176 Απ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΑΜΟΥ!!!!! Τετ Αυγ 25, 2010 3:33 am
Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Crazy έγραψε:Μαρία μου, αν θες, σβήσε στο πιο πάνω μήνυμα τα links γιατί φαίνονται από όλους, ακόμα κι αν δεν έχεις κάνεις login. Thanks!!
οκ done!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Crazy έγραψε:Μαρία μου, αν θες, σβήσε στο πιο πάνω μήνυμα τα links γιατί φαίνονται από όλους, ακόμα κι αν δεν έχεις κάνεις login. Thanks!!
τελεια φωτο Ρουλιτσα!!!!!!!!!Crazy έγραψε:Μαρία μου σ'ευχαριστώ!!!
Ναι, μάλλον κάποιο λάθος έχω κάνει.. πάντως διάλεξα το link που λέει για forum...
Δοκιμάζω μπας και βρω τον τρόπο..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κάτι κατάφερα!
Ifigeneia έγραψε:Καλά φιλενάδα ευτυχώς που σε έκανε παράθεση η Μαρία και σε είδα.
Μωρέ κοριτσάκι σκέτο ήσουν!
ΙΦΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ;;;;
Γλυκύτατη! Και ο Γιάννης φοβερός γαμπρός!!!
Φτου σας κούκλα μου! Φιλιά στην κοιλίτσα!!!
purple... Από τις πιο λαμπερές νύφες που έχω δει! Ειλικρινά!!!
ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ 100%!!!!
Εισαι μια κουκλα!!faye έγραψε:λοιπον θα σας βαλω και εγω δικες μου απλα δεν βγηκαν πολυ καθαρες γιατι τις εβγαλα με το κινητο μου μεσα απο το αλμπουμ στα γρηγορα οποτε συγχωρηστε με για την θολοτητα τους και για το γεγονος οτι ειναι πλαγιασμενες δεν ηξερα πως να τις διορθωσω χιχιχι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sonia1835 στις Παρ Αυγ 27, 2010 1:23 pm, 3 φορές συνολικά
κουκλα μου δεν ανοιγει σε εμενα δεν ξερω ομως αν μπορουν να το ανοιξουν αλλες κοπελες.
Το διορθωσα.Πηγαινε προς τα πανω.faye έγραψε:κουκλα μου δεν ανοιγει σε εμενα δεν ξερω ομως αν μπορουν να το ανοιξουν αλλες κοπελες.
sonia1835 έγραψε:Το διορθωσα.Πηγαινε προς τα πανω.faye έγραψε:κουκλα μου δεν ανοιγει σε εμενα δεν ξερω ομως αν μπορουν να το ανοιξουν αλλες κοπελες.
ουτε και εγω μπορω να τις δω!!δεν μου ανοιγη
Εδω ειναι η διορθωση κοριτσιαsonia1835 έγραψε:file:///C:/Users/sonia/Pictures/%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%95%CE%A3%20%20BA%CE%A0%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%97%CE%A3%20%CE%9A%CE%91%CE%99%20%CE%93%CE%91%CE%9C%CE%9F%CE%A5/gamos1.jpg Καντε αντιγραφη & μετα επικολληση.Ειναι η β' μου ξαδερφη με τον αντρα της
αχ Αρετουλα μου σε ευχαριστω αν και ηταν μια δυσκολη για μενα περιοδος αλλα ηταν ωραια εκεινη την μερα.Aretoula έγραψε:faye mou eise mia koukla!!lampeis!!
Crazy έγραψε:Ifigeneia έγραψε:Καλά φιλενάδα ευτυχώς που σε έκανε παράθεση η Μαρία και σε είδα.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ;;;;
Ευχαριστούμε φιλενάδα!!!
Ifigeneia έγραψε:Crazy έγραψε:Ifigeneia έγραψε:Καλά φιλενάδα ευτυχώς που σε έκανε παράθεση η Μαρία και σε είδα.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ;;;;
Ευχαριστούμε φιλενάδα!!!
Τώρα είσαι ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΚΕΤΗ φιλενάδα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης