗΡΑΖΕΙ!!
ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ,Κ ΕΠΕΙΔΉ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΗΣΥΧΗ.ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ.ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ Κ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ??ΚΑΗΚΑΑΑΑΑ Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 24 585182

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Γυρίσαμε στις 10 από το χωριό και περάσαμε τέλεια!!! Μια χαρα ο μικρούλης μου σημερα! Μάλλον ήταν από το εμβόλιο η γκρίνια...Δόξα το Θεό σήμερα δεν έκλαψε καθόλου! Μόλις ήρθαμε τον κάναμε μπανακι, το ταισα και κοιμηθηκε σα πουλακι το μαναρι μου!! Τωρα πάω για αποστειρωση και μετά μα κάνω ένα μπανακι....
Δεν φανταζόμουν ότι θα χει τόση απήχηση το love story μας... Θα σας τα γράψω με λεπτομέρειες!!!!! Αν αντέξω μετά το μπάνιο.... Αλλιώς αύριο που θα ειμαι όλη μέρα σπίτι!

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρινάκι εσυ και εγώ εδώ από την ομαδούλα ε;
Το καμάρι μου κοιμήθηκε από τις έντεκα και τέταρτο γιουπι.Βέβαια στο sling και πριν λίγο την αφησα.Ευτυχώς δε ξύπνησε. Ναι ευτυχώς πέρασε με την οισοφαγιτιδα δόξα το Θεό,αλλά επειδή η παλινδρόμηση υπάρχει και από ότι μας είπε ο παιδίατρος μπορεί να ξανακύλησει την προσέχω όπως πριν.Αλλιώς θα με βόλευε και εμένα πολύ ο ξαπλωτός θηλασμός.

Αχ μακάρι να κοιμόταν και εμένα μόνη της την ημέρα!

Κάναμε σήμερα το βράδυ την πρώτη μας βόλτα οι δύο μας σε μια καφετέρια εκατό μέτρα από το σπίτι.Την κράτησαν ο παππούς και η γιαγιά.Κατσαμε με το ρόλοι μια ώρα και δέκα λεπτά και με είχε φάει το άγχος τι κάνει.Φαίνεται κουράστηκε και ξεραθηκε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις