401 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 Τρι Απρ 09, 2013 4:29 am
Σοφία83
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σου Βίκυ μου!Ναι πολυ δουλεια!!Στα κλεφτά μπήκα τώρα λίγο!!Καλά είσαι εσύ;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:εδω ειμαι εγω αναστασια μου!!τι κανεις?ηρθε η ακατονομαστη η μετραμε ακομη μια μερα καθυστερησης?
σοφακι μου το καταλαβα οτι εχεις πολυ δουλεια..
AnastasiaMM έγραψε:Βίκυ μου καλησπέρα!!!!!
Σοφάκι μου άσε λάθος συναγερμό σας έδωσα χθές!
Είμαι πολύ στεναχωρημένη !
Σήμερα άρχισε να πονάει και το στήθος μου άρα μέχρι την Παρασκευή σίγουρα θα αδιαθετήσω!
Τέλοςπάντων δεν πειράζει πάμε μαζί για τόν επόμενο Σοφάκι μου!!!!
kallia24 έγραψε:γεια σου αναστασια μου και σοφακι μου!!! ειμαι κ εγω εδω!!! αναστασια μου νωρις ειναι ακομα περιμενε λιγο και μετα στεναχωριεσαι!!!σοφακι μου πολυ δουλεια παλι ε?
μια χαρα ειμαι και εγω κοριτσακι μου....Σοφία83 έγραψε:Γεια σου Βίκυ μου!Ναι πολυ δουλεια!!Στα κλεφτά μπήκα τώρα λίγο!!Καλά είσαι εσύ;;
AnastasiaMM έγραψε:Κοριτσάκια μου !!!!!
Είναι καμία εδώ ?
Σοφία83 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:εδω ειμαι εγω αναστασια μου!!τι κανεις?ηρθε η ακατονομαστη η μετραμε ακομη μια μερα καθυστερησης?
σοφακι μου το καταλαβα οτι εχεις πολυ δουλεια..
Αλεξάνδρα μου !!!!Τι κάνεις κοριτσομάνα μου εσύ;;;;;;;; Πετάς από τη χαρά σου ε;;!!!
AnastasiaMM έγραψε:Βασούλα μου τί κάνεις ?
Βικάκι εμείς δεν έχει τύχη να μιλήσουμε
δεν ξέρω προσπαθείς για μωράκι ?
αναστασια μου εγω περσι ειχα μια παλλινδρομη κυηση....και τωρα κανα διμηνο ξεκινησαμε παλι προσπαθειες....προχθες τελειωσε η ακατανομαστη και παμε για τριμηνο....AnastasiaMM έγραψε:Βασούλα μου τί κάνεις ?
kallia24 έγραψε:ναι σοφακι μου περιμενω να ακουσω το τηλ να χτυπαει και να ναι απο την δουλεια..αγχωνομαι λιγο γτ φοβαμαι να μην απογοητευτω...αναστασακι μου δν ξερω ποτε θα παω αυτο λεω τωρα και στο σοφακι περιμενω τηλ!!!
AnastasiaMM έγραψε:Αλεξάνδρα μου συγνώμη δεν είδα οτι απάντησες και νόμιζα οτι δεν είσαι εδώ!!!!!!
Τί κάνεις ζουζουνίτσα ?
Η κοριτσάρα σου ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την AnastasiaMM στις Τρι Απρ 09, 2013 4:45 am, 1 φορά
καλησπερα βασουλα τι κανεις?ναι προσπαθω οσο μπορω να σκεφτομαι θετικα!!vasoula1 έγραψε:kallia24 έγραψε:ναι σοφακι μου περιμενω να ακουσω το τηλ να χτυπαει και να ναι απο την δουλεια..αγχωνομαι λιγο γτ φοβαμαι να μην απογοητευτω...αναστασακι μου δν ξερω ποτε θα παω αυτο λεω τωρα και στο σοφακι περιμενω τηλ!!!
Καλησπέρα κάλλια μου σκεφτόμαστε θετικά!!!
viki1988 έγραψε:αναστασια μου εγω περσι ειχα μια παλλινδρομη κυηση....και τωρα κανα διμηνο ξεκινησαμε παλι προσπαθειες....προχθες τελειωσε η ακατανομαστη και παμε για τριμηνο....AnastasiaMM έγραψε:Βασούλα μου τί κάνεις ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης