Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 36  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 36]

376Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Δευ Ιουλ 22, 2013 12:30 am

stav

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μα αυτό ξέρω κι εγώ, ότι στισ 24/07 βγαίνει η αίτηση.

377Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Δευ Ιουλ 22, 2013 12:52 am

theanw

theanw
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α οκ ενταξει .Ειπα οτι δεν ξερω.Οποτε περιμενουμε και βλεπουμε.Να ρωτησω για αγαμες μητερες παιζει να ειναι λιγοτερα τα χρηματα?

378Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Δευ Ιουλ 22, 2013 2:00 am

stav

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
theanw έγραψε:Α οκ ενταξει .Ειπα οτι δεν ξερω.Οποτε περιμενουμε και βλεπουμε.Να ρωτησω για αγαμες μητερες  παιζει να ειναι λιγοτερα τα χρηματα?

Ποια χρήματα? Κόστος μετακίνησης κλπ?
Δε νομίζω. Αλλά δε ξέρω και σίγουρα.

379Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Δευ Ιουλ 22, 2013 2:11 am

theanw

theanw
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav έγραψε:
theanw έγραψε:Α οκ ενταξει .Ειπα οτι δεν ξερω.Οποτε περιμενουμε και βλεπουμε.Να ρωτησω για αγαμες μητερες  παιζει να ειναι λιγοτερα τα χρηματα?

Δεν ξερω κ γω μωρε ρωταω.Μεσω εσπα τι πληρωνεις στο σταθμο?

380Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Δευ Ιουλ 22, 2013 2:17 am

stav

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
theanw έγραψε:
stav έγραψε:

Kόστος μετακίνησης (εάν θέλεις)...και σίτιση (τουλάχιστον αυτά ίσχυαν πέρισυ).

381Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Δευ Ιουλ 22, 2013 2:42 am

etso

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stav έγραψε:
theanw έγραψε:
stav έγραψε:

φέτος πληρώνεις μόνο το σχολικό, η σίτιση είναι μέσω ΕΣΠΑ εκτός και αν ο σταθμός γραφει ότι δεν παρέχει σίτιση www.eetaa.gr έχει την προκύρυξη το pdf αρχείο από σελίδα 30 και μετά αφορά τις μητέρες

382Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Δευ Ιουλ 22, 2013 3:47 am

theanw

theanw
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
etso έγραψε:
stav έγραψε:
theanw έγραψε:
stav έγραψε:

φέτος πληρώνεις μόνο το σχολικό, η σίτιση είναι μέσω ΕΣΠΑ εκτός και αν ο σταθμός γραφει ότι δεν παρέχει σίτιση www.eetaa.gr έχει την προκύρυξη το pdf αρχείο από σελίδα 30 και μετά αφορά τις μητέρες
Α μαλιστα.Ναι το διαβασα και πραγματικα προσπαθω να βγαλω ακρη.Πρωταρα ειμαι και δεν εχω ιδεα.Σ ευχαριστω πολυ παντως

383Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Δευ Ιουλ 22, 2013 10:43 am

gwgw100

gwgw100
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα.Να ρωτήσω κάτι γιατι στον ΟΑΕΔ δεν έβγαλα άκρη.Το αντίγραφο της κάρτας ανεργίας πρέπει να βγάλω την κάρτα ανεργίας φωτοτυπία κ να πάω στα ΚΕΠ να το σφραγισουνε?Ρώτησα στον ΟΑΕΔ αν θα το σφραγίσουν εκείνοι κ η απάντηση ηταν οτι δεν ξέρουν.Οσο για την εξατομικευμένη προσέγγιση πήγα σημερα την πήρα κ ρώτησα αν ισχυει οτι εχει 5 μερες ισχυ κ αν πρεπει να ξαναπαω κ μου ειπε οτι δεν χρειαζεται κ οτι αυτες οι βεβαιωσεις δεν εχουν συγκεκριμενη ισχυ.Σας ζαλησα?????sorry!!!!!!!!!!

384Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Δευ Ιουλ 22, 2013 10:59 am

ΑΓΓΕΙΚΗ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα σε όλες όσες πονοκεφαλιάζουν με τα χαρτιά για το εσπα!!!
Έχω την εξής απορία:
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των κατηγοριών Α+Β αναφορικά με τις δομές?Δηλαδή τι σημαίνει "Βρεφικός-Βρεφονηπιακός "και τι "Βρεφονηπιακοί σταθμοί ολοκληρωμένης φροντίδας".
Ευχαριστώ εκ των προτέρων κορίτσια

385Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Δευ Ιουλ 22, 2013 11:13 am

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
gwgw100 έγραψε:Καλησπέρα.Να ρωτήσω κάτι γιατι στον ΟΑΕΔ δεν έβγαλα άκρη.Το αντίγραφο της κάρτας ανεργίας πρέπει να βγάλω την κάρτα ανεργίας φωτοτυπία κ να πάω στα ΚΕΠ να το σφραγισουνε?Ρώτησα στον ΟΑΕΔ αν θα το σφραγίσουν εκείνοι κ η απάντηση ηταν οτι δεν ξέρουν.Οσο για την εξατομικευμένη προσέγγιση πήγα σημερα την πήρα κ ρώτησα αν ισχυει οτι εχει 5 μερες ισχυ κ αν πρεπει να ξαναπαω κ μου ειπε οτι δεν χρειαζεται κ οτι αυτες οι βεβαιωσεις δεν εχουν συγκεκριμενη ισχυ.Σας ζαλησα?????sorry!!!!!!!!!!

Εγω που είχαμε τηλεφωνήσει στην εεταα μου είχαν πει ότι τους ενδιαφέρει απλά να ειναι επικυρωμένα ή να έχουν εκδοθεί από τον οαεδ μετά την ημερομηνια της προκήρυξης, δηλαδη 19/6. Όσο αφορα το ακριβες αντιγραφο, εβγαλα φωτοτυπια την καρτα ανεργίας και μαζί με την πρωτοτυπη την πήγα στον οαεδ και μου έκαναν ακριβες αντίγραφο.

386Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Δευ Ιουλ 22, 2013 11:18 pm

etso

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΓΓΕΙΚΗ έγραψε:Καλησπέρα σε όλες όσες πονοκεφαλιάζουν με τα χαρτιά για το εσπα!!!
Έχω την εξής απορία:
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των κατηγοριών Α+Β αναφορικά με τις δομές?Δηλαδή τι σημαίνει "Βρεφικός-Βρεφονηπιακός "και τι "Βρεφονηπιακοί σταθμοί ολοκληρωμένης φροντίδας".
Ευχαριστώ εκ των προτέρων κορίτσια

Η κατηγορία Β είναι μόνο για παιδιά με αναπηρία. εσύ αν δεν έχεις τέτοιο θέμα θα δηλώσεις στην Α ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σου.

387Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 23, 2013 1:27 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:
gwgw100 έγραψε:Καλησπέρα.Να ρωτήσω κάτι γιατι στον ΟΑΕΔ δεν έβγαλα άκρη.Το αντίγραφο της κάρτας ανεργίας πρέπει να βγάλω την κάρτα ανεργίας φωτοτυπία κ να πάω στα ΚΕΠ να το σφραγισουνε?Ρώτησα στον ΟΑΕΔ αν θα το σφραγίσουν εκείνοι κ η απάντηση ηταν οτι δεν ξέρουν.Οσο για την εξατομικευμένη προσέγγιση πήγα σημερα την πήρα κ ρώτησα αν ισχυει οτι εχει 5 μερες ισχυ κ αν πρεπει να ξαναπαω κ μου ειπε οτι δεν χρειαζεται κ οτι αυτες οι βεβαιωσεις δεν εχουν συγκεκριμενη ισχυ.Σας ζαλησα?????sorry!!!!!!!!!!

Εγω που είχαμε τηλεφωνήσει στην εεταα μου είχαν πει ότι τους ενδιαφέρει απλά να ειναι επικυρωμένα ή να έχουν εκδοθεί από τον οαεδ μετά την ημερομηνια της προκήρυξης, δηλαδη 19/6. Όσο αφορα το ακριβες αντιγραφο, εβγαλα φωτοτυπια την καρτα ανεργίας και μαζί με την πρωτοτυπη την πήγα στον οαεδ και μου έκαναν ακριβες αντίγραφο.

Το δελτιο ανεργιας πρεπει να ειναι σε ισχυ, αυτο τους ενδιαφερει, και επισης να εχει εκδοθει πριν την προσκληση της εεταα. Τα αντιγραφα δεν χρειαζεται να ειναι μετα την προσκληση -αντιγραφα ειναι. Την επικυρωνει ο ΟΑΕΔ αλλα και τα ΚΕΠ.
Αυτο με την βεβαιωση εξατομικευμενης προσεγγισης κυκλοφορει καιρο τωρα, να ειναι 5 ημερων οχι να ειναι 6μηνο κτλκτλ Αυτο το χαρτι επιβεβαιωνει οτι περασες απο συμβουλο του ΟΑΕΔ και οτι ψαχνεις για δουλεια. Πρεπει να το εχεις κανει την περιοδο που ισχυει και η καρτα σου, ποσο ειναι η καρτα ενα 3μηνο?Καθε 3μηνο δεν την ανανεωνουμε?

388Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 23, 2013 2:17 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eρωτηση κοριτσια, οσες βαλουμε ολα τα εγγραφα που ζητανε επικυρωμενα κ πρωτοτυπα χρειαζεται να βαλουμε κ την υπευθυνη δηλωση που δινει η εεταα για το γνησιο των εγγραφων? Οχι ετσι?

389Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 23, 2013 3:35 am

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
litsakos έγραψε:
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:

Το δελτιο ανεργιας πρεπει να ειναι σε ισχυ, αυτο τους ενδιαφερει, και επισης να εχει εκδοθει πριν την προσκληση της εεταα. Τα αντιγραφα δεν χρειαζεται να ειναι μετα την προσκληση -αντιγραφα ειναι. Την επικυρωνει ο ΟΑΕΔ αλλα και τα ΚΕΠ.
Αυτο με την βεβαιωση εξατομικευμενης προσεγγισης κυκλοφορει καιρο τωρα, να ειναι 5 ημερων οχι να ειναι 6μηνο κτλκτλ Αυτο το χαρτι επιβεβαιωνει οτι περασες απο συμβουλο του ΟΑΕΔ και οτι ψαχνεις για δουλεια. Πρεπει να το εχεις κανει την περιοδο που ισχυει και η καρτα σου, ποσο ειναι η καρτα ενα 3μηνο?Καθε 3μηνο δεν την ανανεωνουμε?

εμένα πάντως στα δικά μας κεπ ακριβες αντιγραφο της καρτας ανεργίας δεν μας επικύρωναν και μας έστελναν στον οαεδ.
επίσης υπάλληλος της εεταα που πήρα τηλέφωνο και ρώτησα,μου απάντησε το ακριβες αντίγραφο της κάρτας ανεργίας μου(που εννοείται ότι είχε εκδοθεί πριν την προκήρυξη και ήταν ανανεωμένη) που θα κάνω να είναι επικυρωμένο μετά την ημερομηνία της προκήρυξης(19/6).τωρα από εκεί και πέρα τι να πω....εγώ για να είμαι σίγουρη πήρα τηλεφωνο για να μην εχω τιποτα γραφειοκρατικά παρατράγουδα!

390Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 23, 2013 3:38 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα ρε!τωρα βαριεμαι να ανοιξω το αρχειο Razz αλλα γραφει μεσα κατι τετοιο? δεν σε αμφισβητω, απο περιεργεια ρωταω.

391Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 23, 2013 3:48 am

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
litsakos έγραψε:ελα ρε!τωρα βαριεμαι να ανοιξω το αρχειο Razz αλλα γραφει μεσα κατι τετοιο? δεν σε αμφισβητω, απο περιεργεια ρωταω.

όχι δεν το αναφέρει,και επειδή και εγώ δεν ήμουν σίγουρη ποιο είναι το σωστό γι αυτο τους πήρα και εγω τηλεφωνο, εγω είχα κανει το δικό μου αντίγραφο στις 28/6 που είχα εκδόσει και την βεβαίωση εξατομικευμένης και σκεφτόμουν μην είχα προβλημα, μηπως ήθελαν ακόμα πιο προσφατο, και η υπάλληλος της εεταα μου ειπε αυτο, ότι τους ενδιαφέρει απλά να το εχω κάνει μετά τις 19/6, τωρα τι να πω....

όσο αφορά αυτο που ρωτας εσύ, εγω το εχω καταλάβει ότι απ την στιγμή που υποβάλλουμε τα ακριβή αντίγραφα δεν χρειάζεται η υπεύθυνη δήλωση.

392Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 23, 2013 3:53 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Διαβασα μολις την προσκληση και γραφει :
"Εάν η ενδιαφερόμενη είναι άνεργη
, απαιτείται:
 αντίγραφο Δελτίου Ανεργίας σε ισχύ, που να έχει όμως εκδοθεί πριν την ημερομηνία
δημοσίευσης της παρούσας, και
 αντίγραφο Βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. "

δεν λεει καπου να γινει η επικυρωση μετα την προσκληση. Νομιζω οι υπαλληλοι της εεταα δεν ειναι σωστα ενημερωμενοι ή τους λειπει η κοινη λογικη.
Το λεω με αφορμη αυτο που σχολιαζουμε τωρα και ακουγοντας τις διαφορετικες απαντησεις που δινουν στις μητερες.

393Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 23, 2013 3:55 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑΝΝΑ μου απαντησε και η Στελλα, οτι θα την βαλω την υπευθυνη δηλωση στον φακελο, θα αναγραφονται τα δικαιολογητικα που καταθετουμε και θα ειναι υπογεγραμμενη.Κ εγω το ιδιο με σενα καταλαβα, οτι δεν χρειαζεται.

394Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 23, 2013 4:12 am

ΑΓΓΕΙΚΗ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
litsakos έγραψε:
ΧΡΥΣΑΝΝΑ έγραψε:

LitsakosΕγώ πήρα τηλ ετεεα σήμερα και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται η βεβαίωση εξατομικευμένης προσέγισης να είναι 5 ημερών γιατί ούτως ή άλλως 1 φορά περνάς συνέντευξη γι'αυτό το λόγο!Άρα δεν ισχύει το να είναι 5 ημερών ,μόνο αν είναι φωτοτυπία να είναι επικυρωμένη.

395Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 23, 2013 4:15 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AΓΓΕΙΚΗ αυτο μου ειπαν κ μενα στον οαεδ, και ειναι και λογικο ρε παιδι μου.
Και επειτα τις αιτησεις μας θα τις εξετασουν εχοντας διπλα την επισημη προσκληση της εεταα, και απο την στιγμη που τιποτα τετοιο δεν αναγραφεται στην προσκληση δεν γινεται να σε απορριψουν.

396Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 23, 2013 4:36 am

ΑΓΓΕΙΚΗ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
litsakos έγραψε:AΓΓΕΙΚΗ αυτο μου ειπαν κ μενα στον οαεδ, και ειναι και λογικο ρε παιδι μου.
Και επειτα τις αιτησεις μας θα τις εξετασουν εχοντας διπλα την επισημη προσκληση της εεταα, και απο την στιγμη που τιποτα τετοιο δεν αναγραφεται στην προσκληση δεν γινεται να σε απορριψουν.
Εμένα ΕΕΤΑΑ μου το είπαν όχι ΟΑΕΔ οπότε ισχύει.Good luck...

397Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 23, 2013 5:17 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

398Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 23, 2013 5:59 am

i_kitty

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ωραία ..κ τώρα ;;; Λοιπόν , εμένα είναι 20 μηνών 2/8 βάζω αυτή την ηλικία ή 21 που θα είναι τον Σεπτέμβριο;;; Στη θέση δομής ,μου ταιριάζουν όλα από την Α1 κ το Β1...τα τσεκάρω όλα ;;;

399Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 23, 2013 6:14 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
i_kitty έγραψε:Ωραία ..κ τώρα ;;; Λοιπόν , εμένα είναι 20 μηνών 2/8 βάζω αυτή την ηλικία ή 21 που θα είναι τον Σεπτέμβριο;;; Στη θέση δομής ,μου ταιριάζουν όλα από την Α1 κ το Β1...τα τσεκάρω όλα ;;;

Οι ολοκληρωμενης φροντιδας ειναι για αμεα.
Το παιδι σου ειναι εδω
Α. Βρεφικοί - Βρεφονηπιακοί – Παιδικοί Σταθμοί:

Α1.1
Βρέφη από 2 μηνών έως 2,5 ετών: 2.800 € χωρίς σίτιση και 3.500 € με σίτιση
Α1.2.
Βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών: 2.800 € χωρίς σίτιση και 3.500 € με σίτιση Α1.3. Βρέφη από 18 μηνών έως 2,5 ετών: 2.800 € χωρίς σίτιση και 3.500 € με σίτιση

αν το παιδι σου ειναι αμεα τοτε εισαι εδω
Β. Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Ολοκληρωμένης Φροντίδας:
Β1.
Βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών: 2.800 € χωρίς σίτιση και 3.500 € με σίτιση

Κοιτας ποσο θα ειναι τον μηνα εγγραφης απο 1-30/9 δλδ.

400Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 16 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 23, 2013 6:34 am

i_kitty

Κ τσεκάρω όλα τα Α1;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 36]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 36  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις