26 Απ: το ξέρω πως δεν είμαι μαμά :P Παρ Σεπ 13, 2013 12:17 pm
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Ελα καλε,αφου αρεσει σε εσενα τι σημασία. εχει; μην ακους τι λεω εγω!!θα προσπαθησω να την δω με αλλο ματι!!μα δεν ξελαιμιαστικε το παιδακι;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
χαχα δεν έχω ιδέαdemaki88 έγραψε:Ελα καλε,αφου αρεσει σε εσενα τι σημασία. εχει; μην ακους τι λεω εγω!!θα προσπαθησω να την δω με αλλο ματι!!μα δεν ξελαιμιαστικε το παιδακι;;
Nαι, πάω σε μια συγκεκριμένη κατασκηνωση 7 χρονια ως κατασκηνώτρια ( από το 2003 που θα έμπαινα πέμπτη δημοτικού) και τα 4 τελευταία χρόνια είμαι ομαδάρχισσα! Στην συγκεκριμένη είμαστε όλες εθελόντριες. Είναι πολύ όμορφα!margdimitra έγραψε:Πας χρόνια κατασκήνωση kristi?
Ποτέ δεν έχω πάει. Κρίμα. Θα ήθελα.
γίνεται να είσαι δευτεροετής στο 3ο έτος??? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!!Κορνηλια έγραψε:Απόψε κάνεις μπαμ..απόψε κάνεις μπαμ
σε βλέπουν και φρενάρουνε και σταματούν τα τραμ!
(ισως αν κρατούσες μπαίνοντας ένα πιο χαμηλό προφίλ, γράφοντας λιγότερα και να μην ανοίγεις ένα κάρο θέματα..λίγα λίγα τα σχόλια και αυξάνεις σταδιακά..μπορεί να είναι πιό χρονοβόρο αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!!Δεν θα σε πάρει χαμπάρι κανείς!επίσης δοκίμασε να κάνεις τον επόμενο λογαριασμό πρίν ξεφτιλίσεις τον προηγούμενο και δουλεψέ τον όπως σου λέω πραπάνω..!Σόρυ δεν εχω ανακατεύτει στο παρελθόν αλλά σε βλέπω που παιδεύεσαι και είπα να βοηθήσω!!)
Με το καλό το πτυχίο σου κοπέλα μου και γερά παιδία!Φαίνεται ότι έχεις μέσα σου πολλή αγάπη να δώσεις!!(χαχαχαχαχ ξερνάωωωωω με αυτά που γράφω!!)
ναι γινεται. τον Απριλιο πυ το εγραψε ηταν δευτεροετης, και τωρα που ξεκιναει καινουριο ακαδημαικο ετος μπηκε στο τριτο. Ετσι παε, απο το το 2ο στο 3ο συνηθως. just saying..maria17 έγραψε:γίνεται να είσαι δευτεροετής στο 3ο έτος??? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!!Κορνηλια έγραψε:Απόψε κάνεις μπαμ..απόψε κάνεις μπαμ
(ισως αν κρατούσες μπαίνοντας ένα πιο χαμηλό προφίλ, γράφοντας λιγότερα και να μην ανοίγεις ένα κάρο θέματα..λίγα λίγα τα σχόλια και αυξάνεις σταδιακά..μπορεί να είναι πιό χρονοβόρο αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!!Δεν θα σε πάρει χαμπάρι κανείς!επίσης δοκίμασε να κάνεις τον επόμενο λογαριασμό πρίν ξεφτιλίσεις τον προηγούμενο και δουλεψέ τον όπως σου λέω πραπάνω..!Σόρυ δεν εχω ανακατεύτει στο παρελθόν αλλά σε βλέπω που παιδεύεσαι και είπα να βοηθήσω!!)
Με το καλό το πτυχίο σου κοπέλα μου και γερά παιδία!Φαίνεται ότι έχεις μέσα σου πολλή αγάπη να δώσεις!!(χαχαχαχαχ ξερνάωωωωω με αυτά που γράφω!!)
zini έγραψε:ναι γινεται. τον Απριλιο πυ το εγραψε ηταν δευτεροετης, και τωρα που ξεκιναει καινουριο ακαδημαικο ετος μπηκε στο τριτο. Ετσι παε, απο το το 2ο στο 3ο συνηθως. just saying..maria17 έγραψε:γίνεται να είσαι δευτεροετής στο 3ο έτος??? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!!Κορνηλια έγραψε:Απόψε κάνεις μπαμ..απόψε κάνεις μπαμ
για τα αλλα δεν εχω να πω κατι. μονο το οτι αν καποιος επιλεγει για τον οποιοδηποτε λογο να λεει ψεμματα για καποιο στοιχειο του δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και ο ακατονομαστος. Μπορει να ειναι μπορει και να μην ειναι.maria17 έγραψε:ok,ζητώ συγνώμη που δεν το παρατήρησα πότε το είχε γράψει ...αλλά εγώ που μπαίνω από περίχωρα του ΒΟΛΟΥ, λογικά ο χάρτης (που δεν ξέρω να τον δουλεύω ) με βγάζει ΒΟΛΟ Κ ΟΧΙ ΑΘΗΝΑ!!!zini έγραψε:ναι γινεται. τον Απριλιο πυ το εγραψε ηταν δευτεροετης, και τωρα που ξεκιναει καινουριο ακαδημαικο ετος μπηκε στο τριτο. Ετσι παε, απο το το 2ο στο 3ο συνηθως. just saying..maria17 έγραψε:γίνεται να είσαι δευτεροετής στο 3ο έτος??? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!!Κορνηλια έγραψε:Απόψε κάνεις μπαμ..απόψε κάνεις μπαμ
ΖΙΝΙ στην ίδια περιοχή που έμπαινε κ η κτηνίαρος-παιδίατρος κτλ κτλ???? μακάρι να κάνω λάθος!!!!!!!!!!zini έγραψε:για τα αλλα δεν εχω να πω κατι. μονο το οτι αν καποιος επιλεγει για τον οποιοδηποτε λογο να λεει ψεμματα για καποιο στοιχειο του δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και ο ακατονομαστος. Μπορει να ειναι μπορει και να μην ειναι.maria17 έγραψε:ok,ζητώ συγνώμη που δεν το παρατήρησα πότε το είχε γράψει ...αλλά εγώ που μπαίνω από περίχωρα του ΒΟΛΟΥ, λογικά ο χάρτης (που δεν ξέρω να τον δουλεύω ) με βγάζει ΒΟΛΟ Κ ΟΧΙ ΑΘΗΝΑ!!!zini έγραψε:ναι γινεται. τον Απριλιο πυ το εγραψε ηταν δευτεροετης, και τωρα που ξεκιναει καινουριο ακαδημαικο ετος μπηκε στο τριτο. Ετσι παε, απο το το 2ο στο 3ο συνηθως. just saying..maria17 έγραψε:γίνεται να είσαι δευτεροετής στο 3ο έτος??? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!!Κορνηλια έγραψε:Απόψε κάνεις μπαμ..απόψε κάνεις μπαμ
ναι καμια φορα συμβαινει να περνουν απο το ιδιο σημειο σημα. υπαρχει κατι που λεγεται συμπτωση. ο χαρτης δειχνει απο που περνει σημα καποιος οχι το σπιτι του! Εγω δεν ξερω αν ειναι η αν δεν ειναι. Το μονο που λεω ειναι οτι τα μεχρι τωρα στοιχει δεν δειχνουν κατι, μονο υποψιες. ειδωμεν! Αλλα και παλι, σιγα τα αυγα!maria17 έγραψε:ΖΙΝΙ στην ίδια περιοχή που έμπαινε κ η κτηνίαρος-παιδίατρος κτλ κτλ???? μακάρι να κάνω λάθος!!!!!!!!!!zini έγραψε:για τα αλλα δεν εχω να πω κατι. μονο το οτι αν καποιος επιλεγει για τον οποιοδηποτε λογο να λεει ψεμματα για καποιο στοιχειο του δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και ο ακατονομαστος. Μπορει να ειναι μπορει και να μην ειναι.maria17 έγραψε:ok,ζητώ συγνώμη που δεν το παρατήρησα πότε το είχε γράψει ...αλλά εγώ που μπαίνω από περίχωρα του ΒΟΛΟΥ, λογικά ο χάρτης (που δεν ξέρω να τον δουλεύω ) με βγάζει ΒΟΛΟ Κ ΟΧΙ ΑΘΗΝΑ!!!zini έγραψε:ναι γινεται. τον Απριλιο πυ το εγραψε ηταν δευτεροετης, και τωρα που ξεκιναει καινουριο ακαδημαικο ετος μπηκε στο τριτο. Ετσι παε, απο το το 2ο στο 3ο συνηθως. just saying..maria17 έγραψε:γίνεται να είσαι δευτεροετής στο 3ο έτος??? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!!Κορνηλια έγραψε:Απόψε κάνεις μπαμ..απόψε κάνεις μπαμ
Όχι δεν γίνεται να είναι στο 3ο. Τώρα έχει εξεταστική ακόμα..άρα ειναι στο 2ο έτος..όταν με το καλό αρχίσει το εξάμηνο και αρχίσουν οι εγγραφές θα μπεί στο 3ο!maria17 έγραψε:ok,ζητώ συγνώμη που δεν το παρατήρησα πότε το είχε γράψει ...αλλά εγώ που μπαίνω από περίχωρα του ΒΟΛΟΥ, λογικά ο χάρτης (που δεν ξέρω να τον δουλεύω ) με βγάζει ΒΟΛΟ Κ ΟΧΙ ΑΘΗΝΑ!!!zini έγραψε:ναι γινεται. τον Απριλιο πυ το εγραψε ηταν δευτεροετης, και τωρα που ξεκιναει καινουριο ακαδημαικο ετος μπηκε στο τριτο. Ετσι παε, απο το το 2ο στο 3ο συνηθως. just saying..maria17 έγραψε:γίνεται να είσαι δευτεροετής στο 3ο έτος??? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!!Κορνηλια έγραψε:Απόψε κάνεις μπαμ..απόψε κάνεις μπαμ
Πολύ ψιλά γράμματα Κορνηλία... Κανείς δεν περιμένει τις εγγραφές για να πει είμαι στο επόμενο έτος. Με το που μπαίνει Σπετέμβρης αλλάζαμε έτος.Κορνηλια έγραψε:Όχι δεν γίνεται να είναι στο 3ο. Τώρα έχει εξεταστική ακόμα..άρα ειναι στο 2ο έτος..όταν με το καλό αρχίσει το εξάμηνο και αρχίσουν οι εγγραφές θα μπεί στο 3ο!maria17 έγραψε:ok,ζητώ συγνώμη που δεν το παρατήρησα πότε το είχε γράψει ...αλλά εγώ που μπαίνω από περίχωρα του ΒΟΛΟΥ, λογικά ο χάρτης (που δεν ξέρω να τον δουλεύω ) με βγάζει ΒΟΛΟ Κ ΟΧΙ ΑΘΗΝΑ!!!zini έγραψε:ναι γινεται. τον Απριλιο πυ το εγραψε ηταν δευτεροετης, και τωρα που ξεκιναει καινουριο ακαδημαικο ετος μπηκε στο τριτο. Ετσι παε, απο το το 2ο στο 3ο συνηθως. just saying..maria17 έγραψε:γίνεται να είσαι δευτεροετής στο 3ο έτος??? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!!Κορνηλια έγραψε:Απόψε κάνεις μπαμ..απόψε κάνεις μπαμ
Τώρα διαβάζει, δίνει μαθήματα...σσσ...ησυχία μην την αποσπάσουμε την κοπέλα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την esprit στις Σαβ Σεπ 14, 2013 4:07 am, 1 φορά
Βρε κορίτσια δεν είναι όπως οι τάξεις του σχολείου για να λές έμεινα στο 2ο έτος επειδή χρωστάω μαθήματα! Τα έτη προχωρούν κανονικά και ας χρωστάς. Γι αυτό και λέμε στο τέλος είμαι επί πτυχίω αλλά δεν σημαίνει οτι τα έχω όλα περασμένα!zini έγραψε:και παλι δεν λεει κατι αυτο. μπορει να εχει την επαναληπτικη εξεταστικη του 2ου αλλα να θεωρει τον εαυτο της οτι ειναι στο 3ο. μπορει επισης να μην χρωσταει κανενα μαθημα αρα να εχει περασει κατευθειαν στο 3ο..
κοριτσι μου μην μας παρεξηγεις.. απλα εχουμε περασει τραβαλα πολλα και τωρα ειμαστε μες την καχυποψια!! αν θα αρχισεις να εισαι συχνα στο φορουμ θα καταλαβεις!krist rainbow έγραψε:Εχω βάλει το blog μου στο προφιλ μου, κατω δεξιά. Αν σας πείθει αυτό.. Αν όχι, δεν ξέρω τι να πω. Είναι άδικο πάντως γιατί δεν σας έχω κάνει τίποτα..
Σας καταλαβαίνω από μια μεριά γιατί και σε ένα άλλο φορουμ που είμαι, έχουμε αρκετούς fake ( ετσι τους λεμε εμεις) και παλιότερα μου είχαν δημιουργησει προβληματα γιατι ελεγα καποια προσωπικα μου θεματα ( κακως!) και το εκμεταλεύτηκαν και μπλέχτηκαν στις σχεσεις μου με κάποιους ανθρώπους.. Άσε.. Δεν θέλω να τα θυμαμαι. Γι' αυτό καλά κάνετε και ειστε επιφυλακτικές και ο,τι μπορώ να κάνω για να σας ηρεμησω σε σχεση με εμένα, πείτε μου.nanakaboubou έγραψε:κοριτσι μου μην μας παρεξηγεις.. απλα εχουμε περασει τραβαλα πολλα και τωρα ειμαστε μες την καχυποψια!! αν θα αρχισεις να εισαι συχνα στο φορουμ θα καταλαβεις!krist rainbow έγραψε:Εχω βάλει το blog μου στο προφιλ μου, κατω δεξιά. Αν σας πείθει αυτό.. Αν όχι, δεν ξέρω τι να πω. Είναι άδικο πάντως γιατί δεν σας έχω κάνει τίποτα..
τιποτα βρε χριστινα μ τι να κανεις.. προσωπικα εμενα δε με ενοχλουν τα προσωπικα σου αμα δεν ενοχλει εσενα εγω πεισσευω... απλα αν πας σε παλιες αναρτησεις και διαβασεις θα καταλαβεις τι γινοταν και γιατι ειμαστε τοσο επιφυλακτικες!krist rainbow έγραψε:Σας καταλαβαίνω από μια μεριά γιατί και σε ένα άλλο φορουμ που είμαι, έχουμε αρκετούς fake ( ετσι τους λεμε εμεις) και παλιότερα μου είχαν δημιουργησει προβληματα γιατι ελεγα καποια προσωπικα μου θεματα ( κακως!) και το εκμεταλεύτηκαν και μπλέχτηκαν στις σχεσεις μου με κάποιους ανθρώπους.. Άσε.. Δεν θέλω να τα θυμαμαι. Γι' αυτό καλά κάνετε και ειστε επιφυλακτικές και ο,τι μπορώ να κάνω για να σας ηρεμησω σε σχεση με εμένα, πείτε μου.nanakaboubou έγραψε:κοριτσι μου μην μας παρεξηγεις.. απλα εχουμε περασει τραβαλα πολλα και τωρα ειμαστε μες την καχυποψια!! αν θα αρχισεις να εισαι συχνα στο φορουμ θα καταλαβεις!krist rainbow έγραψε:Εχω βάλει το blog μου στο προφιλ μου, κατω δεξιά. Αν σας πείθει αυτό.. Αν όχι, δεν ξέρω τι να πω. Είναι άδικο πάντως γιατί δεν σας έχω κάνει τίποτα..
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης