251 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013...!!!!! Δευ Απρ 22, 2013 11:38 pm
olga86
Η ψυχή της παρέας!
καλημεραααα!!!ποσο εβδομαδων εισαι demaki???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλημερα..ειμαι 5olga86 έγραψε:καλημεραααα!!!ποσο εβδομαδων εισαι demaki???
demaki88 έγραψε:καλημερα..ειμαι 5olga86 έγραψε:καλημεραααα!!!ποσο εβδομαδων εισαι demaki???
μα και στα αλλα δυο ετσι πηγαινα και τα ακουγα...τι να πω;;θα κανω υπομονη..olga86 έγραψε:demaki88 έγραψε:καλημερα..ειμαι 5olga86 έγραψε:καλημεραααα!!!ποσο εβδομαδων εισαι demaki???
ε τωρα τι να σου πω???????????να σε βρισω που ανησυχεις?????? βρε κοριτσακι μου μετα την 6η και αν την ακουσεις!!!εγω ειχα παει 5+4 και ειχαμε δει μονο σακο και λεκιθικο σακο!μετα πηγαμε 6+3 και τοτε ακουσαμε καρδουλα!μην ανησυχεις ειναι πααααα πολυ νωρις!!εχεις 2 θετικα!ειναι ενδομητριο και ειδες και σακο!
demaki88 έγραψε:μα και στα αλλα δυο ετσι πηγαινα και τα ακουγα...τι να πω;;θα κανω υπομονη..olga86 έγραψε:demaki88 έγραψε:καλημερα..ειμαι 5olga86 έγραψε:καλημεραααα!!!ποσο εβδομαδων εισαι demaki???
ε τωρα τι να σου πω???????????να σε βρισω που ανησυχεις?????? βρε κοριτσακι μου μετα την 6η και αν την ακουσεις!!!εγω ειχα παει 5+4 και ειχαμε δει μονο σακο και λεκιθικο σακο!μετα πηγαμε 6+3 και τοτε ακουσαμε καρδουλα!μην ανησυχεις ειναι πααααα πολυ νωρις!!εχεις 2 θετικα!ειναι ενδομητριο και ειδες και σακο!
η καρδουλα συμφωνα με τον γιατρο μου ειναι ττο πρωτο πραγμα που δημιουργιτε.συνεπως κ χτυπαειαπο την πρωτη μερα.το θεμα ειναι αν ο υπερηχις μπορει να πιασει τον ηχο...ακομα κ αν δεν ακουστει οπως σε εμενα χτες δεν σημαινει οτι δεν χττυπαει...δηλαδη για να καταλαβεις στον υπερηχο εδειχνε τις συσπασεις της καρδουλας...οπως κ να εχει παντως θα ακουστει την αλλη δευτερα που θα παει;;;tsiritri έγραψε:Καλέ κ εγώ 5+6 ήμουν όταν το άκουσα!
Demaki σίγουρα τις άλλες φορές το άκουσες τόσο νωρίς?
Έχει ξεκινήσει να χτυπάει η καρδούλα στις 5 εβδ?
Ούτε ξέρω.
Εμείς 5+4 που κάναμε τον πρώτο υπέρηχο είδαμε μόνο σάκο πάντως.
tsiritri έγραψε:Κάπου είχα διαβάσει ότι η καρδιά ξεκινάει να χτυπάει 21 μέρες μετά τη σύλληψη.
Αν δηλ σύλληψη έγινε 14η μέρα του κύκλου, +21 πάμε στις 35.
Σε ένα κύκλο 28 ημερών 35η μέρα είναι όταν κλείσει η 5η εδβομάδα.
Αν τα καταλαβαίνω κι εγώ καλά....
Λίγες μέρες υπομονή και θα τον ακούσεις αυτό τον υπέροχο ήχο!!!!
nafs έγραψε:Καλές αυχενικές σε όλες μας, να έχουμε γερά, υγιή μωράκια στις κοιλίτσες μας!
Περιμένουμε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, να ξέρουμε κι εμείς οι πρωτάρες τι να περιμένουμε!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης