651 Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Κυρ Αυγ 25, 2013 12:45 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
οχι βρε, ειναι με φθινουσα σειρα τα μορια.maroulo έγραψε:τα βλεπω αλλα ειναι ανακατεμενα ουτε αυριο δεν τ διαβαζω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
οχι βρε, ειναι με φθινουσα σειρα τα μορια.maroulo έγραψε:τα βλεπω αλλα ειναι ανακατεμενα ουτε αυριο δεν τ διαβαζω
Συγχαρητήρια maroulo!!!!!!!!Και εμάς μας πήραν!!!!!!!!!maroulo έγραψε:ειναι κατα σειρά με βαση τα μορια μασ πήραν
ακριβως το ιδιο εχω παθει και εγω... στην ελευσινα εχει 1 ιδιωτικό που συμπλήρωσε τις 30 θεσεις και 2 δημοσιους που αντι να παρουν 60 παιδακια πηραν 34 και εμεις απεξω για λιγοτερο απο 2 μορια.... δε μπορω να καταλαβω. πιθανον εβαλαν μια βαση και δεν παιρνουν με λιγοτερα μορια... θελω να πιστευω οτι θα συμπληρωσουν απο τις επιλαχούσες..kat_laz έγραψε:Κορίτσια αν μια μανούλα μπορεί να με βοηθήσει να καταλάβω κάτι. Ο παιδικός σταθμός της πρώτης μας επιλογής είχε 15 θέσεις. Όμως πήρε μόνο 8 παιδάκια. Γιατί???/ Οι υπόλοιπες 7???? Μείναμε απ έξω εμείς απ τη στιγμή που νομίζαμε ότι βάσει της ζήτησης του παιδικού θα μας έπαιρναν....
aggeliki1982 έγραψε:ακριβως το ιδιο εχω παθει και εγω... στην ελευσινα εχει 1 ιδιωτικό που συμπλήρωσε τις 30 θεσεις και 2 δημοσιους που αντι να παρουν 60 παιδακια πηραν 34 και εμεις απεξω για λιγοτερο απο 2 μορια.... δε μπορω να καταλαβω. πιθανον εβαλαν μια βαση και δεν παιρνουν με λιγοτερα μορια... θελω να πιστευω οτι θα συμπληρωσουν απο τις επιλαχούσες..kat_laz έγραψε:Κορίτσια αν μια μανούλα μπορεί να με βοηθήσει να καταλάβω κάτι. Ο παιδικός σταθμός της πρώτης μας επιλογής είχε 15 θέσεις. Όμως πήρε μόνο 8 παιδάκια. Γιατί???/ Οι υπόλοιπες 7???? Μείναμε απ έξω εμείς απ τη στιγμή που νομίζαμε ότι βάσει της ζήτησης του παιδικού θα μας έπαιρναν....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Αλεξάνδρα13 στις Κυρ Αυγ 25, 2013 2:26 pm, 1 φορά
εννοειται οτι θελουμε να μαθουμε!!!kat_laz έγραψε:Εμείς αύριο θα πάμε στα γραφεία. Αν μπορέσω να καταλάβω αυτό με τις κενές τις θέσεις θα σας ενημερώσω (αν θέλετε εννοείτε) και για το αν έχουν σκοπό να πάρουν κι άλλα παιδιά
Λες να μας κατσει παλι?giouli73 έγραψε:Μετά την οριστικοποίηση των συνολικών πρόσθετων πόρων που θα διατεθούν στο πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί συμπληρωματική τοποθέτηση παιδιών σε διαθέσιμες θέσεις με βάση τον πίνακα επιλαχουσών γυναικών
Ας ελπίσουμε να μπούμε με αυτούς τους πίνακες όπως πέρσι.
εγω ανεργη χωρις επιδομα ειμαι αλλα ειμαστε μεσα.litsakos έγραψε:Τωρα που το σκεφτομαι δεν γινεται να μην προσθεσουν, τοτ οι ανεργες μητερες χωρις επιδομα μενουν ολες εκτος...θα πεσει ξενυχτι το βλεπω.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης