Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
537 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 537 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιωτα μου με γεια τα πραγματακια σας....να τα χαρείτε στο μωρακι σας....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΟΤΟ!!!!!
ΟΛΓΑ με γεια η τσαντουλα σας πολυ ωραια....παντα γεματη με μπιμπερο πανες κ ολα τα μωρουδιακα σας...ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 215994 
ΚΕΛΛΥ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?τρεχεις με την μικρη ε?
ΕΦΗ μυρισε μωρουδιλα .....ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 328109  ετσι να μπαινουμε στο κλιμα σιγα σιγα!!!!!
ΚΑΤΙΑ μου αν δεν εχεις 200 ενσημα τα 2 προηγουμενα δεν δικαιουσαι τιποτα δυστυχως!!!!εχουν αλλαξει ΟΛΑ...!!!αν γεννησεις σε νοσοκομειο δεν πληρωνεις τιποτα ενω αν γεννησεις σε κλινικη πληρωνεις κατι λιγα μειωμενα...
ΜΑΡΙΑ μου τι κανεις?

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια καλησπέρα!

να ευχηθω σε ολες σας με το καλο!!!!

μπορειτε να μου πειτε για τα δειγματακια ??

εβιαννα, τι κανουν οι διδυμες?με θυμασαι? Ειμαι εγκυος!!

efi2013

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
iouliana έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα!

να ευχηθω σε ολες σας με το καλο!!!!

μπορειτε να μου πειτε για τα δειγματακια ??

εβιαννα, τι κανουν οι διδυμες?με θυμασαι? Ειμαι εγκυος!!

γεια σου Ιουλιάννα με το καλό το μωράκι σου!πότε έχεις πητ?Λοιπον για τα δειγματάκια παίρνεις τηλ σε διάφορες εταιρείες με προιόντα για μωρά εγω πήρα sudocrem frezyderm mam. nestle και nutricia έστειλα mail και στη nuk που πήρα μου είπαν ότι έχουν σταματήσει να στέλνουν μόνο στις κλινικές στέλνουν

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΙΟΥΚΙΑΝΑ μου τι κανεις?φυσικα κ σε θυμαμαι....ΕΓΚΥΟΣ?με το καλο κοπελα μου να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...σε ποιο μηνα εισαι???
για τα δειγματακια που λες...
μπες στις σελιδες :frezyderm κανε εγγραφη κ τσεκαρε την επιλογη δωρεαν δειγματα
NUK , MAM , CHICCO , LIBERO,nutricia.beboulino στειλε email κ πες τους οτι εισαι εγκυος κ ενδιαφερεσαι για δωρεαν δειγματακια///!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!

iouliana

iouliana
evianna80 έγραψε:ΙΟΥΚΙΑΝΑ μου τι κανεις?φυσικα κ σε θυμαμαι....ΕΓΚΥΟΣ?με το καλο κοπελα μου να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...σε ποιο μηνα εισαι???
NUK , MAM , CHICCO , LIBERO,nutricia.beboulino στειλε email  κ πες τους οτι εισαι εγκυος κ ενδιαφερεσαι για δωρεαν δειγματακια///!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!
κλεινω τον τον τριτο!!την τεταρτη θα παω για αυχενικη!! εσυ λογικα θα φουσκωσες τωρα!! με το καλο οι κοριτσαροι!!!

και σ'ευχαριστω για την απαντηση!

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσακια μου!!!ειχαμε γιατρουλη σημερα!ολα καλα μετην μπεμπαρα μας!1710 γραμμαρια!εχει παρει θεση με το κεφαλακι κατω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 328109 !!!καναμε και ντοπλερ και ολα ειναι σουπερ!σημερα μας εκανε χαρη και εδειξε και φατσουλα!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
iouliana έγραψε:
evianna80 έγραψε:ΙΟΥΚΙΑΝΑ μου τι κανεις?φυσικα κ σε θυμαμαι....ΕΓΚΥΟΣ?με το καλο κοπελα μου να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...σε ποιο μηνα εισαι???
NUK , MAM , CHICCO , LIBERO,nutricia.beboulino στειλε email  κ πες τους οτι εισαι εγκυος κ ενδιαφερεσαι για δωρεαν δειγματακια///!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!
κλεινω τον τον τριτο!!την τεταρτη θα παω για αυχενικη!! εσυ λογικα θα φουσκωσες τωρα!! με το καλο οι κοριτσαροι!!!

και σ'ευχαριστω για την απαντηση!

να σαι καλα ΙΟΥΛΙΑΝΑ μου..ναι φουσκωσα αρκετα..την αλλη εβδομαδα ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ μπαινω στον 7ο....με το καλο η αυχενικη,να μπεις να μου πεις νεα σου...

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μας συγκινησες βρε ΟΛΓΑ μου...τι ζουζουνα ειναι αυτη...ΚΟΥΚΛΑ!!!!
με το καλο κοπελα μου...!!!!!

efi2013

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε Ολγάκι ίδια εσυ η μπουμπού!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!τέλεια χαίρομαι πολύ που όλα είναι οκ!!φιλάκια πολλά σε σενα και στην κοιλίτσα σου!!

eimaimpampas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ολγάκι φτου φτου κούκλα η μικρή σου!Κ εμας χτες ο γιατρός μας είπε όλα καλά!!Έφτασε τα 1200 γραμμάρια!Τελικά μου έκανε κολπική αυτή τη φορά καλού κακού και μου είπε άλλη μια πριν την εγκυμοσύνη.
Κέλυ μου για γρίπη και μπουκώματα μου είπε να χρησιμοποιώ ότι πιο φυσικό γίνεται δηλ.φυσιολογικό ορό,φυτικες καραμέλες και τέτοια για το εμβόλιο δε μου είπε κάτι..
Φιλάκια σε όλες κ καλό μας μήνα!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KαλημέραααSmile Smile Smile Smile και καλό Μήνα να έχουμεΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 654316 'αντε δυο μήνες περίπου μας έμειναν άλλες 1- 1μισι!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 654316 

Χθες τρέχαμε όλη μέρα για ψώνια super κυρίως, ε και φυσικά όλη την ώρα φ κ φ εν τω μεταξύ είχαμε κ πολύ ζέστη! Σήμερα έχουμε μουντίλα κ φυσάει πάρα πολύ αλλά φυσικά εγω εξακολουθώ κ ζεσταίνομαιMad Mad Mad Mad 
Παρέλαβα κ εγω χθες από τη nutricia το φάκελο για τις πρώτες εξετάσεις του μωρού μάλιστα είναι το 1ο πραματάκι του γιατί δεν έχω πάρει ακόμα ούτε μια κουδουνίτστρα αυτη κ την άλλη όμως θα αρχίσω! Αυριο θα πάω στα mothercare όπου έχουν συνάντηση με τη μαία 2 ώρες θα μαι εκεί και φυσικά θα θέλω να σηκώσω όλο το μαγάζι!!Laughing Laughing Laughing Laughing 

Τώρα στα του οίκου μας!! Τι να πρωτοσχολιάσω....αα καταρχήν όπου να ναι πάμε στο #2:kankan: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 654316 50αρίσαμε!!!και αρχίζω.. Γιώτα και πάλι να ζήσετε να είστε ευτυχισμένοι με το καλό το κοριτσάκι σας!! Ηρθες κ εσύ στο κλαμπ άντε σε λίγο καιρό κ στο κλαμπ των μαμάδων από κλαμπ σε κλαμπ παςLaughing Laughing Laughing με το καλό κ στο doppler σας!!

Έφη άστα 200 δε λες τπτ αφού θέλω να κρατήσει ακόμα το καλοκαίρι να φοράω τα σανδαλάκι ούτε σκίψιμο ούτε τπτMad Mad μεγεια τα δειγματάκια σας μα δε μυρίζουν ωραία??

Εβιάννα πως είναι οι διδυμούλες σου? εσύ κουράζεσαι? μα κάθε φορά που γράφω για εσένα στο μυαλό μου σκέφτομαι τις τριδυμούλες το τραγουδάκι απίστευτο!!!Laughing Laughing 

Όλγα τέλεια η τσάντα-αλλαξιέρα μεγεια μεγεια κ καλές βόλτες!!! Θέματα αυτό το ΙΚΑ εγω είμαι ασφαλισμένη κ για 50 ένσημα περίπου δε παίρνω τπτ κ δε συμφέρει να αγοράζω και για τη μείωση στο μαιευτήριο που θα γεννήσω έχουν κάνει αιτήσεις με τον ΕΟΠΥΥ αλλά ακόμα δεν έχουν συμβεμβληθεί Crying or Very sad Crying or Very sad Όσο για τη μπεμπούλα σου φτου φτου άντε να την αγκαλιάσεις ! μα δε κάνουν υπέροχες γκριμάτσες εκεί μέσα κ εμείς απέξω τραβάμε τα ζόρια αυτά καλοπερνάνε εκεί μέσα!!Laughing Laughing Laughing 

Ιουλιάνα να εχεις μια καλή εγκυμοσύνη κ με το καλό το μωράκι σου!

Σε 'όλες τις υπόλοιπες κοιλίτσεςΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 

kellymania

kellymania
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου καλημερούδια τι κάνετε??? Laughing Εμας δεν μας έφτανε ο βήχας, πάθαμε και επιπεφυκίτιδα (κάπως έτσι λέγεται νομίζω) και βούλωσε το μάτι μας! Rolling Eyes Είμαστε όλη μέρα με καθάρισμα κ φυσικά δάκρυα κ σταγόνες... Ουφ... Μου θύμισε όταν το'χε πρωτοπάθει περίπου 5-6 μηνών που'χα φρικάρει... χαχαχα Άρε πρωτομανούλες απ'τη μία ζηλεύω που θα ζήσετε τις πιο μαγικές στιγμές (ενώ για μας τις δευτερότοκες έχει χαθεί λιγάκι ο ρομαντισμός λόγω υποχρεώσεων, τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα) κι από την άλλη λέω τουλάχιστον δεν θα πανικοβάλλομαι τόσο κάθε φορά που θα κάνει έστω και "α".

Γι'αυτό λοιπόν ότι θέλετε να ρωτάτε πριν πανικοβληθείτε κι όπου μπορούμε θα βοηθάμε με την Μαιρούλα έτσι; Wink 

Σας φιλώ και περιμένω νέα σας! Όλγάκι τι κούκλα είναι αυτή;;;;; Evvianaki άντε πότε θα δούμε φωτο απ' τις δικές σου; Πεθαίνω για δίδυμα!!! ααχχχ με το καλό όλες μας κοριτσάκια μου και μακάρι να'χουμε υγεία πάντα εμείς κ οι οικογένειες μας! Γιωτούλα ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μάλλον δεν θα το κάνω τελικά.

Στείλτε νέα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 215994 

Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 265569 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 49454 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 325318 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 429657 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 612298 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 990599

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια μου!!!!εμενα μοιαζει το μωρο μου ε?ε?ε?ε?ε?ε?ε πειτε πειτε!!!Laughing Laughing Laughing 

περαστικα στο ματακι σας κελλυ μου!παθαινα συνεχεια μικρη και δεν ηταν ευχαριστο!

να μας βοηθατε κοριτσια μου γιατι το εχουμε αναγκη οι ψαρωμενες Laughing Laughing 

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kελλυ περαστικά σας!! εμείς εδώ το λέμε πευκίτιδα κ ξεμπερδεύουμε Laughing Laughing Laughing Laughing αλλά κατάλαβα τι λες το μάτι μου εμένα κάνει συχνά! Να της αλλάζεις συνέχεια πετσετούλες! Αυτό είναι το σίγουρο ότι τώρα έχουμε μια μικρή "πείρα" να αντιμετωπίσουμε ακόμα κ το φτέρνισμα των πρωτων ημερων που όλοι μου έλεγαν ότι κρύωσε κ κρύωσε!! Μόλις έμαθα ότι είναι φυσιολογικό τους έλεγα να λένε αριθμόLaughing Laughing Laughing Laughing χιχιχιχιχιχι
Εννοείται πως ότι θέλουν τα κορίτσια εδω είμαστε είναι η μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή μας!!Smile I love you I love you 

Όλγα εγω δε ξέρω να σου πω δε καταλαβαίνω από αυτά , αλλά για να το λένε τα κορίτσια συμφωνώ!!Razz Razz 

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...!!!!!2 μηνες σχεδον μας εμειναν κ δεν μπορω να το πιστεψωωωω!!!!!!ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 215994 
ΚΕΛΛΥ μου περαστικα σας...φιλησε μας την μικρουλα σου...I love you κ εγω μικρη το παθαινα συχνα...never give up!θα βαλω συντομα φοτο ,Very Happy Very Happy 
ΜΑΡΙΑ μου....οποτε σε διαβαζω παντα μου φτιαχνεις την διαθεση...ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 328109 
πηρες κ το μωρουδοφακελο ...ΜΕ ΓΕΙΕΣ ΜΕ ΓΕΙΕΣΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 654316 
ΔΕΥΤΕΡΟΜΑΝΕς ποσο καιρο θηλασατε?στο διαστημα θηλασμου δεν δωσατε ξενο γαλα?στις θηλες σας τι βαζατε?Rolling Eyes Rolling Eyes  σας επρηξα!!!!!
ΟΛΓΙΤΣΑ...ΕΣΕΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Ε????
ΑΛΕΠΟΥΔΙΤΣΑ μου που εισαι???????παλι ψωνιζεις???Very Happy Very Happy Very Happy 
ΝΙΟΠΑΝΤΡΗ ΓΙΩΤΟΥΛΑ τι κανεις?μεγαλωσε κ το μωρακι σας....ο τραχηλος σου ολα οκ ,ειδες...!Very Happy Very Happy 
ΕΦΗ ΜΟΥ πως εισαι?την αλλη εβδομαδαθα παω γενικη κλινικη κ γεννεσις γιατι ο αντρουλης μου δουλευει....ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 536304 
χτες η μητερα μου μας εκανε ενα κεικ σοκολατας...!!!!
ΚΑΤΙΑ μου ολα καλα,το μωρακι σου?ψωνισες τιποτα?
ΑΜΙΡΑΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ????

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
EβιάνναΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 

λοιπόν δε θέλω να με παρεξηγήσετε με τη στάση μου στο θηλασμό κ με κάτι που ίσως σας φανεί ακραίο αλλά η κάθε μια κ ο καθένας έχει την άποψη του περι θέματος!

καταρχήν όπως είχα πει κ σε άλλο πόστ όσο καιρό ήμουν έγκυος δε το είχα διαβάσει πολύ το θέμα , ούτε είχα γνωστές να το συζητήσω! Μονο από ένα σεμινάριο σε κατάστημα κ τπτ άλλο! Εκεί μου έδωσαν τη purelan της Mustela σε δειγματάκι την έδειξα του γιατρού κ μου είπε μπορείς να την βάζεις στους τελευταίους μήνες, μπορείς όμως μου λεει κ χλιαρό προς ζεστο νερό να κάνεις μασαζ κ να βάζεις κ ελαιολαδο, οπότε προτίμησα το ελαιόλαδο! έχω ακούσει για σπαθόλαδο , αμυγδαλέλαιο για κεραλοιφή δε ξέρω! Φυσικά όλες οι κρέμες του εμπορίου οι οποίες χρησιμοποιούνται κ μετα αφού γεννήσεις μετα από κάθε θηλασμό!

Τώρα για το θηλασμό, εγω γέννησα με καισαρική μου είπαν αν θα θήλαζα είπα ναι όμως από τους πόνους κ από τους ορούς κ όλο αυτό που πέρασα την έβαλα λίγο στο στηθος κ είπα στις μαίες να της δώσουν σήμερα ξένο κ την επόμενη μερα να ξεκινήσουμε το θηλασμό.την άλλη μερα λοιπον ξεκινήσαμε μια χαρα τα βράδια τους έλεγα να της δίνουν λίγο αν δε μπορούσα έλα όμως που η μικρή δε το ήθελε το "ξένο" οπότε θηλασμός κ μόνο θηλασμός ! Οταν ήρθαμε σπίτι είχα τις γνωστε΄ς αμφιβολίες αν χορταίνει κ τα λοιπα η παιδίατρος υπερ του θηλασμόυ μου έλεγε να πρόσπαθω το κάτι παραπάνω να το δίνω με το δικό μου γάλα κ να μη μένω τόσο στα 20 λεπτα από κάθε στήθος κ τα λοιπα επειδή στα 10 λεπτα κοιμόταν η μικρή ! Οταν σαραντίσαμε έβαλα πυρετό κοντα στο 39.5 μέχρι να τον ρίξω δώσαμε κάπου 30 μλ ξένο για να ηρεμήσει αλλά τπτ δε το έπινε μόνο δάγκωνε τη θηλη τον έριξα κ θήλαζα κανονικά , τότε πηρα το κουτί κ βρέθηκε στο κάδο να μην υπάρχει καν μεσα στο σπίτι κ θήλαζα με ακόμα πιο πολύ πάθος κ φυσικά δεν άφηνα κανένα να επέμβει όταν μάλιστα έπρεπε να λείψω διαδοχικά 2 μέρες εκτός Κρητης κ είδα ότι με το θηλαστρο έβγαλα αρκετη ποσοτητα κ τα καταφερε ο μπαμπας κ το μωρό ε αυτό ήταν!! μ αυτά κ μ αυτά να μη πολυλογώ φτάσαμε στους 21 μήνες αποκλειστικού θηλασμού όσο αφορά το γάλα! 6 μηνων εισάγαμε στερεες τροφές κ τότε ο θηλασμός μπαίνει σε ένα καλύτερο πρόγραμμα! Εκεί που υπάρχει η παγίδα είναι τις πρώτες 40 μέρες τότε πρέπει η κάθε μανούλα να προσέξει να δείξει πολύ επιμονη κ υπομονή αν θέλει να συνεχίσει είναι ζόρικο γιατί τα μωράκια έχουν συνηθίσει να πέφτει η τροφή γρήγορα όσο είναι στη κοιλιά κ βγαίνουν πεινασμένα κ λαίμαργα μέχρι λοιπόν να το συνηθίσουν όλο αυτό μπορεί να είσαι όλη μέρα με το στήθος έξω κ αυτό κουράζει τη κάθε μανούλα αλλά με ψυχραιμία κ με λίγο βοήθεια από τους συζύγους πιστεύω ότι στο τέλος τα καταφέρνουν! I love you I love you 

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ σ ευχαριστω πολυ πολυ...οι πρωτες 40 ημερες θελει υπομονη κ επιμονη...αλλα 21 μηνες μπραβο σου!!!!
εγω αμυγδαλελαιο χρησιμοποιω...ετσι μου ειπε κ η γυναικολογος μου..τωρα λογω διδυμης κυησης θα προσπαθησω να θηλασω οσο το δυνατον περισσοτερο..θηλαστρο ειχες αγορασει η΄απο το νοσοκομειο?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evianna80 έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ σ ευχαριστω πολυ πολυ...οι πρωτες 40 ημερες θελει υπομονη κ επιμονη...αλλα 21 μηνες μπραβο σου!!!!
εγω αμυγδαλελαιο χρησιμοποιω...ετσι μου ειπε κ η γυναικολογος μου..τωρα λογω διδυμης κυησης θα προσπαθησω να θηλασω οσο το δυνατον περισσοτερο..θηλαστρο ειχες αγορασει η΄απο το νοσοκομειο?
O αρχικός μου στόχος ήταν 6μηνες είδα ότι πήγε πολύ καλά κ από εκεί κ πέρα έγινε ρουτίνα κ για μένα !! Στο χρόνο πάνω ήθελα να αποθηλάσω όχι οτι υπήρχε κάτι απλά για να συνηθίζει κ το φρεσκο γάλα γιατί δε μπορούσα να φανταστώ ότι δε θα πίνει γάλα με άγχωσαν κ τα ψου ψου ! Τότε είναι που έγινα μέλος στη ομάδα μητρότητας κ υποστήριξης θηλασμού Ηρακλειου sto facebook εκει το συζητησα με τις κοπέλες διάβασα κ άρθρα που έλεγαν για τα υπερ του μακρόχρόνιου θηλασμού κ πήγε 21 μήνες χωρίς κλάματα κ ανώδυνα και για τη μικρή κ για εμένα!

Μια χαρα στο είπε η γιατρός! Εβιάννα ναι είναι δυσκολο το δικό σου έργο οσο μπορέσεις κ όσο καταφέρεις καλύτερα να μη το σκέφτεσαι το αφήσεις να σε οδηγήσει το ένστικτο σου που εσένα θα είναι εις διπολούν κ αυτόSmile Smile Smile 

Αυτό τελικά με το ένστικτο το λέμε κ το ξαναλέμε αλλά τελικά πραγματικά υπερισχύει κ πρέπει να το ακούμε ότι σκεφτεί η μάνα αυτό τελικά είναιSmile Smile Smile 

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχεις δικιο ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ....σ ευχαιστω παντως...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 
θα σας χρειαστουμε ΔΕΥΤΕΡΟΜΑΝΕς...εγω ειμαι κ λιγο αγχωδης...Rolling Eyes Rolling Eyes ...!!!!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evianna80 έγραψε:εχεις δικιο ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ....σ ευχαιστω παντως...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 
θα σας χρειαστουμε ΔΕΥΤΕΡΟΜΑΝΕς...εγω ειμαι κ λιγο αγχωδης...Rolling Eyes Rolling Eyes ...!!!!!!!
ψιλο αγχώδης είμαι κ εγω μάλλον καλύτερα πανικοβάλλομαι εύκολα κ προσπαθώ να το αποβάλλω αυτό για να δούμε αν θα τα καταφέρω! Να είσαι σίγουρη όταν θα τα έχεις τα μωράκια σου δίπλα θα σε ηρεμήσουν!!

Τπτ Εβιάννα όπως είπε η Κελλυ εδω είμαστε κ σε ότι μπορούμε θα σας βοηθήσουμε αν κ θα τα καταφέρετε καμιά δε γεννήθηκε να ξέρει!Smile Smile 

kellymania

kellymania
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσάκια μου συμφωνώ με τη Μαίρη, το ένστικτο βοηθάει και "οδηγεί". Εγώ είχα φτάσει σε σημείο τη πρώτη εβδομάδα αν της έδινα αναγκαστικά ξένο, έβαζα τα κλάματα! Και πείσμωσα κι εγώ, και λέω ως εδώ ήταν θα τα καταφέρω, όχι για άλλο λόγο για το παιδί μου. Ηρεμία κ ψυχραιμία τις πρώτες 40 μέρες όπως είπε και η Μαίρη κ μετά τα πράγματα είναι καλύτερα. Εξάλλου αποκλεστικά θηλάζεις τους 6 πρώτους μήνες μετά μπαίνουν κ οι τροφές και είναι καλύτερα τα πράγματα. Ίσως γι'αυτό δεν το κόψαμε κι εμείς εύκολα, δεν έβρισκα σοβαρό λόγο κ τελικά θηλάσαμε 23 μήνες σαν την Μαίρη! Ελπίζω να τα καταφέρω εξίσου κ με τον μπέμπη αλλά καλά να είμαστε κ βλέπουμε! Μαιρούλα νομίζω ότι εννοείς την purelan της medela. Κορίτσια επίσης ξεχάστε τις πιπίλες και τα μπιμπερό. Ειδικά τις πιπίλες. Έχουν αντίθετη θηλαστική κίνηση οι ψεύτικες θηλές κ μπλέκουν το μωρό με αποτέλεσμα να μην πιάνει στήθος μετά Wink Αλλά θα τα πούμε κι όταν έρθει η ώρα Laughing 

Σας ευχαριστούμε για τα περαστικά σας! ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΣΟΥΔΙΑ που λένε κι εδώ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 40 417472 

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δλδ πιπιλα ποτε αρχιζουμε να δινουμε?κατι εχω ακουσει,οτι το παιδι μετα δεν πιανει ευκολα θηλη...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evianna80 έγραψε:δλδ πιπιλα ποτε αρχιζουμε να δινουμε?κατι εχω ακουσει,οτι το παιδι μετα δεν πιανει ευκολα θηλη...
Έβιάννα στα θηλάζων μωρά λένε μόλις κλείσουν το 1ο μήνα! Αν δεν υπάρχει όμως σοβαρός λόγος δε χρειάζεται για το λόγο που είπε η κέλλυ ότι μπερδεύονται κ σιγά σιγά παρατάνε το στήθος! Εγω στη μικρή μου έκανα πρόβα γιατί τα βράδια σαν να ήθελε κάτι να πιπιλάει παρόλο που ήταν φαγωμένη της έδωσα της chicco τη physio (κάπως έτσι) που είναι όλο καουτσουκ την έβαζε από ότι κατάλαβα όταν ένιωθε ενόχληση που μάλλον ήταν από το σχηματισμό οδοντοφυίας η αρχή δηλαδή το καλό για μας ήταν ότι 3 μηνών τη παράτησε δε την ήθελε πια! Οπότε όπως πάει αλλά κράτα αυτό μετά τον 1ο μήνα!

υγ. να ανοίξει μια κοπέλα το "Μανούλες Δεκεμβρίου 2013 #2" γιατί το τερματίσαμε Laughing Laughing Laughing Laughing 

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι ανοιξε το!!!!

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
συμφωνω σε οτι ειπαν τα κοριτσια!η μαιρη ειπε την μαγικη κουβεντα!!!ειχε υποστηρικτικο παιδιατρο!!!αυτο ειναι το πιο σημαντικο κοριτσια γιατι ολοι στην αρχη σου λενε αλλα και στο τελος σου γραφους και ενα κουτι ξενο για καλο και για κακο.

ευηαννα μου εχω φιλη που θηλαζει τα διδυμακια της αποκλειστικα εδω και 6 μηνες.εκεινη την βολεψε η αντληση με νοσοκομειακο και σταθερο προγραμμα αντλησεων

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις