351 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.3 Πεμ Απρ 04, 2013 11:57 am
JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολες τις μανουλες και τα μπεμπακια τους...!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
flo86 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!
Εγω ειμαι πρωινη πρωινη γιατι απο τοτε που εμεινα εγκυος κοιμαμαι 10-11 και ξυπναω 6 το πρωι...
Επειδη κοιμαμαι και στα πλαγια πια εχουν αρχισει τωρα τελευταια και με πονανε οι γοφοι μου πολυ! Το παθαινει καμια απο εσας???
Τελειες οι κοιλιτσες σας στις φωτογραφιες!
Αλεξανδρα μου πιστευω οτι εχεις κοριτσακι γιατι εχουμε ιδια κοιλιτσα
Μανούλα και γω ξυπνάω απο τις 6 το πρωί γιατί δουλεύω και πρέπει να είμαι στο γραφείο στις 7:15 ώστε να φύγω στις 15:15 για να πάω να πάρω τον γιόκα μου απο τον παιδικό, βέβαια το βράδυ απο τις 21:30 είμαι προσγειωμένη στο κρεββάτι αφου έχω βάλει για ύπνο στις 21:00 τον μπόμπιρα!!!miapetite έγραψε:flo86 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!
Εγω ειμαι πρωινη πρωινη γιατι απο τοτε που εμεινα εγκυος κοιμαμαι 10-11 και ξυπναω 6 το πρωι...
Επειδη κοιμαμαι και στα πλαγια πια εχουν αρχισει τωρα τελευταια και με πονανε οι γοφοι μου πολυ! Το παθαινει καμια απο εσας???
Τελειες οι κοιλιτσες σας στις φωτογραφιες!
Αλεξανδρα μου πιστευω οτι εχεις κοριτσακι γιατι εχουμε ιδια κοιλιτσα
Καλημέρα flo εγώξυπνάω ούτως η άλλως γιατι πάω για δουλειά.Κι εμένα με πονάνε οι γοφοί μου απο την 13η εβδομάδα.Νομίζω ότι είναι κάτι φυσιολογικό
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ!!! ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΗΤ?ChristinaT έγραψε:Καλημέρα Μανούλες εγω ειμαί καινούργια στο forum θα ήθελα να ενταχθω στην ομάδα σας Έχω ένα αγοράκι 3 χρόνων και είμαι έγκυος περίπου 4 μηνών στο δεύτερο που μάλλον είναι κοριτσάκι. ΠΗΤ έχω 25/9/2013 αλλά μπορεί να γεννήσω νωρίτερα διότι είμαι με καισαρική...Αυτά απο μένα...!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ!!!ChristinaT έγραψε:Καλημέρα Μανούλες εγω ειμαί καινούργια στο forum θα ήθελα να ενταχθω στην ομάδα σας Έχω ένα αγοράκι 3 χρόνων και είμαι έγκυος περίπου 4 μηνών στο δεύτερο που μάλλον είναι κοριτσάκι. ΠΗΤ έχω 25/9/2013 αλλά μπορεί να γεννήσω νωρίτερα διότι είμαι με καισαρική...Αυτά απο μένα...!!!
nats έγραψε:χαιρετώ τις πιο όμορφες κοιλίτσες του φόρουμ!!!!!
Ωραία ιδέα να βάλουμε όλες τις κοιλίτσες μας, αν κ η δική μου είναι κοιλούμπα!!
Πάντως εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει φωτο την κοιλιά μου... Ίσως το κάνω τώρα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν ήθελα να κρατάω "ημερολογιο κοιλιάς" αν κ κρατάω γενικά ημερολόγιο εγκυμοσύνης που γράφω κιλά κάθε εβδομαδα, σημαντικές ημερομηνίες, συναισθήματα κ τέτοια.
Πήγα για φόρεμα για τον γάμο του αδερφού μου κ με έπιασε απελπισία! Δεν βρίσκω τίποτα!! Είναι πολύ περίεργο να βλέπεις τέτοιες αλλαγές στο σώμα σου τελικά... Αααααααααχχχχχ τι τραβάμε οι μέλλουσες μαμάδες!!! Χαλάλι όλα όμως για τα μπεμπάκια μας!
Καλωσήρθες Τζούλια, με το καλό το αγοράκι σου!
ChristinaT έγραψε:Καλημέρα Μανούλες εγω ειμαί καινούργια στο forum θα ήθελα να ενταχθω στην ομάδα σας Έχω ένα αγοράκι 3 χρόνων και είμαι έγκυος περίπου 4 μηνών στο δεύτερο που μάλλον είναι κοριτσάκι. ΠΗΤ έχω 25/9/2013 αλλά μπορεί να γεννήσω νωρίτερα διότι είμαι με καισαρική...Αυτά απο μένα...!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης