301 Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 10:17 pm
sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΧΩ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ 12 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΩ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofia lara έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΧΩ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ 12 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΩ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?
sofia lara έγραψε:ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΟ ΤΟΥ 12 ΖΗΤΑΝΕ,ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ 13 ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ 12?
dimi74 έγραψε:sofia lara έγραψε:ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΟ ΤΟΥ 12 ΖΗΤΑΝΕ,ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ 13 ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ 12?
Σοφια εκκαθ του 12 θελουν.
Αν το τυπωσεις απ το ταξισνετ και γραφει εγκυρο τοτε εισαι οκ.
Αλλιως επικυρωσε τη φωτοτυπια
sofia lara έγραψε:dimi74 έγραψε:sofia lara έγραψε:ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΟ ΤΟΥ 12 ΖΗΤΑΝΕ,ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ 13 ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ 12?
Σοφια εκκαθ του 12 θελουν.
Αν το τυπωσεις απ το ταξισνετ και γραφει εγκυρο τοτε εισαι οκ.
Αλλιως επικυρωσε τη φωτοτυπια
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΩ ΤΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.ΤΝΧ
BABAS_ANTONIS έγραψε:δειτε και αυτό ειδικά στο αρθρο
2.4.γ
http://www.dikaiologitika.gr/hot-news/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B1-2013.html
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 2013 ΤΕΛΙΚΑ .
litsakos έγραψε:Μα απο την αρχη στην προσκληση του 12 ηθελαν...
BABAS_ANTONIS έγραψε:litsakos έγραψε:Μα απο την αρχη στην προσκληση του 12 ηθελαν...
ΤΟΥ 2013 ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥ 2012
litsakos έγραψε:Αλλο η διαβουλευση αλλο η προσκληση.
Τα εχω διαβασει και τα δυο.
Διαβασε και εσυ την προσκληση τωρα που την ειδες μην κανετε καποιο λαθος στην αιτηση σας με την γυναικα σου.
Και οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε
BABAS_ANTONIS έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆ ΝΑ Γ.........!
ΕΜΑ ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ !
ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ,ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ,ΤΗ ΜΙΑ ΟΧΙ ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑΙ.
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;
ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ;
triteknifull έγραψε:
Καλησπέρα!!Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Εμείς πέρισυ δηλώσαμε 28.000ευρώ εισόδημα και φέτος 19.000ευρώ επιδή ο σύζυγος ήταν άνεργος το 2012. Έχουμε τρία παιδιά κι εμείς κ είναι δύσκολα όπως καταλαβαίνετε...... Αν τους σείλουμε κ τα δύο εκκαθαριστικά? Κι ας επιλέξουν εκείνοι ποιο θα λάβουν υπ'όψιν τους!Πειράζει?
Επίσης, οι αιτήσεις στέλνονται μόνο ταχυδρομικά? Πέρισυ την είχαμε καταθέσει στα γραφεία του ΕΕΤΑΑ.
Ευχαριστώ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης