576 Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Αυγ 20, 2013 12:44 pm
maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Με ποσα μόρια τα παίρνουν κορίτσια ξέρει καμία;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δεν ξέρω τι εννοεί με το ενδειτικό. θέλει εκκαθαριστικό που γράφει πάνω οικονομικό έτος 2012 δηλαδή για εισοδήματα που απόκτησες το2011.xrisili έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα θέλω την βοηθειά σας.
στους προσωρινούς πίνακες με ελλιπή στοιχεία μου βγάζει ότι έχω στείλει ενδεικτικό εκκαθαριστικό και όχι του 2012.δεν καταλαβαίνω τι εννοεί,
έχω στεναχωρηθεί πίστευα ότι όλλα τα είχα στείλει σωστά.
αυτο εχω στελει θα ρωτησω την λογιστρια μηπως γνωριζει.giouli73 έγραψε:Δεν ξέρω τι εννοεί με το ενδειτικό. θέλει εκκαθαριστικό που γράφει πάνω οικονομικό έτος 2012 δηλαδή για εισοδήματα που απόκτησες το2011.xrisili έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα θέλω την βοηθειά σας.
στους προσωρινούς πίνακες με ελλιπή στοιχεία μου βγάζει ότι έχω στείλει ενδεικτικό εκκαθαριστικό και όχι του 2012.δεν καταλαβαίνω τι εννοεί,
δεν ξέρω τί είναι το "ενδεικτικό" αλλά μήπως δεν το είχες επικυρώσει ως ακριβές αντίγραφο;xrisili έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα θέλω την βοηθειά σας.
annairis έγραψε:κοριτσια καλημερα εγω μπαινω στην εεταα αλλα δε μου βγαζει τιποτα εσεις απο που τα ειδατε?
σωστα στα εχουν βγάλει βρε κοριτσάκι. ο τυπος υπολογισμου είναιJen75 έγραψε:καλημερα
εγω παλι εχω αλλο θεμα. νομιζω μου δωσανε πολυ λιγα μορια. ανεργη απο τον ιουλιο του 12 με επιδομα ανεργιας ομως μεχρι τον δεκεμβρη του 12, 2 παιδια κ εισοδημα περιπου 26000 ευρω μου δωσανε 28,2 μορια. παιρνω τηλ αλλα φυσικα ειναι κατηλειμμενο. να κανω ενσταση ή τζαμπα η ταλαιπωρια;
πάντως το ότι εχεις 28μόρια δεν ειναι και απαραίτητο ότι δεν θα μπεις, παίζουν πολλα ρόλο, πόσες εχουν δηλωσει τις επιλογές σου με τι μόρια πέρασαν εκείνες, πόσες θέσεις δίνουν οι σταθμοί που δήλωσες, πόσες θα κάνουν ενσταση και θα κοπουν ή θα περάσουν, παίζουν αρκετά πράγματα ρόλο.Jen75 έγραψε:ευχαριστω
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ!sweetmami έγραψε:egw pou ehw 49,05 moria pernaw arage
ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ...ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!Soniamyk έγραψε:Εκτός από όλα αυτά που σωστά προαναφέρθηκαν , εξαρτάται και από κάτι άλλο εξίσου σημαντικό που χρειάζεται και πονηριά και εξυπνάδα.Ο τρόπος που δηλώνει κανείς τις δομές και φυσικά να έχει σαν πρώτη επιλογή κάποιο σταθμό που δεν τον επιλέγουν οι περισσότερες κατά φθίνουσα δηλαδή επιλογή ως προς τις επιλογές των μητέρων αν το καταλάβατε αυτό που σας γράφω.
Πρέπει να πηγαίνεις ανάποδα για να πετυχαίνεις κάτι ή να έχεις τις πιθανότητες να το πετύχεις.Αν για παράδειγμα οι θέσεις είναι 30 και έχουν δηλώσει πρώτη επιλογή 100 μητέρες τις θέσεις αυτές τότε αυτονόητο είναι ότι πολλές δεν θα μπουν ούτε στη πρώτη ούτε στις άλλες τρεις επιλογές.
Συνδυασμός πονηριάς και εξυπνάδας στη δήλωση μαζί με προσεχτική υποβολή των σωστών δικαιολογητικών που απαιτούνται.
i_kitty έγραψε:ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ...ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!Soniamyk έγραψε:Εκτός από όλα αυτά που σωστά προαναφέρθηκαν , εξαρτάται και από κάτι άλλο εξίσου σημαντικό που χρειάζεται και πονηριά και εξυπνάδα.Ο τρόπος που δηλώνει κανείς τις δομές και φυσικά να έχει σαν πρώτη επιλογή κάποιο σταθμό που δεν τον επιλέγουν οι περισσότερες κατά φθίνουσα δηλαδή επιλογή ως προς τις επιλογές των μητέρων αν το καταλάβατε αυτό που σας γράφω.
Πρέπει να πηγαίνεις ανάποδα για να πετυχαίνεις κάτι ή να έχεις τις πιθανότητες να το πετύχεις.Αν για παράδειγμα οι θέσεις είναι 30 και έχουν δηλώσει πρώτη επιλογή 100 μητέρες τις θέσεις αυτές τότε αυτονόητο είναι ότι πολλές δεν θα μπουν ούτε στη πρώτη ούτε στις άλλες τρεις επιλογές.
Συνδυασμός πονηριάς και εξυπνάδας στη δήλωση μαζί με προσεχτική υποβολή των σωστών δικαιολογητικών που απαιτούνται.
ΣΥΜΦΩΝΩ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!Soniamyk έγραψε:Στη ζωή τους όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν εναλλακτικές λύσεις για όλα τα θέματα.i_kitty έγραψε:ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ...ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!Soniamyk έγραψε:Εκτός από όλα αυτά που σωστά προαναφέρθηκαν , εξαρτάται και από κάτι άλλο εξίσου σημαντικό που χρειάζεται και πονηριά και εξυπνάδα.Ο τρόπος που δηλώνει κανείς τις δομές και φυσικά να έχει σαν πρώτη επιλογή κάποιο σταθμό που δεν τον επιλέγουν οι περισσότερες κατά φθίνουσα δηλαδή επιλογή ως προς τις επιλογές των μητέρων αν το καταλάβατε αυτό που σας γράφω.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης