101 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 Τρι Απρ 09, 2013 12:22 pm
marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Julia poso exeis ?
emena tipota einai entaksei i piesi mou os prolipsi prosexo
emena tipota einai entaksei i piesi mou os prolipsi prosexo
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
JuliaG έγραψε:Εγω παντως που ημουν υποτασικη μου εχει ανεβει η πιεση πολυ και μου εχει δωσει προληπτικα να πινω καθε βραδυ παιδικη ασπιρινη? Σε εσας δεν εχει δωσει τιποτα??
JuliaG έγραψε:Ειναι το πρωτο μου μετα απο 2μιση χρονια προσπαθειων και εχω αγχωθει παρα πολυ...!!! Εξαλλου δεν ειμαι και μικρη...Δεν εχω πολλα περιθωρια
JuliaG έγραψε:Ειναι το πρωτο μου μετα απο 2μιση χρονια προσπαθειων και εχω αγχωθει παρα πολυ...!!! Εξαλλου δεν ειμαι και μικρη...Δεν εχω πολλα περιθωρια
Pely έγραψε:τα πολτοποιείς και τα παγώνεις απλά;
JuliaG έγραψε:Το ξερω βρε γλυκεια μου, αλλα ειναι στιγμες που δεν μπορω να το αποφυγω...!! Δεν τον εχω ακουσει τον μικρο να ξερω οτι ειναι καλα για να ηρεμω λιγο..!!!
marinaglcd έγραψε:Pely έγραψε:τα πολτοποιείς και τα παγώνεις απλά;
ee nai! kanonika thelei kai zaxari mesa kai ligo alkool haha
alla esy mporeis na ta valeis sto multi kai katapsiksi !
ego ta kano kati tetoia peiramata genika! kai ta troo moni mou alla i prospatheia metraei!
Pely έγραψε:JuliaG έγραψε:Το ξερω βρε γλυκεια μου, αλλα ειναι στιγμες που δεν μπορω να το αποφυγω...!! Δεν τον εχω ακουσει τον μικρο να ξερω οτι ειναι καλα για να ηρεμω λιγο..!!!
Σάυτό δεν έχεις άδικο.Σκέψου ότι ήδη κουνιέται απλά ακόμα εσυ δεν το καταλαβαίνεις. Αν είσαι ήρεμη και χαλαρη και δώσεις λίγη προσοχή θα το νοιώσεις. Αν αγχώνεσαι αυτό μαζεύεται! Μπορεί γι'αυτο να είχα ανεβασμένη πίεση κι εγώ. Περίμενα πως και πως να τον δω στον υπέρηχο για να δω ότι είναι καλά όπως λες και πίστεψέ με, κανα δυο μέρες μετά που είχα ησυχάσει το μικρούλι μου κουνήθηκε!!!!!!!!
marinaglcd έγραψε:Pely έγραψε:JuliaG έγραψε:Το ξερω βρε γλυκεια μου, αλλα ειναι στιγμες που δεν μπορω να το αποφυγω...!! Δεν τον εχω ακουσει τον μικρο να ξερω οτι ειναι καλα για να ηρεμω λιγο..!!!
Σάυτό δεν έχεις άδικο.Σκέψου ότι ήδη κουνιέται απλά ακόμα εσυ δεν το καταλαβαίνεις. Αν είσαι ήρεμη και χαλαρη και δώσεις λίγη προσοχή θα το νοιώσεις. Αν αγχώνεσαι αυτό μαζεύεται! Μπορεί γι'αυτο να είχα ανεβασμένη πίεση κι εγώ. Περίμενα πως και πως να τον δω στον υπέρηχο για να δω ότι είναι καλά όπως λες και πίστεψέ με, κανα δυο μέρες μετά που είχα ησυχάσει το μικρούλι μου κουνήθηκε!!!!!!!!
Julia ego deyteri fora egkuos kai akoma den to niotho ..poli .. simera to evlepa ston uperixo na kouniete san trelo kai ego den eniotha tipota ... fantasou !
Pely akrivos otan agxonomaste i stenaxoromaste den paei arketo aima sto moro kai ayto den kinite to idio poli me otan eisai xalari kai xaroumeni !
iremia girls kai thetiki skepsi!
marinaglcd έγραψε:geia sas
irthame megalose to mikrouli mas egine 300 gramaria!
EIMAI LIGO STENAXORIMENI ...
evala allo ena kilo sunolo duo diladi mexri tora .. mou dinei oxto na valo sunolo ...
kai tora eipe alitheia diatrofi telos to alataki gia mena ... outa kokos ... den me noiazei ayto katholou ... teseris mines einai tha perasoun siga ... alla itan simera poli apoluti .. na min skeftomai gia fusiologiko leei logo istorikou proeklampsias stin proigoumeni egkumosini ... ee diladi kai an ola pane kala kai den anevaso piesi ...
agxothika kai den prepei ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης