Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
745 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 745 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρινα μου τι ωρα θα πατε να δειτε το μπεμπε?

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ βρε κοριτσια, τι ωραια δωματια ειναι αυτα...!!! Η αληθεια ειναι οτι για τα κοριτσιστικα εχεις περισσοτερες επιλογες και περισσοτερους συνδυασμους...!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξεχασα μια λεπτομερεια σημαντικη...το πατωμα μας ειναι γκρι...οποτε δεν μπορω να κανω τετοια τριχρωμια θα φαινεται χαλια...πρεπει να εχω δυο χρωματα στους τειχους...

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξ η τριχρωμία μ αρέσει εμένα.Το πάτωμα είναι πλακάκι η ξύλο?

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
miapetite έγραψε:Αλεξ η τριχρωμία μ αρέσει εμένα.Το πάτωμα είναι πλακάκι η ξύλο?

το πατωμα ειναι mad πλακακι γκρι.....

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μμμμ?Το αγριευει λίγο...Αλλά μπορείς να βάλεις ένα χαρούμενο χαλί.Εγώ θέλω τον μικρό πρίγκηπα ζωγραφιά
http://www.houzz.com/boys-nursery/p/42

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ Κ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ Η' ΧΕΙΜΩΝΑΣ.ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΡΩΜΙΑ.ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΖΑΧΑΡΙ ΛΕΣ?ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΣΟΜΟΝ ΤΟΥΣ 2 ΤΟΙΧΟΥΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΦΥΣΤΙΚΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ...ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MIA MOY Κ ΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ....ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΣΤ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ?ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 4 587529

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ πολυ ωραιο μια μου!ναι οντως θα μπει χαλακι αλλωστε.αλλοι εχουν καφε πατωμα κ βαζουν πολλα χρωματα κ με ενα χαλακι ξεμπερδευουν!μαρεσει πολυ φρουφρου μου στη δευτερη φωτο αμα δεις που ειναι πιο πριν που μιλουσαμε αυτα τα δυο χρωματα το ροζ με εκεινο που ειναι στο ταβανι που δεν ξερω πως λεγεται..κ επισης μαρεσει το ροζ αυτο με το φυστηκι..ενα απο αυτους τους 2 συνδυασμους μαλλον θα διαλεξω..

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φρουφρού έγραψε:MIA MOY Κ ΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ....ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΣΤ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ?ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 4 587529

Σε αυτοκόλλητα δεν έχω δει κάτι μ΄αυτό το θέμα.Αλλά τώρα ξεκίνησα το ψάξιμο.Αν δω θα σου στείλω drunken

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ζαλιστηκα!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 4 911307 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 4 911307 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 4 911307 δεν βλεπω αλλα για σημερα!!!πηρα πολλες ιδεες!κατεληξα οτι το ροζ σαν σαπιο μηλο που ειναι με το φυστυκι ειναι αυτο που θελω,ζεστα χρωματα!τελικα δεν μαρεσουν τα πολυ χτυπητα κ φωτεινα!αλλα τα πιο ρομαντικα κ ζεστα χρωματα!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ Κ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!ΠΝΑΤΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΑΛΟ ΡΟΖΑΚΙ(ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ) ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΙ ΠΑΤΩΜΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .!!! cheers ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΡΙΝΑΚΙ.ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ Κ ΓΩ Κ ΑΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ταιριαζει!!!θα μπορουσα να κανω τους τειχους ολους σαπιο μηλο αλλα δεν ξερω....νομιζω οτι δυο χρωματα θα ειναι καλυτερα!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!Κ ΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΟΜΩΣ! Cool

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιαυτο ειπα οτι καλυτερα να μην εχω τριχρωμια αλλα δυο χρωματα αρκουν!κ θα κοιταξω κ οι κουρτινες κ το χαλακι κ τα επιπλα να ταιριαζουν ωστε οπως λες κ εσυ να μην κουραζεται το ματι!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 4 215994 ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
geia sas Smile
irthame megalose to mikrouli mas egine 300 gramaria!
EIMAI LIGO STENAXORIMENI ... Crying or Very sad
evala allo ena kilo sunolo duo diladi mexri tora .. mou dinei oxto na valo sunolo ...
kai tora eipe alitheia diatrofi telos to alataki gia mena ... outa kokos ... den me noiazei ayto katholou ... teseris mines einai tha perasoun siga ... alla itan simera poli apoluti .. na min skeftomai gia fusiologiko leei Crying or Very sad logo istorikou proeklampsias stin proigoumeni egkumosini ... Crying or Very sad ee diladi kai an ola pane kala kai den anevaso piesi ...
agxothika kai den prepei ...

Pely

Pely
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
marinaglcd έγραψε:geia sas Smile
irthame megalose to mikrouli mas egine 300 gramaria!
EIMAI LIGO STENAXORIMENI ... Crying or Very sad
evala allo ena kilo sunolo duo diladi mexri tora .. mou dinei oxto na valo sunolo ...
kai tora eipe alitheia diatrofi telos to alataki gia mena ... outa kokos ... den me noiazei ayto katholou ... teseris mines einai tha perasoun siga ... alla itan simera poli apoluti .. na min skeftomai gia fusiologiko leei Crying or Very sad logo istorikou proeklampsias stin proigoumeni egkumosini ... Crying or Very sad ee diladi kai an ola pane kala kai den anevaso piesi ...
agxothika kai den prepei ...

Η πίεση σου τώρα είναι ανεβασμένη ή απλά για να μην ανέβει; Κι εμένα μου τα έκοψε όλα Sad όμως ήταν τσιμπημένη η πίεση μου! Πάντως και το άγχος τα κάνει χειρότερα Μαρίνα μου...Αλλά ρε κορίτσια πώς να κρατηθείς ήρεμη αν δεν είσαι ο Βούδας;;;;;;;;

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalispera Pely pos eisai?
esena sou anevike tora poso exeis?
emena oxi einai kala 10 kai 6 eixa simera stin arxi eixa 9.5 kai 6 apla proliptika logo tis proigoumenis foras ...
poli agxos... den kanei alla opos to eipes ...
katholou alati kai esy e?
ante tha kanoume sumparastasi i mia stin alli Smile

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥ Κ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ!ΔΛΔ ΣΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ2 ΚΙΛΑ Κ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ 8??ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΚΙΛΑ!!!ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑΣ?ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΗ Κ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!! Κ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥ Κ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ!ΔΛΔ ΣΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ2 ΚΙΛΑ Κ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ 8??ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΚΙΛΑ!!!ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑΣ?ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΗ Κ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!! Κ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φρουφρού έγραψε:ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥ Κ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ!ΔΛΔ ΣΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ2 ΚΙΛΑ Κ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ 8??ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΚΙΛΑ!!!ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑΣ?ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΗ Κ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!! Κ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...

kalispera froufrou!
den mou eipe tipota gia tin aspirini... den exo piesi doksa ton Theo i diatrofi proliptika kai ta kila episeis ... makari... kako den einai an einai dynaton kai ego kaisariki ekana alla otan den einai anagkaia ...giati?
esy giati programatismeni kaisariki?

Pely

Pely
marinaglcd έγραψε:kalispera Pely pos eisai?
esena sou anevike tora poso exeis?
emena oxi einai kala 10 kai 6 eixa simera stin arxi eixa 9.5 kai 6 apla proliptika logo tis proigoumenis foras ...
poli agxos... den kanei alla opos to eipes ...
katholou alati kai esy e?
ante tha kanoume sumparastasi i mia stin alli Smile

13 ήταν η μεγάλη και η πλάκα είναι ότι γενικά δεν τρώω πολύ αλάτι!Αλλά μου έκοψε επίσης ψωμιά, μακαρόνια, γλυκά, όσπρια οχι,εκτός μόνο από φακή, τηγανητά εννοείται κομμένα και επίσης το νερό!!!!!!! Και αυτό γιατί έχω ακόμα ψιλοανακατωσούρες!Θα αναπληρώνω με πολλά πολλά λαχανικά τα υγρα! Κιλά ακόμα δεν έβαλα, αντίθετα έχασα 4 αλλά ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με αρκετά παραπάνω και πρέπει να προσέχω πολύυυυυυυυ!!! Rolling Eyes Τώρα το ότι έχω τρελή λαχτάρα για παγωτό τι να κάνω;;; Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 4 4872 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.4 - Σελίδα 4 4872

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
el vre Pely mou ... ola sta kopse o atimos ... emena mono to alati mou eipe katholou kai lipara-tiganita na apofeygo ayto...
ax upomoni koritsi tha kanoume !
den egine tipota ... gera morakia na exoume kai tipota allo! Smile
na ftakseis kamia granita apo frouta kai na tros!!! Smile

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παντως που ημουν υποτασικη μου εχει ανεβει η πιεση πολυ και μου εχει δωσει προληπτικα να πινω καθε βραδυ παιδικη ασπιρινη? Σε εσας δεν εχει δωσει τιποτα??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις