101 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113 Κυρ Απρ 21, 2013 11:49 pm
Σοφία83
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αχ Βασιλικούλα μου ναι άντε να ρίξουμε κανένα χορό εδώ μέσα γιατί έχει κολλήσει λίγο η ομάδα!!!Άντε να πάρουμε φόρα σιγά σιγά!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
poppaki έγραψε:κοριτσια μου ηρθε η θεια μου για κεφεδακι, τα λεμε σε λιγακι, θα ειμαι on!
poppaki έγραψε:I'm back!
Σοφία83 έγραψε:poppaki έγραψε:I'm back!
Κιόλας;;;!Τι εξπρές καφεδάκι ήταν αυτό!
Ουφφφ σήμερα τσαγκαροδευτέρα, δεν περνάει η ώρα με τίποτα!!Πόσο μισώ τις Δευτέρες !!!Εσύ έχεις το απόγευμα μαθηματάκι;;;
Σοφία83 έγραψε:Αχ αλήθεια;;Διδιμούλες ε;;!!Πωπω τι ωραία, είναι όντως σαν να έχεις τη μανούλα σου!!Οι δικοί σου εδώ Αθήνα μένουν;;
Το Πάσχα 2 εβδομάδες θα κάθεσαι ε;;;Τι τέλεια!!!!Θα πάτε πουθενά;;
Σοφία83 έγραψε:Από νησί είσαι;;;;;;;;Δε θυμάμαι αν το χεις ξαναπεί, από ποιο νησί αλήθεια;;
Κι εμείς τίποτα Ποπάκι μου, ο άντρας μου δεν έχει άδεια και θα ξεμείνουμε κι εμείς εδώ !Αλλά εντάξει θα είναι και κανα δυο-τρεις φίλοι, οπότε κάτι θα γίνει!Αλλά όπως και να το κάνεις Πασχα στην Αθήνα δεν λέει...
Σοφία83 έγραψε:Εγώ βασικά Ποπάκι μου Πάσχα δεν έχω κάνει ποτέ στην Αθήνα!Πάντα πήγαινα στους δικούς μου ή στο χωριό του άντρα μου, οπότε τώρα μουρχεται κάπως!Βασικά πιο πολύ γιατί δεν θα έχουμε κανέναν από τις οικογένειες μας και το Πάσχα το έχω συνδυάσει έτσι με γονείς, οικογενειακά και στον τόπο μας!!!Και στην επαρχία είναι πιο έντονα τα έθιμα και η ζεστασιά γενικά των ημερών!Εδώ είναι λίγο πιο απρόσωπα!Είναι βέβαια επειδή δεν έχω μεγαλώσει εδώ οπότε γι'αυτό μάλλον το βλέπω έτσι!
Σοφία83 έγραψε:Ποπάκι μου σόρρυ που αργώ να απαντήσω αλλά ρίξαμε ένα ματς εδώ με το αφεντικό !!!!!Τα νεύρα μου δευτεριάτικα!!!!!!!!!!Βαρέθηκα να ανέχομαι την λόξα του καθενός πια!!!!!Ανάθεμα την ανάγκη μας για λεφτά που ανεχόμαστε τον κάθε μουρλό και λοξό άνθρωπο!!!!Ουφφφφφφ σόρρυ αλλά τα νεύρα μου είναι κρόσια !!!!!
toniach29 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!
τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα..σημερα γιναμε κιολας 1μηνα!!!μεγαλωνει η μπουμπυ μας1!!
poppaki έγραψε:σοφακι εχεις πμ!
vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου!Ξεκίνησε μια καινούρια εβδομάδα που ελπίζω στο τέλος της να έχω και εγώ και η Βικούλα ευχάριστα νέα!!
Alexandra23 έγραψε:γεια σας κοριτσακια μου!!! τι κανετε?βασιλικουλα μου τα φιλια μου στελνω κ σε σενα κ στο αντρακι σου,αντρακι ειναι σιγουρα!!!
σοφακι,ποπακη μου τι κανετε?πως ητανε το σαβ.κο σας?εσυ σοφακι μου γενικη καθαριοτητα ειχες ε?αχ ποππακη μου ελιωσα με την μπουμπου της φιλης σου,ζηλεψα κα ανυπομονω να παρω στην αγκαλια μου τη δικη μου τονακι μου εγινε η μπεμπα ενος μηνα ηδη? ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!!!!
Alexandra23 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου!Ξεκίνησε μια καινούρια εβδομάδα που ελπίζω στο τέλος της να έχω και εγώ και η Βικούλα ευχάριστα νέα!!
τι κανεις βασουλα μου?αχ ναι αντε κ εμεις αυτο περιμενουμε να κανει μια την αρχη η κ οι 2 η κ 3!!!!!!!!!!!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#113
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης