801 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111 Πεμ Απρ 11, 2013 1:08 pm
AsiKavala
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια!!!Και εγω εδω!!!Εύχομαι γρήγορα να έχουμε και εμείς φουσκωμένες κοιλίτσες!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γεια σου asi kavala...καλως ηρθες...AsiKavala έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!!Και εγω εδω!!!Εύχομαι γρήγορα να έχουμε και εμείς φουσκωμένες κοιλίτσες!!!!
καλημερα σοφακι μου!!! καλυτερα σοφακι μου ειμαι σημερα,ενταξει δν ειχα κ κτ το φοβερο αλλα ειμαι καλυτερα...εσυ τι κανεις κοριτσι μου?Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα Κάλλια μου!!!!Τι κάνεις κοριτσάκι μου ;;Είσαι καλύτερα σήμερα;;;
Χρυσάκι μου σ'ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα σου λόγια!!!Να χαίρεσαι κι εσύ τον ζουζούνο σου!!!
Καλημέρα και στα καινούρια κοριτσάκια!!Με το καλό τα ευχάριστα!!!
λογικο σοφακι μου που μονο δν θα πας στην δουλεια θα εισαι ηρεμη!!!μπα δν νομιζω αυτο το σαββατοκυριακο εχω κ εγω κ εκεινος δουλεις..ισως ερθει εκεινος για λιγο αυριο εδω θα δειξει...Σοφία83 έγραψε:Χαίρομαι που είσαι καλύτερα μικρούλα μου!!!Καλά κι εγώ μωρέ, εδώ τα ίδια!!Παρασκευή σήμερα - η αγαπημένη μου μέρααααααα !!!Όχι επειδή θα κάνω τίποτα φοβερό το σκ , απλά και μόνο που δε θαρθω στη δουλειά και θα ηρεμήσει το κεφάλι μου, αυτό με κάνει ευτυχισμένη!!!!!
Εσύ θα πας καμιά βόλτα στο αγόρι σου τωρα το σκ;;
καλημερα αλεξανδρα μου!! ναι ειμαι καλυτερα λιγο..εσυ τι κανεις?η μικρη μπουμπου σου?κλωτσαει σημερα?Alexandra23 έγραψε:κοριτσια μου γλυκα καλημερα!!!! τι κανετε?ασι μου καλως ηρθες κ με το καλο να ακουσουμετα ευχαριστα!!!καβαλα ε?εγω δραμινη ειμαι
καλλια μου εισαι καλυτερα διαβασα κ χαιρομαι πολυ!!!
σοφακι μου λογικο να χαιρεσαι,2 μερες χωρις δουλεια ειναι ηρεμια κακα τα ψεμματα!!!
χρυσακι πες τα πες τα πιστη θελει!!!!!ποσο χρονων ειναι το αντρακι σου?
τι αλλα νεα κοριτσια μου?
Alexandra23 έγραψε:ναιιιι κλωτσαειιι!!θελει πρωινουλι φαινεται αχ κοριτσια θελω να φαω μελακι αλλα η γιατρος ειπε να αποφευγω τα πολλα γλυκα κ την πολυ χαζαρη γιατι μου κανουν κακο,εξαιτιας τους ερεθιστηκε η κυστη μου...αν φαω λιγο μελακι πανω στο ψωμακι λετε να πειραζει?
Alexandra23 έγραψε:ναι δεν θα βαλω πολυ λιγο θα βαλω για την νοστιμια!αλλαωστε ενταξει λιγο μελακι τωρα που το σκεφτομαι ειναι κ υγιεινο σοφακι μου 9 το πρωι την δευτερα εχουμε ραντεβου στη γιατρο θ δωσω κ αιμα να το δει αναλυτικα για σακχαρο κτλ κ μετα θα παμε ξανα στο καταστημα που ειδαμε τα επιπλα,θα ρωτησουμε καποια τελευταια πραγματα κ θα τα κλεισουμε!! με ρωταει αυτη,σε ποιο μηνα εισαι?της λεω στον 6ο!εεε μου λεει τοτε πρεπει να καταληξεις γιατι αργουν κ σχεδον 2 μηνες τα επιπλα! πως περναει ο καιρος!!εσυ πες μου τι κανεις?τελειωσε η ακατανομαστη ε?το σαβ.κο θα το καψουμε?
αλεξανδρα μου απλα μπραβο!!!εμενα μου αρεσει παρα μα παρα πολυ!!αληθεια λεω!!!Alexandra23 έγραψε:καλλια μου αποστολια θα βαπτιστει η μικρη!!!αυτο ητανε δεδομενο απο την αρχη!την πεθερα μου λενε ετσι!δεν θα βαλουμε αυτο το ονομα ουτε απο υποχρεωση ουτε λογω παραδοσης αλλωστε το αντρικο ειναι πιο σημαντικο κατα την παραδοση μας.θα το βαλουμε επειδη αυτη η γυναικα αξιζει να ακουσει το ονομα της γιατι τρεχει μια ζωη για ολους κ για μενα πλεον κ το εκτιμω πολυ κ σαν ευχαριστω θελω να ακουσει το ονομα της κ να λιωσει!!νομιζω τετοιες κινησεις δενουν την οικογενεια οταν το αξιζει!η πεθερα μου κανει ναζια λεει δεν της αρεσει το ονομα της κ να βαλουμε ο,τι θελουμε αλλα εγω νιωθω οτι θελω να το βαλω!!λοιπον ακουω αποψεις για το ονομα!πως σας φαινεται?ειλικρινα ε?
σοφακι ειμαι βεβαιη οτι το σπορακι σας θα ερθει αυτη τη φορα καντε με τον αντρουλη πολυ πολυ κ εμεις εδω ειμαστε να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!Σοφία83 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:ναι δεν θα βαλω πολυ λιγο θα βαλω για την νοστιμια!αλλαωστε ενταξει λιγο μελακι τωρα που το σκεφτομαι ειναι κ υγιεινο σοφακι μου 9 το πρωι την δευτερα εχουμε ραντεβου στη γιατρο θ δωσω κ αιμα να το δει αναλυτικα για σακχαρο κτλ κ μετα θα παμε ξανα στο καταστημα που ειδαμε τα επιπλα,θα ρωτησουμε καποια τελευταια πραγματα κ θα τα κλεισουμε!! με ρωταει αυτη,σε ποιο μηνα εισαι?της λεω στον 6ο!εεε μου λεει τοτε πρεπει να καταληξεις γιατι αργουν κ σχεδον 2 μηνες τα επιπλα! πως περναει ο καιρος!!εσυ πες μου τι κανεις?τελειωσε η ακατανομαστη ε?το σαβ.κο θα το καψουμε?
Αχ ναι Αλεξάνδρα μου περνάει ο καιρός!!!Τίποτα δεν έμεινε για να δεις κι από κοντά την ζουζούνα σου !!!
Εγώ Αλεξάνδρα μου από χθες άρχισα το "πάρτυ" !!!Μακάρι το σποράκι μας να έρθει αυτή τη φορά....!Πόσο μα πόσο πολύ το θέλω δεν περιγράφεται!!!
αλεξανδρα μου ναι μ αρεσει πολυ,τρελαινομαι με ονοματα που δν ακουγονται συχνα..πολυ ωραιο!!!Alexandra23 έγραψε:τελεια σοφακι μου δωστου να καταλαβει!! να σε ρωτησω κατι?εχεις αγχος κατα τη διαρκεια της επαφης?σκεφτεσαι δηλαδη την συλληψη η οχι?
χαιρομαι που σαρεσει καλλια μου,στους περισσοτερους αρεσει πολυ!!!!κ εμενα μαρεσει επειδη θα ειναι το ονομα της
Alexandra23 έγραψε:τελεια σοφακι μου δωστου να καταλαβει!! να σε ρωτησω κατι?εχεις αγχος κατα τη διαρκεια της επαφης?σκεφτεσαι δηλαδη την συλληψη η οχι?
χαιρομαι που σαρεσει καλλια μου,στους περισσοτερους αρεσει πολυ!!!!κ εμενα μαρεσει επειδη θα ειναι το ονομα της
kallia24 έγραψε:σοφακι ειμαι βεβαιη οτι το σπορακι σας θα ερθει αυτη τη φορα καντε με τον αντρουλη πολυ πολυ κ εμεις εδω ειμαστε να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!Σοφία83 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:ναι δεν θα βαλω πολυ λιγο θα βαλω για την νοστιμια!αλλαωστε ενταξει λιγο μελακι τωρα που το σκεφτομαι ειναι κ υγιεινο σοφακι μου 9 το πρωι την δευτερα εχουμε ραντεβου στη γιατρο θ δωσω κ αιμα να το δει αναλυτικα για σακχαρο κτλ κ μετα θα παμε ξανα στο καταστημα που ειδαμε τα επιπλα,θα ρωτησουμε καποια τελευταια πραγματα κ θα τα κλεισουμε!! με ρωταει αυτη,σε ποιο μηνα εισαι?της λεω στον 6ο!εεε μου λεει τοτε πρεπει να καταληξεις γιατι αργουν κ σχεδον 2 μηνες τα επιπλα! πως περναει ο καιρος!!εσυ πες μου τι κανεις?τελειωσε η ακατανομαστη ε?το σαβ.κο θα το καψουμε?
Αχ ναι Αλεξάνδρα μου περνάει ο καιρός!!!Τίποτα δεν έμεινε για να δεις κι από κοντά την ζουζούνα σου !!!
Εγώ Αλεξάνδρα μου από χθες άρχισα το "πάρτυ" !!!Μακάρι το σποράκι μας να έρθει αυτή τη φορά....!Πόσο μα πόσο πολύ το θέλω δεν περιγράφεται!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#111
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης