151 Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Πεμ Ιουν 13, 2013 9:38 pm
dimi74
Σιωπηλή δύναμη
Σας ευχαριστω παρα πολυ. Εβγαλα μια ακρη τουλαχιστον. Να στε καλα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:Κοίτα αν τελικά ισχύσει αυτο με το εκκαθαριστικό του 2013 καλο θα ειναι να μην την καθυστερήσεις και πολύ την δήλωση, γιατί το εκκαθαριστικό φέτος δεν ξερω αν βγαινει άμεσα όπως και πέρυσι.γνώμη μου πάντα, και εγω εντος των επομενων2-3ημερων θα την κανω για να κανω αίτηση και για το επίδομα τέκνων, να τελειώνουμε και με αυτό.
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:λοιπον απ΄οσο έμαθα από γνωστούς μας, τα πιστωτικά εκκαθαριστικά ειναι αυτά που καθυστερούν, όσους ρωτησα και είχαν χρεωστικό εκκαθαριστικό βγήκε απευθείας από το ταχις(ε βεβαια για να μαζεψουν χρήματα!).
Πιθανον να ειναι ετσι, εμας ειναι πιστωτικό και καθυστερησε !
litsakos έγραψε:H λογικη λεει κοριτσια πως δεν γινεται να απορριψουν μια μητερα λογω του εκκαθαριστικου απο την στιγμη που δεν το εχει λαβει. Δεν γινεται δλδ, δεν στεκει!
Μου φανηκε εντελως κουλο απο την αρχη να ζητανε το φετινο....
κατι θελώ να σας ρωτησω παλι, με ενδιαφερει ενας συγκεκριμενος παιδικος ιδιωτικος, υπαρχει τροπος να βρω με ποσα μορια επαιρνε περσι?
Φυσικά, υπαρχει το περσινο αρχειο, μπορεις να δεις με ποσα μορια περασανε .
πας εδω http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-08-04_oristika-gynaikwn/index_no_template.html
επιλεγεις το νομο που σε ενδιαφερει, πατας ωφελούμενες γυναικες (βαση μορίων) ή (ανα δομη) και ψαχνεις το σταθμο που σε ενδιαφερει και τα μορια. Κοιταξε το κατωτατο οριο που θα βρεις. Καποια μπορει να περασε με 100, και αλλη με 50.
dimi74 έγραψε:Χρυσαννα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Τωρα βγαζει καποιο νοημα. Αλλα τοτε τι βαζουν οι βλακες αυτο το αυτοκολλητο πανω στην καρτα ως 19/2/2013;; Για να τα μπερδεψουν;
Τι εννοεις ακριβες αντιγραφο της καρτας και της αποφασης; Ετσι τα ζηταω απ τον οαεδ; Ή μημπως εννοεις επικυρωμενα
Πως τα εδωσες εσυ περυσι; Σε πηραν εσπα;
Συγνωμη αν σας επρηξα
κοπελα μκαθε 3μηνο μ βαζανε αλλο αυτοκολητο προσεχε μην εχει βροβλημα διοτι περα αποτην εξατομικευμενη βεβαιωση ζητανε φωτοτυπια το προστινο και το απομεσα μ τ στοιχεια προσεξε το
μπεμπα2012 έγραψε:dimi74 έγραψε:Χρυσαννα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Τωρα βγαζει καποιο νοημα. Αλλα τοτε τι βαζουν οι βλακες αυτο το αυτοκολλητο πανω στην καρτα ως 19/2/2013;; Για να τα μπερδεψουν;
Τι εννοεις ακριβες αντιγραφο της καρτας και της αποφασης; Ετσι τα ζηταω απ τον οαεδ; Ή μημπως εννοεις επικυρωμενα
Συγνωμη αν σας επρηξα
κοπελα μκαθε 3μηνο μ βαζανε αλλο αυτοκολητο προσεχε μην εχει βροβλημα διοτι περα αποτην εξατομικευμενη βεβαιωση ζητανε φωτοτυπια το προστινο και το απομεσα μ τ στοιχεια προσεξε το
Εννοεις ενω επαιρνες το επιδομα παρολα αυτα σου βαζαν και αυτοκιλλητο;
dimi74 έγραψε:μπεμπα2012 έγραψε:dimi74 έγραψε:Χρυσαννα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Τωρα βγαζει καποιο νοημα. Αλλα τοτε τι βαζουν οι βλακες αυτο το αυτοκολλητο πανω στην καρτα ως 19/2/2013;; Για να τα μπερδεψουν;
Συγνωμη αν σας επρηξα
den eperna epidoma alla kathe fora pou pas gia ananeosh sou prosthetoun ena autokolhto extra .
Εννοεις ενω επαιρνες το επιδομα παρολα αυτα σου βαζαν και αυτοκιλλητο;
οχι δεν επερνα ταμειο.απλα σε καθε ανανεωση σου βαζουν εχτρα αυτοκολητο
vicky75 έγραψε:litsakos έγραψε:H λογικη λεει κοριτσια πως δεν γινεται να απορριψουν μια μητερα λογω του εκκαθαριστικου απο την στιγμη που δεν το εχει λαβει. Δεν γινεται δλδ, δεν στεκει!
Μου φανηκε εντελως κουλο απο την αρχη να ζητανε το φετινο....
κατι θελώ να σας ρωτησω παλι, με ενδιαφερει ενας συγκεκριμενος παιδικος ιδιωτικος, υπαρχει τροπος να βρω με ποσα μορια επαιρνε περσι?
Φυσικά, υπαρχει το περσινο αρχειο, μπορεις να δεις με ποσα μορια περασανε .
πας εδω http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-08-04_oristika-gynaikwn/index_no_template.html
επιλεγεις το νομο που σε ενδιαφερει, πατας ωφελούμενες γυναικες (βαση μορίων) ή (ανα δομη) και ψαχνεις το σταθμο που σε ενδιαφερει και τα μορια. Κοιταξε το κατωτατο οριο που θα βρεις. Καποια μπορει να περασε με 100, και αλλη με 50.
Eυχαριστω!
i_kitty έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ...!
- Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΚΟΣ-"ΔΟΜΗ" ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ??
- ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΙΔΙΩΤ.ΠΑΙΔΙΚΟ?
- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ...ΣΩΣΤΑ?ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΘΕΛΟΥΝ...
ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΙΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ (ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ...:P)
i_kitty έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ...!
- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ...ΣΩΣΤΑ?ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΘΕΛΟΥΝ...
ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΙΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ (ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ...:P)
i_kitty έγραψε:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ....
ΜΕ ΤΟ αντίγραφο της αναγγελίας πρόσληψής της (ΑΠΛΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ?) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΗΧ.ΕΝΣΗΜΑ? ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΙΚΑ...(ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΛΑΡΙΣΑ...)
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΜΕΝΩ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ..ΑΧΧΧ...
tasoulak έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ...
ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ Κ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης