Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
558 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 558 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α πολυ μικρη η μανουλα σου ετσι εξηγειται.να σας ζησει η μικρη σας μπουμπουκα!

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!
Βρε χαζούλες,μη σκάτε για τα στυλιστικά...
Βάλτε φορμούλες με όμορφα αθλητικά και ένα αμάνικο φουσκωτό από πάνω ή ζακετούλα αν έχει ζέστη και χέστε τους όλους!
Εγώ αυτό κάνω...Άλλωστε το σπορτσ λουκ είναι της μόδας.

Όσο για τις εξορμήσεις τις βραδυνές που πρέπει να είμαστε πιο περιποιημένες,αρκεί ένα κολάν και ένα μπλουζοφούστανο από πάνω και...μπαλαρίνες και όλα καλά!
Τα ψηλοτάκουνα εγώ τα χω πια για πολύ σπέσιαλ περιπτώσεις,αφού με το γιόκα δε μπορώ να τρέχω επάνω σε 12ποντο από τότε που τον έκανα......

Έχω το Πάσχα βάπτιση και με κόβω να πηγαίνω με...παντόφλα!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Άντε να ρθει το καλοκαιράκι να βγάλουμε το άχτι μας με τα φορεματάκια τα ριχτά,τις παντοφλίτσες και τα σανδαλάκια...και σ όποιον δεν αρέσουμε,ας μην κοιτάει....

Εμένα πάντως μου λένε ότι ομόρφυνα!!!!χαχαχαχαχαχαχ
Η κόρη βλέπεις...ενώ στο γιο μου ρε κορίτσια ήμουν σαν κατάδικος...άγρια,με ακμή.....χάλια.....

Το παν είναι η καλή μας ψυχολογία.Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φοράμε φαρδιά και άνετα ρούχα και μη κομψά παπούτσια!

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φρεσκια μαμά τι γλυκό που έχεις και μια μπεμπα αδερφούλα.Η μαμά σου είναι πολύ μικρή.Τέλεια.
Ελίζα σε νιώθω και πως με νευριαζει όταν ολες μου λένε κάποτε οι γυναίκες δούλευαν στα χωράφια εγκυες και τώρα εσείς με το παραμικρό πονάτε.Η ότι εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα στην εγκυμοσύνη εσύ πολύ ευαίσθητη μας βγήκες.Και να ξέρουν ότι δουλευω 10 ώρες την ημέρα κι έχω και το σπίτι.
Εγώ πάντα χαζοχαρούμενη ήμουν και δεν άλλαξα ποτέ για να μη με σχολιάζουν.Για μένα το να χαιδευεις την κοιλιά σου,το να θηλάζεις το μωρό σου ήταν και θα είναι από τις πιο όμορφες εικόνες στον κοσμο.
Αλεξ πάντως κι εμένα ο γιατρός μου δεν έκατσε να μου πει τίποτα για το αίμα και να μου τα αναλύσει,εγώ έτυχε να τον ρωτήσω γιατί το είχε κι η ξαδερφή μου αλλιώς δεν θα μου το ανέφερε.

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συμφωνω απολυτα μαζι σου μολλυ μου!!!α εμενα ουτε με νοιαζει πως φαινομαι στους αλλους!!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια μου δεν ειμαι η μονη τελικα πο ακουω ολες αυτες τις μπουρδες ε?αυτο ειδικα με το οτι εμεις οταν ημασταν εγκυες θεριζαμε κ εσεις τωρα τιποτα κ ειστε ευαισθητες κτλ,με κανει τρελη!για μενα αυτοι που μας λενε τετοια πραγματα στην κατασταση μας ειναι ηλιθιοι,τερμα.κ ας ειναι κ συγγενεις.

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ολες οι έγκυουλες είναι όμορφη εικόνα κι ουτε κοιτάς ποτέ πως είναι ντυμένες.Κι εγώ που είμαι κοκεταρία στα ντυσίματα,πάντα τακούνι,αυτή την εποχή έχω αλλάξει εντελώς.Και όσο θα βαραίνω,παντοφλίτσα ανατομική και φαρδιά φορέματα να νιώθω 'ανετη Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 17 982137

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α!Καλά από τέτοια.....
Η μία θα σου πει ότι πήρε τόσο λίγα κιλά που δε φαινόταν έγκυος,ενω εσύ είσαι σα μπαούλο,η άλλη α!εμένα η γέννα μου...δύσκολη,πόνοι...εσύ τίποτα δεν κατάλαβες....εγώ δούλευα,έπλενα ,σιδέρωνα,έφτιαχνα 4 διαφορετικά φαγητά και 5 γλυκά κάθε μέρα...τώρα...εσάς σας υπηρετούν...
Εγώ απλά δεν ακούω πλέον...ας λένε ότι θέλουν...
Αν και για να πω την αλήθεια στην πρώτη μου εγκυμοσύνη τα χα αυτά.Τώρα που υποτίθεται πάλιωσα,τα λένε στις πρωτομανούλες!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 17 215994

Μη χαλιέστε γαι κανέναν και τίποτα!Απολαύστε το 9μηνο ταξίδι σας και άστε τους υπόλοιπους απ έξω....Το βαγόνιι χωράει μόνο 3....εσάς,τον αντρούλη σας και το μπεμπε...

miapetite

miapetite
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχομαι να μην ξεχάσω ποτέ αυτά που βιώνω σωματικά και συναισθηματικά,κρατάω και ημερολόγιο εγκυμοσύνης και να μην πω ποτέ σε κάποια κοπέλα τα ίδια μετά από χρόνια.Γιατί μάλλον έχουν ξεχάσει..

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απλα μου την δινουν οι συγκρισεις.εμεις τοτε κ εμεις τοτε.ελεος πια.τι με νοιαζει εμενα τι κανατε εσεις τοτε ελεος δηλαδη.εγω τωρα ναι δεν γουσταρω να δουλευω,δεν μπορω κιολας με πιανει αμεσως η μεση ποιο ειναι το προβλημα σου?οκ εσυ εισαι πιο γερη κ πιο μαγκας απο μενα,ασε με μονο στην ησυχια μου κ μην πετας χολη συνεχεια. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια μου μόλις έκατσα έκανα κουλουράκια και η αλήθεια είναι ότι κουραστικά μέχρι να ψηθούν έκανα και ντονατσ εμένα o άντρας μου μου λέει ότι είμαι πολύ γλυκιά με την κιλιτσα μου φουσκωμένη και αυτό μου αρκεί που αρέσω στον άντρα μου και παρόλο που έχω γίνει σαν μπαλίτσα και ακόμα του είμαι ποθητή σαν να μην είμαι έγκυος αυτό δεν είναι χαρά

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια μου μόλις έκατσα έκανα κουλουράκια και η αλήθεια είναι ότι κουραστικά μέχρι να ψηθούν έκανα και ντονατσ εμένα o άντρας μου μου λέει ότι είμαι πολύ γλυκιά με την κιλιτσα μου φουσκωμένη και αυτό μου αρκεί που αρέσω στον άντρα μου και παρόλο που έχω γίνει σαν μπαλίτσα και ακόμα του είμαι ποθητή σαν να μην είμαι έγκυος αυτό δεν είναι χαρά

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ....αχ...αχ....στην καλυτερη συζητηση ελειπα...!!! Να ξερατε ποσο πολυ σας καταλαβαινω...Απο ξενους δεν εχω αρνητικη αντιμετωπιση γιατι δεν φαινομαι ακομα...αλλα απο υποτιθεμενα δικους μας και σοι μας...οουουουουου καλα...!!! Ευτυχως ομως που καταλαβα ποιοι τελικα ειναι νωρις και ετσι τους εκανα στην ακρη...Εκοψα και την καλημερα...!!! Ημουν που ημουν...τωρα με τις ορμονες δεν σηκωνω πολλα..!!! Δεν σου αρεσω ε?? Τι καλα γιατι τελικα ουτε κι εμενα μου αρεσεις...Ο καθενας σπιτι του και τελος...το κεφαλακι μου ησυχο..!!!

Παντως οντως ποναει περισσοτερο να βιωνεις τετοιες καταστασεις απο τους υποτιθεμενα δικους σου ανθρωπους...!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Very Happy Very Happy ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΜΑΣ!!ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙ Wink ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΜΑΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ Κ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ Κ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΗΣ!!!Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ Κ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ1!!!ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Very Happy ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΤΟΥΛΑ!!!ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Κ ΔΕΜΕΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΩΤΟΥΛΑ!!!ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΣΑΣ!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 17 215994

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πας καθε μερα για περπατημα Φρουφρου μου??

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι μαγηρευω πολλα εμενα ολοι μου λενε να μην κανω πολλα και κουραζομαι ...αλλα τρεχω σαν τον βεγγο ολη μερα σε ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τις φωτο ειδατε το μωρακι μου

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΞΗΣΕΙ Κ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ!!!ΧΑΧΧΑΧΑ Very Happy ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.6 - Σελίδα 17 215994 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ,Ε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!!ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!ΠΩΠΩ Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!! I love you Smile Smile Smile I love you

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ,Ε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!!ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!ΠΩΠΩ Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!! I love you Smile Smile Smile I love you

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο φρουγρου μου...Κι εγω πρεπει να ξεκινησω...Αλλα νιωθω τοσο ανετα με τις πυτζαμουλες μου στον καναπε μου...που δεν το παιρνω αποφαση αν σηκωθω να ντυθω...!!!

Γιωτα μου πολυ ωραιος ο αντρακλας σου...Με το καλο να τον παρεις στην αγκαλιτσα σου κοπελα μου...!!!

klaramaria

klaramaria
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κοριτσακια! Τι κάνετε; Πολυ χαίρομαι που ακούω ευχάριστα νεα! Ειδικά για σένα Μολλυ χάρηκα παρα πολυ . Δε ξέρω αλλα σε είχα στο μυαλο μου αυτές τις μέρες και απόρουσα τι έγινε. Οκ τέλος καλο όλα καλα. Έχω μια γατουλα και παρόλο που προσπαθώ να μην ερχομαι σε επαφή, όλοι γύρω μου με πρηζουν με αυτό το καταραμένο τόξοπλάσμα και οπότε ακούω γι αυτό , αγχωνομαι.

JuliaG

JuliaG
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα Κλαραμαρια μου...!!! Αν το γατακι σου ειναι εμβολιασμενο και καθαρο και δεν σου εχει πει κατι ο γιατρος σου δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα...!!!

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΛΙΙΙΙΓΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙΣ..ΟΣΟ ΘΕΣ ΕΣΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΑΚΟΥ ΣΟΥ Κ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΡΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ Κ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΗΣΤΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΠΑΕΙ,ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.ΕΣΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ!!!ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΜΑΚΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ Κ ΛΕΩ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ"ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers

φρουφρού

φρουφρού
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΛΙΙΙΙΓΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙΣ..ΟΣΟ ΘΕΣ ΕΣΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΑΚΟΥ ΣΟΥ Κ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΡΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ Κ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΗΣΤΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΠΑΕΙ,ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.ΕΣΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ!!!ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΜΑΚΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ Κ ΛΕΩ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ"ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers

klaramaria

klaramaria
Φυσικα κα ειναι εμβολιασμενο Τζούλια μου. Τι εχουμε τώρα 4 χρονια. Ο γιατρός μου είπε πως αν ήταν να έχει το γατί τόξοπλάσμα θα το είχα κολλήσει ηδη. Τι να πω ; Μακάρι να πανε όλα καλα. Απλα ξέρεις οι γονείς και οι περισσότεροι του κύκλου μας όταν ακούν για γάτα σεληνιαζονται! Αλλα δε μπορω και να το πετάξω. Αμαρτία ειναι. Απλα δε το πλησίαζε όσο μπορω. Εσυ τι κανεις; Όλα καλα; Έχεις κλείσει για Β επιπέδου; Εγώ θα πάω 23 -5

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις