126 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113 Δευ Απρ 22, 2013 3:10 am
vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:μακαρι βασουλα μου !!!
Από το στόμα σας και στου θεου το αυτι κοριτσια!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
poppaki έγραψε:μακαρι βασουλα μου !!!
poppaki έγραψε:λοιπον κοριτσακια μου θα σας αφησω. παω να ξεκουραστω λιγακι για να παω δουλιτσα το απογευμα. μαλλον αυριο δεν θα τα πουμε γιατι παμε με τον αντρουλη μου για γαστροσκοπηση. φιλια σε ολες!! καλο απογευμα!!!
φιλακια πολλα ποπακι μου...δεν σε προλαβα...ετσι κοπελα μου θετικη σκεψη να εχεις και ολα θα γινουν!!!!poppaki έγραψε:λοιπον κοριτσακια μου θα σας αφησω. παω να ξεκουραστω λιγακι για να παω δουλιτσα το απογευμα. μαλλον αυριο δεν θα τα πουμε γιατι παμε με τον αντρουλη μου για γαστροσκοπηση. φιλια σε ολες!! καλο απογευμα!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την viki1988 στις Δευ Απρ 22, 2013 3:55 am, 1 φορά
μια χαρα ειμαι αλεξανδρα μου....και κατα περιεργο τροπο καθολου αγχωμενη!!!!Alexandra23 έγραψε:ποππακη μου κοιμηθηκαμε με τον αντρουλη μου στις 4!!!κ με πλακωσε το παπλωμα πραγματικα!!σημερα ειναι κ κλειστο το μαγαζι μας κ ο αντρουλης μου θα ειναι μαζι μου ολη μερα σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια γλυκουλα μου,καλο μαθημα να εχεις κ μια υπεροχη μερα!!!φιλακια!!!
βικακι μου τι κανεις?
darsel έγραψε:κοριτσακια μου καλησπερα! ελπιζω να ειστε καλα. ειμαι δουλεια και δεν μπορω να κατσω πολυ! σας φιλω γλυκα οοοοοολες!! ελπιζω να σας βρω το απογευμα!
καλησπερα darsel μου μια χαρα ειμαστε...καλη δουλεια κοπελα μου!!!φιλακια πολλα!!!!darsel έγραψε:κοριτσακια μου καλησπερα! ελπιζω να ειστε καλα. ειμαι δουλεια και δεν μπορω να κατσω πολυ! σας φιλω γλυκα οοοοοολες!! ελπιζω να σας βρω το απογευμα!
το ξερω αλεξανδρα μου για αυτο ειμαι και χαλαρη...με βοηθησατε πολυ και εσεις σε αυτο!!!Alexandra23 έγραψε:μπραβο σου βικυ μου καλα κανεις που δεν εισαι αγχωμενη,με το αγχος δυσκολευονται τα πραγματα!!μια χαρα ειμαστε κ εμεις τα κοριτσακια,κοιμομαστε λιγες ωριτσες κ μετα ζωηρευουμε κ τρελαινουμε τον μπαμπα κ την μαμα μας με τα τσαλιμια μας
ευχαριστω πολυ αλεξανδρα μου και εσενα αλλα και ολα τα κοριτσια εδω μεσα!!!Alexandra23 έγραψε:για αυτο ειμαστε εδω βικακυ μου να μοιραζομαστε τις ανησυχιες μας κ να βοηθαει η μια την αλλη!!!
viki1988 έγραψε:ευχαριστω πολυ αλεξανδρα μου και εσενα αλλα και ολα τα κοριτσια εδω μεσα!!!Alexandra23 έγραψε:για αυτο ειμαστε εδω βικακυ μου να μοιραζομαστε τις ανησυχιες μας κ να βοηθαει η μια την αλλη!!!
απλα σας λατρευω!!!!
viki1988 έγραψε:καλησπερα στην ομορφη παρειτσα μας!!!!
τι κανετε κοριτσια μου;;;
αλεξανδρα μου....
σοφακι μου....
αχ βασουλα μου μακαρι κοριτσακι μου...απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!!!!και σιγα σιγα να περνουν σειρα και τα υπολοιπα κοριτσια μας...μακαρι Θεε μου!!!!
ναι ναι ναι βασουλα μου μακαρι!!!!!vasoula1 έγραψε:viki1988 έγραψε:καλησπερα στην ομορφη παρειτσα μας!!!!
τι κανετε κοριτσια μου;;;
αλεξανδρα μου....
σοφακι μου....
αχ βασουλα μου μακαρι κοριτσακι μου...απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!!!!και σιγα σιγα να περνουν σειρα και τα υπολοιπα κοριτσια μας...μακαρι Θεε μου!!!!
Καλησπέρα κούκλα μου!!Γιατί όχι???
γεια σου κελλυ μου...μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου εννοειται οτι ολα καλα θα πανε!!!μια χαρα ειναι και η χοριακη σου...αντε κοπελα μου με το καλο!!!α και περιμενουμε νεα σου...akelly έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου..τι κανετε?εμεις ειχαμε τα αποτελεσματα της χοριακης που εκανα την παρασκευη κ μου βγηκε 3070..θα κανω κ αυριο...ελπιζω να ειναι καλος ο αριθμος...αρχισα να παιρνω κ utrogestan λογω καφε υγρων που ειχα...ελπιζω ολα να πανε καλα...κ σε ολες τις κοπελες ευχομαι πολυ καλα νεα...κ να χορευουμε ολες μαζι
akelly έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου..τι κανετε?εμεις ειχαμε τα αποτελεσματα της χοριακης που εκανα την παρασκευη κ μου βγηκε 3070..θα κανω κ αυριο...ελπιζω να ειναι καλος ο αριθμος...αρχισα να παιρνω κ utrogestan λογω καφε υγρων που ειχα...ελπιζω ολα να πανε καλα...κ σε ολες τις κοπελες ευχομαι πολυ καλα νεα...κ να χορευουμε ολες μαζι
ευχαριστω πολυ κελλυ μου να εισαι καλα και εσυ και τομωρακι σου!!!!akelly έγραψε:Επισης βικακι μου μακαρι κ εσυ να εχεις θετικη εξελιξη κ να μας την πεις...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης