976 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #8 Κυρ Ιουν 09, 2013 5:16 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Θα συμφωνήσω για το αυτί του πεθερικου!!!ποτΕ θα πάτε στον γιατρό ξανά; Εγώ πέμπτη έχω ραντεβού...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ela re mhpws upervaleis?? afou einai derma..alla auto me to ppodi to exw kai egwwww genika otan exei ugrasia . Twra esu pws niwtheis se ponane??emena katholoy stn arxh mono me etsouzan otan plenomoun twra niwthw epoulwthhkan , isws vohthaei to oti plenomai polles fores tn mera me xliaro nero.Catty έγραψε:Τα ράμματα απορροφονται από τον οργανισμό Diana αλλά κάποιες φορές θα τα νιώθεις ας πούμε οταν θα αλλάζει ο καιρός. Θα είσαι σαν τους παππούδες θα λες "σε λίγο θα βρέξει" που το κατάλαβες πονάει το πόδι σου θα σε ρωτάνε;; αλλά εσύ θα ξέρεις. Επίσης οταν θα μπεις στη θάλασσα στο κρύο το νερό θα πεις "καλό καλοκαίρι"
Δν μας ειπαν κατι τετοιο .. ικτερο εκανε ανεβασμενο λογο ρεζους και τωρα της δινω βιταμινουλες D Aλλα μου ειπαν για τν ναφθαλινη μηπως γενικα τα λενε αυτα .Kαι δλδ ολη μερα θα νιαουριζει?? Εχειενα 20λεπτο που τν εβαλα για νανι ,θα βαλω ξυπνητιρι στις 3 γτ και σημερα που λειπει αντρας νιωθω οτι παλι θα ειμαι τεζα και δν θα ακουσω τν μικρι μου ελεος τοσο αναισθητη ειμαι?Να ναι καλα η πεθερα σοβαρα τωρα Κατριν νομιζω οτι ολες οι γιαγιαδες τα κανουν αυτα με τα γλυκα μεγαλη ειναι?kaatrin έγραψε:Κουκιά; Έχει η μικρή έλλειψη ένζυμου g6pd, ε; Και οι γιοί μου το έχουν αυτό .πρόσεξε τη ναφθαλινη κ την ασπιρίνη αν όντως Το έχει.
Ναι ρε γμτ μου είπε η παιδίατρος κ για τα κεράσια κ επίσης ότι οι κολικοί εμφανίζονται από την 15η μέρα ζωής.
Αν κάνει τα ηρεμεί πολύ ο ήχος από τον απορροφητηρα.
Catty έγραψε:Για την έλλειψη g6pd επίσης διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι καραμέλες με χρώμα μπλε. Το θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση
ΣΟΣ για τους κολικους μου είπε η παιδίατρος να πάρω από το φαρμακείο τσάι με μάραθο της milupa από 0 μπορείς να το δώσεις στα 100ml μια κουταλιτσα του γλυκού. Ούτε που ξέρω τι θα πουν κολικοι και τα μωρά το πίνουν ευχάριστα σαν διάλλειμα από το γάλα.
Καατριν σημερα θα σε ρωτούσα αν εχεις βοήθεια. Εμένα η μανα μου μου έσπασε τα νευρα στο πρώτο παιδί αφού έκανε ότι της καπνίσει και τώρα ζω στην απομόνωση αλλά με καλή ψυχική υγεία
Δεν κοιμάμαι γιατί παρακολουθώ ένα καυγά σε ένα θέμα και περιμένω να δω ποτέ θα καταλάβουν οτο η Anna Maria δεν είναι αληθινό προφιλ
Catty έγραψε:Για την έλλειψη g6pd επίσης διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι καραμέλες με χρώμα μπλε. Το θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση
ΣΟΣ για τους κολικους μου είπε η παιδίατρος να πάρω από το φαρμακείο τσάι με μάραθο της milupa από 0 μπορείς να το δώσεις στα 100ml μια κουταλιτσα του γλυκού. Ούτε που ξέρω τι θα πουν κολικοι και τα μωρά το πίνουν ευχάριστα σαν διάλλειμα από το γάλα.
Καατριν σημερα θα σε ρωτούσα αν εχεις βοήθεια. Εμένα η μανα μου μου έσπασε τα νευρα στο πρώτο παιδί αφού έκανε ότι της καπνίσει και τώρα ζω στην απομόνωση αλλά με καλή ψυχική υγεία
Δεν κοιμάμαι γιατί παρακολουθώ ένα καυγά σε ένα θέμα και περιμένω να δω ποτέ θα καταλάβουν οτο η Anna Maria δεν είναι αληθινό προφιλ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης