401 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #8 Τετ Μάης 15, 2013 4:16 am
Catty
Πρωταγωνιστής!!
Diana εγώ είχα μια υποψία ότι γέννησες... Άντε έχουμε μεινει δυο τρεις που κλωσσαμε τα αυγουλακια μας ακομα...υπομονη...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ουυυ καλα θα ηταν ¨εδω και δυο μερες δεν μπορω να βολευτω στο κρεβατι ολο ξυπναω ασε που μετα δεν μπορω να συκωθω κιολας νιωθω πολυ βαρια Μεχρι την αλλη εβδομαδα ελπιζω να εχω γεννησει συνηθως πως γινεται? δλδ μπορει να εχει ανοιξη ο τραχηλος και να παρεις παραταση?Catty έγραψε:Diana εγώ είχα μια υποψία ότι γέννησες... Άντε έχουμε μεινει δυο τρεις που κλωσσαμε τα αυγουλακια μας ακομα...υπομονη...
Catty έγραψε:
Λία από ότι κατάλαβα ο δικός σου σε πάει λαού λαού για καισαρική. Είναι αγχωτικο να ξέρεις μέρα και ώρα που θα γεννήσεις αλλά και εμείς που δεν ξέρουμε ούτε μέρα ούτε ώρα κροσια τα νευρα, τουλάχιστον τα δικά μου...
madmommy έγραψε:κοριτσια γεννησα το σαββατο εναν μπεμπαρο 3680 αλλα μου τον ματιαξαν και ενω εγω ειμαι σπιτι το μωρουλι μου εμεινε γιατι εχει ικτερο και γω πηγαινοερχομαι εδω και δυο μερες με τα γαλατα στο χερι μακαρι αυριο να τον παρουμε γιατι θα τρελαθουμε ...δεν προλαβαινω να σας διαβασω να σας ζησουν τα μωρακια σας οσες γεννησατε οσο ελειπα και με εναν πονο για τα κοριτσια που περιμενουν.φιλια!!!
Catty έγραψε:Λοιπόν Λία ακομα και με προκληση είναι διαφορετικά και είναι καλό που θα πας με ραντεβού γιατί ο γιατρός θα σε περιμενει. Εγώ πήγα 5 η ώρα στο μαιευτήριο και είχε νεκρική ησυχία, ο γιατρός μου που τον πήρα τηλεφωνο ήταν στο 15ο όνειρο,οι μαίες που διανυκτερευαν κοιμούνταν σε ράντζα και τις ξύπνησα, έξω δεν περνούσε ούτε αυτοκίνητο,ούτε γάτα και μέσα σε όλη αυτή τη νύστα πρέπει να κανείς και κλισμα!!!
Εγώ δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά υποψιάζομαι ότι την Παρασκευή θα σου κάνει κατευθείαν καισαρική...
Catty έγραψε:Λοιπόν μαλλον πας για Ταυρακι, αν έρθει η Παρασκευή και σε διώξει, τότε θα σου πω για τους πόνους και για τις ώρες τις γενας. Να μην σπερνουμε τον πόνο βραδιάτικα.
Επίσης όπως και να γεννήσεις οι μέρες στο μαιευτήριο θα είναι τοσο ευτυχισμένες θα νιώθεις ότι ζεις σε ένα όνειρο, ότι το μωρι σου είναι το πιο τέλειο μωρό του κόσμου, θα πιαστούν τα μάγουλα σου να χαμογελάς σαν χαζή...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης