526 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110 Τετ Μαρ 27, 2013 10:17 am
kallia24
Πρωταγωνιστής!!
ναι,ναι,ναι που τελεια!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
AnastasiaMM έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!!
Είναι καμία εδώ?
Εμείς χθές περάσαμε μία πολύ δύσκολη μέρα
Το δεξί αυτάκι του μικρού υποτροπίασε απο την ωτιτιδα και έπαθε οξεία ωτίτιδα με ρίξη τυμπάνου!!!!!!!
Τα είδα ολα κορίτσια απο το προηγούμενο απόγευμα πονούσε φρικτά χωρίς να μπορώ να καταλάβω οτι ήταν το αυτάκι του!
Έκλαιγε συνέχεια ηρεμούσε λίγο μόνο με ντεπόν και έτσι περάσαμε όλο το προηγούμενο βράδυ με το να μην μπορεί να κοιμηθεί και να ξυπνάει με πόνο!
Το πρωί είδα το αυτάκι του που είχε τρέξει υγρό κι εκεί το κατάλαβα!!
Τρέξαμε στον ΩΡΛ του το καθάρισε μας έδωσε αντιβίωση εκνέου ένα διάλυμα που θα του βάζω στην μύτη και επανεξέταση την Παρασκευή αν ξανανεβάσει πυρετό ή σε 10 μέρες αν όλα πηγαίνουν ομαλά!
Αισθάνομαι απαίσια!!!!!
Μα να μην μπορώ να καταλάβω που πονάει το παιδί μου!!!!!!!!
Νομιζα αρχικά οτι ήταν το δόντι του γιατί πίεζε το χέρι μέσα στο στόμα μην μπορόντας κι αυτός να εντοπίσει τον τόσο πονο που είχε !!!
AnastasiaMM έγραψε:Ποππάκι μου συγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω πήρε η μητέρα μου τηλ. για να δεί τί κάνει ο μικρός!
Άσε Πόππη μου χάλια !!!!!!
Δεν ήξερα τη να κάνω!
Κι εγώ κι ο άντρας μου νιώθαμε ανύμποροι!!
Ελπίζω αυτή τη φορά να περάσει!
Σήμερα πάντως είναι καμία σχέση λες και δεν έχει τίποτα!
Ειναι πολύ ισχυρή η αντιβίωση που του έδωσε αυτή τη φορά και του το καθάρισε κιόλας και είναι περδίκι!!!
Ευχαριστώ για τις αγκαλίτσες!!!!
Εσύ περίμενες κάποιο αποτέλεσμα εξέτασης ή κάνω λάθος ?
AnastasiaMM έγραψε:Αχου μωρέ Ποππάκι μου!!!!!
Υπομονή κοριτσάκι μου θα περάσει και αυτή η μέρα!!!
Μήπως να πιείς κάποιο πιο ισχυρό παυσίπονο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις ?
Τί σου είπε ο γιατρός για την προλακτίνη ?
Πρέπει να κάνεις κάποια αγωγή ?
AnastasiaMM έγραψε:Σε καταλαβαίνω Ποππάκι μου!!!
Όλα θα περάσουν γλυκιά μου και θα μπούν σε μία σειρά και αυτό σίγουρα θα σου ανεβάσει τη διάθεση!!!!
Θα είσαι πιο χαλαρή μετά!
Απλώς κι εσύ να μην αφήνεις το εαυτό σου να πέφτει να σκέφτεσαι όσο πιο θετικά μπορείς και να κάνεις και πράγματα που να σε ανεβάζουν!
Όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη!!!!!
Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου !!!!
Αναστασία μου γλυκιά μου έλειψεεεεεες !!!!!
Αχου τον Μιχαλάκη σου περαστικά του!!Σας τρομαξε το ζουζούνι χθες κοριτσάκι μου ε;;Πολύ χαίρομαι που είναι καλύτερα!!!Άντε να του περάσει γρήγορα ζουζούνα μου!!!
Ποπάκι μου καλημέρα!!!Έχεις δύσκολη μέρα ε;;Κουράγιο κοριτσάκι μου !!
Σοφία83 έγραψε:Αναστασάκι μου είναι παλικάρι ο Μιχαλάκης σου, μην αγχώνεσαι!!!!!
Καλά είμαι εγώ κοριτσάκια μου, εδώ στη δουλειά βαρεμάραααα!!Βρέχει κιόλας και θέλω να πάω σπιτάκι μου να χουχουλιάσω!!!
Ποπάκι μου μια χαρά από !!!!!Τα αποτελέσματα να δούμε, αυτά δε μας κάθονται !!!!!
Εσύ Αναστασία μου πώς πάμε με το άθλημα αυτόν τον μήνα ;;;;
AnastasiaMM έγραψε:Σοφία83 έγραψε:Αναστασάκι μου είναι παλικάρι ο Μιχαλάκης σου, μην αγχώνεσαι!!!!!
Καλά είμαι εγώ κοριτσάκια μου, εδώ στη δουλειά βαρεμάραααα!!Βρέχει κιόλας και θέλω να πάω σπιτάκι μου να χουχουλιάσω!!!
Ποπάκι μου μια χαρά από !!!!!Τα αποτελέσματα να δούμε, αυτά δε μας κάθονται !!!!!
Εσύ Αναστασία μου πώς πάμε με το άθλημα αυτόν τον μήνα ;;;;
Άστα Σοφάκι μία απο τα ίδια με τον προηγούμενο και αυτός ο μήνας!!!
Ξέρεις κάτι νομίζω θα αρχίσω να το βγάζω σιγά σιγά απο το μυαλό μου γιατί δεν μου καθεται το εντατικό
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #110
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης