Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελιζα μου σε ευχαριστω για την ενημερωση,εμπιστευομαι την γιατρο μου κ καθε γιατρος εχει το δικο του προγραμμα.ξερουν τι αιμα εχω κ σιγουρα θα μου κανουν αυτο που πρεπει οταν πρεπει.

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σασ ρωτησω σασ πιανει καποιεσ στιγμεσ εντονη φαγουρα στο στηθοσ?

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω Μαρω μου, αυτο λεω κ εγω θα την παρω αυριο πρωι να τη ρωτησω να μαι σιγουρη..
Ετσι ειναι Αλεξ μου, οι γιατροι μας ξερουν κ ο καθενας κανει αυτο που πρεπει..!!!! Ολα αυτα ηταν μαζεμενα σχολια που δυστυχως δεν σκεφτονται πριν μιλησουν μαλλον.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Και εγω τα σκεφτομαι ομως κ στενοχωριεμαι.. αλλα στην τελικη δεν με νοιαζει- για εμενα ειναι σημαντικη αυτη η περιοδος και θα την χαρω οπως θελω. Δηλ αν μου πουν να μην αγκαλιαζω το μωρο μου δημοσια επειδη δεν το κανουν οι αλλες πρεπει να το κανω κ αυτο???????
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 16 215994

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Μαρω μου εχω κ εγω φαγουρα, και στην κοιλια... να βαζεις πιο πολυ κρεμουλα γιανα ενυδατωνεσαι γιατι μαλλον ειναι επειδη μεγαλωνει το στηθος μας κ τεντωνει το δερμα μας.

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρω μου ναι ειδικα πριν λιγο καιρο ειχα πολυ αλλα με τα λαδακια που βαζω δεν εχω προβλημα.ελισα μου αν τα λενε αυτα ατομα της οικογενειας τοτε ειναι που πονανε πιο πολυ,ξερεις πεθερικα κτλ κτλ.......

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ετσι ειναι Αλεξανδρα μου, ποναει οποιος κ να στο λεει, αλλα ειδικα αν ειναι καποιος που ξερει οτι ταλαιπωρεισαι κ το μονο που λες ειναι "αχ η μεση μου πονεσε" και δεν ζητας κατι, τοτε σε στενοχωρει πιο πολυ γιατι λες, εγω προσπαθω να μην ειμαι γκρηνιαρα, ποιον ενοχλησα που χαιδευω την κοιλια μου "περισσοτερο απο οτι πρεπει"? (αν υπαρχει αυτο).
Και στο κατω κατω εγω ετσι θελω να κανω, ας με πουν χαζοχαρουμενη.. εγω ετσι νιωθω, ειμαι σε αρμονια με το μωρο μου και δεν θα το χαλασω για κανεναν.
Κ αν με κλωτσαει την ωρα που διαλεγω φραουλες τοτε φυσικα και θα χαιδεψω την κοιλια μου γιατι εγω τον νιωθω παρεα μου ηδη.
Αλλα θα σου πω εγω κατι. Αμα ημαστε τιποτα γκρηνιαρες κ κακομαθημενες και συνεχεια ζηταγαμε κ απαιτουσαμε παραλογα πραγματα, τοτε θα ελεγαν κ ευχαριστω κ μπραβο σου αν ησουν "βολικη" καποιες στιγμες.

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσο απιστευτα συμφωνω μαζι σου....εμενα παντως με εχουν πει χαζοχαρουμενο επειδη ειμαι ηδη μια γλυκια μανουλα κ επειδη γενικα ειναι η καλη οπως λες κ εσυ κ απο εκεινη την ημερα ουτε βοηθεια προσφερω ουτε τιποτα.μονο τυπικες σχεσεις.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ πολυ καλα κανεις.. μερικοι μπερδευουν τη γλυκα και θεωρουν οτι δεν εισαι σοβαρη.
Εμενα πολλες φορες μου εχουν μιλησει ανθρωποι υποτιμητικα λες κ ειμαι παιδακι επειδη ειμαι ευγενικη η γλυκεια.. αρα αναμενομενο να υπαρχει κ η ιδια αντιδραση τωρα που ειμαστε εγκυες η οταν θα εχουμε κ τα μωρακια μας.. Εγω σκοπευω να τον αγκαλιαζω κ να τον φιλαω οποτε μου ρθει. Τουλαχιστον για οσο ειναι μπεμπης. Μετα θα περιοριζομαι στο σπιτι γιανα μην ντρεπεται εκεινος. Αλλα δεν θα μου πει ΚΑΝΕΝΑΣ κ για ΚΑΝΕΝΑΝ λογο ποτε θα χαιδευω την κοιλια μου. Δεν σηκωσα κ την μπλουζα μου στο κατω κατω στη μεση του μαγαζιου!!!! Ουτε αρχισα να τραγουδαω στο παιδι στη μεση του δρομου..

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν ειναι ετσι, να παρω κ εγω το ιδιο υπεροπτικο υφος και να λεω "πω πω..!!!! Ειναι εγκυος και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ το παιδι της!!!!!!!!!!! Τι κομπλεξικο/απαραδεκτο/ασπλαχνο εκ μερους της....!!!"

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελισα μου σε νιωθω απολυτα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad κ εμενα επειδη ειμαι γλυκος κ καλος ανθρωπος με βγαλανε χαζοχαρουμενη κ μπεμπεκα!!!αλλα βλεπουν πλεον το αλλο μου προσωπο το ψυχρο γιατι τους αξιζει.απλως κοιταω την ζωαρα μου κ ουτε ασχολουμαι.

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ Κ ΓΩ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Very Happy Very Happy ΜΟΛΙΣ ΦΑΓΑΜΕ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Κ ΚΑΡΟΤΟ!!!ΠΩΠΠΩΠΩΩΩΩΩ!!!! ΤΕΛΕΙΟ ΗΤΑΝ!!!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ,ΕΛΙΖΑΚΙ ΕΣΥ???ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ....ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΤΙΧΗΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ!!!!ΣΚΕΤΗ ΜΟΥΡΛΙΑ....ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑΣ Κ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ!!ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ Laughing Laughing Laughing ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΚΡΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΑΛΕΞ ΜΟΥ????ΕΛΙΖΑΚΙ ΜΟΥ??? Rolling Eyes Rolling Eyes

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσια ετσι ειναι μολις βγεις στον δρομοσε κοιτανε λες και δεν εχουν ξανα δει εγκυο γυναικα....εγω σημερα πηγα εναν περιπατο αλλα επιδει εχει κουφοβρασυ εβαλα την φορμουλα μου εβαλα και μια μπλουζα χωρεις να βαλω μπουφαν η ζακετα εβαλα μουσικη με χανς φρι και ενα μπουκαλακι νερο και ξεκινησα και στο δρομο καπια στιγμη κουραστικα εκατσα σε ενα παγκακι και εκεινη την ωρα ο μικρος βαρουσε και ειχα βαλει το χερι μου στην κυλια χαμογελουσα και την χαιδευα και ο κοσμος περνουσε και με κοιταζε κατσε ρε φιλε τι κοιτας παιδι εχω οχι λεπτρα και μου αρεσει να το νοιωθω...σηκωνομαι να περπατισω και με κοιταγαν στον δρομο γιατι η κοιλια μου ηταν μεγαλη ελεος δηλαδη αντε πια γυρισα και το μονο που ηθελα ηταν να κλεο ενταξη δεν μπορω να φοραω οτι θελω αλλα τι να κανω που οι φορμες και τα αθλητικα με βολευουν γιατι δεν μεζοριζουν...........

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμ ετσι ειναι, αμα εισαι ψυχρη και κατσουφα κ το παιζεις οτι "δεν σε αγγιζει τιποτα" αντι να χαμογελας και να χαιρεσαι τοτε σε σεβονται περισσοτερο. Αλλιως εισαι το κοριτσακι..!
Γιαυτο Αλεξ μου τα λεμε ολα οσα νιωθουμε με τα μπεμπινια μας εδω, στο φορουμ. Γιατι πως θα πας να τα πεις παραεξω αυτα που σκεφτεσαι οταν ο κοσμος ειναι ετσι?
Επισης, μην καθισετε οκλαδον νομιζοντας οτι ειναι μια ωραια θεση να χωραει την κοιλια σας, γιατι μολις πατε να σηκωθειτε, η κοιλια ειναι μια χαρα αλλα μεση/λεκανη/γονατα/αστραγαλοι τα βλεπουν ολα!!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φρεσκια Μαμα μην στενοχωριεσαι καθολου!!! Κ μενα με κοιτανε στον δρομο, αλλα θα σου πω πως μερικοι με κοιταζουν σαν ηλιθιοι και μερικοι με κοιταζουν και χαμογελανε!!! I love you I love you I love you
Υπαρχουν κ αλλοι που με ρωτανε κιολας ποσο ειμαι κ αν ειναι αγορακι η κοριτσακι.. υπαρχει κ η καλη πλευρα δηλ
Παντως κοριτσια ο καθενας την εγκυμοσυνη του τη βιωνει διαφορετικα. Εμενα μαρεσει να στενευει η μπλουζα στην κοιλια μου κ να φαινεται, αλλες γυναικες δεν τους αρεσει.. η επειδη ντρεπονταν εκεινες, νιωθουν κομπλεξ που βλεπουν εμας να χαιρομαστε.. σιγουρα παιζει κ αυτο..
albino albino albino albino albino albino albino albino

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν μπορω καθολου τους ανθρωπους που την γλυκα κ την καλοσυνη την εκμεταλλευονται κ την κοροιδευουν.κ οχι ρε παιδια οταν γινεται μεσα στον κυκλο της οικογενειας ειναι ο,τι χειροτερο.να μου το πει η γειτονισσα ουτε με νοιαζει αλλα ανθρωπος του κυκλου μου με ποναει αλλα μονο στην αρχη.μετα δινω αυτο που πηρα με πραξεις.γιωτα μου κ κοριτσια μου μην δινετε σημασια σε κανεναν.

elisa87

elisa87
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι ειναι Αλεξανδρα μου!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι βρε κοριτσια με πιανει το παραπονο ειναι πολυ ασχημο να σε κοιτανε λες και εχεις κανει εγκλυμα κατσε ρε φιλε πως κοιτας ετσι ειναι μεγαλο παραπονο γιατι πρεπει να με κανεις να νοιωθω χαλια και να ντρεπομαι για κατι τοσο φυσιολογικο οικογενεια δημιουργο παιδι θα φερω στον κοσμο εχω τοσα να σκεφτομαι και να ανχονομαι γιατι μου προσθετης και αυτο το ανχος που ειναι και αδικαιολογιτο γιατι με κανεις να κλεω και να στεναχωριεμαι γιατι οταν περπατας στον δρομο δεν κοιτας κατι αλλο το ωραιο ποταμι τους κικνους τα ποδιλατα τα πουλια και κοιτας εμενα που εχω μια κοιλια σαν μπαλα γιατι εχω ενα παιδι γιατι οταν καθομαι και χαιδευο την κοιλια μοου γιατι κουνας το καιφαλι σου εππιδει εχω εναν ανθρωπω που κουνιετε μεσα μου και εγω χαμογελαω γιατι γιατι γιατι

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ γιωτα μου ηρεμησε!μη σε νοιαζει για τους ξενους!!!πολυ κατακαρδα τα παιρνεις ολα!σιγα μη στεναχωρηθουμε για τον ξενο που μας στραβοκοιταξε!αυτο παντα συμβαινει στη ζωη.αυτα που πονανε ειναι στα δικα μας προσωπα.

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα οι δικοι μου οταν τους μιαλω μεσω καμερας μου λενε συναιχεια να δουνε την κιλιτσα μου και χερονται και κλενε απο την χαρα τους δεν εχω ακουσει μια κακη κουβεντα

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο εχει σημασια!!!!

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξερεις τι σκεφτικα αλεξανδρα μου οταν παντρεφτικα η μανα μου ηταν στον 8 μηνα τις εγκυμοσηνη της ηρθε λιπον στο δημαρχειομε την κιλια τουρλα και δεν ενοιωθε ντροπη αλλα ουτε και εγω γαιτι το θεωρο ακτι φυσιολογικο και θα πρεπει να νοιωσω ντρωπη εγω που ειναι και το πρωτο μου παιδακι(σας στελνω ακι φοτο απο το γαμο μουαν διτε τι φορεσα τωρα που μπορω και σας το ειχα ταξει
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=407838152585691&set=pb.100000785307040.-2207520000.1366558392.&type=3&theater
αυτες ειναι οι μπομπονιερες
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=407455925957247&set=pb.100000785307040.-2207520000.1366558392.&type=3&theater
και αυτη ειναι η αθοδεσμη
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=405532779482895&set=pb.100000785307040.-2207520000.1366558396.&type=3&theater
και αυτο ειναι το μωρακι μου
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=512396395463199&set=pb.100000785307040.-2207520000.1366558376.&type=3&theater

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ ωραιες οι φωτο γλυκια μου!!!απο που ειναι ο αντρας σου?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο αντρας μου ειναι κουρδος συριος

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ωραια!η μανουλα σου ποσο χρονων ειναι κ εκανε τωρα παιδι?

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μαμα μου ειναι 38 και ειναι ξαναπαντρεμενη ο μπαμπας μου οταν τον εχασα τον δεκεμρη του 2011 ηταν 42 χρονον και ο αντρας μου ειναι 33 και η μεεα αδερφη μου ειναι 19 και η μικρη μου μπεμπου ειναι 9 μηνων

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις