Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
376 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 376 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Julia poso exeis ?
emena tipota einai entaksei i piesi mou os prolipsi prosexo Smile

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οταν παω στο γιατρο επειδη ειμαι και πολυ αγχωμενη εχει φτασει και 13,5...στο σπιτι ομως που την παιρνω ειναι 11-12...!!!

Pely

Pely
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
JuliaG έγραψε:Εγω παντως που ημουν υποτασικη μου εχει ανεβει η πιεση πολυ και μου εχει δωσει προληπτικα να πινω καθε βραδυ παιδικη ασπιρινη? Σε εσας δεν εχει δωσει τιποτα??

Τίποτα απολύτως julia! Γενικά είναι κατά των φαρμάκων. Θα τον ρωτήσω πάντως για την ασπιρίνη. Γρανίτα ε;; Καμιά καλή συνταγούλα κορίτσια παίζει; Very Happy

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
giati agxonese kopela mou???
cool prepei na eimaste Very Happy

ola kala tha pane !

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι το πρωτο μου μετα απο 2μιση χρονια προσπαθειων και εχω αγχωθει παρα πολυ...!!! Εξαλλου δεν ειμαι και μικρη...Δεν εχω πολλα περιθωρια

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Pely kati se fraoula me aktinidio nomizo ego Smile kai argotera karpouziiiiii!

Pely

Pely
τα πολτοποιείς και τα παγώνεις απλά;

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
JuliaG έγραψε:Ειναι το πρωτο μου μετα απο 2μιση χρονια προσπαθειων και εχω αγχωθει παρα πολυ...!!! Εξαλλου δεν ειμαι και μικρη...Δεν εχω πολλα περιθωρια

ola kala tha pane na skeftese mono thetika ! oles exoume agxos mikres megaliteres protares mamades Smile

Pely

Pely
JuliaG έγραψε:Ειναι το πρωτο μου μετα απο 2μιση χρονια προσπαθειων και εχω αγχωθει παρα πολυ...!!! Εξαλλου δεν ειμαι και μικρη...Δεν εχω πολλα περιθωρια

Ναι μωρέ Julia, σε πήραν τα χρόνια!! Smile Όλα καλά θα πάνε! Σκεφτόμαστε θετικά ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Pely έγραψε:τα πολτοποιείς και τα παγώνεις απλά;

ee nai! kanonika thelei kai zaxari mesa kai ligo alkool Razz haha
alla esy mporeis na ta valeis sto multi kai katapsiksi !
ego ta kano kati tetoia peiramata genika! kai ta troo moni mou alla i prospatheia metraei!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το ξερω βρε γλυκεια μου, αλλα ειναι στιγμες που δεν μπορω να το αποφυγω...!! Δεν τον εχω ακουσει τον μικρο να ξερω οτι ειναι καλα για να ηρεμω λιγο..!!!

Pely

Pely
JuliaG έγραψε:Το ξερω βρε γλυκεια μου, αλλα ειναι στιγμες που δεν μπορω να το αποφυγω...!! Δεν τον εχω ακουσει τον μικρο να ξερω οτι ειναι καλα για να ηρεμω λιγο..!!!

Σάυτό δεν έχεις άδικο.Σκέψου ότι ήδη κουνιέται απλά ακόμα εσυ δεν το καταλαβαίνεις. Αν είσαι ήρεμη και χαλαρη και δώσεις λίγη προσοχή θα το νοιώσεις. Αν αγχώνεσαι αυτό μαζεύεται! Μπορεί γι'αυτο να είχα ανεβασμένη πίεση κι εγώ. Περίμενα πως και πως να τον δω στον υπέρηχο για να δω ότι είναι καλά όπως λες και πίστεψέ με, κανα δυο μέρες μετά που είχα ησυχάσει το μικρούλι μου κουνήθηκε!!!!!!!! Very Happy

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΙΝΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΠΑΝΑΝΑ Κ ΑΧΛΑΔΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ???ΠΩΠΠΩΩΩΩ!!!ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΕΜΟΝΙ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,COCA COLA ΓΡΑΝΙΤΑ Κ ΤΡΩΓΑΜΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΣΟΡΜΠΕ ΠΑΓΩΤΟ , ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΓΩ ΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΦΕΤΟΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΩ!!!!!!!!!!!! Cool sunny albino

Pely

Pely
marinaglcd έγραψε:
Pely έγραψε:τα πολτοποιείς και τα παγώνεις απλά;

ee nai! kanonika thelei kai zaxari mesa kai ligo alkool Razz haha
alla esy mporeis na ta valeis sto multi kai katapsiksi !
ego ta kano kati tetoia peiramata genika! kai ta troo moni mou alla i prospatheia metraei!

Αφού είναι δοκιμασμένη συνταγη θα το κάνω!!!!!!

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την Πεμπτη εχω προγραμματισμενο υπερηχο και περιμενω πως και πως να παω να τον δω...!!!

kalli f

kalli f
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ...Κ ΑΠΟ ΤΗΝ 45 ΣΕΛΙΔΑ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ...ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ...!!!!!!!ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ...!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 5 654316

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Pely έγραψε:
JuliaG έγραψε:Το ξερω βρε γλυκεια μου, αλλα ειναι στιγμες που δεν μπορω να το αποφυγω...!! Δεν τον εχω ακουσει τον μικρο να ξερω οτι ειναι καλα για να ηρεμω λιγο..!!!

Σάυτό δεν έχεις άδικο.Σκέψου ότι ήδη κουνιέται απλά ακόμα εσυ δεν το καταλαβαίνεις. Αν είσαι ήρεμη και χαλαρη και δώσεις λίγη προσοχή θα το νοιώσεις. Αν αγχώνεσαι αυτό μαζεύεται! Μπορεί γι'αυτο να είχα ανεβασμένη πίεση κι εγώ. Περίμενα πως και πως να τον δω στον υπέρηχο για να δω ότι είναι καλά όπως λες και πίστεψέ με, κανα δυο μέρες μετά που είχα ησυχάσει το μικρούλι μου κουνήθηκε!!!!!!!! Very Happy

Julia ego deyteri fora egkuos kai akoma den to niotho ..poli .. simera to evlepa ston uperixo na kouniete san trelo kai ego den eniotha tipota ... fantasou !
Pely akrivos otan agxonomaste i stenaxoromaste den paei arketo aima sto moro kai ayto den kinite to idio poli me otan eisai xalari kai xaroumeni !
iremia girls kai thetiki skepsi!

Pely

Pely
marinaglcd έγραψε:
Pely έγραψε:

Julia ego deyteri fora egkuos kai akoma den to niotho ..poli .. simera to evlepa ston uperixo na kouniete san trelo kai ego den eniotha tipota ... fantasou !
Pely akrivos otan agxonomaste i stenaxoromaste den paei arketo aima sto moro kai ayto den kinite to idio poli me otan eisai xalari kai xaroumeni !
iremia girls kai thetiki skepsi!

Πες τα Μαρινάκι να ξεαγχωθούμε οι πρωτάρες!!! cheers

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ee ma nai vre Ply mou ta 'pa kai isixasa Razz

asxeto!leei simera o kalos mou stin giatro gia koitakste einai agori 100% ee? Shocked aytos pou prin to mathoume itan sigouros ... telika simera den eidame tipota ... den mas afine to zouzounaki mou!!!

Pely

Pely
Θα περίμενε κανείς πως όσο πιο μεγάλο είναι τόσο καλύτερα θα φαίνεται αλλά έχουν άλλη γνώμη τα ατιμούτσικα! Very Happy

Ο άντρας μου ήθελε απεγνωσμένα κοριτσάκι. Κάνουμε την αυχενική και όλως παραδόξως φαινόταν ξεκάθαρα ότι προκειται για μπέμπη τελικά! Στην τελευταία επίσκεψη την προηγούμενη βδομάδα ξαναρωτάει τον γιατρό μήπως ειχε κάνει λάθος στην αρχή. Και του λέει κι αυτός, Μα δεν το βλέπεις ΑΥΤΟ;;;;;; μισή ώρα γελούσα.......

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φανταζομαι τον αντρα σου εκεινη στην στιγμη Πελυ μου, πολυ γελιο...!!!

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
hahah ! kai emeis to eidame stin auxeniki to tsoutsouni! kai tin proigoumeni fora pali mas ta edikse !!! opote einai agori !

emena ithele agori .ego ithela koritsi alla tora mpika sto klima !!! treli kai me ton deytero gio!!!

Pely

Pely
Ε μα... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 5 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 5 328109 Του το έλεγα από την αρχή πως θα είναι αγόρι και δεν ήθελε να ακούσει!!!! Λες και το'ξερα ένα πράγμα!!! Ισχύει τελικά αυτό το ένστικτο που λένε;

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaglcd έγραψε:geia sas Smile
irthame megalose to mikrouli mas egine 300 gramaria!
EIMAI LIGO STENAXORIMENI ... Crying or Very sad
evala allo ena kilo sunolo duo diladi mexri tora .. mou dinei oxto na valo sunolo ...
kai tora eipe alitheia diatrofi telos to alataki gia mena ... outa kokos ... den me noiazei ayto katholou ... teseris mines einai tha perasoun siga ... alla itan simera poli apoluti .. na min skeftomai gia fusiologiko leei Crying or Very sad logo istorikou proeklampsias stin proigoumeni egkumosini ... Crying or Very sad ee diladi kai an ola pane kala kai den anevaso piesi ...
agxothika kai den prepei ...

καλησπερα μαρινα μου!μεγαλωσε το αντρακι σου ε?ενταξει μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου,κανε αυτα που σου ειπε η γιατρος σου οσο αυστηρη κ να ειναιγια το καλο σου τα λεει κτι θα ξερει!κ οσο για την καισαρικη δεν πειραζει,το θεμα ειναι να πανε ολα καλα κ να παρουμε τα μικρακια μας αγκαλια!μη στεναχωριεσαι ενταξει?

Pely

Pely
Ποιος τι χάρη σου Μαρίνα με τρεις άντρες!!!!!!! Βασίλισσα θα σ'εχουν τα παλικάρια σου!!! Respect Respect Respect

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις