626 Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Παρ Αυγ 23, 2013 1:58 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Το λικνισμα του ιπποποταμου ειναι κορυφαιο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Nena έγραψε:Αυτο το μπλε στην τελευταια εικονιτσα, οχι το μπλε στο κεφαλι, το άλλο, τι ειναι?
Π**τσες μπλε που λέμε??????
βαση λογικης εκεινη.tsiph έγραψε:Καλημέρα! Να ρωτησω κατι..... Καποια μαμα εχει περισσοτερα μορια απο μενα αλλα εχει δηλώσει το σταθμο που εγω προτιμω ως πρωτο, δευτερο-τριτο κλπ. Προηγειται αυτη ή εγω;
Την ιδια απορια ειχα κ εγω κατι σελιδες πιο πριν, αυτη προηγειται γμτ.tsiph έγραψε:Καλημέρα! Να ρωτησω κατι..... Καποια μαμα εχει περισσοτερα μορια απο μενα αλλα εχει δηλώσει το σταθμο που εγω προτιμω ως πρωτο, δευτερο-τριτο κλπ. Προηγειται αυτη ή εγω;
Μια χαρά είσαι θα μπεις σε κάποια από τις επιλογές σου. Τι να πούμε κι εμείς με 28+...triteknifull έγραψε:Πώ πώ!!!Τι άγχος βρε κορίτσια? Τι θα κάνουμε πάλι φέτος? Θα μας βγει η ψυχή!!!!!!!
Πάντως καμία σχέση τα περσινά μου μόρια με τα φετεινά!Πέρσι 98,6 και φέτος 64.87!!!
Τί να πεις? Εγώ έχω κάνει αίτηση και στο σταθμό του Δήμου, αλλά χλωμό το κόβω γιατί θέλω και για τα 2 μικρά μου. Θα δείξει!
GOOD LUCK TO ALL OF US!!!!!!!
Δίκιο έχεις, sorry!!!!giouli73 έγραψε:Μια χαρά είσαι θα μπεις σε κάποια από τις επιλογές σου. Τι να πούμε κι εμείς με 28+...triteknifull έγραψε:Πώ πώ!!!Τι άγχος βρε κορίτσια? Τι θα κάνουμε πάλι φέτος? Θα μας βγει η ψυχή!!!!!!!
Πάντως καμία σχέση τα περσινά μου μόρια με τα φετεινά!Πέρσι 98,6 και φέτος 64.87!!!
Τί να πεις? Εγώ έχω κάνει αίτηση και στο σταθμό του Δήμου, αλλά χλωμό το κόβω γιατί θέλω και για τα 2 μικρά μου. Θα δείξει!
GOOD LUCK TO ALL OF US!!!!!!!
Στο εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου!!!Κι εγώ έχω μεγάλο άγχος! Έχω δηλώσει τα 2 μικρά μου και δεν ξέρω τί θα κάνω αν δεν τα πάρουν....... Τί να κάνουμε υπομονή!!!Λίγες ώρες έμειναν!!!!!Δεν ξέρω σε τί κατάταξη είμαι σε μόρια, ελπίζω μόνο να πάνε όλα καλά!maroulo έγραψε:Και γω 63,5 έχω ο σταθμός που δήλωσα δεν έχει πολύ ζήτηση μέχρι στιγμής είμαι 4 σε μόρια, μακάρι να μας πάρουν
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης