Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 37]

louloudaki mou

louloudaki mou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλε εννοειται οτι δεν τα προλαβαινεις.μπραβο ομως που πιανει πραγματακια, εμεις τωρα δειλα-δειλα πιανουμε τα μαλλια της μαμας.
τον ορο το βαζουμε στη μυτη για να ξεβουλωνει και να μη ζοριζεται στο θηλασμο

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κ σας ευχαριστω ολες!οντως αν αρχισεις κ χανεις παιρνεις κουραγιο να συνεχισεις.το γυμναστηριο αρχισα να εγκαταλειπω.2 φορες τη βδομαδα παω γιατι νιωθω κουρασμενη κ με πιανει βαρεμαρα.μετα το Πασχα ελπιζω να ζωηρεψω κ να πηγαινω 4.το νυφικο οντως τελειο κ δεν φαινεται η περιφερεια ακομη κ τωρα!αν κανω κατι να συμμαζεψω κ τα μπρατσα μου καλα θα ειναι!

Μαρινακι μου εγω ριτη του Πασχα θα επιστρεψω απο το χωριο.αυθημερωνθα ερθεις η θα μεινεις?αν μεινεις μπορουμε να βρεθουμε Τεταρτη!
Εσυ Νατασα μου ποτε θα ανεβεις?οσο για τις βλεννες οπως τα λενε τα κοριτσια ειναι.κ εμας ειχε τοτε που ειχαμε θεμα με τα κακακια της.οσο για τον υπνο εμεις παντα ανασκελα!ποτε δεν την εβαλα στο πλαι.τα μαλλακια εννοειται εχουν φυγει εκει που ακουμπαει το κεφαλακι αλλα δεν εγινε κ τπτ.θα ξαναβγουν!

Αγγελικη μου ολα περαστηκα να ειναι κ αλλο κακο να μη σας βρει!αν θες πες μας κ γιατι το επαθε η μικρουλα σου να ξερουμε κ εμεις τι να προσεξουμε!εγω δεν την σηκωνω κ να ρευτει (ή την σηκωνω για 1 λεπτο) κ φρικαρα τωρα με αυτα που λες.
Νατασα μικρο το κακο απο τα βρωμικα χερια μπροστα στο ενδεχομενο να καταπινε το χαρτομπαλακι του!κ εγω εβαλα χερι στη γλωσσιτσα της μια φορα (κ ειμασταν κ ωρες στους δρομους κ μπες βγες στο αυτοκινητο) γιατι ειχε μια μικρη κλωστουλα μου ειχε φυγει απο την πλεχτη ζακετα της.καλα που την ειδε ο κουμπαρος δλδ.απο δω κ περα θελουν πολυ προσοχη τα καμαρια μας!εμεις εχει 4 μερες που κοιμαται στο δωματιο της κ σημερα τη βρηκα να εχει γυρισει τα πανω κατω!δλδ τα ποδια εκει που ειχα βαλει το κεφαλι!ευτυχως εχω την παντα κ απο τις δυο πλευρες κ δεν κουτουλαγε στα καγκελα!ειναι κ αρκετα φαρδυ το κρεβατακι της κ κανει οτι θελει το ζουζουνι!Κατα τα αλλα καλα ειμαστε.λιγο ζορικα κοιμηθηκε χθες αλλα καλα.
αυτα τα νεα μας.παω να κανω καμια δουλεια γιατι σε λιγο θα ξυπνησει.Φιλακια σε μαμαδες κ μωρακια!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μεχρι να γραψω το μηνυμα ειχατε πει αλλα ποσα!εμ κ εγω παω κ ερχομαι δεν το γραφω να τελειωνω!μιση ωρα το παιδευω...προσοχη στα μωρακια μας κ ολα καλα θα πανε!φιλια σε ολες!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Δωρακι!!! Μια χαρα ειναι και οι 2 φορές που πας γυμναστήριο!!! Εγώ που δεν πάω καθόλου... Τα μπράτσα θα σφίξουν από τη μπέμπα θέλουν δε θέλουν!!! Κουκλαρα θα είσαι στο γάμο!!! Έτσι να συνεχίσεις κοριτσαρα μου!!
Εμείς είχαμε πει ότι θα ανεβαίναμε για Πάσχα, αλλά από τη μια τα οικονομικά μας και από την άλλη που θα ρθουν οι γονείς μου σε 2 βδομάδες για το μνημόσυνο του παππού, το αναβαλλαμε για καλοκαίρι!! Δεν ξέρω όμως ποτε ακριβώς....
και μεις μόλις είχαμε γυρίσει από το χωριό όταν έβαλε το χαρτομπαλακι του στο στόμα και τα χέρια μου ήταν άπλυτα! Αλλά ούτε το σκέφτηκα εκεινη την ώρα, μετά που έβγαλα το μπαλάκι το συνειδητοποίησα!! Δε πειραζει! Αποκτούν και αντισώματα!!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και σεις ανάσκελα Δωρακι;;; Και το κεφαλάκι της δεν έχει γίνει ίσιο;;; Εμάς γιατί έγινε ρε γαμωτο;;;;
Τωρα τη μέρα τον βάζω πλάι, η παιδίατρος με είπε ότι ψιλαφουνται ακόμα οι ραφες του κεφαλιού και θα φτιάξει! Άντε να δούμε!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι ι εγω!!
αχ κοριτσακια μου, σορρυ που σας ανησυχησα..ετρεχα κ δεν εφτανα 4 μερες τωρα..
τα νεα μας..Πεμπτη-Παρασκευη κατεβηκε η μαμα για γενικη..βρομικο δεν το ειχα το παλατακι μου αλλα καποιες δουλειες δεν επαιζε να τις κανω με την μπουμπου..μπαλκονια, μπαλκονοπορτες, χαλια, κουρτινες κ ενα βουνο απο σιδερο που η γαιδουρα ειχα αμελησει..καπως μπηκαμε σε σειρα τωρα!μια χαρα!!
η μπεμπακα μου τωρα!!Παρασκευη απογ πηγαμε τελικα παιδιατρο..λιγο εκλαψε το μαμουνι μου..την πηρα αμεσως αγκαλια, λουφαξε κ κοιμηθηκε η ψυχουλα μου..παρενεργειες ευτυχως δεν ειχαμε, λιγη ανησυχια στον υπνο της κ καμποση νυστα παραπανω..αλλαξε κ ωραρια η κοκκονα μας κ κοιμαται μεχρι τις 7 το πρωι κανα 2 βραδια..!!!!!!δεν ξερω κατα ποσο θα το διατηρησει..59 εκατοστα κ 4330 φτασαμε, ψιλοληγνη η ομορφια μου!!ολα τελεια ειπε η παιδιατρος..τελη μαη παλι νεο εμβολιο κ τελη ιουνη η δευτερη δοση των πρωτων..σας ειπα οτι καθολου δε τα χωνευω τα παλιοεμβολια ε??? Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 29 679259

εγω κοριτσια στο πλαι την βαζω την μικρη, ανασκελα βεβαια την βρισκω πια..η χαζη ξεχασα να ρωτησω την παιδιατρο αν μπορουμε να την μεταφερουμε στην κουνια στο δωματιο της..η καλαθουνα δε μας χωραει πια..πιασαν κ οι ζεστες..ασε που ετσι που στριφογυρναει η μπουμπου θα την βρω κι εγω καμια μερα κατω ..αχ Αγγελικη μου τι σοκ πρεπει να υπεστεις ε??αχ Παναγιτσα μου ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω..
παντως ρε κοριτσια αν κ λοι μου λενε να την παω απο μικρη στ δωματιο της την μπουμπου μου εγω δεν θελω να την αποχωριστω..φοβαμαι..και στεναχωριεμαι κιολας να ξυπναει μονη της..ειμαι υπερβολικη??απο την αλλη ισως καλυτερα να μαθει απο μικρη να κοιμαται στην κουνια της ε??ειναι παραειναι μικρη??ειμαι πολυ μπερδεμενη κ καθε γιατρος λεει τα δικα του..ειναι κ αυτο το σαθ στην μεση..εσεις Δωρα μου την μετακομισατε την μικρη ε??ουφ, αγχος κι αυτο..

τι αλλο??διαβασα ενα σωρο, λιγα θυμαμαι..α!το κεφαλακι μας εχει κ εμας καραφλιτσα απο πισω..κλαψ, κριμα το μικρακι μου..

Νατασα μου ουτε στο mail σου δεν εχω καταφερει να απαντησω..καλε, τι αντρας ολοκληρος που ειναι ο γαμπρος μου..σαν μεγαλος ανθρωπος..φτου, φτου το καμαρι μας!!!!!αν δεν δω κ τον συμπεθερο να πω που μοιαζει επιφυλασσομαι παντως...

και συνεχιζω..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οσον αφρα το θηλαστρο, η συμπεθερα μου το ξερει καλα, πολυ μανικι κοριτσια..θα μου πεις εκει που θα ετρωγες μια ωρα με τον θηλασμο τωρα 20 λεπτα(τοσο αντλω Φαιη μου, απο 10 λεπτα σε καθε στηθος..)και καθαρισες..εχει τις δυσκολιες του ομως.. Rolling Eyes η παραγωγη μου δοξα τω θεω ειναι υπερ του δεοντος καλη!!κ απο αποθεμα αλλο τιποτα..και προφανως την πιανει την μπουμπου το γαλατακι μου αφου σε 2 εβδομαδες εβαλε 430γρ, καθολου ασχημα ε?μηπως να δοκιμαζατε ηλεκτρικο θηλαστρο Τενια κ Φαιη μου???δεν ξερω πως ακριβως δουλευει το χειροκινητο..στο ηλεκτρικο παντως ρυθμιζεις εσυ την ενταση της αντλησης..αρα ενεργοποιεις εσυ το ανοιγμα των πορων κ τσουπ, να σου το συντριβανακι!!!εγω εχω 4-5 συντριβανακια σε καθε στηθος που πετανε αβερτα γαλατακι!!!

Φαιη μου πραγαματι αν ειναι θεμα υγειας, καθολου δε θα πρεπε να το διαπραγματευεσαι..καλο το μητρικο ρε κοριτσια αλλα αλιμονο, κανενα παιδακι που μεγαλωσε με ξενο δεν ειχε λιγοτερη αγαπη ή μεγαλωσε λιγοτερο καλα..ειναι μανουλες που δεν θηλασαν καθολου..κι ομως μια χαρα χαρουμενα κ γερα μωρακια εχουν, μην τρελαθουμε κιολας..

κοριτσακια εκ Θεσσαλονικης, πολυ την χαρηκα την εξορμηση σας!!!Η Νανσυ δεν τα καταφερε τελικα ε??δεν πειραζει..τελεια θα περασατε ε??πολυ ζηλευουμε..αλλα που θα παει, θα το κανονισουμε κι εμεις..ε Χαρα μου..στην τελικη τον Ιουνη που θα κατεβει κ η Δωρα , να χει μεγαλωσει κ το δικο σου το μικρακι λιγο παραπανω!!!απο την Μιραντζελα ακομα τιποτα ε/???αχ..
καλα, κι εγω καμια αμφιβολια δεν ειχα οτι η Ζωη θα ριχνοταν πρωτη στο δημοσιο θηλασμο!!!ευγε Ζωη, ευγε κ στις υπολοιπες..κι εγω , Τενια μου, να πω την αμαρτια μου θα ντρεπομουν..τωρα καλως, κακως, ειναι κ στην ιδιοσυγκρασια του καθενος..

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Συμφωνώ Λουκία! Ο Ιούνιος πιστεύω είναι καλός μήνας και θα έχει ξεπεταχτεί και η δικιά μου η τσαπερδόνα!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα μου κι εσυ, τωρα με την Εγνατια διπλα εισαι στην συμπρωτευουσα!!οργανωσου!!εμεις θα τα πουμε Αυγουστο.. Wink εχουμε κ μεσα ιουνη γαμο στα Γιαννενα αλλα μαλλον δεν θα ανεβω εγω κ η μικρη..θα δουμε..
τι αλλο μωρε??τιποτα δε θυμαμαι..

α!Σμαρω μου αδιαθετησες στο 4μηνο τελικα ε??να δουμε κι εμεις οι υπολοιπες..εμενα κατι μου λεει οτι τελη Μαη θα με επισκεφτουν οι Ρωσοι..αν υποθεσουμε οτι τα πονακια που ειχα πριν κανα 2 εβδομαδες ηταν ωορρηξιας δεν αποκλειεται να μου ερθει κι εμενα η καταραμενη..χαχα!!24 μαιου ειχα κ τερ, για να δουμε..

Ελενη μου ετοιμαζεσαι για τα πατρια ε???τι καλα..δεν πειραζει που δε θα χεις ιντερνετ, θα σαι τοσο απασχολημενη εκει με τους δικους σου..οταν με το καλο γυρισεις θα μας εχεις ενα σωρο νεακια!!!

πολυχρονοι κιολας για τα πεθερικα..κι εσενα Νατασουλα μου!!αληθεια εσυ Ανασταση γιορταζεις ή τον Δεκεμβρη???

Μαρινακι μου να δουμε κ τα δικα σας νεα απο τον παιδιατρο...μην αγχωνεσαι βρε για το ξενο..ολα καλα θα ειναι, θα δεις..

για το θεμα κιλα, βλεπω μπολικη κουβεντα ε???μπραβο σου Δωρα μου, οι κοποι αρχισαν να αποδισουν καρπους ε???τελεια!!!μια χαρα, κουκλα θα εισαι μεχρι τον Αυγουστο(καλα δε θυμαμαι???)..!!!ειπαμε, αργα κ σταθερα..
Αγγελικη μου μανικι ειναι κ να μην βαζεις, μπορω να σε καταλαβω..δεν ανηκω βεβαια στην κατηγορια σου, εγω ειμαι κανονικη πια..μικρη ομως με κυνηγουσαν..4η δημοτικου ημουν 27 κιλα να φανταστεις..θελει κ αυτο την προσοχη του, καλα λεει η Δωρα..

ελπιζω να μην ξεχναω κατι..καλα, σιγουρα ξεχναω αλλα σιγουρα με δικαιολογειται.. Laughing
καλε Σμαρω, ποσταρε καψουροιστορια, περιμενουμε...!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XARA6971 έγραψε:Συμφωνώ Λουκία! Ο Ιούνιος πιστεύω είναι καλός μήνας και θα έχει ξεπεταχτεί και η δικιά μου η τσαπερδόνα!

oh yes!!!
γεια σου Χαρα μου!!!τι κανεις???η βενιαμιν μας??καλυτερα???Αληθεια, ποτε σαραντιζετε??? Laughing ο υιος???σχολειο τελος ε???διαβασμα??????

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συμπεθερα μας κοψοχολιασες!!! Αλλα αφου εκανες φασινα χαλαλι!!!! Εχω και γω το κουσουρι με την καθαριοτητα και σε καταλαβαινω.....
Αστερι η μπεμπουλα!!! Κομψοτατη θα ελεγα!!! Ευτυχως ειναι και αυτη ψηλη και θα ταιριαζουνε Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 29 328109 !!
Ο μπεμπουλης μου εχει γινει αντρακι!!! Καμμια σχεση με οταν γεννηθηκε.... μια σταλιτσα ηταν το μπουμπουκακι μου 2670 και τωρα φτασαμε τα 6450!!!
Μπραβο σας και για τον υπνο!!! Μεγαλη υποθεση να ξεκουραζεσαι τη νυχτα, μετα χαιρεσαι και το μωρακι καλυτερα!! Εγω Λουκια μου ελεγα να τον βγαλω απο το δωματιο μου τωρα το καλοκαιρι αλλα το μετανιωσα.... δεν ειμαι ακομα ετοιμη ... ισως ειναι καλυτερα για τα μωρακια γιατι ανεξαρτητοποιουνται πιο γρηγορα αλλα και μενα που με εβγαλε 2 χρονων η μαμα μου μια χαρα ανεξαρτητη ημουν..
Εμενα με ειχαν πει να τον κοιμιζω μονο ανασκελα... μαλακιες.... τοσα μωρακια που κοιμουνται στο πλαι τι παθανε?? πιο παλια τα κοιμιζαν και μπρουμυτα!!!
Με το θεμα του θηλασμου... καμμια σχεση.. μπορει να χρειαζεσαι λιγοτερη ωρα να αντλησεις αλλα μετα πρεπει να ζεστανεις το γαλατακι, να ταισεις το μωρακι, να αποστειρωσεις μπουκαλακια, να πλυνεις το θηλαστρο (εμενα με ειχε πιασει ο κάλος και το αποστειρωνα καθε φορα που αντλουσα) και μεχρι να τα κανεις ολα αυτα ηρθε παλι η ωρα για αντληση.... το καλυτερο ηταν που εγω εδινα και ξενο συμπληρωμα ....ολη μερα με το ταισμα ασχολιομουν.....

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XARA6971 έγραψε:Συμφωνώ Λουκία! Ο Ιούνιος πιστεύω είναι καλός μήνας και θα έχει ξεπεταχτεί και η δικιά μου η τσαπερδόνα!

Γεια σου Χαρα μου !! Τι κανετε ?? Ο γιοκας σου πρεπει να ζοριζεται τωρα... κουραγιο πες του!! Οι κοποι του θα ανταμειφθουν!!! Το Μαριζακι τι κανει??

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasa. έγραψε:Συμπεθερα μας κοψοχολιασες!!! Αλλα αφου εκανες φασινα χαλαλι!!!! Εχω και γω το κουσουρι με την καθαριοτητα και σε καταλαβαινω.....
Αστερι η μπεμπουλα!!! Κομψοτατη θα ελεγα!!! Ευτυχως ειναι και αυτη ψηλη και θα ταιριαζουνε Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 29 328109 !!
Ο μπεμπουλης μου εχει γινει αντρακι!!! Καμμια σχεση με οταν γεννηθηκε.... μια σταλιτσα ηταν το μπουμπουκακι μου 2670 και τωρα φτασαμε τα 6450!!!
Μπραβο σας και για τον υπνο!!! Μεγαλη υποθεση να ξεκουραζεσαι τη νυχτα, μετα χαιρεσαι και το μωρακι καλυτερα!! Εγω Λουκια μου ελεγα να τον βγαλω απο το δωματιο μου τωρα το καλοκαιρι αλλα το μετανιωσα.... δεν ειμαι ακομα ετοιμη ... ισως ειναι καλυτερα για τα μωρακια γιατι ανεξαρτητοποιουνται πιο γρηγορα αλλα και μενα που με εβγαλε 2 χρονων η μαμα μου μια χαρα ανεξαρτητη ημουν..
Εμενα με ειχαν πει να τον κοιμιζω μονο ανασκελα... μαλακιες.... τοσα μωρακια που κοιμουνται στο πλαι τι παθανε?? πιο παλια τα κοιμιζαν και μπρουμυτα!!!
Με το θεμα του θηλασμου... καμμια σχεση.. μπορει να χρειαζεσαι λιγοτερη ωρα να αντλησεις αλλα μετα πρεπει να ζεστανεις το γαλατακι, να ταισεις το μωρακι, να αποστειρωσεις μπουκαλακια, να πλυνεις το θηλαστρο (εμενα με ειχε πιασει ο κάλος και το αποστειρωνα καθε φορα που αντλουσα) και μεχρι να τα κανεις ολα αυτα ηρθε παλι η ωρα για αντληση.... το καλυτερο ηταν που εγω εδινα και ξενο συμπληρωμα ....ολη μερα με το ταισμα ασχολιομουν.....

αχ Νατασα μου, τι να κανω..αν καθαριζαμε μια πριν τωρα για τα καμαρια μας πρεπει να καθαριζουμε 100..ηρθε αρων αρων η μαμα απο το χωριο!!χαχα!!!

ειδες, ειδες???ταιριαζουν τα μαναρια μας!!λες να μας κατσει το προξενιο???χαχα!!!
αχ μωρε κι εσενα μικρακι γεννηθηκε..2720 εμεις..κι εμας εξαιτιας του παλιολωρου.. Sad

με τον υπνο ναι, καπως καλυτερα..δεν ξερω αν θα το συνεχισει..σχετικα με το δωματιο της θα κανω οτι μου πει η παιδιατρος..ειλικρινα, δυσκολευομαι πολυ να αποφασισω..τωρα σχετικα με το πως πρεπει να κοιμουνται καθενας λεει τα δικα του..αστα!

α!το θηλαστρο κι εγω το αποστειρωνω σε καθε αντληση, τι μανικι κ αυτο..να αντλεις 4 η ωρα την νυχτα κ να πρεπει να το ξανααποστειρωσεις για τις 7 που θα ξαναβγαλεις..μαρτυριο..τι να κανουμε?οσο αντεξω..

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:

oh yes!!!
γεια σου Χαρα μου!!!τι κανεις???η βενιαμιν μας??καλυτερα???Αληθεια, ποτε σαραντιζετε??? Laughing ο υιος???σχολειο τελος ε???διαβασμα??????

Είμαστε καλύτερα αν και ο φυσιολογικός ορός έγινε καθημερινή μας συνήθεια σε βαθμό να ψάχνομαι για ηλέκτρονικό αποφρακτήρα (άνοιξα και σχετικό θέμα). Σαραντίζουμε ανήμερα το Πάσχα αλλά ο παπάς της ενορίας μας είπε να πάμε το Μ.Σάββατο! Έτσι μάλλον θα καταφέρουμε να πάμε 2 μερούλες στο χωριουδάκι μας γιατί παραπάνω δε γίνεται λόγω διαβασμάτων. Σχολείο τέλος αλλά φροντιστήρια φουλ! και πολύ άγχος!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
natasa. έγραψε:

Γεια σου Χαρα μου !! Τι κανετε ?? Ο γιοκας σου πρεπει να ζοριζεται τωρα... κουραγιο πες του!! Οι κοποι του θα ανταμειφθουν!!! Το Μαριζακι τι κανει??

όπως έγραψα και πριν στη Λουκία είμαστε καλύτερα αλλά συνεχίζουμε το ξενύχτι. Μάλλον το κάνει επίτηδες στον αδερφό της! Θέλει να του σπάσει τα νεύρα! Εχτές παντώς αφού έβγαλε νοκ άουτ τον μπαμπά της (πρώτη βάρδια) και έβγαλε σχεδόν κι εμένα (δεύτερη βάρδια) κοιμήθηκε από τις 4 π.μ. μέχρι τις 8 π.μ!!! είχε φάει στις 3!

Α! αυτα το κουσούρι με την καθαριότητα το έχω κι εγώ και δεν προλαβαίνω και νευριάζω και μου φταίνε όλοι και όλα!

Όσο για τον ύπνο τους: ο γιός μου κοιμόταν μόνο μπρούμυτα (έτσι μου είχαν πει) τώρα η μικρή κοιμάται στο πλάι. Ογιατρός είπε ανάσκελα αλλά εγώ στο πλάι τη βάζω. Νιώθω πιο ησυχη. Βέβαια πολλές φορές γυρνάει μόνη της ανάσκελα αλλά το κεφάλι της είναι στο πλάι.

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μολις εβαψα τα νυχια μου!! Γαλλικο βεβαια δεν προλαβαινω να κανω αλλα εκανα ενα μανικιουρ ωραιοτατο!!!!
Χαρα μου αυτη η καθαριοτητα πια... ημουν που ημουν τωρα με το μωρο παραγινα... καθε μερα τα ιδια σκουπισμα...ξεσκονισμα.. σφουγγαρισμα... και μια φορα την εβδομαδα γενικη... Οσα κιλα εχω χασει στο καθαρισμα το οφειλω!!!
Τελεια θα ειναι να πατε μια βολτουλα στο χωριο με το αγγελουδι σας!! Το καλυτερο Πασχα της ζωης σας θα ειναι!!
Λουκια μου πιασει δεν πιασει το προξενιο εγω την αγαπαω τη Μυρτουλα!!! Απο πριν γεννηθει την ξερω......

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ Νατασα μου, τι να κανω..αν καθαριζαμε μια πριν τωρα για τα καμαρια μας πρεπει να καθαριζουμε 100..ηρθε αρων αρων η μαμα απο το χωριο!!χαχα!!!

Αυτα ειναι!!!! και καθαρο σπιτακι και 2 μερες με τη μανουλα!!!! Μπραβο της που ερχεται και σε βοηθαει! Το πρωι μιλησα με μια φιλη μου που γεννησε το 4ο πριν 20 μερες... οι ηλικιες των υπολοιπων : 4,3,2 και το μωρακι τωρα!!! και ολα κοριτσακια!! η μανα της και η αδερφη της μενουν μιση ωρα αποσταση και δεν πανε να τη βοηθησουνε , καθονται και ξυνονται... η μανα της πηγε μονο 5 μερες στην αρχη και αυτο ηταν... καταστεναχωρεθηκα ... τα χει παιξει η καημενη....

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XARA6971 έγραψε:
loukia_84 έγραψε:

oh yes!!!

Είμαστε καλύτερα αν και ο φυσιολογικός ορός έγινε καθημερινή μας συνήθεια σε βαθμό να ψάχνομαι για ηλέκτρονικό αποφρακτήρα (άνοιξα και σχετικό θέμα). Σαραντίζουμε ανήμερα το Πάσχα αλλά ο παπάς της ενορίας μας είπε να πάμε το Μ.Σάββατο! Έτσι μάλλον θα καταφέρουμε να πάμε 2 μερούλες στο χωριουδάκι μας γιατί παραπάνω δε γίνεται λόγω διαβασμάτων. Σχολείο τέλος αλλά φροντιστήρια φουλ! και πολύ άγχος!

δεν πειραζει Χαρα μου..αρκει που το μικρακι μας ειναι καλυτερα..το ειδα το θεμα στο φεις..δεν ξερω τι να σου πω..η κατσαρολιτσα παντως που ειχε πει κ η Ελενη ξερω κανει δουλεια..
α ναι μωρε, το ειχες ξανααναφερει για τον 40ισμο..αληθεια απο πιο χωριο ειστε???εμεις ισως ανεβουμε, ισως..ο Κρις Παρασκευη θα μαθει αν κ τι θα δουλευει..
οσο για τον υιο υπομονη...και καλα κουραγια!!λιγο σας εμεινε μωρε..ολα καλα θα πανε!!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγγελικη μου πως ειναι το μπουμπουκακι σου???

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natasa. έγραψε:Μολις εβαψα τα νυχια μου!! Γαλλικο βεβαια δεν προλαβαινω να κανω αλλα εκανα ενα μανικιουρ ωραιοτατο!!!!
Χαρα μου αυτη η καθαριοτητα πια... ημουν που ημουν τωρα με το μωρο παραγινα... καθε μερα τα ιδια σκουπισμα...ξεσκονισμα.. σφουγγαρισμα... και μια φορα την εβδομαδα γενικη... Οσα κιλα εχω χασει στο καθαρισμα το οφειλω!!!
Τελεια θα ειναι να πατε μια βολτουλα στο χωριο με το αγγελουδι σας!! Το καλυτερο Πασχα της ζωης σας θα ειναι!!
Λουκια μου πιασει δεν πιασει το προξενιο εγω την αγαπαω τη Μυρτουλα!!! Απο πριν γεννηθει την ξερω......

εεεεεεεεεεεεετσι!!!!!!!!!!!!!κι εμεις σας αγαπαμε βρε!!!! Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 29 669659 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 29 669659 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 29 669659 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 29 669659 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 29 669659 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 29 669659 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 29 669659 Μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 - Σελίδα 29 669659

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αγγελικη μου τι ηταν κ αυτο που περασες,πως πνιγηκε ομως;ορο της βαζω κ εγω κ ανχωθηκα.

αχ Λουκια μου ευτυχως ειστε καλα.το καλοκαιρακι θα βρεθουν και οι ξαδερφουλες...

Δωρα μου αν δε μου δωσει συμπληρωμα η παιδιατρος αυριο(βαριεμαι να κουβαλαω μαζι γαλατα) μπορει κ να ερθουμε θεσσαλονικη κ να καθησουμε κ την τεταρτη.θα συνενοηθουμε παλι.μακαρι να σας γνωρισω...
Νατασα μου πως ειναι η τομη σου;

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρα μου λες το κανει επιτηδες η μπουμπου?????????χαχα!!αχ μωρε ειναι μικρακι πολυ, τι φταιει κι αυτο???αν καταλαβαινε οτι σας αναστατωνει οικογεινειακως καθολου δε θα σαλευε το κακομοιρο..φαση ειναι Χαρα μου, θα περασει..κι εμενα μου λεγαν θα στρωσει κ εγω απορουσα, απιστευτο μου φαινοταν..και ομως..υπομονη, στο 2μηνο θα ειναι αλλο παιδακι..παντως ρε κοριτσια ειδατε ο,τι να ναι μας λενε..μπρουμυτα, ανασκελα, πλαι..εμας πλαι μας ειπε..βεβαια κ η δικια μας η κοκκονα γυριζει Χαρα μου ανασκελα, με το κεφαλι στα πλαγια..κατι ειναι κ αυτο..φοβαμαι μην βγαλει καμια γουλιτσα στον υπνο της κ πνιγει.. Rolling Eyes

συμπεθερα??????????/μανικιουρ????????α!!!!!!!!!!!αυτα ειναι..εγω παλι, μπααααααααααα!!με τοση λαντζα απο μπιμπερο κ θηλαστρα, τσαμπα κοπος..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimaaa88 έγραψε:Αγγελικη μου τι ηταν κ αυτο που περασες,πως πνιγηκε ομως;ορο της βαζω κ εγω κ ανχωθηκα.

αχ Λουκια μου ευτυχως ειστε καλα.το καλοκαιρακι θα βρεθουν και οι ξαδερφουλες...

Δωρα μου αν δε μου δωσει συμπληρωμα η παιδιατρος αυριο(βαριεμαι να κουβαλαω μαζι γαλατα) μπορει κ να ερθουμε θεσσαλονικη κ να καθησουμε κ την τεταρτη.θα συνενοηθουμε παλι.μακαρι να σας γνωρισω...
Νατασα μου πως ειναι η τομη σου;

μια χαρα Μαρινακι μου, ευχαριστουμε-μαμα κ κορη-για το ενδιαφερον!!!!
μην ανησυχεις βρε για την παιδιατρο, ολα καλα θα πανε, θα δεις..

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λουκια μου η παιδιατρος μας ειπε οτι τωρα που ειναι 3μηνων και εμετο να κανει ξαπλωμενη δε πνιγεται αλλα εγω φοβαμαι ακομα.κ τωρα αυτο που μας ειπε η Αγγελικη ανχωθηκα περισσοτερο.

Περιμενω να γεννησει κ η κολλητη μου απο μερα σε μερα.ολο αγωνια ειμαι.θελω κ να παω αλλα ειναι στη πατρα κ οπως ειπα κ πριν αν δε χρειαστει συμπληρωμα η μπεμπα μου θα παμε μαζι,αλλιως δε ξερω αν παμε.

Σμαρω μου μας ελειψες πολυ,να περνας κ απο εδω λιγακι να μας λες τα νεα σου,νομιζω κατι ειχες πει για την ιστορια αγαπης σας αλλα πολυ παλια ,πρεπει να μας την ξαναθυμισεις...

ζηταει μαμ το κοριτσι μου σας αφηνωωωωω

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλως το Μαρινακι μας! Μη αγχωνεσαι και δεν προκειται να σας πει για ξενο!! Μια χαρα τρωει η μπουμπουκα! Καλυτερα ειναι, παει να κλεισει παλι... Αν αντεξει ο αντρουλης μου μερικες μερουλες....θα κλεισει τελειως πιστευω!!
Λουκια θα δεις και συ σε κανα μηνα πως θα βαφεις τα νυχακια σου... Οσο μεγαλωνουν τα μωρακια μας μπαινουν σε προγραμμα και εχουμε και μεις περισσοτερο ελευθερο χρονο!!
Χαρα και ο μπεμπουλης μου στην αρχη αυπνη με ειχε...αλλα τωρα κοιμαται ολη νυχτα ο θησαυρος μου... θα στρωσει και σας η μπεμπουλα!! μπορει να χει και πονακια ακομα..
Εγω ορο δε του βαζω στη μυτη γιατι κλαει και δε τον θελει, του καθαριζω τη μυτουλα με μπατονετα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις