Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 36]

126Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουν 12, 2013 1:25 pm

sophie jolie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια να σας πω κ εγω κατι?πηγα στον οαεδ πριν μια εβδομαδα κ εκανα ανανεωση της καρτας μου , τους ρωτησα για να την επικυρωσω κ μου ειπαν καντε φωτοτυπια κ πηγαιντε στα κεπ.λετε να μην την δεχτουν απο το εσπα?Οσο για την βεβαιωση εξατομικευμενης προσεγγιης  την ζητησα κ μου εδωσαν μια βεβαιωση με τα στοιχεια μου που λεει οτι εχει περασει την διαδικασια εξατομικευμενης παρεμβασης.αυτο ειναι το χαρτι??σωστα μου το εδωσαν?

127Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουν 12, 2013 4:28 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sophie jolie έγραψε:κοριτσια να σας πω κ εγω κατι?πηγα στον οαεδ πριν μια εβδομαδα κ εκανα ανανεωση της καρτας μου , τους ρωτησα για να την επικυρωσω κ μου ειπαν καντε φωτοτυπια κ πηγαιντε στα κεπ.λετε να μην την δεχτουν απο το εσπα?Οσο για την βεβαιωση εξατομικευμενης προσεγγιης  την ζητησα κ μου εδωσαν μια βεβαιωση με τα στοιχεια μου που λεει οτι εχει περασει την διαδικασια εξατομικευμενης παρεμβασης.αυτο ειναι το χαρτι??σωστα μου το εδωσαν?

Ναι, αυτο ειναι το χαρτι.
 Και μενα μου ειπαν οτι ισως μπορουν στο κεπ να επικυρωσοιυν την φωτοτυπια της καρτας, αλλα το εκαναν στον οαεδ. Δεν ηταν σιγουροι οτι γινεται στο κεπ παντως.

Πειτε μου αν ξερετε, θα σταματησω τα παιδια απο τον παιδικο νωριτερα (αυτη ειναι η τελευταια εβδομαδα), για τον μηνα Ιουλιο που ο σταθμος παραμενει ανοιχτος πρεπει να ενημερωσω την εεταα για την διακοπη (για να διακοψει την χρηματοδοτηση)? 

Και αλλη μια ερωτηση, αν στειλουμε φετος τις αιτησεις ταχυδρομικα με τον αριθμο πρωτοκολλου τι γινεται? Την εστειλε καποια ετσι περσι ?

128Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουν 12, 2013 11:18 pm

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ ξερω κοπέλες που πήραν αριθμο πρωτοκόλλου πέρισυ με αυτο τον τρόπο, δηλαδη πλήρωσαν κουριερ για την κατάθεση και τον αριθμο πρωτοκολλου και να τον επιστρεψουν στα χερια σου, κοστος περιπου 20ευρώ, ωστόσο επειδή εγινε πανικος στα γραφεια της εεταα από κάποιο σημείο και μετά δεν εδιναν αριθμο πρωτοκολλου στους κουριερ, απλά είχες στα χέρια σου το πρωτο χαρτί που σου δίνει το κουριερ όταν το παρέλαβε από σένα και μπορούσες να ενημερωθείς και τηλεφωνικά από την εεταα για τον αριθμο πρωτοκολλου και βεβαια το κόστος ήταν το μισό οπως καταλαβαίνεις και δεν αντιμετώπισαν και κανένα προβλημα.

129Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 12:16 am

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
litsakos έγραψε:

Πειτε μου αν ξερετε, θα σταματησω τα παιδια απο τον παιδικο νωριτερα (αυτη ειναι η τελευταια εβδομαδα), για τον μηνα Ιουλιο που ο σταθμος παραμενει ανοιχτος πρεπει να ενημερωσω την εεταα για την διακοπη (για να διακοψει την χρηματοδοτησηση ?

Απο οτι θυμαμαι...ναι, πρεπει να ενημερωσεις για να διακοψουν.

130Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 1:18 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eυχαριστω, θα κανονισω τοτε να παω απο την εεταα.
Κουριερ ε? Φανταζομαι αν γινει ετσι τελικα καπως θα το προβλεψουν μεσω ελτα, δεν μπορουν ολοι να δωσουν 20 ευρω και δεν ειμαστε και υποχρεωμενοι να το κανουμε.

131Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 1:33 am

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
litsakos έγραψε:Eυχαριστω, θα κανονισω τοτε να παω απο την εεταα.
Κουριερ ε? Φανταζομαι αν γινει ετσι τελικα καπως θα το προβλεψουν μεσω ελτα, δεν μπορουν ολοι να δωσουν 20 ευρω και δεν ειμαστε και υποχρεωμενοι να το κανουμε.
εγω πιστεύω ότι ανετα θα δέχονται και με συστημένο ελτά, μην αγχωνεσαι....ασε να βγει και να δουμε τελικά.

132Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 4:16 am

sophie jolie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καπου διαβασα οτι τα χαρτια που εκδιδει ο οαεδ εχουν ισχυ για 5 μερες..Εγω εχω ηδη βγαλει τη βεβαιωση εξατομικευμενης προσεγγισης.Να παω να την ξανα βγαλω οταν βγει η προσκληση??υπαρχει καμια μανουλα που να την ειχε πιο πριν κ να την καταθεσε ετσι περσυ?

133Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 4:22 am

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και έρχεσαι στο ερώτημα μου...
Για να μην τρέχω μέσα στις ζέστες που έχω και ζαλάδες, τι μπορώ να βγάλω από τώρα?

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

134Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 4:28 am

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki88 έγραψε:και έρχεσαι στο ερώτημα μου...
Για να μην τρέχω μέσα στις ζέστες που έχω και ζαλάδες, τι μπορώ να βγάλω από τώρα?

σίγουρα το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που εχει τριμηνη ισχύ, φορολογική δήλωση 2013(??), και αν εχεις επικυρωσει τωρα προσφατα την καρτα ανεργίας σου και το τριμηνο ισχύς της θα πιάνει και τις ημερομηνίες του έσπα, τοτε μπορεί να την φωτοτυπήσεις και να σου κανουν ακριβες αντιγραφο στον οαεδ.για το εξατομικευμένης δεν το γνωρίζω, εγω πάντως σίγουρα το είχα βγάλει νωρίτερα από τις 4μερες πέρυσι, σίγουρα κανα 10μερο.

135Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 4:43 am

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πότε περιμένουμε τις αιτήσεις πάνω κάτω?
η κάρτα μου είναι για ανανέωση 21 αυγούστου πχ.
δε συζητώ για τη δήλωση, δεν την έχουμε κάνει καν ακόμα Sad

136Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 4:48 am

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki88 έγραψε:πότε περιμένουμε τις αιτήσεις πάνω κάτω?
η κάρτα μου είναι για ανανέωση 21 αυγούστου πχ.
δε συζητώ για τη δήλωση, δεν την έχουμε κάνει καν ακόμα Sad
ε δεν πιστεύω να φτάσει ως εκεί...εγώ πάντως πέρισυ κατεθεσα στις 13/7, οπότε λογικά εισαι καλυμμένη. παιρνεις και επίδομα ανεργίας?ή έλαβες κατά τον τελευταίο χρόνο?

137Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty εσπα 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 4:57 am

annairis

annairis
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια γεια σας πριν λιγο ειδα οτι θα γινουν και φετος οι παιδικοι μεσω εσπα. ξερει καμμια σας να μου πει ποτε ξεκινανε οι αιτησεις?στο σαιτ της εεταα δεν εχει τιποτα ακομη. τα δικαιολογιτηκα ειναι ιδια με τα περσινα?

138Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 4:58 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:
litsakos έγραψε:Eυχαριστω, θα κανονισω τοτε να παω απο την εεταα.

εγω πιστεύω ότι ανετα θα δέχονται και με συστημένο ελτά, μην αγχωνεσαι....ασε να βγει και να δουμε τελικά.

Ναι, ναι ετσι θα πρεπει να γινει.
sophie jolie έγραψε:καπου διαβασα οτι τα χαρτια που εκδιδει ο οαεδ εχουν ισχυ για 5 μερες..Εγω εχω ηδη βγαλει τη βεβαιωση εξατομικευμενης προσεγγισης.Να παω να την ξανα βγαλω οταν βγει η προσκληση??υπαρχει καμια μανουλα που να την ειχε πιο πριν κ να την καταθεσε ετσι περσυ?
Δεν μου ειπαν κατι  στον οαεδ..και περσι οπως και η ΧΡΥΣΑΝΝΑ το ειχα αρκετες μερες πριν. Ουτε στην βεβαιωση αναγραφεται κατι τετοιο.

139Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 5:06 am

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
όχι ούτε καν. μόνο την κάρτα ανεργίας έχω να επικυρώσω και τη βεβαίωση.
μωρέ καλυμμένη δεν είμαι μέχρι να δούμε τι θα γίνει με τις δηλώσεις.
τουλάχιστον με παρηγορεί-άκου με παρηγορεί τέλος πάντων-ότι θα δηλώσουμε μικρότερο εισόδημα φέτος, με τα 14000 του 2012 δύσκολο (ούτε επιταγή για εργασία για ανέργους έως 29 δεν κατάφερα να πάρω με αυτά)

140Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 5:21 am

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοίτα αν τελικά ισχύσει αυτο με το εκκαθαριστικό του 2013 καλο θα ειναι να μην την καθυστερήσεις και πολύ την δήλωση, γιατί το εκκαθαριστικό φέτος δεν ξερω αν βγαινει άμεσα όπως και πέρυσι.γνώμη μου πάντα, και εγω εντος των επομενων2-3ημερων θα την κανω για να κανω αίτηση και για το επίδομα τέκνων, να τελειώνουμε και με αυτό.

141Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 5:25 am

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν εξαρτάται από εμένα δυστυχώς Sad την κάνει η πεθερά, και ο σύζυγος είναι τα ζώα μου αργά, δεν έχει ούτε βεβαίωση αποδοχών ούτε τίποτα, άρα δήλωση γιόκ.
και τον κράζω ότι θα θέλουμε και δικαιολογητικά για το επίδομα τέκνου, πρέπει να πάει στο σχολείο του να πάρει χαρτί ότι πήγαινε σχολείο cyclops (10ετή παραμονή στη χώρα και κουραφέξαλα)

142Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 5:32 am

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki88 έγραψε:δεν εξαρτάται από εμένα δυστυχώς Sad την κάνει η πεθερά, και ο σύζυγος είναι τα ζώα μου αργά, δεν έχει ούτε βεβαίωση αποδοχών ούτε τίποτα, άρα δήλωση γιόκ.
και τον κράζω ότι θα θέλουμε και δικαιολογητικά για το επίδομα τέκνου, πρέπει να πάει στο σχολείο του να πάρει χαρτί ότι πήγαινε σχολείο cyclops (10ετή παραμονή στη χώρα και κουραφέξαλα)

ε πιεσε και λίγο την πεθερούλα χα χα!!!πες της αν μείνει το παιδί μου απ εξω απ το έσπα λόγω λιγότερων μορίων, θα το κρατάς εσύ.....!!!!!
να μην ξεφυγουμε για το επίδομα και να μην επεκταθούμε, απλά καπου διαβασα ότι εμείς κανουμε την αίτηση στο ταχισ και μαζεύουμε να υπάρχουν τα δικαιολογητικά και αν χρειαστεί να μας καλέσουν τα επιδεικνύουμε, αλλά πρεπει να τα εχουμε γιατί στην αίτηση θα ζητάνε αρκετά στοιχεία που βρίσκονται και στο πιστοποιητικο οικογεν.καταστ.
(και κατι εντελως οφ τοπικ-συγγωμη κιολας- η κορη σου πρεπει να ειναι κατα 3-4μερες μεγαλύτερη απ τα δικά μου αν κρινω απ το τικεράκι σου!!!εμεις 13/9)

143Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 5:38 am

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
για να μη χαλώ το θέμα...:

144Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 8:42 am

dimi74

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σας παρακαλω θαθελα τη βοηθεια σας σε κατι αν ξερετε ή αν εχει τυχει σε καποια. Λοιπον απολυθηκα το νοεμβρη του 12 μπηκα σε ταμειο ανεργιας και παιρνω επιδομα.
Παρουσιαζομαι ανα τριμηνο οπως φανταζομαι ολες οι ανεργες ξερετε.
Η καρτουλα ανεργιας που εχω εχει το αυτοκολλητακι πανω που γραφει οτι πρεπει να ανανεωθει στις 13/2/2013.
Καθε φορα που πηγαινα ΟΑΕΔ τους ρωταγα: αυτο δεν θα το ανανεωσουμε; Παντα οχι μου ελεγαν γιατι φαινομαι απ το συστημα.
Πηγαν παλι την περασμενη βδομαδα κατευθειαν στον παγκο για ανανεωση και παλι μου λενε "δεν την ανανεωνεις αφου παιρνω επιδομα.....αν καταλαβα καλα. Και να παω στο εσπα λεει την αποφαση που δειχνει οτι παρουσιαζομαι ανα τριμηνο αλλα εγω δεν νομιζω οτι κανει αυτο και σιγα μην κατσουν να τα ψαξουν αμα δουν καρτα ληγμενη τελος...ετσι εχω την εντυπωση
Οποτε εγω τι κανω τωρα με το Εσπα που ζητανε καρτα σε ισχυ;
Τι στο καλο νακανω και που να παω;

Σας ευχαριστω

145Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 9:35 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimi74 έγραψε:Σας παρακαλω θαθελα τη βοηθεια σας σε κατι αν ξερετε ή αν εχει τυχει σε καποια. Λοιπον απολυθηκα το νοεμβρη του 12 μπηκα σε ταμειο ανεργιας και παιρνω επιδομα.
Παρουσιαζομαι ανα τριμηνο οπως φανταζομαι ολες οι ανεργες ξερετε.
Η καρτουλα ανεργιας που εχω εχει το αυτοκολλητακι πανω που γραφει οτι πρεπει να ανανεωθει στις 13/2/2013.
Καθε φορα που πηγαινα ΟΑΕΔ τους ρωταγα: αυτο δεν θα το ανανεωσουμε; Παντα οχι μου ελεγαν γιατι φαινομαι απ το συστημα.
Πηγαν παλι την περασμενη βδομαδα κατευθειαν στον παγκο για ανανεωση και παλι μου λενε "δεν την ανανεωνεις αφου παιρνω επιδομα.....αν καταλαβα καλα. Και να παω στο εσπα λεει την αποφαση που δειχνει οτι παρουσιαζομαι ανα τριμηνο αλλα εγω δεν νομιζω οτι κανει αυτο και σιγα μην κατσουν να τα ψαξουν αμα δουν καρτα ληγμενη τελος...ετσι εχω την εντυπωση
Οποτε εγω τι κανω τωρα με το Εσπα που ζητανε καρτα σε ισχυ;
Τι στο καλο νακανω και που να παω;

Σας ευχαριστω

Στην θεση σου θα πηγαινα στα γραφεια της εεταα και θα ζητουσα απο αυτους ενα χαρτι που να λεει πως ειναι απαραιτητο το δελτιο ανεργιας να ειναι σε ισχυ, με σφραγιδα απο αυτους ,επειτα στον οαεδ με αυτο το χαρτι για ανανεωση της καρτας. Θα ζητουσα και το τηλεφωνο και το ονομα ενος υπεθυνου της εεταα ετσι ωστε αν αρνηθουν στον οαεδ να κανουν την ανανεωση να επικοινωνησουν εκεινη την στιγμη μαζι του και αν το λυσουν οι υπηρεσιες μεταξυ τους.

Ετσι θα εκανα, δεν ξερω αν στην προσκληση αναφερεται η περιπτωση σου μην σε παρω στον λαιμο μου.

146Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 10:04 am

dimi74

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου σλλα με ολο το θαρρος δεν νομιζω οτι θα ασχοληθουν τοσο. Απ τη στιγμη που ετσι ανακοινωνεται στη προσκληση να ειναι σε ισχυ εεε θα με "στειλουν".
Η προσκληση λεει:
γ) να είναι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης
προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. ή
δ) να είναι άνεργες και να λαμβάνουν ή να έχουν λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.
οποιαδήποτε χρονική περίοδο κατά τους τελευταίους 24 μήνες προ της δημοσίευσης της παρούσας Πρόσκλησης.

Αυτο το ή που αναφερει δεν καταλαβαινω . Ή το ενα ή το αλλο; Δηλαδη οσες παιρνουν επιδομα δεν εχουν καρτα σε ισχυ το αυτοκολλητακι;

Στα δικαιολογητικα που χρειαζονται λεει

 αντίγραφο Δελτίου Ανεργίας σε ισχύ, έως την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας, και
 αντίγραφο Βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ.
 Εάν η ενδιαφερόμενη λαμβάνει ή έχει λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ, και
παραμένει άνεργη, απαιτείται αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης επιδότησης του Ο.Α.Ε.Δ

Δηλαδη αν εχω την αποφαση θα ειμαι ενταξη; Αλλη περιπτωση ειμαι;

147Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 11:11 am

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα, επειδή εχω λαβει και εγω επιδομα ανεργίας στο παρελθον οντως η καρτα δεν ανανεωνεται ανα τριμηνο, αλλα οταν τελειωσει το ταμειο σου τοτε θα αρχισεις να την ανανεωνεις ανα τριμηνο, σιγουρα θα κανεις ακριβες αντιγραφο από τον οαεδ της εγκριτικής απόφασης του επιδοματος που λαμβάνεις αυτο 100%,το ειχα βάλει και εγω στα δικαιολογητικά και κανε και ακριβες αντιγραφο της καρτας σου επίσης, εγω νομιζω ότι δεν ειναι και ασχετοι αυτοι στην εεταα, αν δουν οτι αυτοί την στιγμή λαμβάνεις ουτως η αλλως επίδομα, πιστεύω ότι θα γνωρίζουν και ότι η καρτα δεν ανανεωνεται, αλλά ακομα και αν γινει καποια στραβή θα προβείς σε ένσταση. Να σου πω αν οντως στελνονται τα δικαιολογητικά με κουριερ ή ελτα, εγώ θα τους εβαζα και ενα σημειωμα μεσα ότι αυτή την στιγμή λαμβάνω επίδομα ανεργίας και με εχουν ενημερωσει από τον οαεδ ότι η ανανεωση της καρτας μου θα γινει μετα από ένα έτος.

148Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 12:34 pm

dimi74

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Χρυσαννα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Τωρα βγαζει καποιο νοημα. Αλλα τοτε τι βαζουν οι βλακες αυτο το αυτοκολλητο πανω στην καρτα ως 19/2/2013;; Για να τα μπερδεψουν;

Τι εννοεις ακριβες αντιγραφο της καρτας και της αποφασης; Ετσι τα ζηταω απ τον οαεδ; Ή μημπως εννοεις επικυρωμενα

Πως τα εδωσες εσυ περυσι; Σε πηραν εσπα;
Συγνωμη αν σας επρηξα

149Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 1:01 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimi74 έγραψε:
δ) να είναι άνεργες και να λαμβάνουν ή να έχουν λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.
οποιαδήποτε χρονική περίοδο κατά τους τελευταίους 24 μήνες προ της δημοσίευσης της παρούσας Πρόσκλησης.

από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ.

 Εάν η ενδιαφερόμενη λαμβάνει ή έχει λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ, και
παραμένει άνεργη, απαιτείται αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης επιδότησης του Ο.Α.Ε.Δ

Δηλαδη αν εχω την αποφαση θα ειμαι ενταξη; Αλλη περιπτωση ειμαι;

Aυτα τα δυο σε αφορουν.

150Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 6 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 7:53 pm

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimi74 έγραψε:Χρυσαννα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Τωρα βγαζει καποιο νοημα. Αλλα τοτε τι βαζουν οι βλακες αυτο το αυτοκολλητο πανω στην καρτα ως 19/2/2013;; Για να τα μπερδεψουν;

Τι εννοεις ακριβες αντιγραφο της καρτας και της αποφασης; Ετσι τα ζηταω απ τον οαεδ; Ή μημπως εννοεις επικυρωμενα

Πως τα εδωσες εσυ περυσι; Σε πηραν εσπα;
Συγνωμη αν σας επρηξα

ναι εννοώ ότι θα τα κάνεις φωτοτυπίες και θα πάρεις μαζί σου και τα πρωτοτυπα στον οαεδ και θα τους ζητήσεις να σου κάνουν ακριβή αντιγραφα και αυτά τα αντίγραφα θα υποβάλλεις, ναι αυτά ειχα βάλει και εγώ πέρισυ.η μονη διαφορά ειναι ότι εμένα είχε λήξει κάποιους μήνες πριν το επίδομα ανεργίας μου και ειχα ανανεωσει και καρτα, αλλά και πάλι με έπιανε αυτή η κατηγορία γιατί γραφεί μεσα στα 2προηγουμενα έτη να εχουν λάβει το ταμειο ανεργίας

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 36]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις