Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
594 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 594 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 36  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 36]

276Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 02, 2013 3:46 am

mareini

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
litsakos έγραψε:
mareini έγραψε:
Το  οικογενειακο εισοδημα δεν πρεπει να υπερβαινει τις 30.000 ευρω (για μητερες που εχουν εως 2 παιδια) και τις 35.000 ευρω (για μητερες που εχουν 3 ή 4 παιδια) και 40.000 (για μητερες που εχουν απο 5 παιδια και ανω).

ευχαριστώ για την απάντηση αλλα μάλλον δεν έχεις καταλάβει το ερώτημά μου ....
Λοιπόν για να το πώ όοοοοσο πιο απλά μπορώ....
εχω στα χέρια μου το εκκαθαριστικό του 2012 και εχει πάνω καποια ποσα... π.χ συνολικο εισόδημα 'τόσο", τεκμαρτό "τόσο" , δηλωθέν "τόσο" , υπόχρεου και συζήγου....... Ποιό απο όλα αναγράφετε στην αιτηση του ΕΣΠΑ? Καθώς και υπολογίζετε στην μοριοδότηση?

Παρακαλώ όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει!!!

"Στο εισόδημα περιλαμβάνεται το συνολικό δηλωθέν εισόδημα  όπως αποτυπώνεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα του Υπουργείο Οικονομικών  καθώς και το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων."

Αυτο copy paste απο την προσκληση,το ειχα γραψει στην πρωτη απαντηση.

Το δηλωθεν σε απασχολει!

[/quote]

Eyxaristv!Very Happy 

277Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 02, 2013 4:27 am

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΑ .

.....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΜΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΚΜΑΡΤΑ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΚΜΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ > ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ (ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ) ΤΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΜΑΡΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΜΑΡΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ !!!!

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;

ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ PRIVE ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ.

ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ/ΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ ΣΤΟ ΠΜ ΜΟΥ Ή ΕΔΩ.

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 15000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΜΑΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 30000 ΕΥΡΩ (ΛΕΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ Η ΕΕΤΑΑ ,ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ)ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΜΑΡΤΑ ,ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η "ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ" .

ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 34999 ΕΥΡΩ.
ΤΕΚΜΑΡΤΟ 35001 ΕΥΡΩ
ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ .

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ;

ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΚΜΑΡΤΑ .

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΜΑΡΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑ Ή ΜΗ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ , ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ !!!!!
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ .

ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ή ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΣΑΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟ Ή ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ,ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΧΙ.

ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΜΗΝΑΣ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΣΠΑ ΕΙΤΕ ΞΕΣΠΑ ΕΙΤΕ ΔΗΜΩΝ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.

ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ !

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΝΑΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ .

ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.

278Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 02, 2013 4:42 am

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mareini έγραψε:
Το  οικογενειακο εισοδημα δεν πρεπει να υπερβαινει τις 30.000 ευρω (για μητερες που εχουν εως 2 παιδια) και τις 35.000 ευρω (για μητερες που εχουν 3 ή 4 παιδια) και 40.000 (για μητερες που εχουν απο 5 παιδια και ανω).

ευχαριστώ για την απάντηση αλλα μάλλον δεν έχεις καταλάβει το ερώτημά μου ....
Λοιπόν για να το πώ όοοοοσο πιο απλά μπορώ....
εχω στα χέρια μου το εκκαθαριστικό του 2012 και εχει πάνω καποια ποσα... π.χ συνολικο εισόδημα 'τόσο", τεκμαρτό "τόσο" , δηλωθέν "τόσο" , υπόχρεου και συζήγου....... Ποιό απο όλα αναγράφετε στην αιτηση του ΕΣΠΑ? Καθώς και υπολογίζετε στην μοριοδότηση?

Παρακαλώ όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει!!![/quote]

Mareini, άκου για να μην πελαγώσεις.

Στην αίτηση που θα κάνεις , θα υποβάλεις συνημμένα και αντίγραφο του φετινού εκκαθαριστικού σου.
Το εκκαθαριστικό σου γράφει εξ αντικειμένου τα ποσά.
Όταν λοιπόν με όλα τα χαρτιά τα εξετάσουν, μπορεί και τα επτά για παράδειγμα έγγραφα που έχεις στείλει να είναι τα σωστά, να σου επιτρέπουν να μπεις στο πρόγραμμα και το /τα παιδάκια σου στον παιδικό σταθμό αλλά (πρόσεχε τι σου λέω) .....αν το εκκαθαριστικό σου έχει τεκμαρτό εισόδημα μεγαλύτερο από το πραγματικό αλλά παράλληλα το τεκμαρτό είναι μεγαλύτερο και από το όριο που έχουν θέσει , τότε είσαι ΕΚΤΟΣ ΕΣΠΑ.

Ελπίζω να βοήθησα.
Αν θέλεις κάποια συγκεκριμένη πληροφορία ευχαρίστως να στη δώσω.

Οι αιτήσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr ,στις
24 ΙΟΥΛΙΟΥ και από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου θα πρέπει να σταλούν οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά που θα τις συνοδεύουν.
Όσοι είναι διακοπές προτείνω να έχουν από πριν συγκεντρώσει τα χαρτιά που χρειάζονται έτσι ώστε να κατεβάσουν την αίτηση από εκεί που θα είναι ,να την συμπληρώσουν και να στείλουν τον φάκελο στη διεύθυνση που εξυπηρετεί τον καθένα ανάλογα που μένει.
Οι διευθύνσεις είναι αναρτημένες ήδη .
Προτείνω μάλιστα εταιρίες courier και όχι ΕΛΤΑ ταχυδρομείο απλό ή συστημένο.
Αυτά για όσους θα είναι διακοπές .
Ας έχουν έτοιμο και τον φάκελο με την διεύθυνση .

279Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 02, 2013 4:45 am

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φραουλα έγραψε:περσι εμεις βαλαμε το συνολικο δηλωθες εισοδημα....αν θυμαται καποια ας επιβεβαιωσει μην κανω και λαθος....

Θ. είτε βάλεις το συνολικό είτε οτιδήποτε ,θα εξετάσουν το εκκαθαριστικό και αν το τεκμαρτό σας είναι μεγαλύτερο του πραγματικού και εκτός ορίων που έχει θεσπίσει το "πάνσοφο" ΥΠΟΙΚ τότε θα είστε εκτός ΕΣΠΑ.

Αυτό λέω ,γράφω εδώ και μέρες και όσες κατάλαβαν, κατάλαβαν .

280Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 02, 2013 5:32 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για οποια μαμα ενδιαφερεται αντιγραφω απο το γκρουπ την απαντηση που ελαβαν σημερα που κατεθεσαν την επιστολη διαμαρτυριας στην εεταα Αθηνας

"Λοιποοον η επιστολή μας παραδόθηκε στην Εεταα Αθήνας πρωτοκολλήθηκε και μίλησα με τον κυριο Γούπιο Διευθυντή Ανάπτυξης και Οικονομικών της Εεταα! Περί επιλογής εκκαθαριστικού ήταν αρνητικός οτι δεν μπορεί να γίνει επιλογή γιατί υπάρχει η απόφαση του ελεγκτικου συνεδρίου πέρυσι που παραλίγο να ακυρώσει ολο το πρόγραμμα επειδή κακώς μας δώσαν αυτήν την επιλογή. Περι αυτοτελών μου είπε να κάνουμε νέα επιστολή αμμεσα ως προς το επιδόμα τέκνων, αποζημίωσης απόλυσης και επιδοματος ανεργίας να την κοινοποιησουμε κ σε αυτούς κ στο Υπουργείο Εργασίας το οποίο λαμβάνει κ όλες τις αποφάσεις και ειναι πολύ πιθανό να δεχτούν κάποια τροποιήση( να μην ληφθούν υπόψη δηλαδή στο εισόδημα). Αν έχετε να προτείνετε κ κάποιο αλλο ωστε να το συμπεριλάβουμε. Μιλάμε όμως μόνο για επιδόματα-βοηθήματα δεν δεχονται καμία αλλαγή ως προς εισοδήματα που προέρχονται πχ από κερδη εταιρειών,τόκους καταθέσεων κτλ. επίσης το εξαμηνο του Οεαδ δεν βγαίνει εκτός αφού θεωρείται σαν μισθός."

Οποια λοιπον την αφορα μπορει να γινει μελος και να πιεσει μαζι με τους υπολοιπους.
Ξαναβαζω και το λινκ του γκρουπ
http://on.fb.me/120Ilaj

281Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 02, 2013 6:54 am

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Litsakos μίλησα και εγώ για το συγκεκριμένο θέμα.
Σωστά στα είπε και τα είπες.
Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να αυξήσουν τα όρια των ποσών και αν το δεχθει όχι το Υπουργείο εργασίας αλλά το Υπουργείο οικονομικών.
Εσύ πιστεύεις ότι θα αυξηθούν τα όρια ;
Εδώ μιλάμε για εσωτερική εγκύκλιο που απαγορεύει σε όλο το δημόσιο να κάνει αναφορές σε ξένους ή ημεδαπούς και με τους ίδιους όρους να εξυπηρετεί τους πολίτες Έλληνες και ξένους νόμιμους μετανάστες .
Μόνο που οι όροι δεν είναι ίδιοι εκ των πραγμάτων όσο και να θέλουμε να τους κάνουμε ίδιους τεντώνοντας τους από την μία ή από την άλλη πλευρά και όλα αυτά για να μην χαρακτηριστεί ότι το δημόσιο κάνει ρατσιστική πολιτική.
ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ .......
Επίσης το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ και άρα πως θα αυξηθούν τα όρια όταν :

1) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και

2) ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΣΕΙ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΣΠΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΕΚΝΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ,
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ .......

ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.

ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΕΕΤΑΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ;
TO ΧΑΟΣ !

ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΩ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ .
ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΧΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Ή ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ.

ΣΤΑ @@ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ !

Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ" Ή ΤΟ "ΠΑΤΗΜΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΕΣΥ,ΕΓΩ,Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ,Η ΓΙΑΓΙΑ,Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Ή Η ΑΛΒΑΝΗ,ΒΟΥΛΓΑΡΑ,ΡΟΥΜΑΝΑ,ΡΩΣΙΔΑ,
ΛΙΘΟΥΑΝΗ,ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΔΑ ΚΥΡΙΑ ......

ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΤΑ ΘΕΛΑΤΕ,ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ" .

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΟΠΗΡΟΥΝΑ.
ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΜΑΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ,
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΆ ΜΕΓΆΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.....

ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ "ΜΑΪΜΟΥ" ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ,ΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ "ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙ 170 ΤΜ Ή ΑΝ ΕΧΩ 4000 ΚΥΒΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝ ΕΤΗ 2013 ΣΕ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΗΜΙΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ JEEPS ,ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ .
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΜΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ;

" ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ" .

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ.

282Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 02, 2013 12:36 pm

φραουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συγνώμμη που θα ρωτήσω κατι το οποίο μπορεί να έχει ξαναρωτηθεί....δεν εχω δεί την λίστα με τους συμβεβλημένους παιδικούς σταθμούς....΄πότε θα τους βγάλουν?

283Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 02, 2013 12:39 pm

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Την ίδια μέρα που θα αναρτηθεί και η αίτηση.
συγνωμη πθ είμαι γ΄ρηγορος αλλά έχω ενημέρωση για γεγονότα στην ορεινη ναυπακτία .

284Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τρι Ιουλ 02, 2013 10:45 pm

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ?ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

285Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 12:39 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofia lara έγραψε:ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ?ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

Ναι ,το συνολικο (εχει μεσα μισθους, επιδοματα), οχι το τεκμαρτο.

Εμας για το εσπα μας απασχολει το συνολικο (το δηλωθεν+αυτοτελη). Τα αθροιζουν στο εκκαθαριστικο και το αναγραφουν ως συνολικο.

(Κοιτουσα το εκκαθαριστικο χθες ,τον ζαλισα τον αντρα μου "τι ειναι αυτο-γιατι το αλλο ετσι-ποιο ειναι το τεκμαρτο", εκανα παιδια και αρχισα να ασχολουμαι με την φορολογικη μας δηλωση..Razz )

286Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 12:42 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να ρωτησω , την φωτοτυπια του δελτιου ανεργιας την επικυρωνουν και στα κεπ? καποια θα το εχει γραψει πιο πριν...δεν μπορω να φανταστω οτι θα παω παλι στον οαεδ (2 μερες πηγα για να ξεμπερδεψω) , εδωσα αυτην που ειχα επικυρωμενη απο τον οαεδ στον παιδικο που εκανα αιτηση προχθες γμτ και χρειαζομαι παλι αντιγραφο για το εσπα!

287Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 12:50 am

dimi74

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
litsakos έγραψε:Να ρωτησω , την φωτοτυπια του δελτιου ανεργιας την επικυρωνουν και στα κεπ? καποια θα το εχει γραψει πιο πριν...δεν μπορω να φανταστω οτι θα παω παλι στον οαεδ (2 μερες πηγα για να ξεμπερδεψω) , εδωσα αυτην που ειχα επικυρωμενη απο τον οαεδ στον παιδικο που εκανα αιτηση προχθες γμτ και χρειαζομαι παλι αντιγραφο για το εσπα!

Ναι την επικυρωνουν

288Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 12:54 am

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
litsakos έγραψε:Να ρωτησω , την φωτοτυπια του δελτιου ανεργιας την επικυρωνουν και στα κεπ? καποια θα το εχει γραψει πιο πριν...δεν μπορω να φανταστω οτι θα παω παλι στον οαεδ (2 μερες πηγα για να ξεμπερδεψω) , εδωσα αυτην που ειχα επικυρωμενη απο τον οαεδ στον παιδικο που εκανα αιτηση προχθες γμτ και χρειαζομαι παλι αντιγραφο για το εσπα!

ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑ ΣΤΑ ΚΕΠ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ (ΗΘΕΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ),ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΚΑΡΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΟΤΙ Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗ ΣΤΑ ΚΕΠ Η ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

289Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 1:00 am

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
litsakos έγραψε:
sofia lara έγραψε:ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ?ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

Εμας για το εσπα μας απασχολει το συνολικο (το δηλωθεν+αυτοτελη). Τα αθροιζουν στο εκκαθαριστικο και το αναγραφουν ως συνολικο.

(Κοιτουσα το εκκαθαριστικο χθες ,τον ζαλισα τον αντρα μου "τι ειναι αυτο-γιατι το αλλο ετσι-ποιο ειναι το τεκμαρτο", εκανα παιδια και αρχισα να ασχολουμαι με την φορολογικη μας δηλωση..Razz )

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΩ Η ΟΧΙ.

290Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 2:18 am

gwgw100

gwgw100
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κ απο μένα.Να ρωτήσω θέλω το αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας σε ισχύ θα βγάλω την αταυτότητα φωτοτυπία κ θα πάω στην αστυνομία να μου την επικυρώσουν η μπορώ να πάω κ στο ΚΕΠ?Ευχαριστώ.

291Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 2:22 am

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
gwgw100 έγραψε:Καλησπέρα κ απο μένα.Να ρωτήσω θέλω το αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας σε ισχύ θα βγάλω την αταυτότητα φωτοτυπία κ θα πάω στην αστυνομία να μου την επικυρώσουν η μπορώ να πάω κ στο ΚΕΠ?Ευχαριστώ.

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΚΕΠ ΠΑΝΤΩΣ.

292Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 3:20 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θενκς κοριτσια, μου φυγε ενα βαρος.

293Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 3:50 am

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofia lara έγραψε:
litsakos έγραψε:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΩ Η ΟΧΙ.

ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ

1) ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
2) ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ
3) ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΟΚ ;
ΑΝ ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΕΣΠΑ.

ΦΕΥΓΩΩΩΩΩ

294Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 4:41 am

n@n@

n@n@
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου θέλω να ρωτήσω κάτι αν και φοβάμαι ότι ξέρω την απάντηση.Είμαι υπάληλος αορίστου χρόνου σε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου.Δε δικαιούμαι?

295Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 4:45 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
n@n@ έγραψε:Κορίτσια μου θέλω να ρωτήσω κάτι αν και φοβάμαι ότι ξέρω την απάντηση.Είμαι υπάληλος αορίστου χρόνου σε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου.Δε δικαιούμαι?  

δεν εχω ιδεα,λυπαμαι....σε δεκο εισαι δλδ?
Ισως η ΧΡΥΣΑΝΝΑ να ξερει.
Στην εεταα εχεις παρει τηλεφωνο?

296Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 5:07 am

n@n@

n@n@
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οχι σε δεκο είναι άλλο το Ν.Π.Δ.Δ.Δεν έχω πάρει τηλ.Για την ακρήβεια δεν έχω προλάβειEmbarassed .Αν πάντως κάποια κοπέλα ξέρει ας μου πει.Σε παιδικό σταθμό που ρώτησαν μου είπαν ότι δηκαιούμαι ενώ εγώ είχα διαβάσει ότι δε δικαιούμαι και λέω για κάτσε μη κάνω κάνα λάθος.

297Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 5:34 am

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν γνώριζα και εγώ, αλλά μπήκα και διάβασα τωρα την προκήρυξη, σου μεταφέρω το συγκεκριμένο κομμάτι

"ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. (α’
και β’ βαθμού)."
Όπου ανακύπτει ερώτημα για την υπαγωγή των υπαλλήλων σ’ αυτές τις κατηγορίες, απαιτείται η σχετική
βεβαίωση του εργοδότη για την νομική υπόσταση του φορέα του, εφόσον αυτός δεν αναγράφεται στο
‘’Μητρώο Υπηρεσιών και Φορέων της Ελληνικής Διοίκησης’’ (http://www.ydmed.gov.gr/wpcontent/
uploads/20130423_mhtrwo_forewn_2013.pdf)."

Απ ότι καταλαβαίνω από αυτό μαλλον δεν συμπεριλαμβάνεσαι κοριτσι μου, αν θέλεις βέβαια να κάνεις και μια ερώτηση στην εεταα για να είσαι 100% σίγουρη.....

298Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 12:47 pm

n@n@

n@n@
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπα δε δικαιούμαι.Θα πάρω όμως και ένα τηλ έτσι για επιβεβαίωση.Μακάρι βέβαια να εξηγούσαν και τους λόγους γιατί δε μου ρχεται ούτε ένας στο μυαλό που δηκαιολογεί αυτή την εξαίρεσηTwisted Evil 
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσιαSmile  

299Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 1:20 pm

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
n@n@ έγραψε:Μπα δε δικαιούμαι.Θα πάρω όμως και ένα τηλ έτσι για επιβεβαίωση.Μακάρι βέβαια να εξηγούσαν και τους λόγους γιατί δε μου ρχεται ούτε ένας στο μυαλό που δηκαιολογεί αυτή την εξαίρεσηTwisted Evil 

n@n@ .....αν ήταν η μόνη εξαίρεση ...καλά θα ήταν ......

300Ε.Σ.Π.Α. 2013 - Σελίδα 12 Empty Απ: Ε.Σ.Π.Α. 2013 Τετ Ιουλ 03, 2013 1:26 pm

n@n@

n@n@
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
BABAS_ANTONIS έγραψε:
n@n@ έγραψε:Μπα δε δικαιούμαι.Θα πάρω όμως και ένα τηλ έτσι για επιβεβαίωση.Μακάρι βέβαια να εξηγούσαν και τους λόγους γιατί δε μου ρχεται ούτε ένας στο μυαλό που δηκαιολογεί αυτή την εξαίρεσηTwisted Evil 

n@n@ .....αν ήταν η μόνη εξαίρεση ...καλά θα ήταν ......

Καλα αυτό εννοείται

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 36]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 36  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις