351 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 Κυρ Απρ 21, 2013 3:35 am
freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Δεν το παρακάνω γιατί δεν θέλω αιμορραγίες από τον πολυποδα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elisa87 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου!!!
Τι κανετε?!!!... Εγω οχι κ τοσο σουπερ.. ξυπνησα καλα αλλα απο εκει κ περα στενοχωρηθηκα γιατι νιωθω οτι κανεις δεν με κατλβνει τι περναω, κ ποσο κουραστικο ειναι να εχεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ πονακια η στομαχι χαλια, η βουλωμενη μυτη, η πονο στη λεκανη, η ζαλαδα, να μην σου μπαινουν τα ρουχα σου, να νιωθεις συσπασεις κ να φοβασαι, κ μετα παλι απο την αρχη ολα απο την αρχη.. καμια φορα και ολα μαζι.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ.. εδω και ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ.. και δεν ενοχλω κ κανεναν κ τις δουλειες προσπαθω τσουκου τσουκου να τις κανω κ ολα κ ουτε γκρηνιαζω το πολυ να πω "θα το κανω αργοτερα αυτο" η πειναω τωρα, θα φαω τωρα" κ ισα ισα που ειμαι και πολυ ευτυχισμενη για τον μπεμπη και ανυπομονω.
ΟΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ δεν καταλαβαινω τι πειραζει αν χαιδευω την κοιλια μου στο σουπερ μαρκετ κ με βλεπουν και ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν δεν το κανουν οι αλλες.
Ουτε με ενδιαφερει αν μιλαω συνεχεια για το ποσα φανελακια εχουμε κ ποσα αλλα χρειαζομαστε κ αν θα τα παρω απο τα Τζαμπο η οχι, γιατι αν εχει καποιος αλλος καλυτερο θεμα συζητησης τοτε ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ η ας με ΔΙΑΚΟΨΕΙ. Αν δεν μιλας, θα μιλαω εγω για ο,τι θελω.
Ουτε με νοιαζει ιδιαιτερα αν δεν ταιριαζει το σακακι με τη φουστα γιατι εγω μπηκα στον κοπο να βαφτω κ να χτενιστω γιανα παμε να φαμε κ να μην ερθω με τη φορμα μιας κ ποναει η κοιλια μου απο προχτες και δεν μπορω ουτε να κοιμηθω.
Και ΟΧΙ δεν θα αλλαξω ρουχα, κ δεν με ενδιαφερει αν ειμαι "σαν γυφτισσα".
Και δεν μου καιγεται καρφι αν "ποτε δεν σου αρεσαν οι μπαλαρινες" γιατι εμενα οχι μονο μου αρεσουν αλλα ειναι βολικες, ευπρεπεις κ ανετες και δεν ξερω αν το θυμασαι αλλα ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. Αυτη η κοιλια που κουβαλαω εχει ενα παιδι μεσα και δεν την εχω συνηθησει ακομη γιατι εχει μολις 2-3 βδομαδες που φουσκωσε ετσι.
Και δεν φτανει που ολα αυτα αντι να τα πω εκανα απλα "μμ.." κ το αφησα να πεσει κατω γιατι εμενα με νοιαζει να μη χαλασω τη διαθεση ολων, μετα με ρωτας ΤΙ ΕΧΩ????????????????????
Αχ τα ειπα κ ξεθυμανα.................
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης