Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου πολυλογουδικα εγω θα σας αφησω τωρα κ θα μπω μετα παλι.δεν χανω με τιποτα τετοια λακαδα.θα παω περπατημα με τον αντρουλη!σας φιλω ολες προς το παρον!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 417472

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο Αλεξ καλα κανεις!! Εδω εχει παλιοκαιρο δυστυχως οποτε θα μεινω μεσα σημερα.. αν κ χωρις παρεα δεν λεει να περπατας......... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Καλη γυμναστικη και καλα να περασετε!!!
Νατς ποια καροτσακι κοιτας? Ειναι κανενα που να σου αρεσε η να φαινεται ετσι βολικο?
Και κατι ασχετο..... γιατι τα Bugaboo ειναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ακριβα????????? Και εχω δει τουλαχιστον 3-4 μανουλες στο δρομο με αυτα τα καροτσακια.... βρε κοριτσια φτανουν κοντα 1000 ευρω αν παρεις και ποδοσακο πχ....... affraid

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ για τις ευχές!
Το φόρεμα είναι μια πονεμένη ιστορία, έριξα μια ματιά αλλά ακόμα δεν βρήκα κάτι που και να είναι αρκετά καλό και να νιώθω ωραία με την κοιλουμπίτσα κ τα μπουτάκια που απέκτησα! Και μέχρι τα τέλη Μαίου σίγουρα θα έχει αλλάξει κ άλλο το σώμα μου Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 534787

Ο τρόπος που έχω βρει να αποστομώνν έχει ξαφνιάσει πολύ κόσμο! Πάντα ήμουν πολύ συγκαταβατική, δεν έφερνα αντιρρήσεις κ προσπαθούσα να είμαι ευγενική με όλους. Τώρα μου βγαίνει μια τρομερή επιθετικότητα κ δείχνω πως απλά δεν σηκώνω κουβέντα! Μου βγαίνει ένας πιο δυναμικός χαρακτήρας γιατί ήμουν στο άλλο άκρο!
Ξέρω πως αυτοί που με αγαπάνε κ με ξέρουν, καταλαβαίνουν κ δεν πειράζονται. Για όλους τους υπόοιπους απλά έπαψε να με νοιάζει (ή τουλάχιστον έτσι προσπαθώ να πείσω τον ευατό μου)

Καλή βολτίτσα Άλεξ!

Κ εμείς δεν θέλουμε να μείνουμε με 1 παιδάκι οπότε τα παίρνουμε όλα από την αρχή κ μάλιστα ουδέτερα γιατί μπορεί μετά να κάνουμε αγοράκι

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν έχω καταλήξει σε καροτσάκι γιατί εδώ δεν έχει σε πολλά μαγαζιά να τα δεις κ τα σπρώξεις. Τα έχουν σε κατάλογο affraid

Οπότε θα πάμε μια βόλτα Θεσσαλονίκη κ Καβάλα να πάρουμε μια πιο ρεαλιστική εικόνα.
Είναι όντως ακριβά γι'αυτό πρέπει να μην κάνουμε βιαστική αγορά κ μας βγει πατάτα!! Πολλές κοπέλες το μετανιώνουν γιατί το καροτσι πχ είναι πολύ βαρύ τελικά, ή δεν μαζεύεται εύκολα για να το βάλεις στο αυτοκίνητο, ή δεν είναι εύκολο ακόμη κ ένα πεζοδρόμιο να ανέβουν χωρίς βοήθεια.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι ειναι... καλα κανεις.. εγω προσπαθω αν μου πουν κατι που θεωρω "καλυμενη κακια" να ειμαι αγενης μπας κ σταματησουν.. αλλα δεν πιανει παντα..
Μπορω να περιγραψω μια ασχετη ιστορια??? Απλα απειδη μου εχουν τυχει παρομοιες καταστασεις και φοβαμαι οτι με τα παιδια θα γινει ακομη πιο εντονο αυτο..
Χτες που ημουν στο Ζαρα ηταν δυο μανουλες με τα μπεμπινια τους κ τα καροτσακια τους, το ενα ηταν γυρω στους 8 μηνες και το αλλο βρεφακι. Κ η μαμα απο το βρεφακι ειχε παρει μια φορμιτσα γκρι, παντελονακι και η αλλη (η οποια να πω δεν ψωνισε κ τιποτα) της ελεγε συνεχεια μα ΣΥΝΕΧΕΙΑ πραγματα του στυλ "Οχι αυτο.. αυτο παρε.. μη κοιτας αυτο, δεν ειναι καλο.. τι να το κανεις.. αυτο ειναι καλο." και μαλιστα με πολυ αποτομο υφος.. Η δε μανουλα του βρεφακου, πολυ μαζεμενη και ονειροπολα χαμογελαστη οπως κοιτουσε τα μικρα ρουχαλακια σε καποια φαση διπλα απο το ταμειο χαζευε κατι σετακια φορμες παντελονι/ζακετακι σε διαφορα χρωματα. κ να χει σκασει η αλλη "Τι κοιτας τωρα? Αφου πηρες!" και καποια στιγμη ΤΟΛΜΗΣΕ η γλυκεια να σηκωσει ενα σετακι γκρι κ κοκκινο και να της φωναζει σχεδον η αλλη "τι το κοιτας αυτο?? Αφου πηρες γκρι!! Αστο! Μη το παρεις. ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!!!"
confused confused confused confused confused
Τσαντιστηκα ΕΓΩ που απλα ετυχε να τις ακουω.. αμα τωρα η γλυκεια μανουλα τη στειλει αυτη μην πω που κ δεν ξαναπαει για ψωνια μαζι της, θα φταιει?? Τι τη νοιαζει ΤΟΣΟ για το τι θα κανει η αλλη κοπελα? Στο κατω κατω γουσταρει να χει δυο γκρι για το γιο της, δεν εχει διακιωμα?
Πολυ μου την εδωσε βρε κοριτσια..
Γιατι οταν μου το κανουν εμενα αν πω κατι μου απαντανε "για το καλο σου το λεω" κ με βγαζουν κ καλα υπερβολικη.. τωρα γιατι να μπαινει η αλλη στα χωραφια σου, αυτο δεν το ρωταει κανεις..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατς πρεπει να το σπρωξεις το καροτσι, αλλιως δεν βλεπεις πως ειναι.. κοιτα κ τα κιλα στους καταλογους γιανα εχεις μια ιδεα πριν πας.. καπου γυρω στα 10 νομιζω ειναι καλα.. κατι 15αρια νομιζω ειναι βαρεια..
Εγω απο οσα ειδα το πιο πρακτικο μου φανηκε το Graco Evo trio
Βαλε το βιντεο να δεις πως κλεινει..
Στο σπρωξιμο μου φανηκε αρκετα ανετο παντως..
http://www.mothercare.com/Graco-Evo-Pushchair---Chilli/526014,default,pd.html
Δεν ειναι κ πολυ πολυ φτηνο, αλλα ειναι καπου στη μεση..
Αυτο σκεφτομαι να παρω, πως σου φαινεται?

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα,κορίτσια!! Είστε όλες καλά; πω πω, δε σας προλαβαίνω!!
Ματινάκι μου, συγχαρητήρια για την κοράκλα!! Ξεκούραση τώρα και όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς Very Happy
Κατερίνα μου, τι ωραία που ένιωσες το μπεμπάκι σου! Όσο για τα πονάκια, μην ανησυχείς! Απλά πρέπει να προσέχουμε και να μην κάνουμε απότομες κινήσεις! Και εγώ έχω νιώσει κάποιες φορές πονάκια αλλά μετά ξαπλώνω και χαλαρώνω και όλα καλά!!
Αλεξάνδρα μου, στο είχα πει και εγώ παλιότερα, και εγώ ποντάρω ότι θα έχεις κοριτσάκι!!
Νατάσα μου, να σας ζήσουν!! Ό,τι και να βάλεις, θα είσαι μια κούκλα στο γάμο! Πάντα μια έγκυος γυναίκα δείχνει αλλιώς!!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναρς εδω εριξες μια ματια?
http://babywearing.gr

Στο γαμο θα εισαι μια κουκλιτσα με την κοιλιτσα ο,τι κ αν βαλεις!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 654316

Καλησπερα Νατασα μου!!! Τι κανεις?! Το μπεμπακι σου?! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 328109

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελίζα μου, μια χαρά είμαστε και οι δύο! Τώρα έφαγα και χαλαρώνω πριν πάω στο μάθημα..Εσύ πώς είσαι; ο μπεμπάκος σου;
Βρε,κορίτσια μου, δεν ξέρω πόσες από εσάς δουλεύετε, αλλά νιώθω ότι έχω κουραστεί απίστευτα από τη δουλειά, ότι δεν έχω καθόλου χρόνο να κάνω τίποτα..Και να φανταστείτε ότι δουλεύω τετράωρο μόνο..

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ήδη μου ανεβάσατε την αυτοπεποίθηση κορίτσια, θα βρω ένα χαριτωμένο φορεματάκι κ θα καμαρώνω για την κοιλίτσα μου κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για το πολυπόθητο στήθος που ποτέ δεν είχα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 328109

Ελιζα είμαστε πολύ ίδιες στις αντιλλήψεις μας, κ εμένα με εκνευρίζουν αφάνταστα περιστατικά σαν αυτό που περιέγραψες. Είναι σπαστικό να σου κόβουν την χαρά σου επειδή αυτοί "ξέρουν" ή "το έχουν περάσει κ έχουν εμπειρία". Βρε ουστ!!!

Είναι τέλειο αυτό το καρότσι, τέτοιο στυλ κοιτάω κ εγώ. Θα το παραγγείλεις απο ιντερνετ από εξωτερικό, ή απλά τα βλέπεις στο σάιτ κ θα τα πάρεις από μαγαζί???

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
natasathess έγραψε:Ελίζα μου, μια χαρά είμαστε και οι δύο! Τώρα έφαγα και χαλαρώνω πριν πάω στο μάθημα..Εσύ πώς είσαι; ο μπεμπάκος σου;
Βρε,κορίτσια μου, δεν ξέρω πόσες από εσάς δουλεύετε, αλλά νιώθω ότι έχω κουραστεί απίστευτα από τη δουλειά, ότι δεν έχω καθόλου χρόνο να κάνω τίποτα..Και να φανταστείτε ότι δουλεύω τετράωρο μόνο..

Είναι φυσικό να νιώθεις έτσι, εδώ γα έναν καφέ πάμε κ μετά νιώθουμε λες κ σκάβαμε!
Κ εγώ δουλεύω λίγες ώρες, αλλά έχω ξαναπεί πως είμαι σε οικογ.επιχείρηση οπότε είμαι αρκετά χαλαρή, πάω κ φεύγω όποτε θέλω. Αλλά την εξάντληση την έχω κ εγώ στο τσεπάκι μου!

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ εγω κουραζομαι πολυ ευκολα, και ειδικα πνευματικα.. χτες με πηρε περιπου 20' λεπτα να κανω μια προσθεση σε 4 τιμες στα ρουχαλακια.. εκαναν τα 3 και στο 4ο κολλουσα.. η δουλεια η σπιτι δουλειες, και τα δυο δεν μπορω.. θελω να πιστευω οτι ειναι λογω της εγκυμοσυνης..!!!! Shocked Shocked Shocked
Καλα ειμαστε Νατασα μου!!! Στριφογυριζουμε!!!! Εγω μεσα στο σπιτι και ο μπεμπης στη φωλια του!!!
Νατς ετσι ειναι!!! Ουστ και μακρυα μας!!!! χαχαχα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 215994
Το καροτσι αυτο το ειδα στο μαγαζι αλλα δυστυχως εχει μονο το λαχανι!!!!! Razz Razz Razz μου ειπαν να περιμενω το νεο καταλογο οτι ισως φερει κ αλλα χρωματα.. κ αυτο θα κανω..! Το ψαχνω κ στο αμαζον να δω, μηπως κ το παραγγειλω απο εκει αν δεν φερουν αλλα χρωματα αλλα κ παλι δεν ξερω..!!! προς το παρον... ψαχνω!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατάσα μου, δεν είναι θέμα κούρασης σωματικής, αλλά ψυχολογικής...Νιώθω ότι δεν έχω χρόνο να κάνω τίποτα,ειδικά Τρίτες-Πέμπτες που έχω και μάθημα το απόγευμα..Ανυπομονώ να σταματήσω να δουλεύω για να απολαύσω επιτέλους και λίγο το σπίτι μου..
Ελίζα μου, πολύ ωραίο το καρότσι, αλλά δεν κατάλαβα, είναι και κάθισμα αυτοκινήτου ή πωλείται χωριστά;

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπορεις να τα παρεις κ χωριστα, αλλα πωλουνται και τα τρια μαζι (καροτσι, καθισματακι, πορτ μπεμπε)..!
Κ εγω νιωθω ετσι.. αλλα το χειροτερο και το πιο αστειο ταυτοχρονα ειναι οτι εχω χασει το μυαλο μου, δεν μπορω να συγκεντρωθω, ξεχνιεμαι, ξεχναω, γενικα δηλ ειμαι.. αλλου!! Εχω χαζεψει Embarassed Embarassed Embarassed
Το εχει καμια αυτο? Rolling Eyes

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε,καλύτερα είναι αν είναι 3 σε 1!
Τι να σου πω, δε μου έχει τύχει αυτό..Αλλά αν συνεχίσω έτσι, πολύ πιθανό!! Κορίτσια, σας αφήνω, πρέπει να φύγω.. Φιλιά!!

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχα κ εγώ το νιώθω αυτό Ελίζα! Λες κ έχω μνήμη χρυσόψαρού και IQ ραδικιού ώρες ώρες! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 534787

Νατάσα μου υπομονή, είναι λόγω της εγκυμοσύνης. Λες κ δεν σου φτάνει ο χρόνο ε? Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα! Τώρα που μεγάλωσε η μέρα κ δεν θα νυχτώνει νωρίς, ίσως μας φανεί λίγο καλύτερα Very Happy

Ώρα να φύγω κοριτσάκια μου (είμαι στο γραφείο) πάω να πάρω φαγάκι από την μαμά μου κ μετά θα πάμε με την νυφούλα μας για πρόβα νυφικού!
Πέρισυ τέτοιο καιρό έκανα εγώ πρόβες νυφικού, κ τώρα κάνω πρόβες...καροτσιών!! Συγκινητικό I love you

Σας γλυκοφιλώ! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 417472

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιλακια κοριτσια!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Καλη προβα Νατς!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 417472

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια.Αχ κι εγώ κουράζομαι αρκετά απ τη δουλειά,τέτοια ώρα γυρίζω απ το πρωί,αλλά επειδή είναι δικό μου το μαγαζί,εύχομαι να πανε όλα καλά και να δουλευω μεχρι τον ένατο γιατί όπως καταλαβαίνετε απο ποιον να πάρω άδεια?Από μένα?Λοίπον σήμερα συζητήσατε πολλά και δεν σας προλαβαίνω.
Όσον αφορά το ζώδιο είμαι Παρθένος με ωροσκόπο σκορπιό.Με βασανίζει τόσο πολύ το να είναι όλα τέλεια,το να είναι όλα δίκαια.Ο άντρας μου Παρθένος και το μωρό μας θα είναι επίσης Παρθένος.Και οι τρεις..
Τώρα για τα καροτσάκια μου αρέσουν και μένα κατι ρομαντικά ιταλικά τα inglesina αλλά έχουν από 1000 και πάνω. Sad Sad Sad
Ναts όσον αφορά τα slings εγώ έχω δει κάποια εδώ http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_wrap.htm.
Eπίσης ήθελα την γνώμη σας.Το σπίτι μου έχει μια περίεργη διαρρύθμιση με αποτέλεσμα το δωμάτιό μου να έιναι στον 3ο,τα παιδικά στο 2ο και στο ισόγειο σαλόνι και κουζίνα.Μάλλον η καλαθούνα θα με βόλευε καλύτερα για τον πρώτο καιρό ε?

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κ σε σενα...εγω ειμαι καρκινοσ κ ο αντρασ μου ταυροσ το παιδι μαλλον για παρθενοσ παει..εχεισ πολυ δικιο ολα τα ωραια που τραβανε την προσοχη ειναι πανακριβα κ τα οικονομικα μασ ψιλοστενα...η καλαθουνα ειναι αρκετα ευχρηστη στην αρχη..

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα Μαρω και Μια!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Δεν ειχα καταλαβει οτι τα inglesina ειναι τοσο ακριβα...... Rolling Eyes δηλ κατι καροτσια που βλεπω στο δρομο κοστισαν τοσο πολυ?!?!?!? Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 534787
Μια μου ετσι οπως τα λες, σιγουρα το μωρακι σου θα πρεπει να το μετακινεις.. θα εχεις και πορτ μπεμπε? γιατι κ εκει μπορει να κοιμαται και να μετακινειται, και το βραδυ να εχεις λικνο στο δωματιο σας.. (θεωρησα δεδομενο οτι θα θελεις διπλα σου το μωρακι το βραδυ για διευκολυνση).. Απο την αλλη ειναι πως το εχεις φανταστει εσυ, και τι βολευει αλλα κ τελικα τι σου αρεσει!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Εγω οπου κοιταξα καλαθουνα+βαση ειχε το ιδιο κοστος σχεδον με το λικνο, αντε να ειχαν 10 ευρω διαφορα..

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι ναι αυτά τα καροτσάκια στο δρόμο έχουν τόσο πολύ.Εννοείται ότι το μωρό θα ναι δίπλα μου.Το πορτ μπεμπε ίσως να με βόλευε καλύτερα.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το πορτ μπεμπε θα μπορουσε ισως να ενσωματωνεται σε ενα καροτσι.. η καλαθουνα ειναι πιο χαριτωμενη ισως και πιο ελαφρυα?.. το λικνο ειναι λιγο μεγαλυτερο και ισως μεινει το μπεμπινι λιγο πιο πολυ..κοιταξε τα ολα κ στο τελος θα αποφασισεις.. I love you I love you I love you
Μια θυμησε μου, εχετε δει φυλο στο μωρακι σου? Δεν θελεις να βαλεις τικερακι?

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατά 90% αγοράκι είναι.Αλλά κρατάω επιφυλάξεις.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααα τι ωραια!! Κ εγω αγορακι.. με το καλο Μια μου!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 328109

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μουυυυυυυ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 215994 τι κανετε??δεν σας διαβασα τι γραψατε θα παω τωρα να σας διαβασω πωπωπω γλωσσα δεν βαζετε μεσα Razz Razz Razz Razz Razz Razz εγω τωρα γυρισα σπιτι,δεν πηγαμε τελικα περπατημα με τον αντρα μου αλλα βολτα στα μαγαζια γιατι χρειαζομαστε χαλακι για την κουζινα κ διακοσμητικα στο σαλονι!αλλα κοριτσια ολη την ωρα μας την φαγαμε τελικα στα παιδικα...κοριτσια λιωσαμε κ οι δυο!!!!!!!!!!!!!!!κ το καλυτερο ο αντρας μου να λαχταραει να τα δει πιο πολυ κ απο εμενα!!το τρυφερος που ειναι...δεν λεει λογια αλλα νιωθει απιστευτα πραγματα!!ειδαμε απο ολα,κρεββατακια,καροτσακια,ντουλαπες,ρουχαλακια....αχ κοριτσια τρελαθηκαμε!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 - Σελίδα 7 654316 κ το μωρακι μου λες κ ηξερε οτι κοιταμε για αυτο κ οταν ημασταν μεσα στο αμαξι με κλωτσουσε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις